Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Manchester City

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

http://futbal.sme.sk/c/5016241/adebayor ... vojom.html

no Adebayor mal namále tí fanúšikovia by ho zlynčovali keby sa prebili na trávnik. :wink:

v tom zápase podal excelentný výkon.Klobúk dole. :thumbsup:
podla man to bolo od Adebayora voci svojmu byvalemu spoluhracovi velmi zakerne a stacilo o trochu viac a mohol ho vazne zranit jasneze sa chcel ukazat to je logicke ale az takto prehnat to tiez nemusel
Tak tie sedem či koľko remíz za radom ma isteže prekvapili ale City aktuálne hrajú zápas s Arsenalom v Carling Cupe a vyhrávajú jasným rozdielom 3:0. Góly: Tévez, Wright-Philips a mladý slovenský záložník Vladko Weiss. Gratulujem Vladko :clap:
Vlado je super hrac pekne zakoncil tu akciu po skvelej kombinacii a uz by mohol ho nasadzovat aj v lige a aj do zakladu ved vysledky maju otrasne ale priestor nedostal este neviem na co caka trener
Deco2508 píše:Vlado je super hrac pekne zakoncil tu akciu po skvelej kombinacii a uz by mohol ho nasadzovat aj v lige a aj do zakladu ved vysledky maju otrasne ale priestor nedostal este neviem na co caka trener
No jasne, je to nádej slovenského futbalu ale niekedy až priveľa soluje niekedy sa darí niekedy nie ale je lepšie keď hraje Vladko pre tím. Veď proti írom hral veľmi dobre. V lige na takých posledných 15-20 minút už určite treba ho dávať.

Zaslúži si to :good:
Steven píše: No jasne, je to nádej slovenského futbalu ale niekedy až priveľa soluje niekedy sa darí niekedy nie ale je lepšie keď hraje Vladko pre tím. Veď proti írom hral veľmi dobre. V lige na takých posledných 15-20 minút už určite treba ho dávať.

Zaslúži si to :good:
Myslim ze by mu pomohlo nejake hostovanie v inom anglickom klube aby trosku nabral na skusenostiach ako Mino Stoch a potom by mohol aj pravidelne hravat ale pochybujem ze v Man.city niekedy bude tam si nemoze dovolit trener posadit na lavicku milionovych hracov
Máš pravdu. Hosťovanie by mu bodlo a ja by som mu hneď vybral. Stoke City, Wolves určite kluby preneho. V City si fakt veľa nezahraje dúfam, že niekde na hosťovačku pôjde lebo sa nám náš Vladko stratí :sad2:
myslim ze nestrati ak pojde na MS a bude hrat budu sa kluby o neho byt v to verim a dobre si napisal take kluby ako ako Wolves by sa mu hodili
Co jsem videl Weisse v par zapasech SVK repre tak se mi moc libil :thumbsup: Na to aby se ale prosadil zrovna v City myslim nema, alespon ted v te konkurenci draze zaplacenych hvezd. Mozna by se i prosadil herne, ale jak psal Deco tezko ho Hughes postavi na misto zavedeneho milionare. Hostovani by mu urcite prospelo, ale nevim jestli zrovna u Wolves. Ti maji kadr vesmes z ostrovnich fotbalistu a praktikuji i takovy klasicky ostrovni fotbal, takze tam by si asi moc nezahral. Ono ani jsem nikde nezaslechl ze by se o nej kluby z premier league zrovna rvaly. Snad by to mohl zkusit jako Stoch v nekter mene kvalitni evropske soutezi, Mirovi to hostovani podle me jen prospiva :good: V Chelsea by vysedaval jako ted Weiss
Manchester City - FC Chelsea (18.30)

Prestížny sobotňajší súboj bude pre slovenského fanúšika o to zaujímavejší, že v drese “The Citizens” sa možno objaví reprezentačný stredopoliar Vladimír Weiss ml. Ten si v stredajšom štvrťfinále Anglického ligového pohára otvoril strelecký účet vo farbách ManCity. Zverenci trénera Marka Hughesa zdolali Arsenal Londýn na domácej pôde presvedčivo 3:0, pričom skóre duelu uzavrel práve Weiss junior v 89. min. Naopak, hráči Chelsea nezvládli svoj štvrťfinálový zápas Carling Cupu a po penaltovom rozstrele vypadli s Blackburnom.

"Tento týždeň bolo našou prioritou stretnutie proti Manchestru City. V žiadnom prípade sme však nepodcenili pohárový duel proti Blackburnu,” vyhlásil taliansky tréner Londýnčanov Carlo Ancelotti. Manchester City je v tabuľke na siedmom mieste so 14-bodovým mankom na vedúcu Chelsea. Tím Marka Hughesa ťahá zaujímavú šnúru siedmich ligových remíz v rade, proti lídrovi ju chce prerušiť trojbodovým zásahom.

"Chceme získať všetky tri body. Nebojíme sa žiadneho súpera. V tejto sezóne sme už dokázali zdolať Arsenal i Manchester United. Prečo by sme nemali uspieť aj proti Chelsea?" naznačil ambície ManCity Shaun Wright-Phillips. Silu nasledujúceho súpera si uvedomuje aj stredopoliar “The Blues” Frank Lampard : “Majú veľmi kvalitných hráčov na každom poste a dokazujú svoju silu aj výsledkovo. Určite chcú zabojovať o miestenku v Lige majstrov a budú to chcieť dokázať aj v stretnutí proti nám. Bude to nesmierne náročný zápas pre obe strany,” nechal sa počuť anglický reprezentačný záložník Lampard. V drese Chelsea nezasiahne do hry Salomon Kalou, ktorý sa zranil v stredajšom pohárovom dueli a vynechá približne dva týždne. Na druhej strane sa neobjaví Bulhar Martin Petrov, ten má už dlhšiu dobu problémy s pravým kolenom. Duel je na programe v sobotu 5. decembra od 18.30 h SEČ.

nuž ja osobne mám pocit, že to bude ďalšia domáca remíza, ale viac prajem víťazstvo ManCity, každopádne si tento zápas pozriem... :yes:
V tomhle zapase mam jasno. Sice ne o vysledku, ale o tom komu budu fandit. Jelikoz City bojuje s Villou o ucast v TOP 4 tak musim fandit Chelsea :) snad aspon remizku uhrajou, byla by to pro City tusim osma v rade
Tak ako selly aj ja budem fandiť Blues pretože ako spomínal boj o štvrtú priečku bude naozaj zaujímavý. Ctiy dnes vyhrať nemôžu! Inak kedy v tejto sezóne vyhrali Manchester City nad United? :good:
Selly8 píše:V tomhle zapase mam jasno. Sice ne o vysledku, ale o tom komu budu fandit. Jelikoz City bojuje s Villou o ucast v TOP 4 tak musim fandit Chelsea :) snad aspon remizku uhrajou, byla by to pro City tusim osma v rade
áno je to tak, inak je k tomu celkom fajn článok :
http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=83919
a ďalšia remíza je na svete, to už ani nemôže byť pravda : Bolton - Man City 3:3

inak z 8 doteraz odohraných zápasov, bola remíza v 6 :!:
Me ty vysledky City vubec nevadi, ale prekvapuji to jo. Vcera ale myslim ten bodik brali, dokazali v deseti vyrovnat. Obrance maji vyborne, utocniky netreba komentovat, v zaloze poctive drice, ale chybi mi tam klasicky playmaker, Robinho je spis podhrotovy hrac. A golman... podle me nejlepsi v cele lize.
Selly8 píše:Me ty vysledky City vubec nevadi, ale prekvapuji to jo. Vcera ale myslim ten bodik brali, dokazali v deseti vyrovnat. Obrance maji vyborne, utocniky netreba komentovat, v zaloze poctive drice, ale chybi mi tam klasicky playmaker, Robinho je spis podhrotovy hrac. A golman... podle me nejlepsi v cele lize.
s tým sa dá súhlasiť, v podstate si to vystihol...
aj v dalsom kole odhadujem remizu ako hrom na pode Kohutov sa body len tak neodvazaju aj ked v posledom kole sa to stalo hracom Wolves co ma mimochodom potesilo ale tu sa neda asi nic ine cakat ako X
Man City - Sunderland 4:3

góly Santa Cruz 2x, Tevez z penalty a Bellamy

Tak to tesne nebola ďalšia remíza, ale Keď to v 62. min vyrovnával na 3:3 Jones, mal som pocit, že tie remízy majú nalinkované...
Dnes to byl vyborny fotbal plny narazecek a peknych kombinaci :good:

Ale ani to nezachranilo manazera City Hughese a sejci ho poslali na dlazbu. Tymu se ujme byvaly kouc Interu Milan Roberto Mancini.
Vynikajici zapas, takovy fotbal by mel man city predvadet casteji. Oni maji zatim bohuzel problemy vyhravat (tech x remiz v rade to povrzuje), ale to se snad zlepsi. DNesni zapas byl koncert, vynikajici vykon santa cruz a hlavne bellamy, ktery byl skoro u vseho.
Tak po novym manazerem prvni vyhra = jen tak dal :clap:
Manchester City - Stoke City 2:0 (2:0)

Góly: 28. M. Petrov, 45. Tévez, 47 325 divákov
Vladimír Weiss ml. (Manchester City) sedel iba na lavičke náhradníkov.

No pekne, Man City sú na 6. mieste a strácajú na 4 Tottenham iba 2 bodíky, čo je v pohode. Najbližšie hrajú na ihrisku Wolverhamptonu, ktorý sa dosť trápi, tak by bolo dobré tam bodovať naplno.
Inak taký paradox, mCity majú z celej PL najmenej prehier - 2 a najviac remíz - 8 :hmm:
Ale aj tak, sú príjemným spestrením tejto zaujímavej súťaže a veľmi im prajem Ligu Majstrov. :yes:
U city je docela videt ten novy trener, po prvni golu se na nejakou dobu docela stahli....Ten druhy gol chyba golmana (spatne postavena zed a spatny odhad). Given opet chytal jako buh, jen tak dal. Tevez ma formu jako hrom, o tom sporu neni. Man city kdyby se vratil adebayor v solidni forme mohli nakonec docela i hrozit.
Karlik dnes hetrik, jede borec :thumbsup: Ne ze bych mel nejakou velkou radost z vyhry City, ale byla zaslouzena a Tevez proste skvely :)
lutujem ich najlisieho supera Everton lebo zatial tahaju seriu co zapas to o gol viac takze najblizsie by to malo byt 5
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO