Chyby fora

Pripomienky a postrehy užívateľov a oznámenia od vedenia fóra.
Čistič výstroja
Obrázok užívateľa
Príspevky: 70
Registrovaný: Pia Máj 19, 2006 6:06 pm
Bydlisko: Nitra

Chyby fora

Poslaťod idefix » Ned Máj 21, 2006 2:19 pm

Dnes sa mi stalo, ze ked som sa prihlasil, tak dole medzi prihlasenymi uzivatelmi som bol normalne napisany, ale naozaj som prihlaseny nebol, lebo ma to nejako nezobralo, az na druhy krat sa mi to podarilo. ( je to napisane trocha zlozitejsie, ale dufam ze chapete :wink: )
Stalo sa to aj niekomu inemu ?
Obrázok Obrázok

VIP
Obrázok užívateľa
Príspevky: 159
Registrovaný: Štv Apr 20, 2006 10:15 pm
Bydlisko: DS

Poslaťod kelemantia » Ned Máj 21, 2006 2:20 pm

Skus si dat automaticke prihlasovanie a potom by ti to nemalo robit. :roll:
Naposledy upravil kelemantia dňa Ned Máj 21, 2006 2:21 pm, celkovo upravené 1 krát
BEST BIBBERS

Administrátor
Obrázok užívateľa
Príspevky: 8239
Registrovaný: Uto Apr 18, 2006 7:39 pm

Poslaťod arek » Ned Máj 21, 2006 2:20 pm

ano, je to chyba phpBB, ktoru sa uz snazim odstranit. V najblizsich dnoch by to malo byt. :wink:

Administrátor
Obrázok užívateľa
Príspevky: 8239
Registrovaný: Uto Apr 18, 2006 7:39 pm

Poslaťod arek » Ned Máj 21, 2006 2:22 pm

a odporucam prihlasovat sa takto: ked prides na stranku, tak si daj nastavenia a vtedy to od teba vypyta meno a heslo. Tak sa prihlas a pojde ti to zarucene na prvy krat :)

Brúsič korčúl
Obrázok užívateľa
Príspevky: 93
Registrovaný: Štv Máj 04, 2006 1:14 pm
Bydlisko: Michalovce

Poslaťod doktor » Ned Máj 21, 2006 3:35 pm

nechce mi uploadnut avatara z compu!!
ma: 100x100 3,4kb
vypise mi hromadu warning messages...
z galerie ide bez problemov a taktiez z odkazu na vzdialeny server zoberie aj rozmerom vacsi
Obrázok
BLUE ANGELS FOREVER

VIP
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1667
Registrovaný: Pon Apr 24, 2006 9:51 am
Bydlisko: GA

Poslaťod Alex » Ned Máj 21, 2006 3:57 pm

doktor píše:nechce mi uploadnut avatara z compu!!
ma: 100x100 3,4kb
vypise mi hromadu warning messages...
z galerie ide bez problemov a taktiez z odkazu na vzdialeny server zoberie aj rozmerom vacsi

Mne to robi to iste!!!! :cry:
Obrázok
R.I.P. DANI !!!!!!!!!!!!!

Brúsič korčúl
Obrázok užívateľa
Príspevky: 93
Registrovaný: Štv Máj 04, 2006 1:14 pm
Bydlisko: Michalovce

Poslaťod doktor » Ned Máj 21, 2006 5:36 pm

Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/1163719083447096bd23a07.jpg): failed to open stream: Permission denied in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/domains/hokejforum.com/public/tmp/php53IYVp' to './images/avatars/1163719083447096bd23a07.jpg' in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 486

prijemnu zabavu prajem :)
BLUE ANGELS FOREVER

VIP
Obrázok užívateľa
Príspevky: 800
Registrovaný: Štv Apr 20, 2006 12:11 pm

Poslaťod OpenFire » Ned Máj 21, 2006 9:26 pm

takze asi nebude pre mnohych prekvapenim co ma poznaju ze mne robi vsetky tieto problemy :D :D

Inac avatar je najlepsie uploadnut z URL upravit si v compe hodit to niekde na web a potom jednoducho skopirovat cestu
ObrázokObrázokObrázok
:fan: Mr.Perfecto, Kajo,Eman22, canesman and milos76 in our memories as member's of Evil Insiders :fan:

Akcionár
Príspevky: 2306
Registrovaný: Pon Máj 01, 2006 10:22 am
Bydlisko: Bežovce

Poslaťod medik911 » Pia Jún 02, 2006 3:59 pm

Mne to robi vzdy ked sa prihlasujem vzdy musim dvakrat
Zbohom chorche veduci fanklubu Evil Insiders
Obrázok

VIP
Obrázok užívateľa
Príspevky: 732
Registrovaný: Štv Apr 20, 2006 7:09 pm
Bydlisko: L.L. pri Ziline

Poslaťod eman22 » Pia Jún 02, 2006 4:06 pm

medik911 píše:Mne to robi vzdy ked sa prihlasujem vzdy musim dvakrat


To je chyba PHPBB. Aj mne to v IE robi to iste. Najlepsi liek na to je zaskrtnut prihlasenie na stalo. Alebo riesenie je nainstalovat si FireFox. :D :lol: ale to neviem ci Medik zvladne. :D
Tipovacka MS. Hmmmm idem do toho, bude sranda.

Akcionár
Príspevky: 2306
Registrovaný: Pon Máj 01, 2006 10:22 am
Bydlisko: Bežovce

Poslaťod medik911 » Pia Jún 02, 2006 4:15 pm

Eman to je na moj rozum prilis komplikovane!!sak este len ked som to cital tak sa mi uz parilo s usi!!!! :D OK!!!
Zbohom chorche veduci fanklubu Evil Insiders
Obrázok

VIP
Obrázok užívateľa
Príspevky: 618
Registrovaný: Ned Apr 23, 2006 7:31 pm
Bydlisko: Topoľčany

Poslaťod Derryl » Pia Jún 02, 2006 4:20 pm

eman22 píše:
medik911 píše:Mne to robi vzdy ked sa prihlasujem vzdy musim dvakrat


To je chyba PHPBB. Aj mne to v IE robi to iste. Najlepsi liek na to je zaskrtnut prihlasenie na stalo. Alebo riesenie je nainstalovat si FireFox. :D :lol: ale to neviem ci Medik zvladne. :D


aj ked mas Fire Fox a zaskrtnes prihlasenie na stalo aj tak sa musis prihlasi» 2 krat, mne to stale robi ale čo uľ zvykol som si takľe je to uplne jedno ci mas IE alebo MF! Akurat je lepsie da» prihlasenie na stalo lebo ked to nedate po 15 minutach sa musi znova nahodi» stranka!
Fanúšik Drexel Dragons a jeho žijúca legenda :D

Brúsič korčúl
Obrázok užívateľa
Príspevky: 93
Registrovaný: Štv Máj 04, 2006 1:14 pm
Bydlisko: Michalovce

Poslaťod doktor » Pia Jún 02, 2006 4:49 pm

chlapi ja mam Firefox a som maximalne spokojny, ziadne prihlasovanie na 2x, ziadne vyskakovacie okna, ziadne padanie, skvele pluginy a temy proste sa to z IE neda ani porovnat;
neviem o akej zlozitosti to hovorite?? Obrázok
BLUE ANGELS FOREVER

Legenda fóra
Obrázok užívateľa
Príspevky: 3520
Registrovaný: Pia Apr 21, 2006 6:08 pm
Bydlisko: Revuca/Brno :)

Poslaťod janik » Pia Jún 02, 2006 7:03 pm

doktor píše:chlapi ja mam Firefox a som maximalne spokojny, ziadne prihlasovanie na 2x, ziadne vyskakovacie okna, ziadne padanie, skvele pluginy a temy proste sa to z IE neda ani porovnat;
neviem o akej zlozitosti to hovorite?? Obrázok

no mne sa na mizille stalo asi dva krat ze som sa musel sam prihlasit ale potom to islo normalne takze ziadna chyba nieje :lol:

Čistič výstroja
Príspevky: 60
Registrovaný: Štv Jún 08, 2006 6:38 pm
Bydlisko: Kosice

Poslaťod kosican85 » Pia Jún 09, 2006 11:19 am

ja mam tieÄľ nejake problemy s prihlasovanim-stale jak pridem som prihlaseny a kliknem na nejaku temu a uÄľ som odhlaseny...a eÄ…te ked som prihlaseny a preÄŤitam nejaku temu tak stale mi ju ukazuje ako nepreÄŤitanu :?
ObrázokObrázok
kto netipuje s nami,tipuje proti nam

VIP
Obrázok užívateľa
Príspevky: 800
Registrovaný: Štv Apr 20, 2006 12:11 pm

Poslaťod OpenFire » Pia Jún 09, 2006 11:22 am

aj mne to robi ale to asi kazdemu, to je chyba php.. uvidime co sa s tym da robit. :(
ObrázokObrázokObrázok
:fan: Mr.Perfecto, Kajo,Eman22, canesman and milos76 in our memories as member's of Evil Insiders :fan:

VIP
Obrázok užívateľa
Príspevky: 732
Registrovaný: Štv Apr 20, 2006 7:09 pm
Bydlisko: L.L. pri Ziline

Poslaťod eman22 » Pia Jún 09, 2006 2:04 pm

kosican85 píše:ja mam tieÄľ nejake problemy s prihlasovanim-stale jak pridem som prihlaseny a kliknem na nejaku temu a uÄľ som odhlaseny...a eÄ…te ked som prihlaseny a preÄŤitam nejaku temu tak stale mi ju ukazuje ako nepreÄŤitanu :?


Mne to robi obcas ale iba pod IE. Daj si FireFox alebo Operu a pojde ti to v klidku.
Tipovacka MS. Hmmmm idem do toho, bude sranda.

Kapitán tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1341
Registrovaný: Štv Apr 27, 2006 4:22 pm
Bydlisko: The capital of Zilina region

Poslaťod canesman » Pia Jún 09, 2006 2:36 pm

tak mne toto este nerobilo :roll:
Obrázok

Moderátor
Obrázok užívateľa
Príspevky: 4618
Registrovaný: Pon Apr 24, 2006 6:26 pm

Poslaťod kajo » Pia Jún 09, 2006 2:50 pm

najlepsie je prihlasovat sa cez nastavenia. :cool:

Kapitán tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1341
Registrovaný: Štv Apr 27, 2006 4:22 pm
Bydlisko: The capital of Zilina region

Poslaťod canesman » Pia Jún 09, 2006 2:55 pm

ja som prihlasney automaticky
Obrázok

Akcionár
Príspevky: 2306
Registrovaný: Pon Máj 01, 2006 10:22 am
Bydlisko: Bežovce

Poslaťod medik911 » Ned Jún 11, 2006 9:22 pm

Aj ked sa prihlasim automaticky tak potom ma ajtak neprihlasy a musim sa prihlasit na dvakrat
Zbohom chorche veduci fanklubu Evil Insiders
Obrázok

Akcionár
On-line
Príspevky: 6941
Registrovaný: Ned Jún 11, 2006 9:48 am
Bydlisko: Daleko od Ghetta v RK

Poslaťod Joe S. » Štv Júl 06, 2006 12:32 pm

co takto pomazat temy toho mita v KTL :?:

Ďalší

Späť na Organizácia fóra

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný