Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kedze sa to tyka tak vseobecnejsie Minnesoty tak to pisem sem...

ked sme hovorili o utoku Gaby-Demo tak by som este povedal ze k nim by urcite sekol Peto Olvecky, a tak by sa skompletizoval utok lock-out Trencin :cool: :wink:

ale to sa nestane podla mna.skor tam daju Rolstona,Walza,Daigle alebo White-a,popripade Veilleuxa.co myslis WildCelt?

Hlavne, vdaka za temu OpenFire.
Kajo, sam som zvedavy koho k nim daju. Ale urcite to nebude Daigle, ten uz vo Wild nie je. Bouchard, Rolston a White v minulej sezone hravali casto spolu, takze ti asi zostanu spolu a Walz je center, ktory sice hraval s Gaborikom v utoku, ale teraz ho nahradi prave Demitra, jedine, ze by siel Demitra na kridlo. Myslim si, ze keby sa Olvecky presadi do prveho tymu, mozno by ho skusili pri nich, ale skor si myslim, ze by s nimi mohol hravat Koivu, aj ked aj on je sice center, le hodil by sa k nim. Mozno Veilleux, Robitaille alebo Dupuis. A mozno este niekoho ziskaju.

Pacilo sa mi ako ohlasil trejd Demitru do Minnesoty Gary Bettman, len to tak zahucalo v celej hale. :cool:

som nevedel,ze Daigle uz nie je vo Wild.Koivu asi nie,lebo ako pises je center.tipujem Dupuisa :cool:

No nejako sa v tichosti vytratil...
Som zvedavy ci Dupuis ostane, neviem, ci mu nekonci zmluva a poslednu sezonu nemal nejako vydarenu, aj ked ho trener chvalil, ze tvrdo maka na treningoch aj v zapasoch, ale nie a nie mu to tam padnut. Som zvedavy.
V Minnesote je vela centrov Demitra, Walz, Chouinard, Bouchard, Koivu, Rolston, Robitaille, takze z niektorych z nich su uz kridla alebo na tomto poste hravaju, takze moze to byt aj Koivu. Dobry utok bol v LA Demitra, Conroy, Frolov, takze to by mohlo byt nakoniec aj Demitra, Walz, Gaborik. Sa mi to podoba.

Zajímavý článek se dnes objevil na hokej.sk zde jsem si dovolil zkopírovat:

Gáborík s Demitrom pripravení vies» Minnesotu

TĂ­mu NHL Minnesota Wild sa podarilo da» dokopy dve tretiny v súčasnosti najlepÄ…ej slovenskej ĂştoÄŤnej trojice, keÄŹ k Mariánovi GáborĂ­kovi zĂ­skali z Los Angeles Kings Pavla Demitru. TretĂ­m dielom skladaÄŤky bĂ˝valĂ˝ch hráčov trenÄŤianskej Dukly je Marián Hossa obliekajĂşci dres Atlanty. SpomĂ­naná trojica nastupovala poÄŤas uzávierky profiligy spoloÄŤne v drese Dukly a taktieÄľ patrila medzi »ahĂşĹ

Wild maju zajem o Marka Parrisha :thumbsup: a cerstveho vitaza SC Matta Cullena :thumbsup: . Pre nich plati ako povedal Cullen, kazde minnesotske dieta by sa malo zaujimat o moznost hrat za Wild. Parrish hral v zavere minulej sezony s Demitrom za LA a Cullena uz nedavno skoro podpisali. Podla GM Minnesoty chcu mat Wild 6 top utocnikov, Gaborik by mal hrat s Demitrom, Bouchard s Koivom a niekoho treba k Rolstonovi. Prioritov vsak zostava zisk obrancov. Wild zrejme pridu o Kubu, Zyuzina a Henryho a utocnika Chouinarda :cry: . Zaujem je vsak aj o top obrancov ako Chara :thumbsup: , Blake ci Jovanovski. Medzi spominane mena novych posil patria i Kubina, Johnssson, Salei, McKee, Spacek :thumbsdown: , Corvo, Markov ci Mitchell :thumbsup: . Z utocnikov sa spominaju bijci ako Hinote, Grier ci dokonca Ruutu :shock: (ved je z Canucks :thumbsdown: ). A zaujem je i o Sillingera (buly). No uvidime, kto z tychto hracov vo Wild nakoniec skonci...

Marka Mowersa nechcete? alebo do obrany uÄľ som ti ho spominal aj minule Jirku Fischera? Vymenime, neni problem :lol:
Inak ked ziskate Parrisha, co je podla mna skvely hrac, spravite dobry obchod!
Pierra Marca Boucharda by sme brali :cool: nevymenite :lol:

Derryl píše: Pierra Marca Boucharda by sme brali nevymenite ?:lol:
za Zetterberga a Datsyuka mozno :P :P :lol: :lol:

Mark Parrish, Keith Carney a Kim Johnsson do Minnesoty :)

Tak to ma potesili, konkretne GM Risebrough. To je skutocne dobry GM. :super: Skvele doplnil muzstvo. Hlavne obranu. Keith Carney je 36 rocny veteran s kopou skusenosti a velmi spolahlivy smerom dozadu (+/-). :thumbsup: Kim Johnsson je v idealnom veku (30) a je to skutocne velmi bodovo produktivny bek a kandidat na najproduktivnejsieho beka v tyme (to by mohol padnut aj rekord klubu). :thumbsup: A na Marka Parrisha (29) sa strasne tesim. Je to Minnesotan, takze za Minnesotu necha v kazdom zapase na lade srdce. To som pochopil hned z jeho slov po podpise zmluvy (tak napokon predpovede sa potvrdili). Je to silovy utocnik, ktory dava goly, to Wild potrebovali a s Rolstonom zrejme budu skvele sekundovat duu Demitra - Gaborik. :thumbsup:

Nech sa dari aj uz byvalym hracom Zyuzinovi v Calgary, Kuba nech nahradi Kubinu v Tampe a tiez Rolosonovi v Edmontone (za toho by sme mali dostat este nejaku tu poziciu v drafte, kedze podpisal s Oilers :D ) a i Mitchellovi, ktory vsak zakotvil vo Vancouveri. :thumbsdown:

:dance:

Gaborik do tretice na 3 roky. :taptap: Teraz si uz len zazelat, aby bol zdravy a odohral co najviac zapasov. :modlenie:
Wild si "vymenili" hracov s Flyers. Randy Robitaille za dalsieho Slovaka-Trencana Branka Radivojevica. :thumbsup2:

WildCelt píše:Wild zrejme pridu o utocnika Chouinarda :cry:
stalo sa, ide do Vancouveru :roll:

Pascal Dupuis ostava v Minnesote podpisal jednorocny kontrakt :)

Som rad, ze ostava vo Wild. Aj ked odkedy stavkoval na zaciatku sezony 2003/2004 to nebolo bohvieco z jeho strany. Ale minulu sezonu riadne makal, aj ked to mozno podla cisel tak nevyzeralo. Drzim mu palce, nech sa mu nova sezona vydari.

Obrázek

Tak a teraz je na rade Mikko Koivu.

Obrázek

Koli tomuto ho potrebujeme. V najazdoch je jednotka.

WildCelt píše:Tak a teraz je na rade Mikko Koivu.


Koli tomuto ho potrebujeme. V najazdoch je jednotka.
V najazdoch je dvojka po Marianovi :D

v celej NHL, ci len v Minnesote?

Lebo podla mna najlepsi na najazdy je Jussi Jokinen

Erik Westrum (minulu sezonu odohral 10 zapasov za MIN) odchadza do Toronta

V 10 zapasoch jeden bod za asistenciu nech len ide 8)

dakto z Minnesoty ukoncil karieru, len to meno som zabudol :roll: :roll:

Andrei Nazarov

O jedneho bitkara menej :?
1901 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO