Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Volejbal

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Slovakia - Slovenia 3-1 (21-25;25-21;32-30;26-24)

Vyborny vykon, ale podla mna naozaj tazky zapas ale vdaka Ogurcakovi a tiez kvalitnemu podaniu Cervena sme to zvladli. Prvy set nam usiel super od zaciatku na rozdiel niekolkych bodov a pocas celeho setu sme sa snazili najst recept na supera, s bliziacou sa koncovkou sme sa dotiahli vdaka vynikajucemu podaniu Ogurcaka ale nakoniec nam super opat usiel a dotiahol set do vitazneho konca. Druhy set sme supera prehravali, skvalitnili sme podanie celeho timu a nepustili sme slovincov k ziadnemej nervi drasajucej koncovke. O tretom sete jasne hovori vysledne skore, nasi hraci mali viacero sanci na ukoncenie setu ale nevyuzili ich a tak sme trpli pri podaniach supera, nastastie sa nam to podarilo a do stvreteho setu sme isli s lepsou poziciou 2-1 na sety. Stvrty set nam super od uvodu nedal vydychnut a drzal naskok 2-3 bodov, stav sa menil ale do koncovky sme sli so stratou 3 bodov, no opat obetoavou hrou, dobrymi blokmi a podanim sa nam nakoniec podarilo stav vyrovnat a dokonca sme sa dostali perfektnym podanim Cervena do vedenia 25-24, potom prisla nepochopitelna chyba slovincov, ktory chceli striedat ale striedajuci hrac nebol pripraveny a kedze nemali uz ani moznost zobrat TO tak dostali zltu kartu co sa rovna 1 bodu, ktory nam stacil na vitazstvo. Vsetci uz pevne verime v postup nasich hracov zo skupiny a ak budu podavat taketo a lepsie vykony tak sa urcite este mame na co tesit. Teraz len dufat aby francuzi nepodcenili Slovincov a mame to v suchu. Mozno sa nam podari uhrat dobrych vykonom nieco aj so Spanielmi. Takze SLOVESKOOOOO

:evil: joooj, taky to mohol byt TV zazitok, no nedalo se a tak isto ani zajtra :( ale dufam, ze prenos zhliadnem v tej dalsej faze sampionatu, do ktorej urcite postupime :!:

naozaj klobucik dolu, pred nasimi chalanmi..kto by to bol povedal par rokov spät...chlapci si na ihrisku i mimo neho vyborne rozumeju a slape im to aj bez 3 hracov zakl. kadra :good:

zajtra mĂ´zu hrat nasi chlapci uvolnene, zrejme klucovy zapas mame uspesne za sebou a aj ked slovinci daju do zapasu s francuzmi vsetko, kvalita sa musi prejavit!...no a ja to zajtra vidim z nasej strany na 5 setovy match..samozrejme, dufam, ze v nas prospech :yes:

janik dik za preview, ako da sa precitat tam aj tam, ale aj tak je to z takeho fanusikovskeho pohladu ine..tak snad zreferujes aj zajtrajsi suboj

som to kukal, moc sa do volejbalu nerozumiem, ale Ogurcak bol fajnovy.. mu skoro secko vyslo coho sa dotkol

este k dnesnemu vykonu, nebolo na co pozerat, nasi nehrali dobre, v ziadnej cinnosti nepredcili spanielov a tak to na ihrisku aj vyzeralo, slaba hra v poli, bloky, podania proste vsetko sa kazilo, po prestriedani sa to trosicku zlepsilo ale zasluzene vitazstvo spanielov za nieco vyse hodinky bolo zasluzene, ja dufam ze nasi sa spamataju a do dalsich bojov sa opat daju dokopy

:? nadstavbova skupina pre nas tim viac ako narocna..uprimne, akekolvek vitazstvo (postaci aj zisk 2 setov) v nej bude pre mna veelkym prekvapenim..staci si porovnat druhu (F) skupinu..co narobime, snad buduci rok..ale je fajn, ze nasi su stale v hre a buducnost slovenskeho muzskeho volejbalu vyzera po dlhych rokoch prijemne optimisticky :thumbsup:

E-skupina - Petrohrad:

utorok 11. septembra: Holandsko - Ĺ panielsko (13.00), Srbsko - FrancĂşzsko (15.30), Nemecko - Slovensko (18.00)

streda 12. septembra: Holandsko - FrancĂşzsko (13.00), Nemecko - Ĺ panielsko (15.30), Srbsko - Slovensko (18.00)

štvrtok 13. septembra: Nemecko - Francúzsko (13.00), Srbsko - Španielsko (15.30), Holandsko - Slovensko (18.00)

Joj proti nemecku dnes hra naprosta tragedia. No nic este nepatrime ani medzi sirsiu europsku spicku. Snad sa tam raz dostaneme. :(

:o Slovensko - Srbsko 3:2 (-14, 21, 20, -21, 11) :roll:

tak prva senzacia na Euro sampionate zien, je na svete a nasou zasluhou :!:

klepli sme minulorocne bronzove medailistky z MS..zapas davala STV2..skvela podivana, skvely vykon :!: a realna sanca postupit do 2 fazy, co v tak nabitej skupine by bolo urcite prijemnym prekvapenim

zajtra nas caka nemenej narocny super Holandsko (vitaz tohtorocnej Word Grand Prix - ceknut tak aspon 1 setik) a na zaver (22.9) nas caka domace Belgicko (hratelny super)

:taptap:
8) Trénerom slovenskej mužskej volejbalovej reprezentácie bude do roku 2010 Talian Emanuele Zanini.

Emanuele Zanini (nar. 15. apríla 1965) začínal svoju trénerskú dráhu v najvyššej talianskej súťaži ako asistent momentálne reprezentačného kormidelníka Andreu Anastasiho v Montichiari. Na tomto poste pôsobil štyri sezóny.

V rokoch 1999 a 2000 bol Anastasiho asistentom aj v talianskej reprezentácii, ktorá sa v tom čase stala majstrom starého kontinentu, vyhrala Svetovú ligu a z olympiády v Sydney si priviezla bronz.

Počas svojho pôsobenia v Innsbrucku v sezóne 2004/2005 získal s klubom titul Rakúska a Rakúsky pohár. V kádri mal vtedy aj trojicu Slovákov - Branka Pistoviča, Júliusa Šaba a Petra Turianskeho. Spolupracoval aj so športovým riaditeľom a súčasným trénerom klubu Štefanom Chrtianskym, ktorému ponúkol miesto svojho asistenta v slovenskej reprezentácii. Momentálne je trénerom lídra druhej najvyššej súťaže na Apeninskom polostrove - Verony.

"Páči sa mi snaha Slovenskej volejbalovej federácie postúpiť s reprezentáciou o stupienok vyššie. Konkrétny cieľ, na ktorom sme sa dohodli, je účasť Slovenska na majstrovstvách sveta v roku 2010 u nás v Taliansku. Je to pre mňa výzva. Sledujem výkony slovenských volejbalistov v talianskej súťaži, osobne poznám tých, ktorých som trénoval v Innsbrucku, cez médiá sa zaujímam aj o ďalších, s ktorými by som mohol vo svojom výbere počítať. Dvere sú pre všetkých otvorené, ale chcem pracovať iba s tými, ktorí majú o reprezentáciu záujem a chcú sa o miesto v nej zdravo pobiť. Do realizačného tímu chcem okrem Štefana Chrtianskeho aj Miroslava Palguta, o ďalších budem hovoriť s vedením Slovenskej volejbalovej federácie. Chcem kvalitných ľudí, s ktorými budem môcť naplniť naše spoločné ciele," povedal prostredníctvom videorozhovoru Emanuele Zanini.

"Všetci vieme, že angažovaním trénera takéhoto kalibru ideme do rizika. Ak naplníme naše predstavy, budeme slávni, ak nie, budú nás všetci zatracovať. Kto sa však bojí, nech nejde do lesa. My veríme, že Slovensko má volejbalistov, ktorí budú schopní postúpiť na majstrovstvá sveta. Je to síce odvážny cieľ, ale dávať si nižšie úlohy nemôžeme," komentoval angažovanie talianskeho trénera prezident SVF Ľubor Halanda.

Mužskú reprezentáciu čakajú v tomto roku dva kvalifikačné turnaje o postup na ME 2009 - od 23. do 25. mája v Poprade a o týždeň neskôr od 30. mája do 1. júna v Česku. Ich súpermi o jediné priame postupové miesto budú okrem Česka aj Ukrajina a víťaz barážového predkvalifikačného duelu Luxembursko - Rumunsko. Okrem toho by Slováci mali účinkovať aj v 5. ročníku Európskej ligy, v ktorej budú obhajovať minuloročný bronz.

"Zatiaľ vieme iba to, že Európska liga sa bude hrať, určené sú aj termíny. Zatiaľ nie je jasné ani to, či bude v nej osem alebo dvanásť družstiev. Všetko by sme sa mali dozvedieť v najbližšom čase," pokračoval Ľubor Halanda.

Pri slovenskej ženskej reprezentácii ostáva naďalej Miroslav Čada. Tréner, ktorý Slovenky už dvakrát doviedol na majstrovstvá Európy, o inom cieli, ako je opäť postup na záverečný turnaj, ani neuvažuje.

"Začínam pri slovenskej reprezentácii siedmu sezónu. Je to dôkaz toho, že dokážem s družstvom naplniť očakávania vedenia Slovenskej volejbalovej federácie. Keby boli problémy, už tu nie som. Každý tréner má ambície byť pri reprezentácii. Myslím, že káder, ktorý dlhodobo budujem, je perspektívny a ukazuje nárast kvality. Potvrdzujú to napríklad aj naše minuloročné senzačné víťazstvá nad Srbkami a Bulharkami. V tomto roku nás čaká kvalifikácia na majstrovstvá Európy 2009. Máme silnú skupinu (Ukrajina, Portugalsko, Bosna a Hercegovina), je však v našich silách postúpiť," povedal na margo predĺženia kontraktu so SVF staronový lodivod slovenskej ženskej volejbalovej reprezentácie.

Ženy odohrajú rovnako ako muži dva kvalifikačné turnaje - organizátorom prvého bude od 6. do 8. júna Ukrajina, odvetný bude potom od 13. do 15. júna hostiť Bosna a Hercegovina. (pravda)
moje rodne mesto zvitazilo :cool:
Volejbalisti VK Chemes Humenné zvíťazili v nedeľu aj vo štvrtom zápase finálovej série o titul majstra Slovenska nad obhajcom titulu VK Nové Mesto nad Váhom 3:1, na zápasy tak triumfovali 4:0 a po prvý raz v klubovej histórii si vybojovali zlato.
ImageVK Nové Mesto nad Váhom - VK Chemes Humenné 1:3 (-20, 24, -11, -15) - konečný stav série 0:4, Humenné je majstrom SR 2007/2008.

Volejbalisti Humenného od úvodného podania dávali najavo, že chcú sériu ukončiť už v nedeľnom zápase. Výborne im vychádzala obrana na sieti i v poli, z toho následne vychádzala dobrá prihrávka a presadzovali sa najmä útokmi stredom siete. V druhom dejstve im prestali vychádzať útoky, nechali sa trochu vyviesť z rytmu a zbytočne znervózneli. V dramatickej koncovke mali navrch domáci, vyrovnali na 1:1 a začínalo sa od začiatku.

Východniari však rýchlo zdvihli hlavy, v ďalších dvoch setoch na ihrisku jednoznačne dominovali a po víťazstve 3:1 na sety vyhrali aj celú sériu 4:0 a stali sa tak v šestnásťročnej histórii samostatnej slovenskej extraligy šiestym majstrom (doteraz 9x VKP Bratislava, 3x Púchov, po jednom titule získali Dubová, Prešov, Nové Mesto nad Váhom a Humenné).

"Odohrali sme veľmi dobrý zápas. S výnimkou druhého setu sme na ihrisku jednoznačne dominovali. V druhom sete sme sa nechali rozptýliť aj niekoľkými spornými verdiktmi rozhodcov, ale prehra v koncovke hráčov doslova naštartovala k excelentnému výkonu a v ďalších dvoch setoch sme Nové Mesto doslova prevalcovali. Som šťastný. My sme sa od začiatku sezóny netajili tým, že chceme zlato. V dlhodobej časti súťaže i v play off sme dokazovali, že momentálne sme na Slovensku najlepší. Myslím, že titul nám patrí právom. Vychádzali sme z toho, že potrebujeme vyrovnaný káder dvanástich hráčov, medzi ktorými nebudú výkonnostné rozdiely. Bola to celoročná práca. Musím chlapcov pochváliť za prístup k povinnostiam, k tréningom i k zápasom. Titul vybojovala skvelá partia, ktorú bolo radosť trénovať. Mám dnes narodeniny a musím povedať, že zlato je najkrajším darčekom, aký som mohol dostať," povedal pre agentúru SITA tréner VK Chemes Humenné Richard Vlkolinský.

Prehľad doterajších finále play off slovenskej volejbalovej extraligy mužov: 1994 VKP Bratislava - Stavbár Žilina vo finálovej sérii 2:1
1995 VKP Bratislava - Stavbár Žilina vo finálovej sérii 2:0
1996 VKP Bratislava - Stavbár Žilina vo finálovej sérii 2:1
1997 VKP Bratislava - Púchov vo finálovej sérii 3:0
1998 VKP Bratislava - Púchov vo finálovej sérii 3:2
1999 VKP Bratislava - Púchov vo finálovej sérii 3:0
2000 Púchov - Dubová vo finálovej sérii 3:2 2001
Dubová - Púchov vo finálovej sérii 3:1 2002
Púchov - Dubová vo finálovej sérii 3:0 2003
Púchov - VKP Bratislava vo finálovej sérii 3:0
2004 VKP Bratislava - Púchov vo finálovej sérii 3:2
2005 Prešov - VKP Bratislava vo finálovej sérii 4:2
2006 VKP Bratislava - Humenné vo finálovej sérii 4:1
2007 Nové Mesto nad Váhom - VKP Bratislava vo finálovej sérii 4:1
2008 VK Chemes Humenné - VK Nové Mesto nad Váhom vo finálovej sérii 4:0
Pozn.: V roku 1993 získal titul VKP Bratislava, ktorý sa stal víťazom dvoch turnajov, ktoré sa hrali po skončení federálnej extraligy.
po panoch sa nam na Euro kvalifikovali aj damy :poklona2:
:o no ty vogo, vyhrali sme Europsku ligu :clap:

hehe, haluz ina, tulipani v zakladnej skupine povyhraval vsetky zapasy vratane nasich tusim 3 vzajomnych, my sme si to kua inak naplanovali, pripravili sme im prvu prehru a to v samotnom finale :cool:

Slovensko - Holandsko 3:1 (21, 18, -20, 23)
Krásny zápas :clap: Samozrejme lepší vyhrali. :D
Slovensko-Bielorusko 3:2 :yahoo:
Je neskutočné čo stvorili včera Chorváti, normálne nechápem. Dnes s nimi hráme o siedmej, lístky mám, určite to bude skvelý zápas, ale nanešťastie sa ho nezúčastím, lebo o ôsmej je finále nemeckého pohára a Leverkusen si ide preň :D
Slovensko - Chorvátsko je ale určite najväčším lákadlom vo volejbale, aké si viem predstaviť. :cool:
Kika píše:Krásny zápas :clap: Samozrejme lepší vyhrali. :D
skôr stastnejsi :roll: zbytocne sme si to za stavu 2:0 zdramatizovali, aj ked ten 2 set sme cekli ltt; v tajbrejku sme nastastie diktovali tempo my a drama sa v nom nekonala...bielorusi vsak robili problemy a bol to zapas, ktory zrejme rozhodne o nasom postupe dalej..z nasich sa mi pozdaval libero Pipa, Nemec, je fajn, ze je opät spät Divis, skoda zranenia Feriho Oguracaka snad to nebude nic vazne a Mato Sopko po dlhsom hernom vypadku zabojoval, tak, ako cely tim :thumbsup:
Bluesman píše:Je neskutočné čo stvorili včera Chorváti, normálne nechápem
chorvati riesia omladinu, v Poprade prakticky zbieraju skusenosti a dnes to vidim na podobnu jednoznacnu zalezistost z nasej strany, aku riesili nemci..t.j. 3:0..prave zapas s Nemeckom bude vrcholom celeho turnaja, ale zrejme uz pred tymto zapasom bude o postupujich jasno a podla predpokladov = Slovensko + Nemecko

no to, co nas caka v tej dalsej, zaverecnej faze (14-16.8..) to uz bude ine kafe a postup z nej by sa rovnal zrejme zazraku...

ak skoncime v Poprade 1: K-skupina v Katoviciach: Polsko, Francuzsko a 3. z G-skupiny (Portugalsko, Rumunsko, Dansko, Slovinsko, Grecko)

ak skoncime v Poprade 2: I-skupina, organizator (?), Rusko a 1. a 3. z H-skupiny (Cesko, Belgicko, Finsko, Cierna Hora, Ukrajina)

na MS cestuju najlepsie 2 timy z oboch skupin
cepi píše:dnes to vidim na podobnu jednoznacnu zalezistost z nasej strany, aku riesili nemci..t.j. 3:0
tak som sa sekol o 1 set :)

Slovensko - Chorvatsko 3:1 (-22, 14, 21, 20)
Slovensko: Masny, Martin Sopko st., M. Nemec, Lukas Divis st., Kohut, Pipa - libero (Bencz, Zatko, Piovarci); 1800 divakov

III.faza je nasa :thumbsup: a v nej môzeme jedine prekvapit :scare:
JJ dobrý zápas, škoda tej nekoncentrácie z prvého setu, ale inak fajn. Mal si pravdu Chorvátom naozaj neprišli mnohí skvelí hráči čo je škoda. Mohlo to len zvýšiť kvalitu zápasov, ale aj tak dobre, hlavné je že sme tam. :)
Bluesman píše:Chorvátom naozaj neprišli mnohí skvelí hráči čo je škoda. Mohlo to len zvýšiť kvalitu zápasov, ale aj tak dobre, hlavné je že sme tam. :)
ak by prisli, sotva riesime III.fazu...radsej takto :wink: skoda, ze tato faza je "az" v Poprade (inak fajn navsteva :thumbsup: urcite by som sa dokotulal a dufam, ze v Ke sa skôr ci neskôr objavi sk repre ci uz vo volejbale, ci hadzanej..ale to uz odbocujem..zajtrajsi zapas uz de facto nic neriesi, ide len o to, z ktoreho miesta postupujeme a ktori superi nas cakaju v tej zaverecnej faze..no vyber si :x
Slovensko - Nemecko 3:2 (23, -21, -19, 22, 12)

stali sme sa vitazom nasej skupiny :thumbsup: ale do prdele..!..ja si neviem pomôct, ale bol by som ovela radsej ak by sme skoncili druhi :!:

v auguste na nas cakaju domaci poliaci, kde to bude ako v pekle, francuzi, ktori su jasni a ako tak prijatelni slovinci, ktori vsak svoju kozu lacno nepredaju

druha skupina: Nemecko, Rusko, Finsko a vitaz z 2jice Cesko - Belgicko..

neviem si pomôct ale nasa skupina je narocnejsia a ak to takto budu brat aj nasi reprezantanti :doh: ak nie, fajn, bude sa bojovat :cinka: urcite sme v tejto faze dosiahli vyborny vysledok, ale cesta na MS bude v tej zaverecnej faze podla mna malo realna :unsure: v tej II skupine by sa mi javila realnejsia :buch: co uz
Nemáme si moc z čoho vyberať. Musíme šlapať na 100% a koncepcia je taká, že zo zápasov s ťažkými súpermi, možno aj prehratých budeme mať viac ako z ľahkých výhier. Naša skupina je určite o niečo náročnejšia, ale ja chlapcom verím. Zaniniho práca graduje a momentálne si nemyslím, že by sme sa mali niekoho, mimo Francúzov vyslovene báť. :)
Teším sa.
jasne, kalkulovat to je take nijake

Michal Masný (nahrávač a kapitán Slovenska): "Som rád, že sme splnili prvý cieľ tejto náročnej reprezentačnej sezóny a navyše sme v Poprade vyhrali všetky zápasy. Dnes išlo o to, kto sa v III. fáze kvalifikácie zaradí do ktorej skupiny. My sme nechceli špekulovať, išli sme do zápasu s cieľom vyhrať a zabaviť sa volejbalom, čo bolo na ihrisku aj vidieť. Obe mužstvá predviedli viaceré výborné výmeny, myslím si, že to malo svoju úroveň. Som rád, že sme tento úspešný víkend zakončili víťazstvom.

zaujimavy nazor pred zapasom riesil Tomas Kmet (hrac Materdomini Volley Grotte (A2): Kto vyhrá, bude hrať v Poľsku, kde už čakajú Poliaci a Francúzi. Kto prehrá pôjde do skupiny s Ruskom a tipujem Fínskom a Českom. Takže špekulovať nemá zmysel a obe družstvá pôjdu za víťazstvom. Nemci sú určite favoritom, ale keďže chalani sú v dobrej forme a atmosféra v Poprade sa zdá byť výborná, tipujem 3:2 pre Slovensko.

ale aj tak mi to neda :D skôr ako francuzov sa obavam domacich poliakov...ti dokazu v domacom prostredi vytvorit brutalnu atmosferu a podla mna, klepnu aj francuzov..cez nich cesta na MS nepovedie...proste ten nas mozny postup mi nijak raz nevychadza :ja_neviem: nevadi, snad budeme uspesni na Eure :)

Oficialny ranking FIVB k 15. 1. 2009:

Slovensko - 46.
Polsko - 7.
Francuzsko - 17.
Slovinsko - 46.
Nemecko - 13.
Cesko - 26.
Belgicko - 61.
Rusko - 3.
Fínsko - 22.

fuha, to sme boli k tomu 1. dost dole :eek2: ale to su take ratingy no :roll: s Cechmi by sme sa mohli absolutne kludne porovnavat, ak nie sme momentalne od nich o nieco vyssie :yes: ti sice postupili podobne ako my, ale napr. o Euro budu este bojovat ak sa nemylim v barazi s nemcami, kdez to my mame na nom uz istych superov: Spanielsko, Grecko, Slovinsko
Slovensko a Slovinsko spolu, pekne a s nami aj Rwanda a Qatar?? :beee:

Poliaci sú krutí, navyše u nich majú nad 200 cm asi všetci hráči, neskutočne dobré bloky a smeče. A ako hovoríš, ja si myslím, že sme lepší ako Česi, celkovo sa mi ten ranking nejako nepozdáva. Videl som zápasy Čechov minulý rok v Poprade a neboli vôbec nejakí extra, skôr naopak. Okrem toho, ak sme dokázali poraziť Nemcov na 13 mieste, s Frantíkmi by sme papierovo tiež mohli mať šancu. Dosť ma prekvapuje že sú "až" 17. :)

Podľa mňa šance máme, už to že naši nechcú špekulovať, ale makať sa mi pozdáva a verím tomu, že im Zaninni namieša víťazný koktejl ;-)
Emanuele Zanini (tréner Slovenska): "Som veľmi spokojný s tým, ako sa moji hráči vyrovnali s týmto náročným víkendom. Po technickej, mentálnej aj fyzickej stránke ho zvládli veľmi dobre. Obzvlášť fantastický bol Martin Nemec, ktorý predvádzal výborné výkony. Len pred rokom sme z neho v reprezentácii urobili diagonálneho hráča, za takéto krátke obdobie urobil neskutočný pokrok. Pozitívom navyše je, že má stále potenciál sa zlepšovať. Myslím si, že v III. fáze už nie je rozdiel medzi jednotlivými skupinami, nedá sa vyberať. Ak chceme dosiahnuť niečo veľké a postúpiť na majstrovstvá sveta, musíme zdolať aj veľmi ťažkých súperov, napríklad ako dnes Nemecko. Len takéto náročné stretnutia nás totiž môžu posúvať dopredu."
Martin Nemec (univerzál Slovenska): "Dnes to bolo výborné, som veľmi rád, že prišlo toľko divákov. Nečakal som, že bude plná hala. Atmosféra bola najlepšia zo všetkých troch dní, v takej sa super hrá. Po dvoch víťazstvách nad Bieloruskom a Chorvátskom sme si povedali, že nemáme čo stratiť, iba získať. Hrali sme s ľahkosťou a bavili sme sa volejbalom. Pre divákov je každý päťsetový zápas atraktívny. Bola to jednoducho paráda."
Vyše 2000 divákov, slušné v PP toľko ľudí nechodí ani na hokej :D
dnes to nasi pekne posrali. Ten treti set rozhodol. Nechapem ako mohli pustit stav 23:17. No nic, vitazstvo v eurolige teda neobhajime.
ja som videl prvý set, potom som musel ísť preč, ale keď som videl výsledok potom, tak ma skoro ohlo, z tej hry čo hrali v prvom sete takýto prepad, nechápem to

no, na druhý deň dávali záznam, takže som videl aj ten tretí, no hanba ... plus nechápem trénera, načo tam dával tých lavičkárov, všetko aj tak cez Nemca, a ten toho mal už asi tiež dosť ...
cepi píše:v auguste na nas cakaju domaci poliaci, kde to bude ako v pekle, francuzi, ktori su jasni a ako tak prijatelni slovinci, ktori vsak svoju kozu lacno nepredaju
a je to tu..v piatok to vypukne...uprimne, vela sanci nasim nedavam..posledne pripravne zapasy so Spanielskom nieco naznacili a to na nas cakaju nemenej kvalitni superi...ak by sme trhli aspon 1 vitazstvo (Slovinsko?) povazoval by som to za taku nasu vykonnostnu realitu..ak vsak nahodou motyka vystreli, tak nech sa paci :roll:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO