Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Moto GP

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

:vitaz:

Přílohy

cepi píše:tak Casey je out a dokturek to musi zvladnut :yes:
No je to BOMBA ObrázekObrázek
Teď už snad Valeho nic nezastaví,Casey by to sice asi znovu vyhrál,ale to by holt musel dojet!Obrázek
je to parada Valentino uz ma podla mna titul v kapse uz mu staci len dokoncit kazde preteky a je to tam a navyse sa zacalo darit aj Tonimu Eliasovi a to je super sprava jemu drzim este viac ako doktorovi 46
:yahoo: :clap: :oslava:
The Doctor,se dnešní nádhernou 69.výhrou,stává nejúspěšnějším jezdcem v historii královské třídy motocyklů!Bravo Valeee! :good: Sice na startu trochu zaspal,ale pak si po pár kolech řekl,že to i v těch drastických podmínkách,které dnes ve Státech panovaly,zase vyhraje a tak se i stalo! :cool:
A je hotovo,Vale slaví svůj 8.titul Mistra světa,z toho šestý v královské kubatuře! :yahoo: :oslava: Casey sice dlouho vedl a jel parádně,jenže Doctor nebyl se svým druhým místem spokojen,tak si řekl,že tu 70výhru udělá už dnes ,Stonera cca 10kol před cílem udělal a v klidu si dojel pro titul! We are the champions VALE!
Obrázek
Obrázek
:good:

nemam k tomu, resp. k nemu viac co dodat, vlastne jo :poklona2:
VALEEEEEEE :clap: :clap: :clap: :clap:
a je to tady este 2 tituli a dobehene svojho krajana ktoremu neveim meno v pocte ziskanich titulov a pad da aj ten 9 a BUDE NAJ NA CELY CAS....
http://sport.idnes.cz/sampion-rossi-rad ... orsport_ot

Supr s práva: Vale to dokázal. :clap: :clap: V podstate si so súpermi pohrál ako mačka s myšou a v pohode si už 3 kolá dopredu, zabezpečil titul. :good: :good:

Tým krajanom je :Giacomo Agostini.Ešte má pred Valem 2 tituly náskok, Vale by to mohol dorovnať či prekonať, ale dôležitejšie je, aby sa aj naďaľej na pretekoch bavil a potom prídu aj výsledky.
Tak Vale nemá dost a i když má titul už v kapse,válí pořád na jedničku-výhra č.97! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap:
Malaysia

Obrázek
Obrázek

Přílohy

valentino je best 1 a vzdi bude
Tento týždeň začína ďalší ročník Moto GP :!: Prvou VC bude VC Kataru

Dúfam, že najvyššiu kubatúru vyhrá Jorge Lorenzo :good: .
250-ky by mohol "konečne" vyhrať nejaký Čech (Abrahám a Pešek), ale myslím si, že to vyhrá jeden z trojice Bautista -Simoncelli - Talmacsi:wink:.
150-ky by mal vyhrať Corsi alebo Gadea, prekvapiť môže aj Espargaro.
kanter píše:Dúfam, že najvyššiu kubatúru vyhrá Jorge Lorenzo :good: .
250-ky by mohol "konečne" vyhrať nejaký Čech (Abrahám a Pešek)
Koukám že to přejeme stejným jezdcům :-)
Tak Lorenzo vypadá letos nepříjemně :eek2: ,ne že bych mu nějaký ten úspěch nepřál,přece jen jezdí Yamahu a tak je to můj oblíbenec,ale Valemu fandím rozhodně víc. No jel dnes zkrátka líp,druhé místo taky není vůbec špatné a double Yamahy na okruhu Hondy-to je bomba! :oslava:
Tak by mohli hošani,jen v opačném pořadí pokračovat celou sezónu!
Baffy píše:Tak Lorenzo vypadá letos nepříjemně :eek2: ,ne že bych mu nějaký ten úspěch nepřál,přece jen jezdí Yamahu a tak je to můj oblíbenec,ale Valemu fandím rozhodně víc. No jel dnes zkrátka líp,druhé místo taky není vůbec špatné a double Yamahy na okruhu Hondy-to je bomba! :oslava:
Tak by mohli hošani,jen v opačném pořadí pokračovat celou sezónu!
Presne tak Baffy.Obidvom jazdcom to šlape supr a dúfam, že si spoločnými silami poradia s kokurenciou. :good: :good: Tiež viac fandím Valemu, ale ak sa nakoniec bude tešiť Lorenzo, vadiť mi to nebude.Hlavné bude aby titul získal jazdec sedlajúci Yamahu. :oslava: :thumbsup:
Tak dnes som sledoval další pretek v Barc usadili jazdci Yelone a bol to parádny pretek plný napätia až do ciela.Od štartu sa na čele usadili jazdci Yamahy a Stoner, ktorý postupne z čela odpadol a mal čo robiť aby uhájil 3 miesto.Hnaný domácimi fanúšikmi Lorenzo jazdil parádny pretek spolu s Valem jazdili plece pri pleci a striedali sa vo vedení.Do poslednej zákruty viedol v poslednom kole Lorenzo ale Vale ho v tej poslednej zákrute predjel a zvíťazil. :yahoo: :yahoo:
Odpovím tady miloši.
Závod jsem samozřejmě viděl a skvěle si to užil. Byla to fantastická podívaná a souboj na krev,kde Vale znovu ukázal svou výjimečnost.... :poklona2:
Byla pro mě taková náplast na duši,po tom,co jsem si musel vytrpět v sobotu ráno....
uz som mylsel ze Valentino nevyhra ale ten predbiehaci manever bol excelentny a radost jeho mechanikov v boxoch bola uzasna :)
The Doctor-dnes znovu absolutně skvělý! Ukázal nám tady v Brně,jak jezdí král! Sice dnes Jorge za to tahal výborně,v klíčovém okamžiku to psychicky nezvládl, odporoučel se do kačírku a my mohli opět sledovat one man show v podání mistra Rossiho!... :good:
Tak toto sa mohlo skončiť dosť zle! Motocyklový pretekár Jorge Lorenzo v eufórii po víťazstve domácej Veľkej ceny Španielska príliš nerozmýšľal.
Inak by si bol určite odpustil oslavný skok do umelého jazierka na pretekárskom okruhu v Jereze.

Jazdec tímu FIAT-Yamaha si totiž v oslavnej atmosfére neuvedomil, že má na sebe stále koženú pretekársku kombinézu, čižmy, rukavice a prilbu. Netradičná oslava sa mu takmer stala osudnou, vodou nasiaknuté veci ho totiž okamžite začali ťahať na dno.

„Bolo to strašné. Vážne som si myslel, že môžem zomrieť. Vždy, keď som sa pokúšal urobiť tempo, úplne som sa ponoril,“ hovoril už na brehu vydesený Lorenzo, ktorému z jazera museli pomáhať.
..pridavam video ale len z dialky:
Rossi má po sezóne... Zlomená noha.
jo, Doktor sa od trapenky menom Ducati vracia spät k Yamahe a MotoGP tak dostane iny nadych :good:
:-( Obrázek 2006 velky triumf, tam pretal Valeho mozny hetrik a v 2017 :-/

btw, tato sezona ma konecne inu stavu ako tu Lorenzovsku Marquezovsku, jo a pozornost zameriavam aj na http://www.speedwaygp.com/rider/martin-vaculik" onclick="window.open(this.href);return false; po 2 uvodnych pretekoch 1 a 4 flek paradzina
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS