Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Zaujimave linky

Diskuze o všem možném i nemožném.

http://www.dogheaven.cz/jidelni-listek.html

Neviem, neviem, neviem.. Čo si mám o tomto myslieť? :cry: :cry:
Vzhledem k tomu že žádná taková restaurace není a nebude... Ale jako snaha dosáhnout cíle který autoři mají je to dobré :thumbsup:
TT1905 píše:Vzhledem k tomu že žádná taková restaurace není a nebude... Ale jako snaha dosáhnout cíle který autoři mají je to dobré :thumbsup:
Dúfam, že máš pravdu..
Tys nečetl Manifest?

Kód: Vybrat vše

30.10.2007, updated 18.1.2010
Manifest serveru Dogheaven.cz

Výkup psů se nekoná! Tímto osvětlujeme otázku zda jsou tyto stránky realita nebo vtip.

Takže, tato restaurace je (byla) pouze virtuální. Chceme vyvolat diskuzi na otázku proč se někdo  pohoršuje nad zabíjením domácích mazlíčků a na druhé straně toleruje hromadná jatka hospodářských zvířat?  Proč některé druhy zvířat jsou degradovány na předmět průmyslové výroby a prožijí tak ubohý krátky život, kdežto jiné druhy si užívají mnohdy až bizardního luxusu?

V masném průmyslu je vše je zmechanizováno a baleno do obalů nijak neevokujících smrt. V supermarketu si kupujete úhledné balíčky s anonymní mrtvolou. Pokud by na tomto balíčku byl nápis „sousedův Alík“ patrně by si tento produkt málokdo koupil. Jak to, že se vám hnusí pohled na ogrilovaného psa a při pohledu na opečenou kachnu přemýšlíte o zelí a knedlíku? Je v tom jistá psychická deformace. Zvířata pociťují přeci utrpení a bolest stejně jako člověk.

Tvůrci serveru Dogheaven.cz
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS