Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Atletika

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

ThrashersFan píše:Konopka sa ÄŤinĂ­. Pekne pretrhol tĂş klietku :cool:
:lol: ako malo chyba k medialnej pozornosti..naopak Charfri ma velku sancu na medailu :!: 81,60 -) zatial 2 flek :!: :!: :!:

Tsikhan posledným pokusom zachránil medailu tak Libor má bronz :!: :good:

Obrázek

Poradie:
1. Tsikhan (83.63 - WL)
2. Kozmus (82,29)
3. Charfreitag (81,60 - SB)

A tu Konopkov kĂşsok :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

cepi: Neupravuj mi prosĂ­m prĂ­spevky, treba to braĹĄ bez emĂłcii :)
medaila po 10 rokoch a ledva ju bolo vidiet, no,no,no, :D poho, do dalsej atletickej svk medaily mas odo mna pokoj c. :wink:

Takže otázka. Kto získa medailu v roku 2017?
Teraz ma tak napadlo, čo tak sa obhliadnuť za Kováčovým bronzom?
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
(Kováč v dráhe č.1)

KrompašskĂ˝ rodák vtedy viac pĂ´sobiaci v Prahe bol spolu s Nemcom Schwarthoffom raritou. Spolu boli v tej dobe jedinĂ­ a asi nimi aj dlho zostanĂş pretekármi bielej pleti z EurĂłpy, ktorĂ­ dokázali ohroziĹĄ esá ÄŤiernej pleti. SĂ­ce viacnásobnĂ˝ majster sveta Johnson a vtedajší drĹľiteÄľ svetovĂ˝ rekordu Jackson boli moĹľno neohroziteÄľnĂ­, ale Kováč so Schwarthoffom ich minimálne prinĂştili k stopercentnĂ©mu vĂ˝konu. Na MS 1997 sa to potvrdilo. Kováč postĂşpil do finále so 7. najlepším ÄŤasom zo semifinále, ÄŤo znamenalo štart v dráhe ÄŤĂ­slo 1. UĹľ to bol Ăşspech pre Kováča. Medailu však nikto neÄŤakal. SĂ­ce mal osobák (13,13), ktorĂ˝ by na medailu staÄŤil. Prišiel štart v neobľúbenej krajnej dráhe. Navyše ani nemohol veÄľmi vedieĹĄ ako na tom stojĂ­. Najbližšie mal v tretej dráhe beĹľiaceho Schwarhoffa nakoÄľko Kohutek, ktorĂ˝ mal byĹĄ pĂ´vodne v druhej dráhe na finále nenastĂşpil. Kováč však zabehol skvelĂ˝ beh. DruhĂ˝m ÄŤasom vo svojej kariĂ©re (13,18 ) predbehol o dve stotinky Schwarthoffa, ktorĂ˝ do cieÄľa skoÄŤil, ale namiesto medaile zĂ­skal modriny a škrabance z tartanu. Kováč sa stal v poradĂ­ druhĂ˝m atlĂ©tom (po fĂ­novi Arto Bryggarem), ktorĂ˝ zĂ­skal z MS v atletike medailu a nebol britskej alebo americkej národnosti. ZároveĹ

..tak preto si Charfri zasluzi tu zvysenu pozornost :!: po 10 rokoch..rok 2017..?..predbiehame..Peking..Klocova sa mi pozdava..

Máme stříbro, Baďurobá skočila o tyči 475 a překonala i český rekord, když zaostala jen za rekordmankou Isim a teď nevím jak Isimbajevovou?.A ještě by mohly přibýt tak 2 tři kovy, podle mého odhadu.

Ve finále Janků a Bába.
Taky Nikola Brejchová, když vyhrála kvalifikaci hodem dlohým 64,29 metru, Barbora Špotáková splnila taktéž limit 63,77 metru.
Škoda, že nanastoupí Dvořák, ale máme pořád dva zástupce, ještě je v záloze výška žen, takže nějaké ty medaile ještě budou.
No jo ten Tichon je opravdu borec, před dvěma lety se těsně třetím hodem zachránil a dostal se do užšího finále ne první místo a potom ho přehodili a von to zase urval a získal zlato, Ivan je prostě borec, obhájil titul.
Škoda je, že neobhájil Alekna, ale vyhrál Estonec Gerd Kanter, Aleknovi sem fandil, ale Kanter je opravdu dobrej, má osobák za 73 metrů, přičemž rekor světa je jen za 74 metrů.

Špotáková má zlato, Brejchová zase na nepopulárním 4. místě, pokolikátý už to je, no a Šebrle, i když mu to nešlo má zlato, ten Jamaičan vyloženě pos.al oštěp, okolo 46 metrů a Šebrle 71 a kousek. No zlata dvě, stříbro jedno a slušná pozice v národech.

ThrashersFan píše:Tak to nie je moĹľnĂ©, Ĺľe Fernandezovi dodatoÄŤne vrátili medailu. OÄŤividne nemal jednu nohu na zemi. SĂ­ce neviem koÄľko uĹľ mal doteraz terÄŤĂ­kov, ale za toto by si zaslúžil diskvalifikovanie. SilnĂ© krajiny majĂş takĂ© silnĂ© slovo aĹľ ma to sere. My sme si poÄŤas LOH 2004 ani neprdli s protestom na Estangueta, lebo bolo jasnĂ©, Ĺľe neuspejeme. Lebo malĂ© krajiny nemĂ´Ĺľu niÄŤ.
Tu som našiel video z toho: http://youtube.com/watch?v=r_htm2Cchvk

Určite porušil pravidlá chôdze. Striebro si nezaslúži. Za toto ani bronz!

Re:

j0man píše:gratulujem :) škoda, že u nás sa nedávajú peniaze do atletiky, potom to tak aj vyzerá :roll: Konopka prekonal svoj osobný rekord o viac ako meter, ts ts, len aby v tom nebol nejaký doping, lebo taký výkon zrovna na MS... :oops:
No, teraz to znie ako proroctvo. Konopka dostal doživotný dištanc za druhý dopingový prehrešok. Definitívne ho takto potrestala Discplinárna komisia slovenského atletického zväzu. Konopka mal pozitívny dištanc na mimosúťažnej kontrole 13. mája, kde mu našli stopy metabolitu metandienonu. Prvýkrát bol potrestaný dvojročným dištancom po ME 2002 vo Videni, kde vrhol 20,87, čo mu stačilo na bronz. Po pretekoch sa však vysvitlo, že užíval stanozolol. Odobrali mu bronz a rovnako aj rekord.

Ešte na záver vyhlásenie Mikuláša Konopku (zdroj: TASR)

"Dňa 13. mája v čase príchodu dopingových komisárov som bol u zubára. Manželka mi telefonicky oznámila, že ma hľadajú dop. komisári, tak som sa vrátil domov, kde ma testovali. Pri vedomom užití zakázanej látky pokiaľ by som sa nevrátil riskoval by som "len" čierny bod. Tento rok som mal 17 negatívnych dopingových testov a preto ma veľmi prekvapilo, že som mal pozitívny test. Podľa odborníkov látka methandion je v tele minimálne 10 a viac týždňov, preto mi je nepochopiteľné, že 2 testy, ktoré som absolvoval pred a týždeň po mojom pozitívnom teste boli negatívne. Keďže som nič zakázané neužil, požiadal som o zmenu miesta konania B-testu a testy DNA, obe moje žiadosti boli zamietnuté. Túto moju situáciu sme preberali s rôznymi odborníkmi /lekári, právnici,.../ a zhodli sme sa na tom, že práva športovcov v tejto situácii sú minimálne až nulové."
Jak mu mohli odebrat rekord, když rekord drží R. Machura?
Nebo se to na Slovensku tak nepočítá?
Obrázek

pre zvacsenie klikni sem

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mqlHEwmyPXw&co ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mqlHEwmyPXw&co ... edded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

bol tam ocividne na konci spomalil, takze je v jeho moznostiach rekord este vylepsit :frajer2:
Dnes si už nemůžete být ničím jisti :D
http://sport.idnes.cz/muz-nebo-zena-jih ... tletika_ot
dejf píše:Dnes si už nemůžete být ničím jisti :D
http://sport.idnes.cz/muz-nebo-zena-jih ... tletika_ot
Nechcem sa chváliť, ani narážať na rôzne blbosti. No ja som si to myslel už pred troma dňami. No pochyboval som, či je to muž alebo žena. Nie kvôli výkonu, ale výzoru. Je to dosť divné, ale jej/ho ksicht sa mi nezdá moc ženský. Ale to nemusíte znamenať, že je to muž. Dnes som to aj mame vravel, že v športových novinách to bude podľa mňa jedna bežkiňa, s krátkymi vlasmi, ako chlap. No uvidíme.
Ten Bolt je nenormálny. Tu je beh na 200 m:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Fl0Ov3txlyU&co ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Fl0Ov3txlyU&co ... edded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
pozeral som to, bolo to neskutočné. V niektorých momentoch mi pripomína legendárneho Carla Lewisa, ktorého som mal ja osobne veľmi rád, ako atléta. Tento Boltík má podobne elegantný štýl a pritom je nesmierne rýchly. Stále mám ale pocit, že to ešte prekoná, ako 100m tak aj 200 m.
:lol3:
http://www.pixhost.org/show/276/595271_bolt.jpg

Zabehol Bolt pod 19? Ukážka časomiery.
Tak jsem si párkrát pustil záznam a stopnul jsem to, když byl přesně v cíli a časomíra ukazuje 18.9. Já bych řekl, že ta časomíra na obrazovce je akorát zpomalená. Protože si tohle IAAF strašně hlídá. Všechny rekordy posuzuje ještě několik týdnů poté. Když zaběhnul Justin Gatlin nový rekord 9.76, tak mu to pak zrušili, protože to změřili i na tisíciny 9.766 a tak to zaokrouhlili na 9.77.
Caster Semenya after the Semis at Worlds

Hrašnová má bronz!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Kika píše:Hrašnová má bronz!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Já ji teda nefandil. Jak někdo dopoval, tak už ho neuznávám. :thumbsdown:
dejf píše:
Kika píše:Hrašnová má bronz!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Já ji teda nefandil. Jak někdo dopoval, tak už ho neuznávám. :thumbsdown:
Ja o tom neviem a aj tak je pre mňa hlavné,že máme aspoň jednu medailu :)
Tak Jamajčania zlomili prekliatie týchto MS a v úplne poslednej disciplíne stanovili nový svetový rekord.Krása!!! :clap: :clap: :clap:

Bump pre atletický fenomén. :frajer2:





Gify z olympiády:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A menšia galéria:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Uvidíme dokedy mu to vydrží, zatiaľ je ale nedostižný, podobne ako svojho času Phelps v plávaní.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS