Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše:Kdyby to nebyl Cooke, ale jiny hrac, reagujete jinak... Trest na 4 zapasy primereny a dokonce si myslim ze se prihledlo i na fakt ze to byl Cooke. Za tohle 10 zapasu ani nahodou mt... :D Proste bavis luxusne, a hlavne kdyz tam neni zadne zraneni a sama reknes ze to nebyl extra brutalni zakrok. O stylu Cookieho samozrejme muzeme diskutovat, to ze je to prase nad prasata nepopiram, ale to jeste neznamena ze vuci nemu budeme aplikovat vlastni legislativu, ktera by se vam libila, to proste nejde :D
Áno, ak by takýto zákrok urobil hráč, ktorý nezvykne zákerne faulovať, trest by mi stačil. Ibaže tento zákrok urobil demen* Cooke s vymasteným mozgom, pre ktorého sú takéto fauly beźnou záleźitosťou a to eśte kopa nie je potrestaných. Takže minimálne 10 mal dostať. :!: :!: :!:

Skoda, že na ľade vtedy nebol Jared Boll, urazil by mu nadobro hlavu, aspoň by bol od neho svätý kľud. :!:
mt-svk píše:
Áno, ak by takýto zákrok urobil hráč, ktorý nezvykne zákerne faulovať, trest by mi stačil.
V tom pripade nevim o cem se tady bavime... Jak rikam pro Cookea vlastni legislativa zatim neplati a pochybuji ze se bude formulovat... :D To maji jako rict, ano, zakrok si zaslouzi 4 zapasy, ale jelikoz je to Cooke tak mu dame 10?? A to Tjutin ani nebyl zraneny? Kde to zijes? Takhle to proste nefunguje... Se nejdriv podivej za co dostal 4 zapasy Paille... Takze stejne si myslim, ze se tak trochu prihledlo na to ze to byl Cooke, kdyby tohle udelal nekdo jiny, nejspise by dostal o zapas min. Povest hrace muze sehrat roli pri stanoveni trestu v rozdilu cca. 1-2 zapasy, ale ne 6(!) jak tady pises ty.

Jo a tom Bollovi bys radeji mela pomlcet, bohuzel jeho utok na Godardovu hlavu (nerikam ze nejak extremne drsny ale piskat se jednoznacne mel) vedl ve svych dusledcich k vasemu 2.golu. Proste chce to klidek, Cooke trest dostal, uvidime co s jeho spravanim bude dal...
Atlantik píše:
mt-svk píše:
Áno, ak by takýto zákrok urobil hráč, ktorý nezvykne zákerne faulovať, trest by mi stačil.
V tom pripade nevim o cem se tady bavime... Jak rikam pro Cookea vlastni legislativa zatim neplati a pochybuji ze se bude formulovat... :D To maji jako rict, ano, zakrok si zaslouzi 4 zapasy, ale jelikoz je to Cooke tak mu dame 10?? A to Tjutin ani nebyl zraneny? Kde to zijes? Takhle to proste nefunguje... Se nejdriv podivej za co dostal 4 zapasy Paille... Takze stejne si myslim, ze se tak trochu prihledlo na to ze to byl Cooke, kdyby tohle udelal nekdo jiny, nejspise by dostal o zapas min. Povest hrace muze sehrat roli pri stanoveni trestu v rozdilu cca. 1-2 zapasy, ale ne 6(!) jak tady pises ty.

Jo a tom Bollovi bys radeji mela pomlcet, bohuzel jeho utok na Godardovu hlavu (nerikam ze nejak extremne drsny ale piskat se jednoznacne mel) vedl ve svych dusledcich k vasemu 2.golu. Proste chce to klidek, Cooke trest dostal, uvidime co s jeho spravanim bude dal...
No nič, ten pripečený demen* bude hrať zákerne ďalej, dokým ho niekto neprizabije, i keď skôr prizabije niekoho on :!: :!: :!:

Mimochodom, na svojom názore trvám :!: :!: :!: Cooke mal dostať exemlárny trest, inak takéto špinavosti nevymiznú :!: :!: :!:
Atlantik většinou se z tvými názory ztotožňuji, ale tentokrát to prostě nemůžeš myslet vážně!
Argumenty typu - Tyutin ani nebyl zraněný. :hroza: Co to jako má být :?: To by jsi jako trestal až kdyby došlo ke zranění? :hroza: Nebo, že si měl dávat pozor. Jako sorry, ale když si zpracováváš puk tak přece nejde být na tenhle náraz připravený. Oči na zádech pokud vím nemáme.

Cooke je hovado, který na ledě nemá co dělat! Poslední dobou je jako utržený ze řetězu a opravdu nechápu, že mu to všechno nesečetli. Tady souhlasím s mt-svk, že se z toho měl udělat exemplární případ.
Dawe4 píše:Atlantik většinou se z tvými názory ztotožňuji, ale tentokrát to prostě nemůžeš myslet vážně!
Argumenty typu - Tyutin ani nebyl zraněný. :hroza: Co to jako má být :?: To by jsi jako trestal až kdyby došlo ke zranění? :hroza: Nebo, že si měl dávat pozor. Jako sorry, ale když si zpracováváš puk tak přece nejde být na tenhle náraz připravený. Oči na zádech pokud vím nemáme.

Cooke je hovado, který na ledě nemá co dělat! Poslední dobou je jako utržený ze řetězu a opravdu nechápu, že mu to všechno nesečetli. Tady souhlasím s mt-svk, že se z toho měl udělat exemplární případ.

No vieš ako, nestalo sa to Atlantikovmu obľúbenému hráčovi, ale "iba" Fjodorovi Ťjutinovi. Hold si predstav, ako by náš jediný spravodlivý reagoval, keby takto fauloval trebárs Avery Crosbyho a dostal IBA 4 zápasy trestu. Prečítali by sme si tu litánie na všetky možné spôsoby. :D Hold, Atlantik má svojskú logiku, hlavne že iných rád kritizuje. :sarcasm:
Teraz sa Pens dobre vyspite, očakávam od vás víťazstvo nad Los Angeles. :good:
Kazdy mame na to jiny nazor, to shazovani v predposlednim prispevku si priste radeji nech pro sebe mt...

Jen si uvedomte jedno, pokud by Cooke dostal exemplarni trest, tak by to byl prvni takovy exemplarni trest v historii NHL. Nikdy doposud se tam nejake kumulovani a znasobovani neuplatnovalo, nemuzu si pomoct... Vzdycky se hodnotil jen jeden konkretni zakrok a tak tomu bylo i ted (jina vec je, kdyz ma hrac nekolik suspendaci v kratkem casovem useku po sobe, to by mu jiz asi dali pocitit, ale Cooke temer zadne suspendace nemel i diky chybam ligy. Ale osolit mu to vsechno najednou proste nejde, to by bylo zachazeni z extremu do extremu!). Precedens, ktery by vzniknul po 10-ti zapasovem trestu pro Cookea by nadelal hodne problemu a otazniku. Proste 10 zapasu za tohle?? Fakt ne, hlavne kdyz si vezmete zakrok Pailleho, ktery byl ohodnocen stejne a byl neporovnatelne horsi. 4 zapasy dostal Cooke za hit na Tyutina a ten hit si taky 4 zapasy i vyzadoval, samozrejme ze se pri trestu zohlednuje i fakt, jestli doslo ke zraneni a to tady dikybohu nedoslo.

Btw. a nedivte se mi, ze nejsem za 10-ti zapasovy distanc, protoze Pittsburgh uz opravdu s hracema nema kudy kam... My i Cookea ted potrebujeme at je jaky je... Nase marodka se rozrostla do astronomickych rozmeru. Dnes byli z farmy povolani 4 pro me celkem neprobadani hraci: Ryan Craig, Brett Sterling, Joe Vitale a Nick Johnson. Proti Los Angeles, ktere ted body nutne potrebuje to tedy bude absolutne nerovny boj...
Atlantik píše:Kazdy mame na to jiny nazor, to shazovani v predposlednim prispevku si priste radeji nech pro sebe mt...

Jen si uvedomte jedno, pokud by Cooke dostal exemplarni trest, tak by to byl prvni takovy exemplarni trest v historii NHL. Nikdy doposud se tam nejake kumulovani a znasobovani neuplatnovalo, nemuzu si pomoct... Vzdycky se hodnotil jen jeden konkretni zakrok a tak tomu bylo i ted (jina vec je, kdyz ma hrac nekolik suspendaci v kratkem casovem useku po sobe, to by mu jiz asi dali pocitit, ale Cooke temer zadne suspendace nemel i diky chybam ligy. Ale osolit mu to vsechno najednou proste nejde, to by bylo zachazeni z extremu do extremu!). Precedens, ktery by vzniknul po 10-ti zapasovem trestu pro Cookea by nadelal hodne problemu a otazniku. Proste 10 zapasu za tohle?? Fakt ne, hlavne kdyz si vezmete zakrok Pailleho, ktery byl ohodnocen stejne a byl neporovnatelne horsi. 4 zapasy dostal Cooke za hit na Tyutina a ten hit si taky 4 zapasy i vyzadoval, samozrejme ze se pri trestu zohlednuje i fakt, jestli doslo ke zraneni a to tady dikybohu nedoslo.

Btw. a nedivte se mi, ze nejsem za 10-ti zapasovy distanc, protoze Pittsburgh uz opravdu s hracema nema kudy kam... My i Cookea ted potrebujeme at je jaky je... Nase marodka se rozrostla do astronomickych rozmeru. Dnes byli z farmy povolani 4 pro me celkem neprobadani hraci: Ryan Craig, Brett Sterling, Joe Vitale a Nick Johnson. Proti Los Angeles, ktere ted body nutne potrebuje to tedy bude absolutne nerovny boj...
O zhadzovaní káže pravý.... :rofl:

Potom prečo dostal Downie 20 zápasový dištanc, keď to na 20 zápasov nebolo? Z pohľadu Pens a ich maródky to človek chápe, z pohľadu odstránenia zákrokov nie. A ak by to liga odôvodnila taktiež Cookeho správaním, každý (okrem Pens) by to pochopil.
Bravo. Takze ja jsem nejvetsi zhazovac v diskusich? OK, necham ti tedy posledni slovo, ja uz ke svemu nazoru stejne nemam co dodat, vsechno co jsem chtel jsem popsal v predchozich prispevcich proto uz nebudu dal rozvijet tuhle nesmyslnou diskusi... Na zaver jen 3 slova: Paille 4 zapasy (ale tenhle mnohem vetsi lapsus ligy ti az tolik nevadil a resis jenom trest Cookea za Tyutina, proc asi?).
Atlantik píše:Bravo. Takze ja jsem nejvetsi zhazovac v diskusich? OK, necham ti tedy posledni slovo, ja uz ke svemu nazoru stejne nemam co dodat, vsechno co jsem chtel jsem popsal v predchozich prispevcich proto uz nebudu dal rozvijet tuhle nesmyslnou diskusi... Na zaver jen 3 slova: Paille 4 zapasy (ale tenhle mnohem vetsi lapsus ligy ti az tolik nevadil a resis jenom trest Cookea za Tyutina, proc asi?).
Koľko nefér zákrokov urobil Paille vo svojej kariére a koľko Cooke? Skús pouvažovať. A k zhadzovaniu... pozri si svoje staré príspevky. Niekedy som si nie istá, či študuješ matematiku, v ktorej je plno logiky, alebo skôr politiku, v ktorej logika chýba. Toľko k tebe a viac sa s tebou o tomto baviť nebudem, aj tak je to zbytočné.

P.S. Mimochodom, ak si to básnik nevšimol, už dvakrát som sa toho pripečeného idiota zastala, raz po zákroku na Coleho a druhý raz na Ovcu. To sú ale pre teba maličkosti. Ty radšej obchádzaš vysvetlenia /doteraz si nám nevysvetlil, ako si za to Ťjutin mohol sám, to by ma teda zaujímalo, na rozdiel od Crosbyho, ktorý si za to, podľa teba, sám nemohol, bol ku Cookemu otočený chrbtom, kým Crosby ku Steckelovi nie, chladná logika človeka štusujúceho matematiku... :hehe: /.
Aha, takze ted jdeme soudit hrace za povest, renome a minulost a vaznost samotniho zakroku je az druhorada? Tak to alespon vnimas ty, podle toho co tady pises... Jdeme tedy aplikovat uplne ruzny metr? Pro tebe Paille nebyl trnem v oku jen proto, ze doposud nemel prusvihy? Tak to mi promin, ale jsme v cele problematice na uplne jine vlnove delce a opravdu to nema smysl...

Crosbyho uz rozebirat nechci, tam jen dodam jeden postreh. Jak asi funguji prirozene smysly cloveka? Kdyz nekoho neumyslne sundam, tak se snad otocim co se vlastne stalo, jestli je to vazne atd... Tak by mel fungovat prirozeny pud sebezachovy, bavil jsem se o tom i s kamaradem, ktery studuje medicinu a neco o tehle problematice okrajove probirali. Vsimni si Steckela, sestrelil Sidneyho a jakoby nic, vesele pokracoval v jizde dal, ani brvou nepohnul... Nejsem nejaky extra psycholog, ale prijde mi to minimalne velmi zvlastni a podporuje to teorii o tom, ze Steckel vedel co dela a proto se u neho neozvaly zadne prirozene reflexy...

K Tyutinovi. Opravdu nemohl cekat, ze to bude az takova situace, ale tesne predtim, kdyz sel odehrat puk pri mantinelu se za sebe prece jen podival a videl, ze ho jde forcekovat hrac. Mozna mohl byt opatrnejsi a pripravit se na souboj, ale samozrejme ze to Cooke prestrelil, o tom zadna.

A opravdu si odpust ty prirovnani k memu zamereni a logice, je to cele pomerne trapne... Radeji to ted ponecham bez vetsiho komentare, ale tady jsme snad na uplne jinem frontu a vyznam toho co studuji muze byt v hokejovych diskuzich nekdy tak trosku zpochybnitelny, nemyslis? :hroza:
Pittsburgh - LA Kings 2-1pp

Pro me nejcennejsi vyhra v sezone, navic proti velmi silnemu souperi. Neskutecne jsem si zarval po tom viteznem golu v prodlouzeni. Dnes to byl vzhledem k nasi marodce nerovny boj, navic hned na zacatku se nam zranil jeden z nejklicovejsich zbyvajicich hracu, nadejny mladik Dustin Jeffrey, ktery patril k velmi svetlym objevum v dresu Penguins. To uz nam pak chybelo 8 utocniku zakladni sestavy !!! Ale hosi se nelekli velkych jmen soupere a bojovali jak to jen slo. Do tolik potrebneho vedeni jsme se dostali hned na zacatku po velmi pekne akci farmarskeho utoku Nick Johnson - Dustin Jeffrey(posledni stridani co stihnul) - Brett Sterling a Sterling krasne trefil. Pak L.A. prevzalo iniciativu a nehorazne nas drtilo, Zbynek Michalek tam zazracne zachranil na care dva jiste goly Kings, ale nakonec vyrovnani prislo. Jared Stoll obehral prave Zbynka a z uhlu prekonal Fleuryho...

Ve 2.tretine jsme se vzpamatovali a byli jsme lepsim tymem, na strely 11-2 pro nas, ale Jonathan Quick v brane Kings dnes chytal taky velmi dobre. Ve 3.tretine i v prodlouzeni meli Kings prevahu a hodne velkych sanci, nicmene Fleury byl dnes naprosto neuveritelny a hlavne diky nemu mame tuhle skvelou vyhru. V prodlouzeni tam byl usek, kdyz nas L.A. zavreli snad na minutu a pul a horelo to tam neskutecne... Doughty je neuveritelny, to byl vykon jako z velke knihy, ale Fleury ho nekolikrat vychytal. My jsme se snazili hlavne o protiutoky, hlavne Jordan Staal drel jako kun i v obrane a mel tam nekolik sanci uz predtim, ale nakonec se prosadil v ten pravy moment! Konecne Jordan! You earned that one Staalzy. You ****ing earned that one!!!

Takhle vydrene a prekvapujici 2 body maji obrovskou cenu, ten team se tesil, jako kdyby vyhral serii playoffs, musi to byt hlavne pro kluky z AHL skvely pocit! Dnes to byl opravdu maly zazrak... A hlavne kazdy bod je dulezity, strasne tezko se nam hraje a nejake body proste uhrat musime, pokud vubec chceme jit do playoffs. :wave: :wave:
Jsem rád, že jsem se včera nemýlil. Výhra vydřenná o to cennější :good:
Atlantik píše:Aha, takze ted jdeme soudit hrace za povest, renome a minulost a vaznost samotniho zakroku je az druhorada? Tak to alespon vnimas ty, podle toho co tady pises... Jdeme tedy aplikovat uplne ruzny metr? Pro tebe Paille nebyl trnem v oku jen proto, ze doposud nemel prusvihy? Tak to mi promin, ale jsme v cele problematice na uplne jine vlnove delce a opravdu to nema smysl...

Crosbyho uz rozebirat nechci, tam jen dodam jeden postreh. Jak asi funguji prirozene smysly cloveka? Kdyz nekoho neumyslne sundam, tak se snad otocim co se vlastne stalo, jestli je to vazne atd... Tak by mel fungovat prirozeny pud sebezachovy, bavil jsem se o tom i s kamaradem, ktery studuje medicinu a neco o tehle problematice okrajove probirali. Vsimni si Steckela, sestrelil Sidneyho a jakoby nic, vesele pokracoval v jizde dal, ani brvou nepohnul... Nejsem nejaky extra psycholog, ale prijde mi to minimalne velmi zvlastni a podporuje to teorii o tom, ze Steckel vedel co dela a proto se u neho neozvaly zadne prirozene reflexy...

K Tyutinovi. Opravdu nemohl cekat, ze to bude az takova situace, ale tesne predtim, kdyz sel odehrat puk pri mantinelu se za sebe prece jen podival a videl, ze ho jde forcekovat hrac. Mozna mohl byt opatrnejsi a pripravit se na souboj, ale samozrejme ze to Cooke prestrelil, o tom zadna.

A opravdu si odpust ty prirovnani k memu zamereni a logice, je to cele pomerne trapne... Radeji to ted ponecham bez vetsiho komentare, ale tady jsme snad na uplne jinem frontu a vyznam toho co studuji muze byt v hokejovych diskuzich nekdy tak trosku zpochybnitelny, nemyslis? :hroza:
1. Čo má spoločné obzeranie či neobzeranie sa Steckela so všímaním si Crosbyho protihráča :?: Absolútne nič :!: Takže láskavo neobkecávaj a vysvetli, prećo si toto isté nepísal pri Crosbym. Alebo, žeby som tvoje výčitky Crosbymu, źe si za to, čo sa mu stalo môže čiastočne sá prehliadla? :hehe:

2. Ako sa mal Ťjutin pripraviť na súboj? Tak, že sa mal vykašľať na puk a nastaviť sa voči tomu dementovi, prípadne sa mu rovno uhnúť a puk nechať pukom?

Áno, ak sa NHL chce vyvarovať následných faulov, musí začať dávať exemplárne tresty. Cookem by sa malo začať.

Skrátka presne, logika v tomto prípade (a u teba nielen tu) miesto nemá.
Kazdy jeden tvuj prispevek je cim dal tim horsi, s dovolenim na tebe uz vic reagovat nebudu, takovymhle stylem ze mi nekdo neco prikazuje a nasledne poukazuje na moji slabou logiku, to se tedy bavit nebudeme mila damo... Kde to jsme? Rekl jsem ze ke Crosbymu se vracet nechci, pridal jsem tam ale podle mne velmi zajimavy postreh z jineho soudku, ktery mi lezel na srdci a ty porad narazis na moji absenci logiky.

Nemam tady problem s nikym jinym, jen diskuse s tebou jsou nekdy az pritazene za vlasy. Porad si meles jen to sve, davas nevhodne narazky, proste se zkus nad tim zamyslet, jestli ti prijde tvuj styl vhodny. Proc by se mel ted najednou zacinat Cookem nejaky precedens? OK, at to nejdriv jasne zformuluji (klidne i z podnetu osoby Cookea) a upozorni na to ze se to bude tvrdeji trestat. Ale nemuzes z niceho nic vynaset neprimerene tresty bez realnych zakonu a podkladu jen na nektere osoby, tak jak se ti zachce...
K tomu zápasu s LA Kings.Videla som len prvú tretinu a kúsok druhej,potom mi to nejako začalo vypadávať.Ale v podstate som toho videla dosť veľa.Som rada,že Fleury takto podržal :thumbsup: a aj že hráči s farmy chcú ukázať,že v nich niečo je,budem im držať palce.Chlapci majú moj obdiv za to ako bojujú a dnes boli navyše ocenení výhrou,super :wave:
Atlantik píše:Kazdy jeden tvuj prispevek je cim dal tim horsi, s dovolenim na tebe uz vic reagovat nebudu, takovymhle stylem ze mi nekdo neco prikazuje a nasledne poukazuje na moji slabou logiku, to se tedy bavit nebudeme mila damo... Kde to jsme? Rekl jsem ze ke Crosbymu se vracet nechci, pridal jsem tam ale podle mne velmi zajimavy postreh z jineho soudku, ktery mi lezel na srdci a ty porad narazis na moji absenci logiky.

Nemam tady problem s nikym jinym, jen diskuse s tebou jsou nekdy az pritazene za vlasy. Porad si meles jen to sve, davas nevhodne narazky, proste se zkus nad tim zamyslet, jestli ti prijde tvuj styl vhodny. Proc by se mel ted najednou zacinat Cookem nejaky precedens? OK, at to nejdriv jasne zformuluji (klidne i z podnetu osoby Cookea) a upozorni na to ze se to bude tvrdeji trestat. Ale nemuzes z niceho nic vynaset neprimerene tresty bez realnych zakonu a podkladu jen na nektere osoby, tak jak se ti zachce...
Nič som ti nenakazovala, len som chcela, aby si mi vysvetlil, prećo v jednom prípade hovoríš tak a v druhom inak, čoho ty nie si schopný. Ono, obkecať je jednoduchšie. A práve preto som narážala na tvoju logiku. Ale s tebou sa je škoda strácať čas.
mt-svk píše: Nič som ti nenakazovala, len som chcela, aby si mi vysvetlil, prećo v jednom prípade hovoríš tak a v druhom inak, čoho ty nie si schopný. Ono, obkecať je jednoduchšie. A práve preto som narážala na tvoju logiku. Ale s tebou sa je škoda strácať čas.
Jenomze prave proto, ze se se mnou bavis takovym arogantnim stylem, tak ti nebudu nic vysvetlovat. Narazela si na moji logiku, i na to co studuji, na to jaky jsem mistr v shazovani, manipulovani... Vysvetlovat veci jsem schopny, argumentovat taky umim si myslim celkem solidne, jen o to v tomhle pripade uz absolutne nemam zajem. Proste jakykoliv pokus o konstruktivni diskusi s tebou uz z me strany nehrozi. Nikdy. A neni to jen kvuli tehle diskusi, spolecny nazor nenajdeme snad v nicem a ja ti reknu uplne na rovinu, ze te ani hokejove absolutne nerespektuji (promin tu uprimnost). Takze priste te poprosim, aby si se mnou ten cas neztracela, budu jenom rad :yes:

Ale tohle uz s hokejem nema nic spolecneho... Tak alespon jedna aktualita, z farmy opetovne povolan Tangradi namisto zraneneho Jeffreyho. Eric by mel dnes na Long Islandu nastoupit a dostat solidni prostor.
Malkin nastesti absolvoval uspesnou operaci kolena. Ma roztrzeny predni i stredni kolenni vaz. Jen pro informaci ohledem tohodle zraneni: Pruserem jsou prave ty predni kolenni vazy(ACL-anterior ligament). Ballard, ktery mel opticky mnohem horsi zraneni kolena, si roztrhnul jenom stredni vazy(MCL-medial ligament) a lecba u neho bude max. 1 mesic. U Malkina se to stanovilo na 6 mesicu a zacatek kempu urcite stihne. To byla v danem pripade ta nejlepsi mozna prognoza, v praxi realne hrozilo, ze by Geno mohl chybet klidne i cely rok...
NYI - PIT 9-3 :lol: :verysad:

Are you fucking kidding me??? Tohle byla ostuda a nevim jestli se smat nebo plakat... Dnes jsme prozili asi nejhorsi zapas v historii klubu. Byla to komedie se vsim vsudy. Isles ovsem maji v utoku some fucking talent (Grabner je neskutecny blesk!) a dnes si nas rozebirali jedna basen. Fleury dostal volno a Johnson to dnes nezvladl, co strela to gol pomalu.. Islanders prahli po pomste za DiPietra a do zapasu nastoupili hodne nabuseni, Johnsona si podali 6-ti golami na uvod a pak jejich bitkar Haley dokonce vyzval Brenta na ferovku, kdyz predtim zmastil Talbota. Jenomze tohle zas tak fer nebylo! Johnson by s tim problem asi nemel, ale je to prece jenom golman a Haley je jenom rvac a nic vic. A tak Godard vystartoval ze stridacky na pomoc... Bude suspendace. Matt Martin je poradna sv*ne, na nic netusiciho Talbota zautocil zezadu pocas hry a zacal ho mlatit. Dalsi suspendace a mela by byt poradna. Detto Gillies na Tangradiho, loket, Tangradi zraneny...

Zapas jsme dohravali o 5-ti zdravych hracich... na stridacce byl jeden jediny hrac - J.Staal :lol2: Tolik rvacek jsem v zivote nevidel, ale byla tam spousta zakernosti hlavne ze strany NYI, proste jim lezel v zaludku revenge za DiPietra a za talbotuv hit na Comeaua jeste z predchoziho zapasu. A povedlo se jim to opravdu dokonale. Kdyz uz nic, alespon to byla fakt sranda, old time hockey se vsim vsudy. Jak rikam, zakernosti tam byly, jenomze to castecne chapu, protoze zapas se zvrhnul a rval se tam kazdy s kazdym. Ja osobne s necim takovym zas takovy problem nemam, jenomze co je horsi, tak rvacky zastinily nas katastrofalni vykon. Jak rikam, v tomhle stavu co jsme, ani playoffs nemame jiste, momentalne jsme v neskutecnych srac*ach. A to jeste nevim co se stane s nasi proridlou sestavou po tomhle armageddonovym zapasu, zraneni tam meli Tangradi, P.Martin a muzou prijit mozna nejake suspendace na obou stranach :ja_neviem:

1st period

NYI Micheal Haley : Roughing - 2 min 10:22
NYI Micheal Haley : Fighting (maj) - 5 min 10:22
PIT Craig Adams : Fighting (maj) - 5 min 14:33
NYI Travis Hamonic : Hooking - 2 min 15:51
PIT Eric Tangradi : Too many men/ice - bench - 2 min 17:56
PIT Eric Godard : Fighting (maj) - 5 min 17:56
NYI Trevor Gillies : Fighting (maj) - 5 min 20:00
NYI John Tavares : Slashing - 2 min

2nd Period

NYI Josh Bailey : Fighting (maj) - 5 min 05:21
PIT Pascal Dupuis : Fighting (maj) - 5 min 05:21
NYI Travis Hamonic : Fighting (maj) - 5 min 05:21
PIT Michael Rupp : Fighting (maj) - 5 min 05:21
PIT Deryk Engelland : Game misconduct - 0 min 05:21
NYI Travis Hamonic : Game misconduct - 0 min 05:21
NYI Matt Martin : Instigator - 2 min 05:21
PIT Deryk Engelland : Roughing - 2 min 05:21
NYI Josh Bailey : Game misconduct - 0 min 05:21
PIT Pascal Dupuis : Game misconduct - 0 min 05:21
PIT Michael Rupp : Game misconduct - 0 min 05:21
NYI Matt Martin served by Trevor Gillies : Fighting (maj) - 5 min 05:21
NYI Matt Martin : Misconduct (10 min) - 0 min 05:21
NYI Matt Martin : Game misconduct - 0 min 07:51
NYI Frans Nielsen : Slashing - 2 min 17:20
PIT Eric Godard : Roughing - 2 min 17:30
PIT Zbynek Michalek : Slashing - 2 min

3rd Period

NYI Kyle Okposo : Roughing - 2 min 01:19
PIT Brooks Orpik : Charging - 2 min 04:47
NYI Micheal Haley : Fighting (maj) - 5 min 04:47
PIT Maxime Talbot : Fighting (maj) - 5 min 04:47
PIT Brent Johnson : Fighting (maj) - 5 min 04:47
PIT Craig Adams : Roughing - 2 min 04:47
PIT Craig Adams : Game misconduct - 0 min 04:47
PIT Eric Godard : Roughing - 2 min 04:47
PIT Eric Godard : Roughing - 2 min 04:47
PIT Eric Godard : Game misconduct - 0 min 04:47
PIT Eric Godard : Game misconduct - 0 min 04:47
NYI Micheal Haley : Instigator - 2 min 04:47
NYI Micheal Haley : Misconduct (10 min) - 0 min 04:47
NYI Trevor Gillies served by Jesse Joensuu : Elbowing (maj) - 5 min 04:47
NYI Trevor Gillies : Roughing - 2 min 04:47
NYI Trevor Gillies : Roughing - 2 min 04:47
NYI Trevor Gillies : Misconduct (10 min) - 0 min 12:12
PIT Brett Sterling : Roughing - 2 min 12:12
NYI Kyle Okposo : Interference on goalkeeper - 2 min 12:40
PIT Tyler Kennedy : Holding - 2 min 16:04
PIT Kris Letang : Misconduct (10 min) - 0 min 16:04
NYI Kyle Okposo : Misconduct (10 min) - 0 min 16:04
NYI Zenon Konopka : Fighting (maj) - 5 min 16:04
NYI Zenon Konopka : Fighting (maj) - 5 min 16:04
NYI Jesse Joensuu : Too many men/ice - bench - 2 min 16:04
PIT Kris Letang : Roughing - 2 min 16:04
NYI Kyle Okposo : Roughing - 2 min 16:04
PIT Maxime Talbot : Roughing - 2 min 16:04
NYI Zenon Konopka : Roughing - 2 min 16:04
PIT Maxime Talbot : Misconduct (10 min) - 0 min 16:04
NYI Zenon Konopka : Misconduct (10 min) - 0 min 16:12
NYI Jack Hillen : Misconduct (10 min) - 0 min 16:12
PIT Brett Sterling : Misconduct (10 min) - 0 min 17:43
NYI Andrew MacDonald : Fighting (maj) - 5 min 17:43
PIT Joe Vitale : Fighting (maj) - 5 min 17:58
PIT Ryan Craig served by Alex Goligoski : Cross checking - 2 min
Tak s takovým torzem se toho moc hrát nedá.

Jen tak mimochodem k nedávnému vynášení Letanga do nebes, přesně se to potvrdilo, že se hodně veze na výkonu celého týmu a že by nebyl zdaleka tak dobrý v nějakém průmeřném. Do útoku mu to šlape, ale v obraně pod tlakem hoří. A taky to není nějaký tahoun, ale je mladý, takže co není teďka může být za pár let.
Atlantik píše:Matt Martin je poradna sv*ne, na nic netusiciho Talbota zautocil zezadu pocas hry a zacal ho mlatit
nie úplne pravda...vyzval ho k bitke, Talbot odmietol...zhodil rukavice, udrel zo strany, netrafil, Talbot padol na ľad, Martin chvíľku čakal, potom udrel druhý krát, zo zadu do prilby, načo skočil na nich Engelland a koniec udalosti...nezastávam sa Martina, suspendáciu si zaslúži, len som chcel poopraviť to "mlátenie"...

EDIT : očividne neviem postovať videá tak tu...

"It's not a hockey game," Letang said. "It was just stupid."
Ad Neis: V tehle sestave se prakticky neda hrat, Letang to ma hodne tezke... Ano, sel dolu, ale neni to jen jeho chyba, fakt to nema lehke. Spoustu veci udela dobre a houby z toho, kdyz tam neni nikoho kdo by na to navazoval.

Ad Martin on Talbot: Ano kuwo, s tim mlatenim to az tak hrozne nebylo i kdyz nekolik ran padlo. Nicmene ani takovahle "vyzva" na bitku nic neospravedlnuje, nemuze na neho takhle skocit, vzdyt Talbot ani nijak nereagoval. Suspendace musi byt. Do te doby tam jeste zadne extra svinstva nebyly, tim se vlastne vsechno to divadlo jen zacalo, takze M.Martina u me neomlouva ani to, ze zapas uz by byl zvrhnuty... Gillies byl asi jeste horsi, Tangradi taky ze je zraneny, ale tam to castecne chapu, ze Tangradi vam lezl svou tvrdosti na nervy a v tom stadiu byl ten zapas uz extremne za hranicemi normalnosti.

Jak rikam, nastesti tam pri tomhle cirkusu bylo jen tohle nase torzo a ne hraci typu Crosby, toho bych v takovemhle zapase fakt nemohl videt...
to musim vidiet :!:
Obrázek :sarcasm:
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS