Dufam v navrat do starých kolají
rozhovor s najuspesnejsim tiperom prveho kola
Minnesota1 pre Vas pripravil
Mamrad Sokolov
skus najskor zhodnotit v tvojom ale aj teamovom podani mimoriadne uspesne 1. kolo
No pokracovali sme v uspesnom tazení z minulorocneho PO,ale uz i vtom prvom kole bolo zopár krízovych dní a vtedy sa nasi superi dotiahli a predbehli,ale nastastie sme skoncili "prvý" spolocne s pivkarmi.Pred prvým kolom som vôbec neocakaval ze skoncím 1. v individualke,ale oto prijemnejsie to bolo prekvapenie.
Tímovo ma doplnali kvalitnymi výkonmi moji "kolegovia" z TF i ked casto sa menili mená na 2.tímovom bodovom umiestnení.Proste VYBORNY VSTUP DO SEZONY
trufas si obhajit vitazstvo v individualnom bodovani aj v tomto druhom resp. v niektorom z dalsich kol?
V druhom kole sa uspokoijím s akumkolvek bodovanou poziciou,ale dúfam ze minimalne este jedno kolo natipujem podobne dobre tipy ako v 1.kole a bol by som spokojny i s umiestnením do 10.miesta na konci sezony
ake boli tvoje ambicie v tomto rocniku KTL pred zaciatkom sezony a ako si zatial spokojny s ich naplnanim?
Ambicie neboli vysoke,ale chcel som byt hlavne pre tím bodovo uzitocny.V 1.kole som bol nadmieru spokojny s ambiciami,ale v 2.uz nemam tolko stastia a tak aspon v dôlezite dni chcem dobre zatipovat.
ake to je byt v jednom teame s bratom? je medzi vami nejaka zdrava rivalita, snazite sa tipovat lepsie ako ten druhy?
Docela fajn je to byt v tíme s bratom.Rivalita urcite je i ked nie velka,ale je.Ja osobne si moje tipy najskôr skontrolujem s bratom,ze komu vysli lepsie tipy a potom pozriem petrikove a phillipove tipy s dufanim ze oni zatiahnu ked to my pokazime.
-Napriklad ked sa niekomu vydarí den tak si povieme ze teraz zatiahni ty tím ved ja som minule a podobne

Ale musim povedat ze sa vyborne spominalo na minulu sezone ked sme si to nedavno pozreli
momentalne sa tebe ani celemu teamu az tak velmi nedari, co si myslis ze mohlo tuto krizu sposobit a ako sa z nej dostat?
To je pravda,ale spociatku to vyzeralo ze sa tentokrat brat uchyti na cele individualky,ale zatial nás prave ty petrik drzis ako tak v kontakte s nasimi supermi.
Umna spôsobila mensiu krizu Minnesota ked uz nebodujeme az tak casto ako v prvom mesiaci

.Podla mna by sme sa mohli dostat z tejto krízy dobrým vyhecovaním a povzbudením do dalsieho dna,ale NHL-ka sa tazko tipuje tak si ztoho velku hlavu nerobím,ale dufam navrat do starých kolají
sledujes aj vseobecne dianie v KTL, ostatne teamy, komu sa ako dari atd? co hovoris na doterajsi priebeh rocnika? koho povazujes za najvacsich kandidatov na celkovy triumf?
Ano sledujem teraz sa velice darí
Srsnom,ktorým pravdepodobne vyhovuje systém druheho kola a tiez i individualku riadne prekukám.S priebehom rocnika som spokojný ale sklamali ma niektore prejavy nemenovanych clenov co vyustilo tusim az k docasnemu banu.Podla mna je naj kandidatom na triumf
FB,MB a
TF
ako sa ti pozdava tento "zapasovy" system druheho kola v porovnani s "klasickym" bodvacim systemom ako bol v 1. kole?
Tento nový system je prijemny impulz na obzvlastnenie tejto sutaze.Tipujem tak isto ako vo vsetkych predchadzajucich kolach,ale vtomto systeme sa viac menej sústredím iba na nás a násho protivnika a viem ze to neni prehrate i ked nevíde dobre den,ale mame sancu na plný bodovy zisk...
mas vramci KTL nejaky team ktory povazujes za najvacsieho rivala Falcons a proti ktoremu sa specialne snazis vyhrat / skoncit lepsie ako oni?
Rivali su premna konferencny
BB,divízny
BF a este
MB.Práve proti tímto tímom sa snazim lepsie natipovat a viac sa zahladim do tabuliek a formy daných tímov z NHL
Este musim podakovat WildCelt-ovy,ktorý má trpezlivost a kazdodenne si najde cas na aktualizaciu tejto super sutaze
taktiez dakujem za vycerpavajuci rozhovar
no a my tiez dakujeme za to ze si sa s nami podelil o svoje nazory a dojmy