Chyby fora

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.
512 příspěvků
Dnes sa mi stalo, ze ked som sa prihlasil, tak dole medzi prihlasenymi uzivatelmi som bol normalne napisany, ale naozaj som prihlaseny nebol, lebo ma to nejako nezobralo, az na druhy krat sa mi to podarilo. ( je to napisane trocha zlozitejsie, ale dufam ze chapete :wink: )
Stalo sa to aj niekomu inemu ?

Skus si dat automaticke prihlasovanie a potom by ti to nemalo robit. :roll:

ano, je to chyba phpBB, ktoru sa uz snazim odstranit. V najblizsich dnoch by to malo byt. :wink:

a odporucam prihlasovat sa takto: ked prides na stranku, tak si daj nastavenia a vtedy to od teba vypyta meno a heslo. Tak sa prihlas a pojde ti to zarucene na prvy krat :)

nechce mi uploadnut avatara z compu!!
ma: 100x100 3,4kb
vypise mi hromadu warning messages...
z galerie ide bez problemov a taktiez z odkazu na vzdialeny server zoberie aj rozmerom vacsi
Obrázek

doktor píše:
nechce mi uploadnut avatara z compu!!
ma: 100x100 3,4kb
vypise mi hromadu warning messages...
z galerie ide bez problemov a taktiez z odkazu na vzdialeny server zoberie aj rozmerom vacsi

Mne to robi to iste!!!! :cry:

Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/1163719083447096bd23a07.jpg): failed to open stream: Permission denied in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/domains/hokejforum.com/public/tmp/php53IYVp' to './images/avatars/1163719083447096bd23a07.jpg' in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 486

prijemnu zabavu prajem :)

takze asi nebude pre mnohych prekvapenim co ma poznaju ze mne robi vsetky tieto problemy :D :D

Inac avatar je najlepsie uploadnut z URL upravit si v compe hodit to niekde na web a potom jednoducho skopirovat cestu

Mne to robi vzdy ked sa prihlasujem vzdy musim dvakrat

medik911 píše:
Mne to robi vzdy ked sa prihlasujem vzdy musim dvakrat


To je chyba PHPBB. Aj mne to v IE robi to iste. Najlepsi liek na to je zaskrtnut prihlasenie na stalo. Alebo riesenie je nainstalovat si FireFox. :D :lol: ale to neviem ci Medik zvladne. :D

Eman to je na moj rozum prilis komplikovane!!sak este len ked som to cital tak sa mi uz parilo s usi!!!! :D OK!!!

eman22 píše:
medik911 píše:
Mne to robi vzdy ked sa prihlasujem vzdy musim dvakrat


To je chyba PHPBB. Aj mne to v IE robi to iste. Najlepsi liek na to je zaskrtnut prihlasenie na stalo. Alebo riesenie je nainstalovat si FireFox. :D :lol: ale to neviem ci Medik zvladne. :D


aj ked mas Fire Fox a zaskrtnes prihlasenie na stalo aj tak sa musis prihlasi» 2 krat, mne to stale robi ale čo uľ zvykol som si takľe je to uplne jedno ci mas IE alebo MF! Akurat je lepsie da» prihlasenie na stalo lebo ked to nedate po 15 minutach sa musi znova nahodi» stranka!

chlapi ja mam Firefox a som maximalne spokojny, ziadne prihlasovanie na 2x, ziadne vyskakovacie okna, ziadne padanie, skvele pluginy a temy proste sa to z IE neda ani porovnat;
neviem o akej zlozitosti to hovorite?? Obrázek

doktor píše:
chlapi ja mam Firefox a som maximalne spokojny, ziadne prihlasovanie na 2x, ziadne vyskakovacie okna, ziadne padanie, skvele pluginy a temy proste sa to z IE neda ani porovnat;
neviem o akej zlozitosti to hovorite?? Obrázek

no mne sa na mizille stalo asi dva krat ze som sa musel sam prihlasit ale potom to islo normalne takze ziadna chyba nieje :lol:

ja mam tieÄľ nejake problemy s prihlasovanim-stale jak pridem som prihlaseny a kliknem na nejaku temu a uÄľ som odhlaseny...a eÄ…te ked som prihlaseny a preÄŤitam nejaku temu tak stale mi ju ukazuje ako nepreÄŤitanu :?

aj mne to robi ale to asi kazdemu, to je chyba php.. uvidime co sa s tym da robit. :(

kosican85 píše:
ja mam tieÄľ nejake problemy s prihlasovanim-stale jak pridem som prihlaseny a kliknem na nejaku temu a uÄľ som odhlaseny...a eÄ…te ked som prihlaseny a preÄŤitam nejaku temu tak stale mi ju ukazuje ako nepreÄŤitanu :?


Mne to robi obcas ale iba pod IE. Daj si FireFox alebo Operu a pojde ti to v klidku.

tak mne toto este nerobilo :roll:

najlepsie je prihlasovat sa cez nastavenia. :cool:

ja som prihlasney automaticky

Aj ked sa prihlasim automaticky tak potom ma ajtak neprihlasy a musim sa prihlasit na dvakrat

co takto pomazat temy toho mita v KTL :?:
512 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř dub 03, 2013 9:57 pm

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES