Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

trener SR

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

koho by ste radi videli na poste trenera po Ferkovi Hossovi ?

nemyslim si ze by bolo potrebne angazovat zahranicneho trenera.
ja by som na tomto poste rad videl Ernesta Bokrosa 8)

zahraničného určite nie, to nechcem. Buď Bokroą alebo ©upler :)

Určite nevidím dôvod, aby sa angaľoval zahraničný kouč. Je to zbytočné. Máme veµa kvalitných trénerov, ktorí by mali moju dôveru. Napr. Bokroą, Filc.

Ja by som tam rad vydel zahranicneho napriklad Hadamzik (CZ) Bude zachvilu volny nie. :D :D

Ale nie najlepsi by boli asi bud Bokros alebo Julko Supler.

No najradsej zo vsetkych trenerov mam Suplera, pretoze on ma taky pokojny hlas ked mame nejaky neuspech :lol: ale ked chceme toho najlepsieho urcite by mal nim byt Bokros. :thumbsup:

kedy uz Ferko zverejni, co mu v noci sepkali do sluchadla Bondra so Satanom? Zrejme to neboli pozitivne spravy, ked tak dlho otala , aj ked verim v opak :)

Perfecto tema MS v Rige, oslavenia tÄ,­mov tam to najdes :wink:

MyslÄ,­m si ?e by sme to mohli skÄ,ĹĽsi? aj so zahraniĂ"«nÄ,Ë»m...za skÄ,ĹĽ?ku niĂ"« nedÄ,Ä"me...takÄ,Ë» malÄ,Ë» experiment...veĂ"¬ na?i trÄ,Ĺ neri sa stÄ,Ä"le rotujÄ,ĹĽ tÄ,­ istÄ,­...tÄ,Ë»ch Ă"«o pred pÄ,Ä"r rokmi odvolali s znovu vracajÄ,ĹĽ a stÄ,Ä"le dokola...

úplne súhlasí­m so starbom, z naąich trénerov uľ takmer vąetci pri repre boli. Zahraničný by bol dobrý, aj hráči by ho viac reąpektovali neľ niekoho z naąich.
Samozrejme to nesmie by» niekto ako Hadamczik, to tam rovno Fero môľe osta».

jezis maria len nie Hadamczik :dole:

Ja by som aj tak bral asi toho Bokrosa :super:

Mne to je skoro jedno,ale mal by to byt slovak.Hlavne nech vyhravaju.
8) 8)

Som patriot, takze radsej by som bol za domacu volbu, ale ked by sa nasiel kvalitny trener zo zahranicia, nenamietal by som...Mozno by som prekusol aj Americana...i ked na druhej strane neviem.

toprak: Vitaj na fore :cool:

Ja som taktiez patriot a najradsej by som bol keby bol trener jeden z dvojice Supler, Bokros

toprak píše:Som patriot, takze radsej by som bol za domacu volbu, ale ked by sa nasiel kvalitny trener zo zahranicia, nenamietal by som...Mozno by som prekusol aj Americana...i ked na druhej strane neviem.
Ja by som bol za ÄŤeskĂ©ho trĂ©nera.BudĂşci rok na MS, budeme hra» vo ą»vrtfinále, asi zase s ÄŚeskom.A podµa mĹ

No neviem, ale ja osobne by som nemal nic proti tomu, keby sme skusili aj ceskeho trenera. Napr. taky Stavjana by podla mna mohol dostat sancu nieco dokazat s nasou reprezentaciou. Samozrejme ako zahranicneho trenera myslim cloveka z Ciech, lebo clovek z inej krajiny by zrejme pohorel.
Keby to mal byt Slovak, tak by sa mi tam pacil Supler alebo Bokros. Mozno by som skusil aj Ulicneho, lebo pod jeho vedenim hraju muzstva pekny utocny hokej.
Myslim si vsak, ze zvaz asi vyberie Jaska ...

No modlim sa kazdy den aby sme nedostali Cecha, bola by to pre nas pohroma... keby sa tak nahodou stalo date mi za pravdu. :cry:

Proste mam taky nazor ze pred ceskym trenerom by nase hviezdy NHL nemali respekt !

jedineho ktore by som chcel je asi Supler, neviem neako by som asi neprekusol Cecha alebo Rakusana co ja viem a urcite ani slovensky fanusikovia

Moji favoriti Supler, Bokros, Strbak

OpenFire píše:Proste mam taky nazor ze pred ceskym trenerom by nase hviezdy NHL nemali respekt !
Vsak nase "hviezdy" NHL nemaju respekt ani pred ochazdajucim trenerom, ked sa jedna o ich ucast, respektive neucast na poslednych MS. Myslim, ze pred trenermi ani nikdy respekt nemali, vsak ked ich volaju aby reprezentovali, tak sa este musia ti treneri vtierat im :?

HADAMCZIK CHCE BYT TRENEROM NASEJ REPRE


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Tak toto nie ak oni tam dotiahnu tohto super trenera, tak neviem neviem co to urobi s fanusikmi vratane mna :x

OpenFire píše:HADAMCZIK CHCE BYT TRENEROM NASEJ REPRE
To naozaj?No toto neverim,ved to by bola katastrofa pre slovensky hokej,to by sme skoncili asi dak v C kategorii,a este by nas vsetci nenavideli keby kazdym nadaval.

idefix píše:
Vsak nase "hviezdy" NHL nemaju respekt ani pred ochazdajucim trenerom, ked sa jedna o ich ucast, respektive neucast na poslednych MS. Myslim, ze pred trenermi ani nikdy respekt nemali, vsak ked ich volaju aby reprezentovali, tak sa este musia ti treneri vtierat im :?

Máą pravdu.Je to smutné, ale je to tak.Ale posledné MS nám ukázali, ľe to ide aj bez nich.Stačí aby ich doplnili ak budú voµní Gáborík,Svatoą,Chára,Budaj,Nagy(ten by sa tieľ nemusel kaľdú sezónu pred MS zrani») a ostatní a» kludne idú hra» golf.Ak chcú prís», nech prídu.A ak nie, tak by som ich neprosil, nech ostanú tam kde sú.Tých mladých nikto prosi» nemusí.Sami chcú dokáza», ľe vedia hra» hokej.A Marián Hossa bude chodi» dovtedy, dokiaµ nezíska medailu. :cool:

Kto bude teda novym trenerom?Najcastejsie sa spominaju:
1.Julius Supler
2.Jan Filc
3.Hadamczik
Prognoza dennika Sport:Supler-40%,Filc-35%,Hadamczik-15%,Ini-10%
Pre mna by bolo idealne,keby sa trenerom stal Julo Supler a novym prezidentom SZLH Jan Filc.Som presvedceny,ze potom by slovensky hokej isiel rapidne hore...........
226 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO