Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

České nižší soutěže

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.

1. a 2. liga, a přebory :-)
The Thrasher píše:
dejf píše:Tak se taky pochlubím naší maličkostí :D
Obrázek
Vy už nejste Kohouti? :)
Naštěstí už rok ne. :D
dejf píše:Naštěstí už rok ne. :D
Jako kohouty jsem vás měl rád, to jsme vám v KP dávali takový nálože :lol:
Teď už je to horší :-D
Taky už tam moc Lípáků není. Všichni to jsou kluci z Děčína, Liberce a Chomutova. A blbci hned první rok v lize prodaj zápas :lol:
dejf píše:Taky už tam moc Lípáků není. Všichni to jsou kluci z Děčína, Liberce a Chomutova. A blbci hned první rok v lize prodaj zápas :lol:
:-D Komu prodali zápas? :-D
Řisuty - manažer jim za to slíbil posily, vědělo se to předem a někdo v kancelářích po Lípě na to vsázel tisícovky. Kámoš je členem fanclubu. Se znaj s hráčema, tak to věděli předem a stejně na ten zápas šli :D
Řisuty? Řisuty potřebujou kupovat zápasy?? Vždyť je to Kladenská farma, dostanou dvě lajny z Kladna a nemaj konkurenci :roll:
Tak jsem se spletl - Milevsko :D a ještě Kobra Praha ale o tom jsem nevěděl :lol3:
dejf píše:Tak jsem se spletl - Milevsko :D a ještě Kobra Praha ale o tom jsem nevěděl :lol3:
Jó, tak Kobru chápu, ta se s náma prala o udržení :-D
Nakonec vyhrála :beee:
Ale my jsme taky zůstali nakonec, tak snad to letos bude lepší :-D
U nás jsou zase dluhy a hráči odcházej, tak to vypadá na sešup.
dejf píše:U nás jsou zase dluhy a hráči odcházej, tak to vypadá na sešup.
Fakt? Nic proti, ale to by mi udělalo radost, protože většina týmů kterým jsme v kraji dávali pravidelně desítku nás teď poráží ve druhé lize :D
Prý to má někdo koupit, ale není to jistý. Ale dalo se to čekat. To je takovej uměle vytvořenej klub, něco jako Manchester City(ale bez těch šejků) :D
dejf píše:Prý to má někdo koupit, ale není to jistý. Ale dalo se to čekat. To je takovej uměle vytvořenej klub, něco jako Manchester City(ale bez těch šejků) :D
To jsou Litoměřice taky, ale daří se jím, sviním :-D Jak já ten Kedlubnov nesnáším :D
U nás je to o tom, že 40.tis. město nemá žádnej klubovej sport v první ani druhý lize :cry: . Takže se udělalo aspoň tohle, aby mohli lidi na něco chodit. Jenomže se to udělalo rychle a nemá to žádnou růžovou budoucnost :) .
dejf píše:U nás je to o tom, že 40.tis. město nemá žádnej klubovej sport v první ani druhý lize :cry: . Takže se udělalo aspoň tohle, aby mohli lidi na něco chodit. Jenomže se to udělalo rychle a nemá to žádnou růžovou budoucnost :) .
U nás se ve fotbale kdysi hrálo dokonce o 2. ligu, jenže tehdy nebyly peníze a teď hrajeme kraj...
V hokeji byl pro nás obrovskej úspěch když kluci vydřeli postup do 2. ligy. Když jsme v posledním zápase baráže vyhráli v Chocni, bylo to super :-)
Na patnáctitisícové město celkem úspěch :-)
Ve druhé lize se nám nedaří, ale i tak na hokej chodím, jsem rád za to že máme celkem pěkný stadion (Před pár lety jsme měli jen otevřené hřiště...)
U nás se nic nekoupilo, ale poctivě vybojovalo :-) Jen si myslím (Ač to vedení nepřiznalo a žádná informace z žádného zdroje nepřišla) že některé zápasy na konci loňské sezóny byly domluvené, protože jsme najednou posledních pár zápasů vyhráli (Stjeně jako Slaný, jenžě ti si toho dohodli míň :-D ) a udrželi se :-)
Jo panove a slyseli jste o tom bordelu v 2.lize vychod? Ja o tom cetl a je to ukazka jak Praha a tedy APK je organizace ktery strasi ve vezi, nikdy jsem nevidel horsi system souteze :D
Celá druhá liga je bordel... :roll:
Máme v Roudnici novou rolbu :D

Zamboni 552 (Samozřejmě fotka není z RCE :D )

Obrázek

http://www.zamboni.com/images/PDFs/Mach ... c_2010.pdf
1. liga - Olomouc, Chomutov :good:
2. liga - Přerov :good:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS