HF zraz
Re: Stretnutie HF
Bohužial ani ja nebudem môcť dojsť tohto roku,do poslednej chvíle som čakal,či sa to predsa len nebude dať,ale zdravotný stav mojej babičky, sa nezlepšuje a tak miesto toho zrazu budem musieť si to namieriť na Moravu.
Týmto sa Ivanovi a dalším chalanom ospravedlnujem,ale žial nedá sa inak. 

Re: Stretnutie HF
ok, takže to nemá význam ešte naťahovať, rezerváciu ubytovania zajtra zruším a necháme to tak. Ja s cepim si zájdeme po niektorom zápase na pivko a pokecáme. Ostatné asi ani nemá význam ešte nejako komentovať.

HF zraz - Brno 17.9.
Ahojte pupkaci a analfabeti. Roky tu chceme zraz a nikomu sa to nejak nechce tak sa toho podujmem a ako organizator knihomolskych chat spravime aj nejaku tu párkovu slavnost.
Presne miesto konania si dohodneme, jasne ale je, ze by to bola Morava - tam aby to mal kazdy dobre s dostupnostou. Dolezite bude zistit, kolko by nas slo a podla toho by sa potom zacala vyberat chata.
Urcite treba pocitat, ze to bude minimalne na dve noci, teda od piatka do nedele - z toho dovodu ze na jednu noc nam chatu skoro nikto neda ale inak by to bolo fajn.
Najprv teda ide o prieskum kto vsetko moze a chce ist a zaroven anketa ohladom terminu. Bud mozme skori septembrovy, ked je este vyssia pravdepodobnost na fajn pocasie, alebo mozme vikend 17,18 , kedy uz je world cup a mozme spolu kuknut partia odbornikov (analfabetov) hokej.
V hlasovani sa daju vybrat aj vsetky moznosti aby sa vedelo ze mozte vsetky
Az bude cas tak vsetkym rozposlem hromadny mail a ak by som niekoho zabudol, tak nech sa ozve/pozve sam
Presne miesto konania si dohodneme, jasne ale je, ze by to bola Morava - tam aby to mal kazdy dobre s dostupnostou. Dolezite bude zistit, kolko by nas slo a podla toho by sa potom zacala vyberat chata.
Urcite treba pocitat, ze to bude minimalne na dve noci, teda od piatka do nedele - z toho dovodu ze na jednu noc nam chatu skoro nikto neda ale inak by to bolo fajn.
Najprv teda ide o prieskum kto vsetko moze a chce ist a zaroven anketa ohladom terminu. Bud mozme skori septembrovy, ked je este vyssia pravdepodobnost na fajn pocasie, alebo mozme vikend 17,18 , kedy uz je world cup a mozme spolu kuknut partia odbornikov (analfabetov) hokej.
V hlasovani sa daju vybrat aj vsetky moznosti aby sa vedelo ze mozte vsetky
Az bude cas tak vsetkym rozposlem hromadny mail a ak by som niekoho zabudol, tak nech sa ozve/pozve sam
Naposledy upravil Finch182 dňa Ned Sep 04, 2016 8:28 pm, celkovo upravené 5 krát

Re: HF zraz - chata
Já bych asi dojel az v sobotu a byl tam jen jednu noc, prtz v sobotu mivam zapasy. Hodi se mi to mezi 25.8.-15.9. .. Od 16.-18.9. mame ve Znojmě Vinobraní
.

- Joe S.
- Akcionár
Rono píše:9.-11.9. neni proc v nabidce?
asi sa finch ide pozreť na italianprospects.it zblízka
- Joe S.
- Akcionár
AndyF píše:Diky, ale uz jsem pod pantoflem.
pod drnem???
Druhá možnost, ale pravděpodobnost účasti mizerná, leda na jeden večer dojet, v září toho už teď mám hodně.
blah... 

Ten první termín nemůžu jezdím totiž kamosovi svatbu. Pak už by to neměl být problém.
Mozno nemusi byt chata ale objedname si par stolov niekde v brnenskej hospode. Na tu chatu by nas muselo byt tak 8

- Logan
- Opora tímu
-
Selly8 píše:Ten první termín nemůžu jezdím totiž kamosovi svatbu. Pak už by to neměl být problém.
Já to mám přesně naopak ... první termín můžu a druhej má kámoš svatbu a děda oslavu kulatin, takže to nemůžu určitě ... jinému termínu se nebráním, ale do ankety jsem dal ten 2-4.9

Hm mne je to dost jedno, hoci v ten prvy termin by mi velmi nevyhovoval...ten druhy je tak akurat, alebo hoci aj nejaka party v Brne by nemuselo byt zle...len by som musela vyriesit dopravu a noclah ale zrejme to potiahnem cez ostravu s niecim 

BOSTON BRUINS 

Já mám dovolenou během celého Světového poháru takže asi tak.. A Brno by taky nebylo problém.

Takze na spravu ohladom toho terminu 17.9. mi v sprave odpisali :
Rono
Cathy
Selly
Heny
So mnou je to 5 ludi
V hlasovani bolo hlasov 7 a pricom este nie kazdy hlasoval ale chce prist. Zvysok je negramotny odpisat a mam si teda osobne dohladat ze kto chce prist? 
Rono
Cathy
Selly
Heny
So mnou je to 5 ludi

- ThrashersFan
- Kapitán tímu
-
Nemám záujem a viackrát som to už písal aj v chate. Celkom ma prekvapila vôbec aj tá pmka
.

Obrana vyhrává tituly ale nesmí se to přehánět.
–– Abraham Lincoln
–– Abraham Lincoln
- EurolancheDavid
- Roztlieskavač
V Eurolanche mame pravidelne stretnutia. Tento vikend nas prislo do Brna 12 ks z CR, SR, Madarska a Finska. V dalsej sezone, ktora bude nasou 10. v historii pripravujeme viacero takychto aktivit. Ak vas bude malo, kludne sa mozte k nam pridat.
Pro sraz bych klidne byl
Je fakt ze ted pres prazdniny mimo sezonu forum sleduju malo
a pres sezonu vidim tak 15-20 zapasu
takze jsem prd fanousek
Ale bylo by to fajn.
Co se tyka terminu tak je mi to celkem jedno.Ja si cas nejak udelam.

Co se tyka terminu tak je mi to celkem jedno.Ja si cas nejak udelam.
Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný