KTL otázky,pripomienky,diskusia ...2017/18
Príspevkov: 79
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KTL otázky,pripomienky,diskusia ...2017/18
Skoro vsade su dnes chyby... celkove body timov v dnesnom vyhodnoteni nezodpovedaju suctu dvoch najlepsich tiperov

Chápu, že se do KTL nikomu moc nechce, mě to sere už asi 3 roky v kuse, ale je čtvrtek večer a nejsou zápasy na pátek..
My už máme postup zajištěn, tak mě to tak netrápí, nicméně někomu by to mohlo způsobit problémy
My už máme postup zajištěn, tak mě to tak netrápí, nicméně někomu by to mohlo způsobit problémy

uz je to tam, posledny den doplnim trochu neskor, ale este dnes.
A nechces s tym vypomoct trebars aj ty?
A nechces s tym vypomoct trebars aj ty?
Ja jsem nechtel, aby to vyznelo, ze si stezuju.
Taky jsem mel dojem, ze uz se driv nekdo nasel
Taky jsem mel dojem, ze uz se driv nekdo nasel

Ja tie rozpisy môžem robiť, len neviem či sa tam ešte dostanem 

mal by si saOhlund píše:Ja tie rozpisy môžem robiť, len neviem či sa tam ešte dostanem
arek píše:mal by si saOhlund píše:Ja tie rozpisy môžem robiť, len neviem či sa tam ešte dostanem
Ok ide mi to .. urob projekt na 5. kolo poprepájaj to a rozpis už dorobím ja, hentie veci som už aj zabudol

tabulka timov aktualizovana po 4. kole. V Derrylovej konferencii si postupujuci zvacsili naskok pred nepostupujucimi, v OpenFireovej konferencii kraluju Falcons a zvysok sa tvrdo pobije o playoff.
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... ezony-timy
Ohlund: vytvorene, mozes zacat. Diky moc
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... ezony-timy
Ohlund: vytvorene, mozes zacat. Diky moc

skus terazOhlund píše:5. kolo mám zablokované teraz...
coze? Prvy den tam bol den vopred.AndyF píše:První den se předpokládám anuluje, když ještě ani ráno nebyly zápasy..
arek píše:coze? Prvy den tam bol den vopred.AndyF píše:První den se předpokládám anuluje, když ještě ani ráno nebyly zápasy..
No to ani náhodou

Ten prvy den nenatipovalo spolu 5 tiperov (volnych nepocitam). Druhy den uz nenatipoval iba 1 tiper...
Je tych 5 dost na to aby sa ten den anuloval? Nasmu timu by to samozrejme "prospelo", ale aj tak si myslim ze kvoli 5 n-kam by sa to rusit nemalo... zvlast ked v kazdom time natipovali minimalne 3-ja.
Skusme to aspon do buducna pripravovat s vacsou casovou rezervou nech uz podobne problemy nemusime riesit
Je tych 5 dost na to aby sa ten den anuloval? Nasmu timu by to samozrejme "prospelo", ale aj tak si myslim ze kvoli 5 n-kam by sa to rusit nemalo... zvlast ked v kazdom time natipovali minimalne 3-ja.

Skusme to aspon do buducna pripravovat s vacsou casovou rezervou nech uz podobne problemy nemusime riesit

3 užívatelia označili, že tento príspevok u nich skóroval.
AndyF píše:arek píše:coze? Prvy den tam bol den vopred.AndyF píše:První den se předpokládám anuluje, když ještě ani ráno nebyly zápasy..
No to ani náhodou
No to teda bol,u nás to natipoval Vojtari,ešte som kontroloval,podla rozpisu,či sa nehrá už ten den.Takže predpokládaš zle ,nič se rušiť nebude a inak už to arek písal,ked máš pocit,že sa dáva rozpis neskoro,môžeš si to zobrať za ulohu ty,ich robenie a kludne aj týžden dopredu.

Naposledy upravil Chris dňa Sob Dec 30, 2017 1:55 am, celkovo upravené 2 krát

Mohu potvrdit. Tipoval jsem už den dopředu.
KTL - Ice Cats
- Lord TT
- Majiteľ tímu
-
- Joe S.
- Akcionár
dedko iba o*ebu*e
tak som si nasiel cas a urobil priebezne sezonne vyhodnotenie jednotlivcov (po 4. kole).
Po 3 kolách viedol TA, v poslednom kole však bodoval menej a predbehli ho rovno traja borci. Takže na čele je to docela vyrovnané. Za zmienku stojí i 18. miesto voľného tipéra (alebo tipérky?) hapy.
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... ednotlivci
Po 3 kolách viedol TA, v poslednom kole však bodoval menej a predbehli ho rovno traja borci. Takže na čele je to docela vyrovnané. Za zmienku stojí i 18. miesto voľného tipéra (alebo tipérky?) hapy.

Joe S. označil, že tento príspevok u neho skóroval.
- Joe S.
- Akcionár
chlapY, nie sú dnes na pixu časy zápasov? O 18:30 sa podľa nhl.com hrá Chicago-Detroit a nie Pittsburgh-Rangers, ten sa hrá až o 1:30 a aj zápas Minnesota-Vancouver sa hrá až o 2:00 a nie o 1:00
opravene. Dik za upozornenie.Joe S. píše:chlapY, nie sú dnes na pixu časy zápasov? O 18:30 sa podľa nhl.com hrá Chicago-Detroit a nie Pittsburgh-Rangers, ten sa hrá až o 1:30 a aj zápas Minnesota-Vancouver sa hrá až o 2:00 a nie o 1:00

uz som urobil tabulku bonusovych bodov za 5. kolo a celkove poradie timov v sezone.
Tu je ta celkova tabulka: http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... ezony-timy
V Derrylovej konferencii došlo k minimu zmien. Steelers si vymenili flek s Blue Angels a Ice Cats sa osamostnatnili na 1. mieste. Na ostatných miestach sa nič nemenilo. Hranica medzi postupujúcimi a nepostupujúcimi sa zväčšila zo 7 na 10,5 bodu.
V OpenFireovej konferencii to je o niečo zaujímavejšie. Blue Flyers previedli skok z posledného na 3. miesto tabuľky. Môže za to ich víťazstvo v poslednom kole a vyrovnanosť tejto konferencie. Knights, ktorým toto kolo nevyšlo, prišli o play-off flek. Hrošící, Knights a Wild Horses sú však stále v tesnom závese za postupujúcimi, takže sa tu črtá mohutný boj o play-off. Tímová forma Falcons má klesajúcu tendanciu napriek petrikovej snahe.
Tu je ta celkova tabulka: http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... ezony-timy
V Derrylovej konferencii došlo k minimu zmien. Steelers si vymenili flek s Blue Angels a Ice Cats sa osamostnatnili na 1. mieste. Na ostatných miestach sa nič nemenilo. Hranica medzi postupujúcimi a nepostupujúcimi sa zväčšila zo 7 na 10,5 bodu.
V OpenFireovej konferencii to je o niečo zaujímavejšie. Blue Flyers previedli skok z posledného na 3. miesto tabuľky. Môže za to ich víťazstvo v poslednom kole a vyrovnanosť tejto konferencie. Knights, ktorým toto kolo nevyšlo, prišli o play-off flek. Hrošící, Knights a Wild Horses sú však stále v tesnom závese za postupujúcimi, takže sa tu črtá mohutný boj o play-off. Tímová forma Falcons má klesajúcu tendanciu napriek petrikovej snahe.
petrik označil, že tento príspevok u neho skóroval.
Snad si chtěl napsat TÍMOVEJ SNAHE!!!.arek píše:Tímová forma Falcons má klesajúcu tendanciu napriek petrikovej snahe.

Príspevkov: 79
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný