Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SK Slovan Bratislava

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

bezovce?
ne trnava ty demen*:D
:D
zo slovana sa nam stava artmedia, ak budu dosahovat vysledky rovnako ako ona tak je to opat len jedno velke minus pre slovensku ligu, a nehovorim o uspechoch v lige majstrov, ale o nasej lige.
este ze slovanisti urobili hrubu ciaru voci kmotrikovi a halenar im tiez zrazu nevadi, nebude ani janko kozak a dalsi ked v zime pridu co?
vidis teraz nastava opak ako v dobe zaciatkov artmedie kedy im dal slovan 11 hracov :-P
janik píše:zo slovana sa nam stava artmedia, ak budu dosahovat vysledky rovnako ako ona tak je to opat len jedno velke minus pre slovensku ligu, a nehovorim o uspechoch v lige majstrov, ale o nasej lige.
este ze slovanisti urobili hrubu ciaru voci kmotrikovi a halenar im tiez zrazu nevadi, nebude ani janko kozak a dalsi ked v zime pridu co?
Pozri, tu sa vzdy najdu neprájníci, závistláci, tu ide o to, že konkurencia z nás začina mať coraz vačší strach, konečne bude mužstvo, ktore dufam, bude schopne konkurovat Artmedii.
A k prichodu Obžeru a Halenára: to je už jedna krásna telenovela, snad si niekto nemyslí, ze koli tymto dvom sa prestane chodit na Slovan.
Ano, bola vypäta atmosfera naposledy ked sme hrali doma z Artmediou a konkretne Obžera ukazoval nepekne gestá, ale to je derby, rivalita,kde sa kazdy chce ukázať, a po zápase si aj tak podaju ruky.
Hruba ciara voci Kmotrikovi? ku*va janci, už aj tebe z toho zadrbkava :bitka3: to tiez koli strycovi Ivanovi fanuskovia maju prestať chodiť na stadion Slovana, maju bojkotovat zápasy, lebo je tam osoba, ktora bola dlhe roky nenavidena a ktora aj prostrednictvom Jojky špnila Slovan?
A dalsia vec: Kmotor nevlastni Slovan sám, vlastni ho aj skupina J%T a 10% ma Cernak.
Slovan nie je Newcastle, kde pod tlakom fanusikov odstupi aj hlavny boss, zijeme na Slovensku!
Cernák by to sám už nebol utiahol, spravil pre klub vela, ked ho zachránil pred zánikom, kedy nefungovala ani tepla voda, trebalo to financneho žraloka, ktorým skupina J%T bezpochyby je a Kmotor dokázal v Artkomedii toho vela, dostal ju na Slovensku až na samí vrchol, má skusenosti a je niekolkonasobne bohatsi ako Cernakovci!
ale najhorsi su taki, co maju peniaze a vplyv. Oni si totiz myslia, ze mozu vsetko. :thumbsdown:
Nie je to tak davno, ked prezident futbaloveho klubu v jednej nemenovanej kysuckej dedine prikladal rozhodcom pred zapasmi pistol k hlave, aby vyhrali domaci. Dalsi pripad co sa stal vlani na juhu slovenska, ked zbili na zapase rozhodcu a ten to potom musel stiahnut s tym, ze si to cele vymyslel* - toto bolo pod hrozbou fyzickej likvidacie

a mily lotor isto nema od takychto ludi daleko
derryl : nemusis prestat chodit ale cas ukaze, ak to budu 11m vitazstva a tlacenie ako v artmedii tak take vitazstva skutocneho fanusika nenadchnu...

a J&T ... no je to sikovny tah kedze jeden majitel nemoze vlastnit dva kluby a kedze vlastnia spartu tak to spravili takto no na druhu stranu preco ma sparta dlhy? na nu prachy nemaju ale na slovan uz ano? dalsia vec ako kmotrik odisiel z artmedie, to sa akoze robi ze len tak odidem bez dalsieho majitela? teraz tie milodary su kazdemu na smiech lebo vidime vsetci ako to vyzera...

a inak sorry ale strach zo slovanu nemam, to ze ma niekto prachy neznamena ze bude hned vyhravat, a aj keby ak to bude po peknych vykonoch tak nech, ale ak to budu podivne zapasy tak takeho majstra moze kaslat kazdy.
Tak Halenár s Obžerom ,odohrali svôj 1 zápas za Slovan, po prestupe z Artmedie.Slovan zdolal Prešov 4:1 a Halenár strelil 2 góly a na 1 prihral Slovákovi.Bol to vydarený debut, verím, že v podobných výkonoch budú ako Slovan, tak aj naše nové posily, pokračovať aj v daľších zápasoch. :clap: :yahoo: :good:
na toho obzeru sa neda pozerat,ved on pada ako hruska.co kontakt s inym hracom,to nanho faul.
hiii kde boli ti slavny ULTRAS kosic??? :shock: :shock: :shock: :shock: take big reci vsade ze su naj fans .
inac PARADA zasluzene vitazstvo KE si ani netukli
viem,hrali sme akoby v neakom krci.nezachytili sme uvod,kde si slovan vytvoril tlak a potom sme zatiahnuty na vlastnej polke dohravali.uprimne,modlil som sa,aby rozhodca odpiskal co najskor.aj ked ten rozhodca piskal dost cudne.nevravim,ze nam prehral zapas,ale pozrite si zapas Trnava-Presov(nadstaveny cas) a pochopite.podla mna,dost pomohlo domace prostredie.viem,ze keby sme hrali doma my,tak by sme prinajhorsom remizovali.

aky slavny ultras z kosic?odkial si to nabral?skus to aj niecim podlozit ako tu vypisovat hluposti.
pokec tam su ti velky ultras:-D ktory maju velke reci....
ach jaj
No Slovan včera dokázal vďaka 3 gólom Masaryka, otočiť nepriaznivý stav zápasu 0:2 po 1 polčase, s Banskou Bystricou. :clap: :clap: Klobúk dole chalani.Paráda. :good:
no vcera to bol dobry zapas a dobry vykon slovana bystrica nepredviedla skoro nic a zasluzene prehrala aj ked z penalty ale tak to uz vo futbale chodi
juuhuhu to bol vcera zapas fakt sme hrali pekne boh vie ze aky by to bol match kebyze neprehravame 2:0 tak BB by dostala na rit ttotalne :cinka:
Ozaj si chalani zaslužia velke uznanie, otočiť nepriaznivý vyvoj po polcase a k tomu vonku klobuk dolu.
Bol to paradný výkon, hlavne v 2 polčase, totalne sme ich uzavreli na ich polke a zasluzene vyhrali!
Tak po Radkovi Dosoudilovi mieri do Slovana z Petržalky aj další hráč a tým je Jano Kozák. :good: Táto správa ma velmi potešila, Jano vždy bol šikovný futbalista a osobnosť ligy a z jeho geniálnych prihrávok v Petržalke, strielal Halenár dôležité goly.Verím, že na túto úspešnú spoluprácu nadviažu aj v Slovane a tažiť z jeho nahrávok, budú aj další spoluhráči.Slovan získal veľmi cennú a dôležitú posilu, pred jarným bojom o titul zo Žilinou. :oslava:

Ináč som zvedavý, ako si budú rozumieť tvorcovia hry Slovana, Kozák a Samo Slovák. :) Musím priznať, že som myslel ,že Jano zamieri do Košíc za svojim otcom.Som rád ,že tak neurobil a zamieril na Tehelné pole. :good:
mne sa tam ten kozak nelubi :? jakoby vyhrala vypocitavost nad moralkou.. ale fajn neni to moja vec, ja budem rad ked sa bude vyhravat a nemalo by ma viac trapit :thumbsup:
... Musím priznať, že som myslel ,že Jano zamieri do Košíc za svojim otcom. Som rád ,že tak neurobil a zamieril na Tehelné pole. :good:[/quote]

nuž ja na futbal do Košíc chodím zriedka, ale sledujem ho aspoň vo výsledkoch. Tiež som veril, že Janko príde do Košíc, boli také šumy, ale podľa mňa rozhodla otázka peniažkov. Troška som dúfal, že bude chcieť byť pri manželke a deťoch a že tam bude troška srdiečka pri rozhodovaní, no nestalo sa. :thumbsdown:
Inak jeho starší syn, hrá za starších žiakov MFK a je to veľký talent. Má skvelú pohybovú kultúru a super cit pre hru, ešte o ňom budeme počuť.
http://www.denniksport.sk/clanok?id=66957

joman už sa s tým zmier, že je v Slovane.Takýmito príspevkami, nič nezmemíš. :razzi: :razzi: :fucker:

mne tieto reakcie, či už tvoje či iných podobne zmyšlajúcich fanúšikov pripadajú smiešne.Je to proste normálny prestup kvalitného futbalistu do lepšieho tímu, čo má väčšie ambície,kvalitnejšie podmienky, ako predošlý klub.Nič viac nič menej. :)
co sa tyka hry, to je Slovan fakt dobry, ale ich fanusikovia si ma neziskali, hlavne navstevou u nas v Senci, uz mam Slovan v pi..., inac sa nemozem ani vyjadrit a bol som velmi rad, ked DAC zavolali k sebe ferencvaros, to je asi vsetko
199 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS