Help me

Diskusia o všetkom možnom aj nemožnom.
Akcionár
On-line
Obrázok užívateľa
Príspevky: 5997
Registrovaný: Štv Apr 16, 2009 8:45 pm
Bydlisko: Ricany

Re: Help me

Poslaťod AndyF » Pon Okt 21, 2013 6:56 pm

Lukas33 píše:Áno.
Našiel som, že problém väčšinou spôsobuje Internet explorer novší ako 8 (fakt, internet explorer :-D ) ale ja mám práve tú IE8. Nikdy som to neaktualizoval, keďže to nepoužívam.

jeste me napada, ze hodne problemu zpusobuje antivirus..
Jinak hovorim obecne, NHL nehraju uz asi 10 let
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok

Víťaz HF Keeper League
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1784
Registrovaný: Štv Dec 21, 2006 12:29 pm
Bydlisko: Stará Turá

Re: Help me

Poslaťod Lukas33 » Pon Okt 21, 2013 7:37 pm

To ma tiez napadlo. On antivirus aj vyhadzoval, ze tam su infiltracie (falosny poplach), tak som tie subory hodil medzi exceptions. Tak trochu ho stale pozdozrievam z problemov, ale skusal som to rozbehat aj s vypnutim antivirom a nic.

Majiteľ tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 2965
Registrovaný: Sob Dec 26, 2009 7:32 pm
Bydlisko: Nitra

Re: Help me

Poslaťod Pasha » Pon Okt 21, 2013 9:36 pm

Ja som mal problém s IE, mal som nainštalovanú 10-tku. Tak som si odinštaloval 10tku a nainštaloval IE8 a v pohode všetko fahčí. Skús celú hru znova preinštalovať. Máš aj tie super updaty od flyermanie ? :wink2:

Víťaz HF Keeper League
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1784
Registrovaný: Štv Dec 21, 2006 12:29 pm
Bydlisko: Stará Turá

Re: Help me

Poslaťod Lukas33 » Uto Okt 22, 2013 8:52 am

Pasha píše:Ja som mal problém s IE, mal som nainštalovanú 10-tku. Tak som si odinštaloval 10tku a nainštaloval IE8 a v pohode všetko fahčí. Skús celú hru znova preinštalovať. Máš aj tie super updaty od flyermanie ? :wink2:
Veď práve, že ja mám IE8. Neviem, už som to preinštaloval minimálne 20x, vyskúšal všetky riešenia čo som našiel na nete a nič. Crash report hlási problém s BrowserEngine_pc_z.dll. Takže predsa len ten IE? Teraz tá najnovšia verzia módov však prišla s launcherom, kt. umožňuje spustiť NHL 04 aj na IE 9 a 10. Lenže mne to stále hlási ú istú chybu, aj keď nahodím módy. A to že tá hra mi pár dní dozadu fungovala, predtým ako som sa rozhodol to preinštalovať, už nechápem vôbec. :neviem:

Akcionár
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1464
Registrovaný: Pia Feb 23, 2007 8:10 pm

Re: Help me

Poslaťod Cathy » Uto Okt 22, 2013 5:42 pm

A pc nevies vratit do bodu obnovenia? Toto byn emohlo pomoct?
BOSTON BRUINS :wub:

Akcionár
On-line
Obrázok užívateľa
Príspevky: 5997
Registrovaný: Štv Apr 16, 2009 8:45 pm
Bydlisko: Ricany

Re: Help me

Poslaťod AndyF » Uto Okt 22, 2013 6:15 pm

Cathy píše:A pc nevies vratit do bodu obnovenia? Toto byn emohlo pomoct?

Obrázok
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok

2 užívatelia označili, že tento príspevok u nich skóroval.

Akcionár
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1464
Registrovaný: Pia Feb 23, 2007 8:10 pm

Re: Help me

Poslaťod Cathy » Uto Okt 22, 2013 9:09 pm

:waa: to je krasne , toto ti vyslo, :klobuk:
BOSTON BRUINS :wub:

Tréner
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1719
Registrovaný: Ned Sep 16, 2012 3:36 pm
Bydlisko: Brno

Re: Help me

Poslaťod Guddy.44 » Uto Okt 22, 2013 9:16 pm

Já už tedy na PC NHL nehraji ale.. Pamatuji, že s prohlížeči byl problém u více her. A vždy mi pomohlo jedno. Odpojit internet před spuštěním hry a zapojit jej až po načtení hry. Třeba ti to pomůže. :neviem:
"Every new beginning comes from some other beginning's end..."

Opora tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 899
Registrovaný: Uto Máj 05, 2009 4:12 pm

Re: Help me

Poslaťod Kika » Ned Dec 22, 2013 6:08 pm

Neviete mi prosím niekto poradiť...mám problém so skype-om. Normálne sa zapne, ale keď pošlem správu, tak ona neprejde skôr ako o 10 minút. Už sme ho skúsili odinštalovať, prestaviť a nič nepomohlo. :-( Ešte aj zaťažuje notebook tak, že mi všetko ide pomaly.
♥S.C,N.D,P.D,J.T,T.K,L.H,E.M,J.S,T.M,M.H,F.T,S.Š,D.D,L.M,J.J,R.P,A.B,SR20,PP♥

Administrátor
Obrázok užívateľa
Príspevky: 11423
Registrovaný: Str Dec 13, 2006 2:39 pm
Bydlisko: Ke

Re: Help me

Poslaťod cepi » Štv Feb 27, 2014 11:34 am

kto z vas pouziva Winamp? :giggle:

ak riesim doma PC, fungujem len na tom, zapnem, spustim Shoutcast radio, naladim svoju oblubenu stanicu, popritom pomocou RipCastu stiahnem nejaky song, fungoval som tak roky rokuce

zrazu, mi ten Shoutcast nejde vyhladat, Winamp som odinstaloval, nainstaloval nanovo (mam full platenu verizu) no tu kolonku OnLine (Shoutcast) neviem vyhladat, normalne tam nie je v ponuke :eek2:

Obrázok

vie o tom niekto nieco, resp. ako sa opät dopracovat k pocuvaniu radio stanic cez Winamp? dik
Obrázok

Akcionár
On-line
Obrázok užívateľa
Príspevky: 5997
Registrovaný: Štv Apr 16, 2009 8:45 pm
Bydlisko: Ricany

Re: Help me

Poslaťod AndyF » Štv Feb 27, 2014 11:58 am

Co sem pochopil, muze to byt problemem na strane serveru, ktery ten seznam poskytuje.
A nebo nemas nainstalovanej add on (ale to by snad melo byt default)
ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok

Akcionár
Obrázok užívateľa
Príspevky: 2723
Registrovaný: Sob Jún 23, 2007 1:26 pm
Bydlisko: yes

Re: Help me

Poslaťod Skorpion » Štv Feb 27, 2014 3:30 pm

neviem, ci to s tym suvysi, ale winamp skoncil
Obrázok

Opora tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 899
Registrovaný: Uto Máj 05, 2009 4:12 pm

Re: Help me

Poslaťod Kika » Ned Mar 29, 2015 9:12 am

Mám jednu prosbu. Ak by ste si niekto našli čas, potrebovala by som vyplniť tento krátky dotazník. Budem vám vďačná. :-D

https://docs.google.com/forms/d/1x8WGIq ... g/viewform
♥S.C,N.D,P.D,J.T,T.K,L.H,E.M,J.S,T.M,M.H,F.T,S.Š,D.D,L.M,J.J,R.P,A.B,SR20,PP♥

Opora tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 899
Registrovaný: Uto Máj 05, 2009 4:12 pm

Re: Help me

Poslaťod Kika » Pia Máj 22, 2015 5:30 pm

Neviete mi, prosím, niekto pomôcť s prekladom tohto spojenia: a sponsor to an appeal ?
Viem, čo tým chcú povedať, ale neviem, ktoré slovenské slovo by sa na to najviac hodilo. Ak vôbec nejaké. :-D
Ďakujem.
♥S.C,N.D,P.D,J.T,T.K,L.H,E.M,J.S,T.M,M.H,F.T,S.Š,D.D,L.M,J.J,R.P,A.B,SR20,PP♥

Akcionár
Obrázok užívateľa
Príspevky: 6433
Registrovaný: Uto Jún 01, 2010 4:44 pm
Bydlisko: Prešov

Re: Help me

Poslaťod Getzo5 » Štv Nov 05, 2015 10:11 pm

Kto z pánskeho osadenstva má skúsenosti so zastrihávačom brady? Vie niekto poradiť pri výbere? :jn:

A na ten Kikin post som chcel zareagovať už dávnejšie: no to je úplne super, že TY to vieš... :-D

Majiteľ tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 2691
Registrovaný: Uto Aug 14, 2007 6:46 pm
Bydlisko: Choryne

Re: Help me

Poslaťod Selly8 » Pia Nov 06, 2015 1:47 pm

Getzo5 píše:Kto z pánskeho osadenstva má skúsenosti so zastrihávačom brady? Vie niekto poradiť pri výbere? :jn:



Nevim Getzo jestli ti poradim protoze ja strojek pouzivam hlavne na vlasy, ale beru tim i vousy a nemuzu si stezovat. Akorat jsem liny prehazovat nadstavce takze uplne dohladka to nebere.

Akcionár
Obrázok užívateľa
Príspevky: 6433
Registrovaný: Uto Jún 01, 2010 4:44 pm
Bydlisko: Prešov

Re: Help me

Poslaťod Getzo5 » Pia Nov 06, 2015 9:07 pm

Tak mne ide o niečo presne medzi, čiže tie nadstavce a možno užší profil. S čím máš skúsenosti? (značka/y/model/y)

Akcionár
Obrázok užívateľa
Príspevky: 1464
Registrovaný: Pia Feb 23, 2007 8:10 pm

Re: Help me

Poslaťod Cathy » Pia Nov 06, 2015 9:59 pm

Kup voskove pasiky, a nebudes mat problem :dudo:
BOSTON BRUINS :wub:

Majiteľ tímu
Obrázok užívateľa
Príspevky: 2691
Registrovaný: Uto Aug 14, 2007 6:46 pm
Bydlisko: Choryne

Re: Help me

Poslaťod Selly8 » Sob Nov 07, 2015 3:46 pm

Ted mam Phillips a slape super. Stal me sice 1600kc, ale jelikoz se striham kazdy tyden tak se mi to oplati. Tady ho mas, alespon si myslim ze je to on
http://zastrihovace.heureka.cz/philips-qg3371-16/specifikace/#section

Getzo5 označil, že tento príspevok u neho skóroval.

Predchádzajúci

Späť na Pokec

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný