Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Vseti­n

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.

Vecer budeme chytrejsi, to uz bude souper znamy :) A my na tom ted taky nejsme s formou spatne, kluci si veri coz je dobre, ale snad zustanou na zemi :thumbsup: Snad ten minuly divoky zapas byl malym ponaucenim, hlavne co se tyka hry dozadu. Play-off je uz byva o necem jinem...
Slusne nam ten Sternberk nasypal :x jako generalka na play-off teda nic moc... V utery se to rozjizdi a na Lapac prijede nakonec New Jicin. Snad se mountaine potvdri Tva slova a postoupime do dalsiho kola :thumbsup:
jn, ono šternberku šlo o hodně, takže do toho šli na 150% a ogaři asi viděli, že porazit je by museli hrát taky tak a už se jim nechtělo. Celkem pochopitelné, ale taková lata to být nemusela. Ale nakonec to je ok, máme Jičín a hodně by mě překvapilo, kdybysme nepostoupili.
Tak Nový Jičín je myslím přijatelný soupeř. Věřím, že Vsetín postoupí.
Super, tak 1.zapas jsme ziskali pro sebe :clap: Sice az golem z prodlouzeni, ale i tak parada... Tady uz se na skore nehraje :D
Ale bylo to o fous. Vsetín měl rozhodnout už během základní hrací doby. Měl řadu šancí, alespoň co vím od kluků co tam byli. Ale, vyhráli jsme a věřím že ve čtvrtek v Jičíně to dorazíme. V prvních zápasech byly překvapivé výsledky, třeba Břeclav v Opavě. Ale už to tady zaznělo, že mají formu.
Mě hlavně zarazilo, že trenér přeházel obranné dvojice, které spolu hrajou už celkem dlouho a zařadil tam dva juniory ze Zlína. Fakt divný tah před PO. Taky vedení bysme neměli ztratit minutu a půl před koncem....ale co, výhra je, tak ok. Teďka už taky nikoho nazajímá, že Vary vyhrály první dva matche na nájezdy. Teď to zařezat v Jičíně a jdem dál :-)
Takze ve ctvrtfinale Hodonin.... Ti nas zrovna v lasce nemaji, o to lepsi hokej by se mohl hrat :thumbsup: Postup do semifinale by byl urcite uspechem, jsem zvedavy jak se na ogarech podepsaly ty vyrovnane bitvy s Jicinem :?: Kazdopadne je dobre vedet ze Plsek ma zatim slusnou formu, to je v play-off jedna z nejdulezitejsich veci :oslava:
Souhlasím, že rozhodnou brankáři. To je otřepaná a pravdivá fráze. Plšek si vede dobře a i to, že jsme postoupili na dva zápasy je potěšující. Každý den volna navíc se hodí. Takže ogaři: HRR NA NĚ !!!!!!!!
Mno já sem bohužel pesimistický - golman je dobrá věc, ale samo o sobě to nestačí. Navíc čím víc zápasů se mu povede, tak tím je větší šance, že ten další zrovna nevyjde, což v systému best-of-3 znamená skoro konec.
S Jičínem nám vůbec nešly přesilovky, to je taky hodně důležitý faktor. Potom všecky naše góly dala jedna pětka, to taky není dobré. V základní části jsme to měli vyrovnané. Nehrajem v takové pohodě jak v základní časti.
Já si myslím, že ve čtvrtek to bude poslední zápas na Lapači tuhle sezonu :verysad: Ale hodně si přeju, abych neměl pravdu, ale vidím to tak 25:75 pro Hodoním...
Tak mi ten cas utika, ze jsem uplne zapomnel ze uz se hraje ctvrtfinale :-O Tak jsem se v noci dival jak to valcime a kdyz jsem videl , ze jsme chytli v Hodonine poradnou dardu 0-5 nebylo mi do zpevu... Pak ale vidim nadpis rozhodne 3.zapas a hned bylo veseleji. Ogari sice prohravali po 2.tretinach 1-3, ale v te posledni sesti kousky otocili na 7-3. Vitezny gol dal protrely veteran Pepa Straub a rozhodne se tak na lede Hodonina. Tam to bude nesmirne tezke, ale co, uz se odehraly i vetsi zazraky. Ikdyz se nam to nepodari, myslim ze se da sezona hodnotit jako uspesna :good:
Určitě jo, v Hodoníně už si to domácí pohlídají, oni to umí a nechybělo moc, a dokázali by to aj u nás. Porazili se sami. Jen škoda, že poslední zápas bude venku...
Ale kdybysme hráli s takovou Opavou, Šternberkem, tak postoupíme. Na top6 máme. Hlavně to udržet co nejvíc pohromadě ten kádr pro další sezonu, to je základ!
Nechme se překvapit. Třeba se stane zázrak a postoupíme. Souhlasím s tím, že nejtěžší bude udržet stávající kádr pohromadě.
Nevím, jak bude probíhat rekonstrukce strojovny, jestli na to město vyčlenilo už peníze, nebo jak to je. A jestli se to popřípadě během letní přestávky stihne zdárně dokončit. Ale to asi ano.
jj ,strojovna je naplánovaná a peníze by taky měly být. Jestli zbude, tak by se udělaly i mantinely.
S kádrem počítám, že určitě odejdou Podešva s Hrňou, protože sou mladí a určitě je bude chtít někdo zkusit v 1.lize. To samé Plšek, taky to asi půjde zkusit výš. Ale Zlín už nepočítá s Bieglem, takže tady by se nabízelo výborné řešení. Ale tak 2 útočníky a jednoho beka by nebylo špatné přivést.
A udržení kádru by mohlo být reálné. Pokud někdo nedostane nabídku s vyšší soutěže, tak určitě zůstanou tady, ve 2.lize nemají lepší místo, kam jít :frajer2:
:yahoo: :yahoo: :yahoo: Je to tam panove, semifinale je nase :clap: :clap: :clap: Opet ogari ukazali vuli a otocili temer prohrany zapas..super, nemam slov :good: V semifinale nas ceka Sumperk a ani nechci domyslet co by se delo kdyby jsme postoupili do finale a tam nas cekal ValMez :roll:
Selly8 píše::yahoo: :yahoo: :yahoo: Je to tam panove, semifinale je nase :clap: :clap: :clap: Opet ogari ukazali vuli a otocili temer prohrany zapas..super, nemam slov :good: V semifinale nas ceka Sumperk a ani nechci domyslet co by se delo kdyby jsme postoupili do finale a tam nas cekal ValMez :roll:
cg :D
Je to super!!! Fanouškům Hodonína zbyly jen oči pro pláč. A dnes první zápas v Šumperku, ogaři jen do nich. Myslím, že se klidně můžeme dočkat dalšího překvapení na úkor favorita.
Wooohoooo, nádhera. Hodoním už je oslavený, poďme na Šumperk. Už mě vůbec nebude mrzet, když vypadnem, máme splněno víc, než se čekalo. Jenom by bylo hezké, aby byl poslední zápas doma, tzn. pouze stav 3:1 pro Draky. Ale hrát systém best-of-5, to se může stát cokoliv. Dneska bude hodně důležitý zápas, ten kdyby se podařilo vyhrát...
Tohle snad ani nemuze byt pravda :-O :shock: ... to je primo fantazie :clap: :clap: :clap: Vyhra v Sumperku 2-1 golem od vlastni modre v poslednich sekundach zapasu z hokejky Pepy Strauba :yahoo: Navic vynikajici Plsek, ktery lapil pres 50 strel :cool:
Ma to ale jedinou kanku... a to ze nemuzu byt u toho nazivo :verysad: :verysad:

PS Chlapi nevite jestli se nahodou ctvrty zapas serie hraje v nedelu??? diky :oslava:
Selly8: jo, pokud nevyhrajem 3:0, tak se velmi pravděpodobně bude hrát doma v neděli.
Je to mazec. Sledoval jsem ten zápas on-line a v momentě, kdy dal Šumperk gól, mě málem trefilo :D A ten závěr, no neskutečné. Dnes to bude Na Lapači peklo. :good:
mountain píše:Selly8: jo, pokud nevyhrajem 3:0, tak se velmi pravděpodobně bude hrát doma v neděli.
Tak to by bylo super, zitra jedu na prodlouzeny vikend domu a na Lapac bych urcite zaskocil :clap: Ale kdyz vyhrajeme 3-0 zlobit se nebudu :D
Doufám že se to povede :-D
Tak jsem se dostal na oba zapasy, jak v patek do Sumperka, tak i doma na Lapaci. Bohuzel vysledky hovori za vsechno a souper srovnal serii na 2-2. V Sumperku nastoupilo hodne junioru, tam se dal debakl cekat, do domaciho zapasu jsem ale hledel s vetsim optimismem, bohuzel realita je jina... Kdyz uz nic jineho, aspon jsem si poradne zafandil, takhle si ve Villa Parku nezarvu :D
Posledni zapas 0-7 a koncime tak na 4.miste. Celkove hodnotim sezonu jako vybornou, ale ten konec sezony mi prisel takovy podivny, vest na zapasy 2-0 a pak v dalsich trech nedat ani gol :evil: Zaslechl jsem toho docela dost o zakulisnich praktikach behem teto serie, ale nebudu tu ventilovat nejake spekulace. Co je ale jasne je to ze Sumperk chtel postoupit proste vic....
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS