Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Hokejbal

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

asi v troch rokoch som mal prve in-liny a brzdu som nemal ani vtedy mne to tam strasne zavadza ... a yzy ti si skade kde hravas inline aj za klub??
tak to video asi nepujde udělat tak aspon fotky tu dám nějake moje z hokejbalu dělané mojím otcem (mám čislo 85 ale příšti sezonu na mě čeka 27 :) )

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek

:cup: :cup:
Tím, v ktorom hrá aj môj brat vo svojej prvej sezóne vyhral základnú časť, prehral v nej 2 zápasy, v jednom remizovali. A v Play Off nepocítili porážku.. Vo finále vyhrali 1:0 a potom 3:1. Brankár neskutočne podržal. Ešte stále vo mne vrie radosť..
To je celý tím. Akurát tam nie sú fanúšikovia...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Posledná fotka sa mi moc páči!
to je slovenska seniorska hokejbalova liga?
Deco2508 píše:to je slovenska seniorska hokejbalova liga?
Senecká hokejbalová liga.. Hrajú tam bývalí hokejisti, súčasní hokejisti, hokejbaloví extraligisti a pod... Veľa z nich hralo ľadový hokej..
Zkus google.
http://en.wikipedia.org/wiki/Street_hockey" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hokejbal.sk/taxonomy/term/5% ... 03%202%206" onclick="window.open(this.href);return false;

A laskavě si vyber jeden jazyk a ten používej, to je děs jak píšeš.
Ne, pokud já vím tak tam bude jen pozemní hokej. A pokud máš problém se slovenštinou, tak můžeš psát jen anglicky, ale ne půl věty tak a půl tak, nedá se to číst.
hravam v Kosiciach prvu kosicku hokejbalovu ligu, neviem ako je to v tej smiesnej hierarchii lig na slovensku teraz, slovenska unia je na smiech uplne...ale v podstate je to 1. slovenska liga - cast kosicky kraj (hoci u nas hraju vsetky presovske kluby)
minuly rok sme vyhrali 2. kosicku ligu a tak sme postupili do vyssej, co je uplne iny level a dufame, ze v nej ostaneme
okrem toho som zakladujucim clenom klubu Kosice Youth, co je mladeznicky klub, predtym sa v KE dlho nikto nevenoval mladezi...a tento klub hral Tatransku ligu, co bol rok trvajuci experiment spoluprace kosickej a kezmarskej ligy, teraz velmi omladeny mancaft hra 2. kosicku ligu, bezo mna teda :D ja iba trenujem s chlapcami
hokejbal ma bavi, zvyknem hravat braniaceho utocnika, ci uz kridlo alebo centra, lebo moje ofenzivne schopnosti su..biedne :lol: na gol potrebujem 4527635 sanci a ani to mi nezaisti gol...a okrem toho myslim, ze som lepsi nahravac :D
Já chytám :) Za Nové Strašecí, 1. národní liga :) Už je to docela na úrovni,akorát mě docela mrzí jaký jsou vocasové na svazu,je to tak krásnej sport,kterej by měl být při nejmenším před florbalem co se týče všeho a ono nic.. :verysad: Každej kdo to hraje,nebo se o to zajímá tak ví o čem mluvím
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS