Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

topic timu Hockey Kent, ktory vstupi do KTL od 3. kola sezony 08/09 a bude posobit v konferencii Eagles v andyho divizii

Obrázek

milos76 preberas to tu a staraj sa o svoj novy tim :smile03:
no tak vytam tento novy tim v KTL, nech sa vam dari ale nie proti nam :D
Milošku,takže další velký rival a soupeř???? :cinka: :box: :frajer2:
Tak ať se vám daří :good: (hlavně tedy proti cepikovcům a sokolíkům) :wink: :lol2:
tak vás vítám a hodně štěstí :wink:
Tak díky Baffy, Kopy,Mike,medik,WildCelt, ... za uvítanie nášho tímu, na mape KTL.Mojím plánom je to, aby sa tento nový tím uchytil v KTL,etabloval sa medzi zavedenými a slávnymi tímami KTL a aby bol životaschopný aj dlho potom, čo ja skončím s aktívnym tipérskym životom KTL. :) :wink: Verím, že sa nám bude dariť a budeme konkurovať tým najlepším tímom KTL. :good:


Na úvod chcem poďakovať cepimu,barrkimu a WildCeltovi za pomoc ,pri tvorbe nového tímu.Dakujem chlapci. :good:
welcome tiez:) nech sa vam darii nezabudnite ze IC su nad vami:D
:hmm: neviem preco, ale mna hned napadol tento barbieKent
Obrázek :lol3:
inak mam pre Teba Milosi pohladnejsie logo :yes:
:clap: Obrázek :clap:
mna zase vzdy napadne KELT :oslava: :D

vela zdaru milosi :good:
Tiez vam prajem nech sa vam dari, nech ste spokojni s vysledkami, a cakam kedy vas GM oficialne predstavi vsetkych clenov :good:
Drzte sa
Uff,tak vidím konečně sestavu,no ulovil jsi miloši Svetlanku a kaja - to je pořádná ryba! :o :thumbsup:
No,budeme to mít zase o něco těžší :evil: ,ale nám to nevadí! :cinka: :box: :frajer2: :wink:
Baffy píše:Uff,tak vidím konečně sestavu,no ulovil jsi miloši Svetlanku a kaja - to je pořádná ryba! :o :thumbsup:
No,budeme to mít zase o něco těžší :evil: ,ale nám to nevadí! :cinka: :box: :frajer2: :wink:
Baffy -Ja som maximálne spokojný so zložením tímu, týchto tipérov som chcel od začiatku ako som sa rozhodol pre nespokojnosť s pomermi a atmosférou ktoré vládli v Drexel , že z tímu odídem a založím si nový tím.Boli na čele zoznamu ktorý som si vytvoril, keď som sa rozhodoval koho osloviť, aby ten tím bol ako kvalitne zložený, tak aby tí tipéri žili s tímom a tvorili sme jednu zohratú partiu, ktorá bude ťahať za jeden koniec povrazu. :) Som rád ,že moju ponuku prijali a posilnia nový tím.Kajo je skvelý tipér,veľká ryba v KTL a supr chalan, s ktorým som už pôsobil svôjho času v tíme Evil a rozumeli sme si výborne.A Svetlanka je fajn baba so zmyslom pre humor a kvalitná tipérka. :good: Na zisku štvrtého tipéra ešte pracujem, ak to vyjde ako by som chcel a ten kvalitný tipér sa rozhodne pre prestup do môjho tímu, tak verím, že to bude silný a kvalitný tím, v ktorom bude vládnuť pohoda a dobrá nálada a s ktorým budú súperi musieť počítať. :smile03:
Tento tym nema ziadnu sancu cisty supaci nic viac nic menej :yes:

Michal a jeho velavravne gesto..
Tak dufam ze oba nove timy budme minimalne rovnocennymi supermi.........a kdo bude za tento tim tipovat?????
Ja,milos,freddie a michal225... :lol2: :lol2:
ja si milosa ako tipera velmi cenim.. je kvalitny "hrac" a preto ma velmi prekvapilo dianie v DD.
Ale je tu novy tim a ako vidno milos sa nezaprel e je fanusikom rangers :) ..
prajem tomuto timu vela dobreho.
heh len by ma zaujimalo ako vznikol tento nazof :D ..
fuhaa :o taak teda vam drzim palce, lebo vas kajo, milos vitat netreba, freddie bude mat premieru v timovom tipovani? ak sa teda nemylim.. aa tak ste z polovice insideri,aj nba watcheri taakze vam drzim palce :good:
Diky Schwolco,dufam ze si na NBA nezanevrel ani ty.Sice popri :oslava: povinnostiach to mas asi narocnejsie,ale hadam si ten cas najdes.Inak :bitka3:
No jo, EI....moj prvy tim v KTL.Proste nostalgia
kajo píše:Ja,milos,freddie a michal225... :lol2: :lol2:
Lebron ze som aj ja vasa nova posila o tom neviem a co budem hrat Pivota
[quote="maro"] a preto ma velmi prekvapilo dianie v DD.

A čo ťa na tom mily Marečku prekvapilo? Chcel byt GMom a chcel aby ked skonci s tipovanim, tu po nom niečo aj ostalo a to sa aj stane, nič viac a nič menej.
Nove timy to maju vzdy tazke s etablovaním, mozno tento tym nevydrzi ani 1 kolo a mozno vystupi na piedestal a bude taky slavny ako BA, DD, IC, BB a EI napr.
Derryl píše:
maro píše: a preto ma velmi prekvapilo dianie v DD.

A čo ťa na tom mily Marečku prekvapilo? Chcel byt GMom a chcel aby ked skonci s tipovanim, tu po nom niečo aj ostalo a to sa aj stane, nič viac a nič menej.
No ono to také bezproblémové nebolo, ale to je už jedno.Čo bolo bolo, teraz otváram novú kapitolu v svojom tipérskom živote a verím, že sa v novom tíme s novými ľudmi ,budem cítiť lepšie a aj atmosféra a tímový život budú lepšie , ako tomu bolo posledné kolo v Drexel.
milos76 píše:
Derryl píše:
maro píše: a preto ma velmi prekvapilo dianie v DD.

A čo ťa na tom mily Marečku prekvapilo? Chcel byt GMom a chcel aby ked skonci s tipovanim, tu po nom niečo aj ostalo a to sa aj stane, nič viac a nič menej.
No ono to také bezproblémové nebolo, ale to je už jedno.Čo bolo bolo, teraz otváram novú kapitolu v svojom tipérskom živote a verím, že sa v novom tíme s novými ľudmi ,budem cítiť lepšie a aj atmosféra a tímový život budú lepšie , ako tomu bolo posledné kolo v Drexel.
Tu atmosferu si naštrbil v neposlednom rade ty sám osobne, bohužial, zdupkať z timu v polke 2 kola sezony, ty sám si dopredu mohol vedieť, ze Fear a tybycek nie su zrovna burcovacmi ktori by kazdodenne pridavali svoje prispevky.
Musis si aj uvedomit, ze je to iba hra, ktora je vdaka Wildovym pravidlam, ktore zaviedol skvela, ale znova opakujem iba hra :!:
A je malo tymov v KTlke, kde sa kazdy ucastnik kazdodenne zápaja do jeho zákulisia (ci uz pridavanim prispevkov do ich temy, burcovanim)
A este k tymu: ziskat renomovaneho a podla mna, dovolim si tvrdit, najlepsieho tipera v jej historii Kaja, je obrovska strata pri pivkarov a zaroven posilnenim pre tento novi tim.
Derryl píše:Tu atmosferu si naštrbil v neposlednom rade ty sám osobne
fuu Derryle..viem iste suvislosti tykajuce sa tejto zalezitosti, ale nebudem ich urcite vynasat, mozno raz pri pive :D jednou vetou: zostal som z toho ponekud out a preto v tomto pripade stojim jednoznacne, opakujem jednoznacne za Milosom..

tak kentikovia hor sa do boja :cinka:
ja som ziadne pravidla nezaviedol, v podstate je vsetko tak ako bolo v minulej sezone, len mensia zmena systemu, aj niekto mi to tusim pisal, ze tie pravidla co som spisal su kvalitne napisane, ale pritom dost komplikovane, ale pritom je to vsetko co uz platilo aj v minulej sezone, aspon to hlavne :eek2: len je to teraz spisane pokope :frajer2:

a aby som nebol :offtopic: tak :backtotopic: milos nemal inu moznost ako z timu odist, ja by som spravil to iste :!:

HK budem fandit a dufam, ze im uvod vyjde a nejake body uchmatnu uz v 3. kole, mna by to az tak moc neprekvapilo, uvidime aka bude suhra tiperov :)

a dufam milos, ze budes este dlho tipovat, ved tipovanie nie je ako sport, to mozes aj v starobe :D
Derryl píše:A este k tymu: ziskat renomovaneho a podla mna, dovolim si tvrdit, najlepsieho tipera v jej historii Kaja, je obrovska strata pri pivkarov a zaroven posilnenim pre tento novi tim.
no da sa povedat, ze bude, ale kto vie, vsak KTL je najma o timoch. kolektivnom ponati boja a to je pre Pivkárov tradičné, pretože jeden za všetkých, všetci do dna :prines_pivo:
1198 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS