Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HC Lev Poprad

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.

tak velka vyhra pre Ceskoslovensky hokej, specialne pre popradskeho divaka :good:
edit: nazov upraveny
neviem co tam chcu sak to spravia len hanbu slovenskemu hokeju
som zvedavy na toho trenera, ktory bude udajne Slovak. Takisto na hracov. Celkovo ma tato sprava potesila :good: , zatial je to vsak len na rok.
sopko píše:neviem co tam chcu sak to spravia len hanbu slovenskemu hokeju
je to cesky tym
a vraj kader nevyzera zle no uvidime :good:
Mal by chytať Križan...
Může mi někdo říct, kdo na to bude chodit???
Chabal píše:Může mi někdo říct, kdo na to bude chodit???
JA!!!
Chabal píše:Může mi někdo říct, kdo na to bude chodit???
No asi nikto, fanúšikovia z Hradec Králové to majú ďaleko a Slovensko je vyľudnená pustina s jedným štadiónom ďaleko v horách...
logo
Obrázek
no pozor, kosice su hokejove mesto a uz len odtial par tisicok chodit bude. SK liga je nudna, kosice maju radi hokej, urcite budu chodit na khl. Ja ked bude moznost, tiez pojdem a kazdy co si rad pozrie poriadny hokej. Urcite aj sami popradcania. O navstevu by som sa urcite nebal
nuž tak na niekoľko zaujímavých zápasov zájdem iste do Popradu aj ja, no podstatná je pre mňa informácia, že vedenie Steel Arény začalo jednanie s týmto tímom a možnosti odohrať niektoré naj... zápasy práve tu v KE, kde je väčšia kapacita a povedzme si úprimne aj troška hokejovejšie prostredie. Takže taký zápas s CSKA by pokojne mohli hrať tu a myslím si, že bude vypredané.
Len nech sa dohodnú... :modlenie:

"Nováčika Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) tím HC Lev, ktorý by mal celú sezónu 2010/2011 hosťovať v Poprade, s definitívnou platnosťou zaradili do Bobrovovej divízie v Západnej konferencii. Okrem popradského mužstva do spomenutej divízie patria aj OHK Dinamo Moskva, Dinamo Riga, SKA Petrohrad, Spartak Moskva a CSKA Moskva."

Čítajte viac: http://www.hokej.sk/liga_rus/clanok7548 ... z0uLYx4kmo
Máš pravdu, ja by som bol za a vidím v tom aj plus, niektoré veci hovoria v prospech Košíc až na jednu a veľmi podstatnú :)
KHL sa v (U.S.) Steel aréne nikdy hrať nebude ...

Okrem toho ešte stále nemajú slovenskí hokejoví fanúšikovia vyhraté, pretože Bratislava vo svojej priezračnej nadutosti ešte stále drží tromfy v rukách a keďže Slovensko je krajinou, ktorá v uskutočňovaní nemysliteteľných blbostí ktorými ideme sami proti sebe tromfne aj USA, je dosť možné, že nami milovaný ProHokej alebo SZĽH ani nepovolia Popradu štart.

http://korzar.sme.sk/c/5474524/popradca ... d-khl.html
dovolili uz
edit: pardon kacica zatial
"Je to veľmi smiešne. Oni nevedia, čo ich čaká. Len tie prelety, hotely a jedlo, o hráčoch ani nehovoriac. Veď dnes nemajú ani chlapa a to je mesiac do ligy. Bojím sa, že po dvoch mesiacoch by z toho mohla byť hanba," citoval český denník Sport Říhu, známeho z pôsobenia v bratislavskom Slovane.
Skúsený kormidelník sa zmienil aj o Zbyňekovi Irglovi. "On o nich vôbec neuvažuje a oni píšu, že už je tam. A vôbec, aj keby to poskladali, na všetko si budú musieť zvykať. Napríklad, my nie sme bohatý klub a v polovici sezóny často riešime veci, aby sme to vôbec zvládli."
Okrem organizačných problémov si Říha myslí, že pozliepaný Lev by čakal aj krutý štart na ľade. "Ruské tímy budú zo začiatku veľmi nepríjemné. Zoberte si napríklad, že by české mužstvo vyhralo niekde v Rusku. To si neviem predstaviť," dodal Říha.
všetko chce čas, mám pocit, že peniaze tam sú a ak by si tam mali ísť urobiť hanbu, tak by do tohto projektu ani nešli.

No a pokiaľ ide o to či by tu mohol hrať Ruský klub, tak ja ti vravím Dano, že v pohode. Ono tie jednania sú naozaj reálne a ak tomu nebude brániť nič zložité, tak je všetko na dobrej ceste, že niektoré zápasy tu naozaj odohrajú.
Peniaze nesmrdia a ver mi, že ak tu môžu 3x do roka hrať Alexandrovci, tak svetoznámy hokejový tím rozhodne. :smile03:
v pondelok padne definitiva
hahahaha tak taketo nieco som cakal.
to su spiny takymto pristupom isto neskvalitnia slovensky hokej to je asi preto ze sa zapasy nebudu hrat v ba tak to odmietli nic ine ma nenapada :lol2: :lol2: :verysad:
neviem či v tomto prípade je škodoradosť na mieste, mne to prišlo skôr ľúto, konečne sa mohlo Slovensko prostredníctvom športu znova vo svete troška zviditeľniť, prilákať na tento malý kúsok zeme, o ktorom mnohí ani len netušia že existuje zaujímavých sponzorov a záujem médii a nakoniec nič z toho...
Dúfam že management HC Košice teraz zapracuje na získaní Biceka s Hunom. Nech v tom dokážem nájsť aspoň nejaké pozitívum.
ake zviditelnenie? pracku penazi pre ruskych zbohatlikov a ich vplyv na slovensku skutocne nepotrebujem. A ak chce niekto hrat v khl tak moze aj teraz.
debil píše:ake zviditelnenie? pracku penazi pre ruskych zbohatlikov a ich vplyv na slovensku skutocne nepotrebujem. A ak chce niekto hrat v khl tak moze aj teraz.
hmm, je to trošku OT, ale budiž... ak by si chcel podrobné vysvetlenie o praní peňazí v športe v súvislosti s rusky hovoriacimi ľuďmi, tak by to trvalo veľmi dlho, ale existuje aj v NHL. O čom sa teda budeme baviť v našich pomeroch. Celá KHL je na tom postavená, špinavé peniaze, vysoká miera korupcie a pod. je tam samozrejmosťou a že prenikli aj do NHL je tiež samozrejmé. Svoje tam vedia nielen v NY, ale aj v Denveri, Bostone či Detroite.
Pokiaľ ide o Slovensko, tak skôr by som sa zameral na okolnosti toho čo sa stalo. Nerobme si ilúzie, že tento šport je na Slovensku podporovaný len z legálnych peňazí, svoje o tom vedia v Slovane, Žiline, či Poprade a samozrejme Kežmarku.

- mimochodom odporúčam ti (ak máš rád knihy a všetko okolo NHL ťa zaujíma) prečítať si túto knihu, je tam veľa zaujímavého :
http://www.martinus.sk/?uItem=10025
dúfam, že sa ti ju podarí zohnať, je napísaná novinárom, nie komerčným spisovateľom a je veľmi vychytená.
ťažko v tomto smere robiť nejakého sudcu, ale z niektorých vyjadrení si aspoň trošku môže každý urobiť vlastný obraz :

Dôvodom zamietnutia vstupu sú podľa názoru najvyššieho vedenia KHL nezrovnalosti a prieťahy zo strany Slovenského zväzu ľadového hokeja, ktorý doteraz definitívne nerozhodol o konaní zápasov ligy na území Slovenska. "Slovenský zväz ľadového hokeja požadoval, aby sme tímu HC Lev udelili členstvo v Ruskej hokejovej federácii. Musím však pripomenúť, že ani jeden z klubov KHL nie je členom Ruskej hokejovej federácie (FHR). Takže celá podstata tejto požiadavky je absurdná," uviedol prezident KHL Alexander Medvedev v rozhovore pre Sovetskij sport a pokračoval: "Rozprával som sa s prezidentom SZĽH Jurajom Širokým o budúcnosti európskeho hokeja. Pri téme HC Lev vznikol jediný problém, že slovenská federácia nenašla cestu, ako tím na Slovensku zaregistrovať. KHL v súčasnosti spolupracuje s FHR iba pri transferkartách."

"Ja moji kolegovia z Výboru riaditeľov KHL sa domnievame, že postup SZĽH svedčí o neochote dospieť ku kompromisu. Potopili celý projekt a pritom sa snažia hodiť vinu na iných. Zodpovednosť za to, že úroveň slovenského hokeja bude ďalej klesať, nesie ich federácia. Slováci stratili vzácnu príležitosť upozorniť na blížiace sa majstrovstvá sveta, ktoré sa v roku 2011 uskutočnia v Bratislave a Košiciach," pokračoval Alexander Medvedev, ktorý ďalej prezradil, že nový rozpis zápasov pre 23 tímov predstaví vedenie KHL už vo štvrtok.

:arrow: http://www.hokej.sk/liga_rus/clanok7563 ... _Dubaj.htm

- Medzi jedenástkou Slovákov v kádri HC Lev figuroval i osemnásťnásobný reprezentant Rudolf Huna. "Informácia o zrušení projektu nás zastihla v stredu po večernom tréningu. Na mítingu nás potom vedenie oboznámilo s celou situáciou,"
"Samozrejme, že nás to všetkých negatívne prekvapilo. Ešte v pondelok bolo všetko v poriadku, začali sme prípravu a hráči boli naladení na zaujímavú výzvu. V priebehu dvoch dní sa ale všetko otočilo a dostali sme sa do náročnej situácie. Dvadsaťdva hokejistov ostalo bez zmluvy a tým pádom i bez práce. Nie je to teda jednoduché," pokračuje tridsaťročný útočník.
"Boli sme pokojní, pretože vedenie nám ukázalo všetky potrebné dokumenty. Na vlastné oči sme videli, že by malo byť všetko v poriadku. V stredu večer už bolo bohužiaľ všetko inak," povzdychol si Rudolf Huna.

Čítajte viac: http://www.hokej.sk/liga_rus/clanok7563 ... z0v5dQhNi2
funkcionari SZLH nam opat raz ukazali, aki su neschopni amateri. :doh: Mohli sme tu mat KHL a mame kulove :hroza:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS