Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Chelsea London

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

to nebol futbal ale boj no a dokazali "Šmolkovia" vybojovat 3 body hadam este zabojuju o titul lebo "The Reds" uz asi nie tak aspon oni predbehnu MAN U
ten sku*veny rozhodca nam zobral gol kua... hadam to uhraju a nebude chybat
edit: parada, je to tam :) len dufam ze si v blizkej dobe uz hiddink vsimne ballackove vykony na urovni druhej madarskej ligy, nielenze nic nehra, este aj vela kazi, a to uz dlhsi cas.. no a dufam ze uz prestane tam pchat toho manciana, ktory len beha jak taky šaško.. radsej nech tam da toho stocha ktory uz nieco ukazal.. hadam len na to nedoplatime v blizkej dobe :)
taky se mi výkony Ballacka vůbec nelíbí....raději bych na jeho místě viděl Deca
Tak dnes to byl neskutecny zapas :cool: Jsem opravdu rad ze mame jeste volno a tak jsem se na nej mohl podivat :) Uz to vypadalo ze dostane Chelsea pekne nasypano, Cech nevypadal vubec jiste a Liverpool hral primo paradne :yes: Az tedy do 50.minuty kdy hosty doslova zmrazil Reina. To domaci nakoplo a od te doby prispivali ke kvalite zapasu stejnym dilem. Za stavu 3-2 to vypadalo zase jasne pro Chelsea, ale 2 goly behem dvou minut zase prevazily misky vah pro Reds ( vim ze by jim to stejne nestacilo, ale momentalne byli na koni ). Nakonec remiza 4-4, paradni fotbal, krasne goly, celkove nadherny fotbalovy vecer. Navic jsem si to vychutnal celkem bez nervu, ikdyz prece jen jsem to o malinko vic pral Blues, kdyz jeste LM nevyhrali. Proti Barce to bude zkouska ohnem, ale myslim ze Chelsea neni urcite bez sanci :)
veru paradny zapas, aj ked miestami sme mali namale, barcu treba porazit ak chceme mysliet na titul :)
btw. otec vypil za pohar vina pri kazdom gole liverpoolu, ja pri chelsea.. neratali sme s tym ze dame liter a pol vina dole za zapas :lol:
skvele ze sa do Chelsea dostal dalsi slovensky mladik z Kosic Milan Lalkovič
no aspon ten fa cup je v spravnych rukach :)
Abramovic by chcel zevraj Kaku za 80mil :D
Miroslav Stoch odchádza na ročné hosťovanie do FC Twente (holandský vicemajter).
Ha tak dnes chelsea ztratila dva body a to byla jeste rada, ze dostali penaltu kterou lampard promenil. Trosku skoda, ze neztratili vsechny body, arsenal mohl byt zas o neco bliz :bitka3:
Skoda no, mel jsem vsazene na West Ham a Wolver. Jinak to byl fotbal plny nasazeni a osobnich souboju, hraci si nic nedarovali. Akorat u nekterych jsem premyslel ci na to maji technicky aby hrali v PL.
no nevadi, ked united prehral iaspon ten bodik potesi, aj ked proti westhamu skoda veru..
B.Wall píše:Ha tak dnes chelsea ztratila dva body a to byla jeste rada, ze dostali penaltu kterou lampard promenil. Trosku skoda, ze neztratili vsechny body, arsenal mohl byt zas o neco bliz :bitka3:
no s tou vetou o strateni dvoch bodov by som si nebol tak isty, podla mna skor West Ham stratil dva body a Čelzí bod ziskala.
a arsenal sa nenapadne priblizuje celu tabulky, skoda len, ze 27 hraju s Villou, to bude zapas, kde favorita nemozno urcit
Joe S. píše:
B.Wall píše:Ha tak dnes chelsea ztratila dva body a to byla jeste rada, ze dostali penaltu kterou lampard promenil. Trosku skoda, ze neztratili vsechny body, arsenal mohl byt zas o neco bliz :bitka3:
no s tou vetou o strateni dvoch bodov by som si nebol tak isty, podla mna skor West Ham stratil dva body a Čelzí bod ziskala.
a arsenal sa nenapadne priblizuje celu tabulky, skoda len, ze 27 hraju s Villou, to bude zapas, kde favorita nemozno urcit
Tak z tohoto uhlu pohledu se to taky brat da, ja jsem to vzal tak, ze chelsea lidr tabulky=ztrata pro ni. Co se tyce toho arsenalu, tak to je slagr kola a doufam, ze aston villu rozdrtime a zacnem poradne slapat chelsea na paty. :razzi:
B.Wall píše: Tak z tohoto uhlu pohledu se to taky brat da, ja jsem to vzal tak, ze chelsea lidr tabulky=ztrata pro ni. Co se tyce toho arsenalu, tak to je slagr kola a doufam, ze aston villu rozdrtime a zacnem poradne slapat chelsea na paty. :razzi:
ja som nepozeral na to tak, ze čelzi prva, proste mali stastie, ze west ham dal len jeden gol, lebo mali isto viac sanci ako Blues

a s tou aston villou neviem, predsa len ten list zranenych je kazdym kolom vacsi :sad2:
Tak Fabre snad uz bude zpatky ato je to hlavni. Taky doufam, ze almunia si nevybere slabsi den jak to obcas miva, ale ze zachyta jak ted posledne.

Co se tyce chelsea, tak jsem zvedavy jak si poradi bez tri hlavnich opor, az bude sampionat. Hlavne drogba by citelne chybet mohl, doufam, ze nejake ty body ztrati. Problem je v tom, ze tohle se tyka asi kazdeho silnejsiho tymu.
B.Wall píše:Tak Fabre snad uz bude zpatky ato je to hlavni. Taky doufam, ze almunia si nevybere slabsi den jak to obcas miva, ale ze zachyta jak ted posledne.

Co se tyce chelsea, tak jsem zvedavy jak si poradi bez tri hlavnich opor, az bude sampionat. Hlavne drogba by citelne chybet mohl, doufam, ze nejake ty body ztrati. Problem je v tom, ze tohle se tyka asi kazdeho silnejsiho tymu.
Villy ne, tam to rezou Anglani... a pokud jste nekdo sledoval zapas WHU vs CHL tak snad pochopite proc je premier league nejlepsi ligou sveta!
hahaha chelsea ztratila dalsi dva body tak to je sranda :D
B.Wall píše:hahaha chelsea ztratila dalsi dva body tak to je sranda :D
no a zas mali stastie, ked birminghamu neuznali regulerny gol :bitka3: :bitka3: :bitka3:
joe s: Ja jsem to nevidel, zrovna jsem si odbehl, ale pak jsem o tom slysle mluvit komentatory, skoda no. Na druhou stranu je to pro chelsea ferovejsi, sice je rad nemam, ale dnes hrali lepe nez souper, takze tak.
no ale vylozene sance mali asi 2, alexovo brvno a este neviem cia strela, ktoru hart LTT vyrazil, na druhej strane domaci neboli nic pozadu, neuznany gol, larssonov priamy kop, kde si tankista otrieskal gebulu :clap:
Ja jsem nikdy nebyl priznivcem petra cecha, podle me je strasne overrated, znam na svete xxx lepsich golmanu nez je on a oni porad o nem pisi jak je nejlepsi na svete atd, mozna ze patri mezi elitu, ale muj pocit takovy proste neni. Jak rekl vcera muj tata:" mel to pustit a neprastil by se " :lol: . Mel docela i stesti, ze nosi tu martanskou helmu, vcera ti brankari vypadali dobre, jeden v obvazech a druhej v prilbe na baseball. :D
Petr Čech podľa mňa určite patril k najlepším gólmanom planéty, ale len patril. Nemám ho rád, ani Chelsea, no podľa mňa bol fakt dobrým gólmanom. Po tom zranený hlavy sa už lopty podľa mňa viac bojí, je opatrnejší aj pri zákrokoch. Už to nie je to čo bývalo. Chytal dobre, no dnes už to nie je žiadna sláva. To isté u nás aj Čobej, tiež predvádzal u nás parádne zákroky hlavne v Lige Majstrov, kam sa prebojoval s Artmediou. No našli mu na mozgu nádor, tak sa musel podrobiť operácií a tiež nosí takú helmu, ako Čech. Lenže o Čobejovi už nie je ani počuť :|
Darn it! Po tom golu hned na zacatku kdy vypadal petr cech jakoze uklouzl jsem myslel, ze chelsea nevyhraje....skoda toho, arsenal se moh blizit celu :evil: .
obrana celzi dnes posobila ako emental po najazde mysi, skoda ze fulham nehral skoro nic dopredu :-(
245 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES