Chyby fora
Chyby fora
Dnes sa mi stalo, ze ked som sa prihlasil, tak dole medzi prihlasenymi uzivatelmi som bol normalne napisany, ale naozaj som prihlaseny nebol, lebo ma to nejako nezobralo, az na druhy krat sa mi to podarilo. ( je to napisane trocha zlozitejsie, ale dufam ze chapete
)
Stalo sa to aj niekomu inemu ?

Stalo sa to aj niekomu inemu ?

- kelemantia
-
Skus si dat automaticke prihlasovanie a potom by ti to nemalo robit. 

Naposledy upravil kelemantia dňa Ned Máj 21, 2006 2:21 pm, celkovo upravené 1 krát
BEST BIBBERS
- doktor
- Brúsič korčúl
-
nechce mi uploadnut avatara z compu!!
ma: 100x100 3,4kb
vypise mi hromadu warning messages...
z galerie ide bez problemov a taktiez z odkazu na vzdialeny server zoberie aj rozmerom vacsi

ma: 100x100 3,4kb
vypise mi hromadu warning messages...
z galerie ide bez problemov a taktiez z odkazu na vzdialeny server zoberie aj rozmerom vacsi

BLUE ANGELS FOREVER
- doktor
- Brúsič korčúl
-
Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/1163719083447096bd23a07.jpg): failed to open stream: Permission denied in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/domains/hokejforum.com/public/tmp/php53IYVp' to './images/avatars/1163719083447096bd23a07.jpg' in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 486
prijemnu zabavu prajem
Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/domains/hokejforum.com/public/tmp/php53IYVp' to './images/avatars/1163719083447096bd23a07.jpg' in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/nh437100/public/www_root/includes/usercp_avatar.php:288) in /domains1/nh437100/public/www_root/includes/page_header.php on line 486
prijemnu zabavu prajem

BLUE ANGELS FOREVER
eman22 píše:medik911 píše:Mne to robi vzdy ked sa prihlasujem vzdy musim dvakrat
To je chyba PHPBB. Aj mne to v IE robi to iste. Najlepsi liek na to je zaskrtnut prihlasenie na stalo. Alebo riesenie je nainstalovat si FireFox.![]()
ale to neviem ci Medik zvladne.
aj ked mas Fire Fox a zaskrtnes prihlasenie na stalo aj tak sa musis prihlasi» 2 krat, mne to stale robi ale čo uľ zvykol som si takľe je to uplne jedno ci mas IE alebo MF! Akurat je lepsie da» prihlasenie na stalo lebo ked to nedate po 15 minutach sa musi znova nahodi» stranka!
Fanúšik Drexel Dragons a jeho žijúca legenda 

- doktor
- Brúsič korčúl
-
chlapi ja mam Firefox a som maximalne spokojny, ziadne prihlasovanie na 2x, ziadne vyskakovacie okna, ziadne padanie, skvele pluginy a temy proste sa to z IE neda ani porovnat;
neviem o akej zlozitosti to hovorite??

BLUE ANGELS FOREVER
- janik
- Legenda fóra
-
doktor píše:chlapi ja mam Firefox a som maximalne spokojny, ziadne prihlasovanie na 2x, ziadne vyskakovacie okna, ziadne padanie, skvele pluginy a temy proste sa to z IE neda ani porovnat;
no mne sa na mizille stalo asi dva krat ze som sa musel sam prihlasit ale potom to islo normalne takze ziadna chyba nieje

- kosican85
- Čistič výstroja
ja mam tieÄľ nejake problemy s prihlasovanim-stale jak pridem som prihlaseny a kliknem na nejaku temu a uÄľ som odhlaseny...a eÄ…te ked som prihlaseny a preÄŤitam nejaku temu tak stale mi ju ukazuje ako nepreÄŤitanu 

kto netipuje s nami,tipuje proti nam
kosican85 píše:ja mam tieÄľ nejake problemy s prihlasovanim-stale jak pridem som prihlaseny a kliknem na nejaku temu a uÄľ som odhlaseny...a eÄ…te ked som prihlaseny a preÄŤitam nejaku temu tak stale mi ju ukazuje ako nepreÄŤitanu
Mne to robi obcas ale iba pod IE. Daj si FireFox alebo Operu a pojde ti to v klidku.
Tipovacka MS. Hmmmm idem do toho, bude sranda.
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný