Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Kanada

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Oba za seniorksou repre:

Morrow 27z 5b
St.Louis 30z 32b

Co z tebe za blbost vyleze ted?[/quote]

a to su ako body proti norsku a francuzsku?[/quote]
:lol2: Treba....St.Louis proti nim dokazal bodovat Morrow ne :)
Já nevím, mně tam ten Morrow moc nesedí. Raději bych tam viděl třeba Shanea Doana. U St. Louise si myslím byl hlavní problém málo vstřelených gólů. Sice sbírá dost bodů předeším za asistence, ale ty góly prostě chybí
Doan by sa miesto Bergerona a Staal-a zmestil určite.
Mne sa tam najviac ale úplne že najviac nepáči ten sráč Staal. :doh: :censored: :nervy2:
MartinFC píše:U St. Louise si myslím byl hlavní problém málo vstřelených gólů. Sice sbírá dost bodů předeším za asistence, ale ty góly prostě chybí
Ano, toto je pravda. To se může tak jevit, pokud nesledujete Tampu pozorně (to samozřejmě nikomu nevyčítám). St.Louis hraje v útoku s Malonem (19 branek) a Stamkosem (21 branek). Takže někdo ty přihrávky mít musí :) Nemůže mít každý člen útoku 20 gólů ve 40 zápasech. Navíc většina z těch příhrávek jsou první asistence.
mountain píše:
MartinFC píše:U St. Louise si myslím byl hlavní problém málo vstřelených gólů. Sice sbírá dost bodů předeším za asistence, ale ty góly prostě chybí
Ano, toto je pravda. To se může tak jevit, pokud nesledujete Tampu pozorně (to samozřejmě nikomu nevyčítám). St.Louis hraje v útoku s Malonem (19 branek) a Stamkosem (21 branek). Takže někdo ty přihrávky mít musí :) Nemůže mít každý člen útoku 20 gólů ve 40 zápasech. Navíc většina z těch příhrávek jsou první asistence.
Beres mi to z ust :wink:
Jenže já mountaine Tampu sleduju dost, víš. A ne z highlightů, ale v přímých přenosech, dnes se například chystám znovu. Mně se prostě zdá, že se St. Louis v zakončení občas dost trápí. Střílí doprostřed brány, v rozhodující chvíli mu uteče puk atd. Je možné, že se zase dostane do střelecké formy, v který ale teď zatím není
To je fakt.St.Louis je v zakončení letos špatnej ... ovšem E.Staal,Bergeron,Morrow letos taky nemají na svém kontě příliš branek a v nominačce jsou.Jasně,Morrow je vůdce a Bergy dobrý defenzivní centr,který umí buly a je i celkem tvořivý.Ale St.Louis je zase společně s Iginlou nejlepší RW Canady,takže nechápu,proč v nominaci není.Navíc i Márty je vůdce,co může hrát oslabení a poslední minuty zápasu ... no,Yzerman se rozhodl tak jak se rozhodl.Nic s tím nenaděláme ...

A Eric Staal,to je tedy velký omyl.Tomu se začalo daři až v poslední době.Třeba takový Brad Richards letos hraje parádně,navíc umí PO a v nominaci není ...
MartinFC píše:Jenže já mountaine Tampu sleduju dost, víš. A ne z highlightů, ale v přímých přenosech, dnes se například chystám znovu. Mně se prostě zdá, že se St. Louis v zakončení občas dost trápí. Střílí doprostřed brány, v rozhodující chvíli mu uteče puk atd. Je možné, že se zase dostane do střelecké formy, v který ale teď zatím není
Ano, tohle je taky pravda. St.Louis se do šancí dostává, ale s jejich proměňováním je to horší. Někdy to nevadí, protože to neustále kolem branky motající se Malone dorazí. Ale určitě těch branek mohl mít víc.
Tvl, tak z 10% nesouhlasim :| Místo Bergerona měl jít Marleau a místo Morrowa St.Louis... tohle byla hodně velká chyba :thumbsdown:
PainKiller píše:Tvl, tak z 10% nesouhlasim :| Místo Bergerona měl jít Marleau a místo Morrowa St.Louis... tohle byla hodně velká chyba :thumbsdown:
Marleau tam je :wink:
Jo spletl sem se :D Nic ale na tom nemění, že Morrow tam nemá co dělat, St.Louis by si místo zasloužil o dost víc :-(
PainKiller píše:Jo spletl sem se :D Nic ale na tom nemění, že Morrow tam nemá co dělat, St.Louis by si místo zasloužil o dost víc :-(
Me tam chybi jeste Green....za Seabrooka nejlepsi bek NHL tam proste musi byt to at se na me Yzy nezlobi :wink:
No neni co dodat :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: Zahodí srdce kanady...
leo píše:
PainKiller píše:Jo spletl sem se :D Nic ale na tom nemění, že Morrow tam nemá co dělat, St.Louis by si místo zasloužil o dost víc :-(
Me tam chybi jeste Green....za Seabrooka nejlepsi bek NHL tam proste musi byt to at se na me Yzy nezlobi :wink:
Souhlasím co s týče Greena, ten tam měl být. Mě osobně tam ještě chybí Phaneuf. Nebral bych tedy Seabrooka a Boylea a bral Mikea a Diona.
Gólmani jsou dle předpokladů.
Co se týče útoku tak Bergeron mi tam také nesedí, naopak Morrow tam je vyloženě pro svůj způsob hry, v NHL není mnoho hráčů s takovým zápalem pro hru, přesto dostatečně šikovných.
A co mají říkat takový Lecavalier, Spezza, Doan či B. Richards - také si tam patrně chtěli zahrát, ale holt pešek !!!!
ten morrow je tam presne preto preco je u nas napr. cibak alebo kopecky ale nie svatos a ruzicka. olympiada nie je all star game a v teame musia byt aj utocnici na ciernu defenzivnu robotu a nie len najproduktivnejsie hviezdy.
aj tak ma vsak niekolko nominovanych resp. nenominovanych mien prekvapilo, ale tak canada ma z coho vyberat a aj keby vsetkych tychto nominovanych hracov vynechali a postavili team "iba z toho zvysku", aj tak by boli najvacsi kandidati na zlato
Správne. Hráči ako Doan, Morrow a podobne odvedú veľa v rohoch klziska, sú dostatočne tvrdí a čo je dôležité, nechýbajú im aj hokejové schopnosti.
V nominaci Kanady budou vzdy otazniky, zvlaste kazdy fanda by si pral videt na OH hrace sveho oblibeneho klubu. Urcite daleko vetsim prekvapenim byla nominace Roba Zamunera z Tampy na OH v Naganu 1998. Taky tam nebyl proto ze je to nejaky sniper, ale nekdo to musel za ty hvezdy odmakat v rozich.
Selly8 píše:V nominaci Kanady budou vzdy otazniky, zvlaste kazdy fanda by si pral videt na OH hrace sveho oblibeneho klubu. Urcite daleko vetsim prekvapenim byla nominace Roba Zamunera z Tampy na OH v Naganu 1998. Taky tam nebyl proto ze je to nejaky sniper, ale nekdo to musel za ty hvezdy odmakat v rozich.
A jak dopadli? :wink: Pre mna je Green fakt sklamanim, ano som jeho fanusik a teda zaujaty, ale ja si naozaj myslim, ze mal na to. Navyse keby to bolo niekde v hornej-dolnej, tak s*at na to, ale hra sa v Kanade a mozno to bude na dlhu dobu posledna olimpiada s hracmi NHL.., viem, ako velmi tam chcel ist a co vsetko pre to robil, najhorsie na tom je, ze on na to fakt mal. Inak zda sa to len mne, alebo nam yzi z vacsej casti odignoroval vychodnu konferenciu?
Souhlasim s XruCem... Green měl jet, místo Seabrooka, stejně tak měl jet i St.louis. Jinak taky je pravda, že Yzy dával asi přednost hráčům ze západu :|

7 obránců - 6 ze západu
13 útočníků - 9 ze západu

Největší překvapení je určitě nominace Bergerona, Morrowa sem taky vubec nečekal.
Docela zajímavý postřeh to srovnání s Východ-Západ. Fakt to je výběr západní konference, východ tam nemá skoro nic - když opomenu jasné hráče jako Crosby, Pronger, Brodeur, tak dál už jsou tam jen ty řekněme překvapivé a diskutabilní nominace jako Bergeron a Staal.
Xruci ja jsem to myslel vseobecne a tu soupisku Kanady nejak nepitval :) Me je to totiz uplne sumak, me zajima jen nase nominace. Kanadani at si hrajou s cim chcou, kdyby tam nebyl Getzlaf ci Perry vubec mi to neva, aspon by se nezranili a odpocinuli by si na tuhe boje o play-off. A navic by mozna byla Kanada malinko oslabena, ikdyz je tam kopa hracu co by je dovedli nahradit, ikdyz powerforward s sikovnyma rukama by se hledal tezko. Ale hrac na podobne urovni s jinymi prednostmi by se urcite nasel, napr. Savard.
On nejede Phaneuf??? Bože, to mi nějak uniklo!!! To když vidí trenér takového Lotyšska, tak si musí někde potají pobrečet!!! :D

A neučast Brada Richardse mě zaskočila! Podle mě má ĺetos skvělou fazónu a týmu by měl co dát! A totéž Mike Green z Caps! Nemyslíte?
Že se nevejde hráč jako Spezza do sestavy se může stát opravdu jen v Kanadě :lol: Měl prý zájem, ale na hvězdném rosteru není místo. Letošní sestava je fakt hodně silná. Jen top hráči z NHL, žádní "evropští" kanaďané.
Neví někdo, proč nejel Nash? Kvůli tomu, že je bez smlouvy?
:shock: takto uz hej
Tak nevešel... on keď bude mať formu, tak ho do Sochi vezmú. Vlani na MS bol a tento rok potrebujú otestovať najmä mladíkov, tak ako v 2010. Spezza by musel mať v tíme vedúcu rolu a to nepotrebujú. No a do bottom6 je ho škoda, preto dostal "prednosť" Burrows. Aneb kto prv príde, ten prv melie.

Pikoška na záver:

:arrow: Getzlaf has a chance to be the first player to win a Stanley Cup, Olympic Gold, World Championship, World Junior Championship & World U-18 Championship. :!:

Do Triple Gold Club-u sa tento rok môže dostať len on, Perry a Keith. Kanada pôjde plnou parou vpred.
484 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO