Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Miroslav Satan

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.

V noci odohrali "tučniaci" (WBS myslím) ďalší zápas v ktorom s abodovo presadil aj Miro Šatan, ktorý si pripísal asistenciu :clap: pri góle Jeffa Taffeho. Okrem asistencie sa Miro zaskvel aj gólom v nájazdoch :yes: , keď prekonal brankára Glassa. "Tučniaci" nakoniec vyhrali 3:2 po ts, no mohli vyhrať v základnej hracej dobe, ale brankár domácich "senátorov" Jeff Glass exceloval a zlikvidoval 47 streleckých pokusov hostí :good: . WBS Penguins čaká 4.apríla zápas s Hershey Bears.
V noci odohral Miro 9 zápas za farmu "tučniakov", no nezískal ani jeden bod :verysad: a "tučniaci" nakoniec odchádzali z ľadu ako porazení :verysad: . Nedokázali totiž poraziť "medveďov" z Hershey, ktorí vyhrali až po trestných strieľaniach v pomere 3:2 :verysad: .
To ze satan isiel na farmu a picburg zacal hrat daleko lepsie nie je vobec nahoda. bohuzial.
No žeby hrali neviem ako lepšie sa mi nezdá... :?
debil píše:To ze satan isiel na farmu a picburg zacal hrat daleko lepsie nie je vobec nahoda. bohuzial.
ale mitch, hra celeho timu nemoze predsa zalezat len na jednom hracovi.

Kód: Vybrat vše

http://slovaknhl.sk/4436-penguins-povolali-do-prveho-timu-satana.html
No to je dobře, už sem myslel že ho tam nechaj :D počítám že by měl jít do třetí lajny, ale uvidíme.
Dúfam,že vypadnú :twisted:
Freddie92 píše:Dúfam,že vypadnú :twisted:
cože?! :shock: ty pens už nefandíš? :-O
Odkedy ho ako odpad vyrazili,a týmto že ho nechu pustit na MS pričom už za nich nehra u mňa už total skončili :evil:
Freddie92 píše:Odkedy ho ako odpad vyrazili,a týmto že ho nechu pustit na MS pričom už za nich nehra u mňa už total skončili :evil:
ty si teda faninka ti povím,takový typy fanoušků nemám rád! kdybych se měl zachovat stejně jako ty,třeba kvůli té aféře s Crosbym ....kdy jsem se za PENS aji styděl tak nevím no...naštvala a sklamala si mě! :thumbsdown:
Freddie, co to placas??? Ze Mira nechteji pustit na MS, i kdyz za Penguins uz nehraje??? Ted nastava klicova cast sezony, Satan byl povolan do Pittsburghu a na playoffs se s nim v tymu pocita. Ted se bude rozhodovat o sezone, jeste muze byt pro Mira uspesna! Ja verim, ze se Satan chytne, bude mit o motivaci postarano.

A souhlas s Mikem, pokud tvoje fandeni Pittsburghu stoji a pada na jedinem hraci, tak jdi do prdele... Takovy fanousek nestoji za nic, Pittsburgh to jsou pro me vsichni hraci, ale predevsim styl, historie a tradice !!!
Bude Satan nasledovat Risa Zednika?
Skorpion píše:Bude Satan nasledovat Risa Zednika?
Ťažko povedať, ale dúfam, že nie :D.
Chidák Miro,farmu si určite nezaslúžil.Hrať vedľa takých hráčov ako sú v Pens sa vždy nevypláca :verysad:
ja dúfam, že sa na to všetko už vykašle a príde na Slovensko, nedostal by tu tie peniaze čo v NHL, ale bol by doma. Má dosť problémov okolo firmy a v takých KE by si zahral aj LM. Len kto by ho zaplatil..? No ale ak to zvládol Žigo, tak prečo nie aj Miro. Raz sa vrátiť musí...
A dať si o5 hrdo svoje C-čko,ktoré naňho už 2 roky čaká :roll: A poviesť nás k medaile,ktorú vyhráme doma v Blave! :D
Freddie92 píše:A dať si o5 hrdo svoje C-čko,ktoré naňho už 2 roky čaká :roll: A poviesť nás k medaile,ktorú vyhráme doma v Blave! :D
Kiežby si mal pravdu :roll:
mala :D
Freddie92 píše:mala :D
Prepáč,ešte som nevedela,že si baba :oops: Inak dnes si Miro pripisuje asistenciu :biglol:
Šatan vraj dostane lukratívnu ponuku z KHL

Slovenský hokejový útočník Miroslav Šatan by sa podľa ruských médií mohol po sezóne sťahovať zo zámorskej NHL do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Ako informovala agentúra "Šajbu, šajbu", tridsaťštyriročný Šatan v najbližšom čase dostane lukratívnu ponuku od jedného klubu z KHL.

Údajne by malo ísť o tím, ktorý geograficky patrí medzi najvýchodnejšie. Skúsený slovenský reprezentant prišiel iba pred sezónou 2008/09 do Pittsburghu, no časť sezóny pôsobil na farme. Predtým hrával v NHL za NY Islanders, Buffalo a Edmonton.

Topoľčiansky rodák sa po návrate z farmy do prvého tímu prebojoval s "tučniakmi" už do finále play-off celej súťaže, o Stanleyho pohár zabojuje s víťazom finále Západnej konferencie Detroitom alebo Chicagom.
I on???Boože,to všetci len za prachmi???Nemajú ich dosť?
Freddie92 píše:I on???Boože,to všetci len za prachmi???Nemajú ich dosť?
jeden clovek ti dava 1 000 000 SK a druhy 10 000 000 SK.....ktoreho si asi tak vyberies ? :wink:
tak tak, netreba zabudat ze hokej nehraju len pre zabavu ale je to aj ich robota ktora ich zivi. KHL sa stava ligou starych panov kedze tam beru len 'vyhasnute hviezdy' :D z NHL. Su to vsak mena a tie prilakaju divakov + sponzorov.
Freddie92 píše:I on???Boože,to všetci len za prachmi???Nemajú ich dosť?
mozno maju, teda urcite maju ak sa bavime o Sarkym..v Pens si urcite za tu 1 sezonu nepohorsil..no ak dostane podobnu sympaticku sumu u matriosiek, no hlavne nebude figurovat v 4.lajne, ci riesit farmu, nie je co riesit..zahra si tam do sytosti a navyse do repre to bude mat blizsie :thumbsup: pripadny zisk :cup: by bol idealnym klincekom v jeho konciacej sa NHL kariere
195 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES