Help me

Diskusia o všetkom možnom aj nemožnom.
Opora tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 786
Registrovaný: Pon Nov 19, 2007 9:17 pm
Bydlisko: Malinová

Re: Help me

Poslaťod michal225 » Pon Sep 07, 2009 2:37 pm

cawte neviete nejaky dobry obchod ozaj kvalitny s kopackami??najlepsie taky co je ozaj spolahlivy vo vsetkom a je to zo Slovenska popripade z Ceska :good: dakujem za rady
ObrázokObrázok

Tréner
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1913
Registrovaný: Štv Jan 31, 2008 9:16 pm

Re: Help me

Poslaťod dejf » Pon Sep 07, 2009 2:56 pm

michal225 píše:cawte neviete nejaky dobry obchod ozaj kvalitny s kopackami??najlepsie taky co je ozaj spolahlivy vo vsetkom a je to zo Slovenska popripade z Ceska :good: dakujem za rady

Já všechno co se týče sportování kupuju v Hervis sportu (kopačky, boty a oblečení na běhání, florbalku, halouvou obuv ). Se vším jsem spokojenej. Jednou jsem si utrhl jazyk u běžecké boty a v pohodě jsem to vyreklamoval. Takže s jejich službama naprostá spokojensot.

Majiteľ tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 2891
Registrovaný: Ned Máj 03, 2009 9:12 pm
Bydlisko: Olomouc

Re: Help me

Poslaťod Leon » Pon Sep 07, 2009 8:42 pm

Nevite nekdo kde bych si mohl vytvorit vlastni banery?Je na to i stranka nebo jen nejaky program na stahnuti?
Obrázok

Majiteľ tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 2764
Registrovaný: Uto Aug 22, 2006 12:46 pm
Bydlisko: Roudnice nad Labem

Re: Help me

Poslaťod Lord TT » Pon Sep 07, 2009 8:44 pm

leo píše:Nevite nekdo kde bych si mohl vytvorit vlastni banery?Je na to i stranka nebo jen nejaky program na stahnuti?

Doporučuju jednu z firem
TT and co.
švolco s.r.o.
petrik a.s.
nebo Barrki United :D
Obrázok

Stabilný hráč
Obrázok užívateľa
Príspevky: 626
Registrovaný: Ned Nov 02, 2008 8:56 am

Re: Help me

Poslaťod Nabby » Uto Sep 08, 2009 8:34 am

ked som si stiahol film na 4party ktore z toho mam vlozit do convertera aby isli na ipode,?
Obrázok

Čistič výstroja
Obrázok užívateľa
Príspevky: 57
Registrovaný: Ned Sep 06, 2009 9:50 pm
Bydlisko: Kn

Re: Help me

Poslaťod theKID » Uto Sep 08, 2009 10:03 am

Nabby
- najprv tie 4 party daj dokopy aby z toho bol jeden subor.. potom to vloz do convertera - ja pouzivam na iPod MAGIC VIDEO CONVERTER, a osvedcil sa mi :) proste ked uz budes mat ten film vcelku... das ho do convertora, nastavis format a rozlisenie v akom chces ten film, a hotovo. mozes ho dat cez iTunes do svojho iPodu :) Good luck :)
Obrázok

Stabilný hráč
Obrázok užívateľa
Príspevky: 626
Registrovaný: Ned Nov 02, 2008 8:56 am

Re: Help me

Poslaťod Nabby » Uto Sep 08, 2009 11:41 am

Ja pouzivam AVIconverter 3.0 nemam normal apple ale mam taky sprosty ze este aj AVI subory donho musim convertovat ... newiem ci som to dal dobre do seba sak uvidim
Obrázok

Čistič výstroja
Obrázok užívateľa
Príspevky: 57
Registrovaný: Ned Sep 06, 2009 9:50 pm
Bydlisko: Kn

Re: Help me

Poslaťod theKID » Uto Sep 08, 2009 4:19 pm

podla mna... ak sa ti to nechce robit komplikovane... tak podla mna skus stiahnut ten magic video converter... popripade ti ho mozem uploadnut na rapid alebo niekde inde... ale podla mna to tak bude asi praktickejsie a lepsie do buducnosti, pretoze je to vazne jednoduche... ja to mozem iba odporucit... ak by bol zaujem o ten MVC tak staci napisat PM a dohodneme to. zatial pekny den..
Obrázok

Stabilný hráč
Obrázok užívateľa
Príspevky: 693
Registrovaný: Str Okt 03, 2007 2:33 pm
Bydlisko: Kežmarok

Re: Help me

Poslaťod Deco2508 » Uto Sep 08, 2009 8:30 pm

kto mi poradi nejaky dobry sportovy mesacnik Futbalovy hokejovy?
Neberme život príliš vážne,aj tak sa z neho nedostaneme živí!!! Oilers, Giants, Lakers, Yankees, SSC Neapol, AS Roma, FC Barcelona, Slovan Bratislava, FK a MHK Kezmarok 4ever

Stabilný hráč
Obrázok užívateľa
Príspevky: 626
Registrovaný: Ned Nov 02, 2008 8:56 am

Re: Help me

Poslaťod Nabby » Uto Sep 08, 2009 8:48 pm

theKID píše:podla mna... ak sa ti to nechce robit komplikovane... tak podla mna skus stiahnut ten magic video converter... popripade ti ho mozem uploadnut na rapid alebo niekde inde... ale podla mna to tak bude asi praktickejsie a lepsie do buducnosti, pretoze je to vazne jednoduche... ja to mozem iba odporucit... ak by bol zaujem o ten MVC tak staci napisat PM a dohodneme to. zatial pekny den..


tot je v poho converter len s Ipod-om je to trochu komplikovanejsie
Obrázok

Akcionár
Príspevky: 6940
Registrovaný: Ned Jún 11, 2006 9:48 am
Bydlisko: Daleko od Ghetta v RK

Re: Help me

Poslaťod Joe S. » Štv Sep 10, 2009 9:32 am

chcem sa spytat, ci nevie niekto ako do debilneho pdf suboru vlozim text :)

sa mi nechce vsetky somariny do skoly vypisovat rukou

Majiteľ tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 2764
Registrovaný: Uto Aug 22, 2006 12:46 pm
Bydlisko: Roudnice nad Labem

Re: Help me

Poslaťod Lord TT » Štv Sep 10, 2009 11:40 am

Joe S. píše:chcem sa spytat, ci nevie niekto ako do debilneho pdf suboru vlozim text :)

sa mi nechce vsetky somariny do skoly vypisovat rukou

Muíš si pdf převést do formátu .doc (MS Word), to je nejjednoduší cesta... Pak už s ním můžeš normálně pracovat.
Obrázok

Akcionár
Príspevky: 6940
Registrovaný: Ned Jún 11, 2006 9:48 am
Bydlisko: Daleko od Ghetta v RK

Re: Help me

Poslaťod Joe S. » Sob Sep 12, 2009 11:48 am

The Thrasher píše:
Joe S. píše:chcem sa spytat, ci nevie niekto ako do debilneho pdf suboru vlozim text :)

sa mi nechce vsetky somariny do skoly vypisovat rukou

Muíš si pdf převést do formátu .doc (MS Word), to je nejjednoduší cesta... Pak už s ním můžeš normálně pracovat.

a to spravim ako?

Majiteľ tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 2764
Registrovaný: Uto Aug 22, 2006 12:46 pm
Bydlisko: Roudnice nad Labem

Re: Help me

Poslaťod Lord TT » Sob Sep 12, 2009 11:20 pm

Joe S. píše:
The Thrasher píše:
Joe S. píše:chcem sa spytat, ci nevie niekto ako do debilneho pdf suboru vlozim text :)

sa mi nechce vsetky somariny do skoly vypisovat rukou

Muíš si pdf převést do formátu .doc (MS Word), to je nejjednoduší cesta... Pak už s ním můžeš normálně pracovat.

a to spravim ako?

Přes nějakej program k tomu určenej. Zejtra ti sem kdyžtak nějakej hodím, teď už ne, bo bych u toho usnul :-D
Obrázok

Akcionár
Príspevky: 2306
Registrovaný: Pon Máj 01, 2006 10:22 am
Bydlisko: Bežovce

Re: Help me

Poslaťod medik911 » Uto Sep 22, 2009 7:39 pm

ahojte potreboval by som poradit nemate nejaku strnaku kde si mozem navrhnut svoj vlastny dres ze aj meno aj cislo ?? na objednavku dikes.
Zbohom chorche veduci fanklubu Evil Insiders
Obrázok

Stabilný hráč
Obrázok užívateľa
Príspevky: 626
Registrovaný: Ned Nov 02, 2008 8:56 am

Re: Help me

Poslaťod Nabby » Ned Okt 04, 2009 11:12 am

čo je najlepsie a najjednoduchsie na napalovanie okrem nero :?: dik
Obrázok

Hviezda tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1165
Registrovaný: Ned Okt 21, 2007 3:34 pm
Bydlisko: ZNOJMO

Re: Help me

Poslaťod .:Mike:. » Ned Okt 04, 2009 11:55 am

Nabby píše:čo je najlepsie a najjednoduchsie na napalovanie okrem nero :?: dik


já používám Ashampoo Burning Studio:

:arrow:
Kód: Vybrať všetko
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/vypalovani_cd/ashampoo-burning-studio-free/?g[hledano]=ashampoo%20burning%20studio%206%20free&g[oz]=6.76

:smile03:
Obrázok

Akcionár
Obrázok užívateľa
Príspevky: 4478
Registrovaný: Ned Máj 28, 2006 9:31 pm

Re: Help me

Poslaťod WildCelt » Ned Okt 04, 2009 12:00 pm

neda sa napalovat aj vo windows :?:

Opora tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 786
Registrovaný: Pon Nov 19, 2007 9:17 pm
Bydlisko: Malinová

Re: Help me

Poslaťod michal225 » Uto Okt 20, 2009 12:18 pm

Cawte vazne potrebujem pomoct.Mam windows7 a niektore hry mam na rozliseni 1024 760 ci ako to je a mam notebook a to ma rozlisenie obrazovky 1280 800.Pri viste mi to ale aj tak ukazalo na celej obrazovke.Teraz mam len stred obrazovky a bokz mam cierne akoby koniec obrazovky.Co stym mam spravi???rozlisenie som skusal zmenit no ale aj tak mi to na celu obrazovku neda.Niektore hry mi uz idu tie ktore podporuju aj rozlisenie v 1280 800.Ale ono mi musi vsetky hry dat ne celu obrazovku fakt mi poradte kadu radu berem :-(
ObrázokObrázok

Opora tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 786
Registrovaný: Pon Nov 19, 2007 9:17 pm
Bydlisko: Malinová

Re: Help me

Poslaťod michal225 » Uto Okt 20, 2009 9:11 pm

michal225 píše:Cawte vazne potrebujem pomoct.Mam windows7 a niektore hry mam na rozliseni 1024 760 ci ako to je a mam notebook a to ma rozlisenie obrazovky 1280 800.Pri viste mi to ale aj tak ukazalo na celej obrazovke.Teraz mam len stred obrazovky a bokz mam cierne akoby koniec obrazovky.Co stym mam spravi???rozlisenie som skusal zmenit no ale aj tak mi to na celu obrazovku neda.Niektore hry mi uz idu tie ktore podporuju aj rozlisenie v 1280 800.Ale ono mi musi vsetky hry dat ne celu obrazovku fakt mi poradte kadu radu berem :-(

EDIT:problem vyrieseny :)
ObrázokObrázok

Akcionár
Obrázok užívateľa
Príspevky: 4478
Registrovaný: Ned Máj 28, 2006 9:31 pm

Re: Help me

Poslaťod WildCelt » Štv Nov 05, 2009 9:54 pm

kto sa poriadne vyzna do tohto co sa tyka TV :arrow:

ked mam pripojku a chcem z nej potiahnut kabel a spravit este jednu pripojku, je to to iste ako keby dam do pripojky rozbocovac :?:

je naozaj velky rozdiel v kvalite medzi tymito dvoma :?:
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=1054&pg=det&article=31166
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=663&pg=det&article=19096

a co pouzit ako rozbocovac digitalny prijimac, jeden z tychto 2
http://www.helkon.cz/detail/satelitni-prijimace/s-dekoderem-cryptoworks/kaon-ksf-270-cx.html
http://www.helkon.cz/detail/satelitni-prijimace/hdtv-prijimace/kaon-ksc-s-660-hd.html

je najlepsim riesenim toto
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=663&pg=det&article=19096
volba cislo 2 :D

:sad2:

Akcionár
Obrázok užívateľa
Príspevky: 4478
Registrovaný: Ned Máj 28, 2006 9:31 pm

Re: Help me

Poslaťod WildCelt » Str Nov 25, 2009 12:54 pm

mam problem, stalo sa uz niekomu nieco taketo :arrow:

je problem v grafike alebo na doske :?

VIP
Obrázok užívateľa
Príspevky: 732
Registrovaný: Štv Apr 20, 2006 7:09 pm
Bydlisko: L.L. pri Ziline

Re: Help me

Poslaťod eman22 » Štv Nov 26, 2009 8:22 am

JJ mne sa toto stalo. Vymenil som nap zdroj v pc a prestalo to. Ale kludne to moze byt aj zla VGA
Tipovacka MS. Hmmmm idem do toho, bude sranda.

Opora tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 786
Registrovaný: Pon Nov 19, 2007 9:17 pm
Bydlisko: Malinová

Re: Help me

Poslaťod michal225 » Štv Nov 26, 2009 1:36 pm

potreboval by som vediet co je lepsie ci xbox360 alebo playstation3 alebo pc :D lebo si chcem kupit xbox360 budu do neho vyrabat este dlho kvalitne hry neviete nahodov?
ObrázokObrázok

Ďalší

Späť na Pokec

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný