Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Aston Villa FC

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Selly8 píše:Jo cital :D To bysme jeste mohli ukecat Alana Shearera :cool: :lol2:
Ale tak nahradnik na poslednych 30 minut by to mal byt idealny. Ved urcite dobre vies, ze mame strasne uzky kader a takyto hraci co mozu hrat z lavicky sa nam velmi hodia. Ja Robertovi verim, neviem ako ty. A aktualne pri zraneni nasich strednych zaloznikov - Petrov, Reo Coker a pocitam aj Clarka sa nam Pires velmi hodi. :clap:
Jako zaplata na par zapasu budiz, ale aby se stal nejakym tahounem tymu v to neverim, doby kdy valel v Arsenalu uz jsou davno pryc. Na tech 20-30 minut proc ne, pokud to nebude na ukor lepsich a perspektivnejsich hracu :) momentalne by se nam ale vic hodil ten Shearer :lol:
Selly8 píše:Jako zaplata na par zapasu budiz, ale aby se stal nejakym tahounem tymu v to neverim, doby kdy valel v Arsenalu uz jsou davno pryc. Na tech 20-30 minut proc ne, pokud to nebude na ukor lepsich a perspektivnejsich hracu :) momentalne by se nam ale vic hodil ten Shearer :lol:
Len si rob srandu. Uvidis jak v dalsim zapasu sestreli Arsenal hatrickem :yes: :lol2:
Tak Gabby, Dunne aj Clark by mali nastupit v dalsom zapase proti Rovers. Je pravda, ze Gabby vazne odisiel z anglickej repre pretoze chytil mensie zranenie a tak nechcel riskovat zdravie.

Zostava s Gabbym, Clarkom a Dunnom:
Friedel
Young - Dunne - Collins - Warnock
Albrighton - Clark - Bannan - Downing
Ashley Young
Gabby Agbonlahor
Tak Pires uz aj trenoval s timom ale ci nastupi v dalsom zapase (zajtra proti Blackburnu) je zatial nezname...
Obrázek :cool:

EDIT (20 minut pred zapasom):
mam neskutopcne nervy, strasne chcem aby sme vyhrali. Nasu vyhru som nevidel uz 6 zapasov v rade (kedze na zapas proti Blackpoolu nebol link).

Pires je zatial na lavicke ale podla mna do hry zasiahne v priebehu druheho polcasu. Gabby je v zostave a takisto aj Dunne a Clark. V zostave figuruje aj Ireland co je premna perfektna sprava, kedze mu verim. Tu je zostava:

Friedel
Luke Young - Clark - Dunne - Warnock
Bannan - Hogg - Ireland - Downing
Ashley Young
Agbonlahor
Dneska nas Arsenal vycvicil tak ze uz to dlouho nepamatuju... Skore 2-4 je pro nas jeste milosrdne, prvni polocas mohl skoncit klidne 0-5, ale koncovka Gunners byla nepresna anebo se vytahl Friedel. 2.pulka uz byla z nasi strany lepsi, Clark 2 goly, klidne mohl mit i hattrick. Ten jeho prvni gol byl hezky, ale neregulerni. Arsenal mel v 2.puli v obrane okna jak hovado, viz. to kolik mista mel Clark u tech svych golu + te sance. Houillerova taktika stoji za prd, hraci se taky nepredvedli, zejmena Collins hral jak trotl, Pires tes nic neukazal a ostatni zejmena v 1.puli hrali taky ho*no. Podle me je dost pravdepodobne ze v lednu zamavame A.Youngovi na cestu do Londyna :?
Ja sa radsej k zapasu vyjadrovat nebudem, lebo by to nemuselo dopadnut dobre. Ale 10 zapasov som uz nevidel nasu vyhru, to uz je co povedat :-(
:rocker: :rocker: :rocker:
Hola, hola championship vola! Za dobu co fandim Ville takovou mizerii nepamatuju. 15. mozna 16.misto to ano, ale byt temer nejhorsim klubem v PL. Zkraje sezony jsme meli celkem pech a dostavali goly v poslednich vterinach zapasu, ted na kluky asi sedla deka a proste to nejde. Houiller by se mel pakovat, ikdyz on vykon hracu na hristi moc neovlivni. Potrebujeme ale novou krev a nejschudnejsi vec je vyhodit manazera. A to rychle at si ten novy stihne koupit hrace, kteri se mu budou hodit do koncepce.
Myslim ze s frantikem se popakuje i Ancelotti z Celzy a Hodgson z Livrpulu :a_von:
Jak uz mame vyhrat kurna?! V Birminghamu jsme mohli nasazet tem cuckarum 5 fiku a nebylo co resit, ale ne my jsme Villa tak jsme to jeste malem prohrali v nastavenem case po chybe Friedla. Co dokazeme spalit tuhle sezonu to uz neni hergot mozne :bitka3: Ale tahle zprava mi vhnala dosti optimismu do zil :)

UPDATE: :yahoo: :oslava: :wave:
http://villans.webnode.cz/products/vill ... za-benta-/

Snad mu to u nas bude padat, kurna za ty prachy musi! Good luck Darren :good:
A Irelanda ste poslali k nám na hostovanie do konca sezony alebo su to len špekulácie ? Inak ja by som ho moc nechcel, Pardew ževraj ide aj po Barnettovi z Leverkusenu, to by bola o moc lepšia volba podla mna. Inak velmi dobrý prestup, konečne máte riadneho útočníka, uvidíme kam vás vystriela.
Vim jen ze je o nej z ze strany Newcastlu zajem, ale stale je nasim hracem, ikdyz to se muze rychle zmenit. Vcera odesel na pulrocni hostovani do Stoke John Carew a je temer jiste ze uz se do Villy nevrati. Diky Johne za sluzby u Villans a at se ti dari, pod Vyhulijerem bys to mel tezke...

Podle dalsich informaci pry mame zajem o vaseho nervaka Bartona :D doufam ze je to jen dalsi z rad spekulaci.
Tak a je po sezone, vazne to bola velmi tazka sezona a myslim ze pre nas klub bola dost neuspesna pretoze boj o zachranu tento tim urcite podstupovat nemal. Nakoniec ale ztoho bolo pekne, teda pre nas neskutocne krasne 9.miesto nic sa ale nemeni natom, ze Bolton ktory skoncil na 14. mieste na nas stratil len dva body! Podme ale k aktualitam pretoze tie su teraz pre nas velmi tazke. Ani neviem kde zacat lebo sa toho v poslednych tyzdnoch tolko udialo ze mi je ztoho na zvracanie.

V time uz NEBUDE dalej pokracovat Ashley Young, nas najdolezitejsi hrac aj po prichode Benta. Bol jednoznacnym lidrom nasho timu, skoda ze sme ho nedokazali podpisat pocas sezony ale chapem jeho prestup tento chlapec ma na viac a ja si myslim ze tymto prestupom urobil velky krok vpred v kariere, Young sa presadi tomu verim.NESKUTOCNYM sokom bol premna prichod nasho noveho manazera, VED TO JE NESKUTOCNA NEUCTA K FANUSIKOM PRINIEST SEM TRENERA NAJVACSIEHO RIVALA! hanba takto sa zachovat k fanusikom, vedenie ma sklamalo, jednoznacne som bol za Marka Hughesa ale bohuzial to nevyslo, ale toto? uzavrieme to tak ze mu dajme sancu ale vela si od tohto neslubujem, ja vlastne McLeisha neznasam :(

Dalej sa spekuluje o odchode Downinga do Liverpoolu co je taktiez dost realny prestup. Ked by Stewart odisiel bolo by to vazne zle pretoze by sme tymto stratili dvoch najlepsich hracov tejto sezony (Young ani nie ale Downing bol najlepsim). Museli by prist dostatocne nahrady ak nie lepsie pretoze rok co rok je premier league vyrovnanejsia a vyrovnanejsia... Dalsou stratou nasho timu je Brad Friedel, ano velmi smutna sprava, jeden z najspolahlivejsich brankarov celej PL odisiel k Spurs. Neverim, ze to Guzan zvladne. Potrebujeme posilu do brany a ja mam jednoznacny vyber - SHAY GIVEN, tento brankar je tak nedoceneny ze ztoho az boli srdce, vie vytiahnut neskutocny zakrok v tej najdolezitejsej chvily. Ja by som ho bral vsetkymi desiatimi!

Dufam ze McLeish aspon prejde na system 4-4-2 s Gabbym a Bentom v utoku ale pochybujem, ved ten re*ard hral v domacich zapasov 4-5-1 s Jeromeom na hrote! to je totalne chore! Ani tu nemozem napisat vsetko co sa stalo v poslednych mesiacoch lebo ani vsetko neviem tolko toho je! Odchody Carew, Reo Coker ach pane boze toto nevesti nic dobre pre nas klub. Jedinou a naozaj jedinou dobrou spravou je premna v sucastnosti ze sa pokusame o navrat Jamesa Milnera ktory sa "prekvapivo" v City nepresadil, prosim ta nech to vyjde!

Nic zatial neje iste ale jedno ano, tato sezona bude pre nas klub klucova, tak to vsetkym ukazme! Ale chce to posily posily a este raz posily! :?
S tim McLeishem to pro me byla taky rana pod pas, nechtel jsem McLerena ani Beniteze, ale AM toho uz jsem necekal vubec. Mclarena pry nevzali kvuli fans, ale naco vedeni myslelo pri angazovani AM to netusim :x Moje tajne prani byl Moyes, pripadne Martinez... S odchodem Younga jsem pocital a uz na nem slo videt v minule sezone ze ho to nekdy nebavilo a uz tomu mozna nedaval 100%. Jsem hooodne zvedavy na prichody v letni prestavce, snad se budeme mit na podzim na co tesit :thumbsup: a nemyslim to ironicky
inak moja vyroba

http://www.youtube.com/watch?v=mtRifeK2 ... ideo_title" onclick="window.open(this.href);return false;
Brankář Given přestoupil do Aston Villy

Brankářskou jedničkou Aston Villy bude v příští sezóně nejspíše zkušený Shay Given, jehož klub dnes definitivně získal na přestup z Manchesteru City, kde si irský reprezentant v minulé sezóně téměř nezachytal.

Pětatřicetiletý brankář podepsal s Aston Villou pětiletý kontrakt, takže se klubu zavázal až do svých čtyřiceti let. Odstupné, za které přichází z Manchesteru City, se oba kluby rozhodly nezveřejnit.

Given u Citizens přišel o post prvního brankáře poté, co trenér Roberto Mancini upřednostnil na této pozici Joea Harta, který zkušeného kolegu v minulé sezóně do branky prakticky nepustil. O Givenově odchodu se spekulovalo už v zimě, ale zrealizoval se až nyní. V Aston Ville by měl bývalý gólman Newcastlu United nahradit Američana Brada Friedela, který začátkem léta odešel do Tottenhamu Hotspur.

„Aston Villa je velký klub a jsem rád, že jsem tady. Je to pro mě nová výzva, se kterou se chci poprat,“ uvedl krátce po podpisu smlouvy. Given je vůbec první posilou nového trenéra Aston Villy Alexe McLeishe, který věří, že Given se vrátí do své obvyklé formy. „Každý, kdo ho poslední léta sledoval, zná jeho výkonnost. Věříme, že se nám podařilo získat jednoho z nejlepších brankářů v Anglii,“ uvedl na adresu nové posily.
Obrázek

Supr podpis, pro me byl Given spolu s Fosterem ti nejlepsi mozni kandidati, Mcleish ma prvni plus :D Wigan odmitl 10M za NZogbiu, nevim co vic by jeste chteli, lumpove. Kazdopadne jedno spickove kridlo nutne potrebujeme, nahradit Ashe s Downingem bude sice nemozne, ale aspon musime tu ztratu zmirnit. Do zakladu uz by se mohl jako pravidelne nastupujici hrac prosadit Albrighton a na levou stranu musime nekoho koupit. Novinky sleduju denne a jsem moooc zvedavy jak bude nase sestava vypadat za mesic :wink:
Nzogbia pride tomu verim, jednoznacne chce k nam prestupit uz sme aj podali ponuku ktora vraj bola viac ako solidna ale nechcu ho pustit :(

Záložník Charles N'Zogbia z Wiganu trucuje a odmítá s týmem trénovat. Důvodem je, že hráč chce z klubu odejít, přitom Latics nedávno odmítli solidní nabídku od Aston Villy. (Daily Telegraph)
Čo hovoríte na príchod Jenasa? bude hrávať v základe? V Ntle to bol môj oblúbenec tak verím že má ešte pár dobrých rokov v PL pred sebou a keby sa dostane do základu tak ho poriešim aj vo fantasy. Ale inak na eurofutbal.cz som čítal že musíte extrémne šetriť a aj návštevy už klesajú :? , škoda že vám to nevyšlo s tou LM v minulých sezonách, radšej tam mať AV ako stále Arsenal či Liverpool z toho 4. miesta...
Ja myslim ze sanci urcite dostane, bude zalezet jak s ni nalozi. Na kridlech zatim nejvic hraji Gabby a NZogbiou, v zaloze je pripraveny Albrighton, Delph ted hrava spis ve stredu s Petrovem. Co ja vim tak Jenas dominuje hlavne na krajich a tam je to zatim z nsi strany nejlepsi, alespon co jsem mel moznost videt cely zapas s Wolves, Gabby a Charles byli z nasi ofenzivni eskadry jasne nejlepsi.
Co se tyka ubytku fans je to velka skoda, divaci jsou zrejme namlsani a 40liber za lupen je i pro Anglana hodne + nejake to pivko a typicke hranolky. Mrzi me to o to vic ze v dobe kdy jsem v Anglii zil se listky na Villans shanely dost tezko a na zapasy s tymy z BIG4 no chance, to same derby zapasy, jen jednou jsem se dostal po haluzi na Liverpool, ted by to nebyl problem. Mozna je to i osobou noveho kouce, City jsou nas nepritel cislo 1, s Brom a Wolves je to taky hecle, ale na City se to nechyta. A prijit si jen tak z lavicky nejvetsiho rivala... to proste hodne fans neprenese pres srdce. Oni tam tim fotbalem ziji, ja jsem byl hodne proti jeho prichodu, ale na fotbal bych sel, pro ne je to zrada a nekteri to holt nezkousnou.
Vies co Selly poviem ti takto jediny kto tuto sezonu hraje nad ocakavanie je Agbonlahor, poviem ti pravdu vela som od neho necakal a stale si aj tak myslim ze tie jeho goly no neviem, podla mna vobec nevynika v zakoncovani. Ale tuto sezonu mu to tam celkom pada aj ten posledny goalscore proti Wiganu pekny golik. Bent strieda slabe momenty s lepsimi, tiez mohol skorovat uz viackrat. Co ja viem stred funguje ako tak, Petrov si s Delphom celkom rozumie, som zvedavy co bude ked sa vrati Jenas lebo dalsi zapas uz bude k dispozicii. Inak nebudme zase zaslepeni, teraz sme mali velmi lahky los a mame ztoho dost malo bodov co ja viem taky Newcastle aj Wolves mali byt jednoznacne porazeni to je plus 4 body a to uz je nieco, taktiez stratene body s QPR na konci uplne zbytocne, a to uz som par minut pred nadstavenim ratal kde sa posunieme ked mame tri body a ho*no. Neocakavam od tejto sezony vela. N'Zogbia hra hrozne totalne zatial nesplna ocakavania a je slabucky priemer, ovela lepsie hraje Bannan. Na moje prekvapenie dostava malo prilezitosti Albrighton co je skoda, mohool by to tam trocha ozivit svojou rychlostou a dravostou. Ireland taktiez priemer ale neverim zeby sa vratil do formy. Hutton slusna posila miesto v zaklade ma po odchode Younga iste. Este nieco som rad ze sa Mcleish konecne odvazil postavit dvoch utocnikov lebo hrat doma s jednym a betonovat proti Wolves to uz je nieco, ja stale poviem toho trenera neznasam a neverim mu aj keby zlato z neba padalo.
Ve vetsine s tebou musim Steve souhlasit, hlavne s hodnocenim hracu az na toho Huttona. Kdo vi na kolik nas vubec prisel a myslim ze Luke Young je lepsi, ale dejme mu cas. Gabby je zatim skvely, doufam ze to tak pujde dal. Na McLeishe si bude jeste dlouho zvykat, ale na rozdil od Houillera stavi sestavu IMO o dost rozumneji. Dalsi zapas po repre pauze jedem na Stadium of Light a tam to bude peklo. Ale treba se stane zazrak a ziskame ty tebou avizovane body zpet. Pri zapase s QPR jsem videl druhy polocas a v tom nastaveni jsem myslel ze me je*ne :hroza:
V sobotu to vidím s Villans veľmi ružovo, taká šanca na okradnutie United snáď ani nebola ...
OndroNR píše:V sobotu to vidím s Villans veľmi ružovo, taká šanca na okradnutie United snáď ani nebola ...
Ja jsem to ruzove nevidel a bohuzel jsem mel pravdu. Ano hra United je otresna a nekoukatelna, ale na nas stacilo i tohle, protoze nase vykony z posledni doby jsou jeste horsi. ManU ma tu svoji viteznou auru ze dokazou vyhrat i bez toho aby vystrelili na branu, ve Villa Parku jim ty strely stacily 2. Ja uz tomu nechci rikat ani stesti, protoze stesti pomuze obcas, ale United tak vyhravaji uz nekolik sezon, letos je to ovsem extrem. A nas cekaji v dalsich dvou domacich zapasech opet snadni souperi... Liverpool a Arsenal, jestli uhrajem aspon bod tak budu prijemne prekvapen :sok: Letos mi az na Vsetin ( a to taky neni zadna hitparada ) suckujou vsechny oblibene tymy :jn:
ty Stefko, co hovoris na mozny (avizovany) prichod Kella...su jeho sance podobne, ako v pripade Jana Muchu? :jn:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS