Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 2011 - Organizacia

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Diskusia o organizacnych veciach MS a o tom, ako to Slovensko zvlada :)

prispevok na inu temu, ale nedalo mi nezaraegaovat

jäzva (hokejsk) kto dnes nebol na hokeji nemusí ľutovať. ušetril, nič svetoborné by nevidel a ešte sa ušetril od buzerácie alá opice pri vstupe steel arény. ja byť fanúšikom, tak tam drbnem pivo o zem a idem domov

moja reakcia na jeho dotaz:....z dnesneho duelu, na ktory sa vytesovali mnohi, mam veru viac ako rozpacite pocity......to, ze sme sa pred vstupom zdrzali zo 20 minut ok no, ta druha, ktora zamrzela viac, bola samotna atmosfera zapasu.....riesil som kazdy jeden pripravny zapas svk repre, clovek by si povedal, no kua, konecne tu mame supera zvucnejsieho rangu, to bude kapanek ina atmosfera, zial, po dnesnom zapase musim konstatovat, ze na zapasy proti Bielorusku, ci Svajciasku sa zdaleka nechytalala......ano, nepriaznivo vyvijajuce sa skore (0:2) je sice jedna vec, no ani priaznivejsie skore (2:2, 2:3) nemalo extra vplyv na samotnu atmosferu.....njn padla tam 1 mexicka (pocas ktorej sme akurat inkasovali :) tradicny fanusikovsky kotol, ktory by to bez debaty rozpumpoval z logickych pricin absentoval (ti ktori vedia vedia), absentujuce bubny, ktore aspon na pripravne mohli, ci mali dat o sebe vediet 0 bodov.....chapeme, ved vsetko speje k MS.... mozno ide o nepodstatny detail, no mna osobne malicko vytocil....nijak raz mi nesmakoval moderatorsky prejav + DJ?, ktory volil take pikacoviny, ze dovi dopo.....ak uz sa vo velkom sustredime na MS detaily, tak by sme si mohli dat zelazat aj na samotny hlasovy, ci hudobny prejav....Scooter, zhrdzavene gitarovky a finito.....wtf?!...chybali mi tam tradicne hokejove zvucky, melodie hrane pocas MS....Steel Arenou sa ozyvali par minut pred koncom zapasu....BUDICEK..!!...dufame v pozitivnejsi piatok, nielen co sa vysledku tyka.... ;)
Tak hlavne dúfam, že do MS sa ten DJ zmení, na to som obzvlášť háklivý. :lol2: A čo za problémy ste mali pri vstupe :?:
Lukas33 píše:
Getzo5 píše:A čo za problémy ste mali pri vstupe :?:
Toto aj mňa zaujíma. Komentátor tam aj spomenul niečo ako, "že ešte všetci fanúšikovia nie sú v hale, pretože prebiehali dôkladné kontroly, aké budú počas MS". :?:

EDIT: Ešte k Zedníkovy. http://www.denniksport.sk/article/17105 ... dsatrocnym
Ak je to pre zbrane, drogy alkohol a foťáky tak ma drbne, prisám veru. To si predsa nemôžu dovoliť. To mám zo susedného mesta ísť dve hodiny vopred aby som sa vyhol zápche, mal miesto na záchytnom parkovisku, presunul sa MHD a nechal sa pol hodiny+ prešacovať? :nervy2:

Už sa nemôžem dočkat cepiho komentára.
Getzo5 píše:Tak hlavne dúfam, že do MS sa ten DJ zmení, na to som obzvlášť háklivý. :lol2: A čo za problémy ste mali pri vstupe :?:
bol som tam s cepim, tak tiež zareagujem...
prišli sme v super náleda, po fajn debate v Amsterdame, prvá reakcia, prečo je tak veľa ľudí pred vchodom, tie opice (podotýkam, že naozaj tak vyzerajú, naviac väčšina s IQ 20) tam šacovali každého človeka, ako by šlo v budovu Pentagonu..! Zápas veselo začal a vonku bola ešte asi tisícka nespokojných ľudí s lístkom aj za 17 Eur (ako aj ja napr. :? ) Padli aj tvrdšie slová a dokonca zborový piskot viac ako stovky ľudí, ktorí to už zjavne nezvládali. Pri mne stála rodinka z MI, ktorí šli autom len na tento zápas, kvôli hraciemu času 17.00 (šialený nezmysel..! ) to ledva stíhali a pred vstupom do Steelky zažili prvé sklamanie. Druhé ich čakalo pri dverách, dve plastové fľaše s čajom pre syna, ktorý bol po chorobe, museli vyhodiť do koša, inak by ich nepustili. Tej žene bolo do plaču, chlap penil a nebyť tých detí, tak verím, že by sa otočili a šli preč. No sila, nezabrala ani prosba, že chlapec je po chorobe, tak mu predsa nebude kupovať studenú kofolu.
Samozrejme druhé zažili neskôr, až zistili, že polovica prvej treiny je odohraná a oni ešte nesedia a už sme aj prehrávali 0:2.
Čo sa týka atmosféry, cepi to vystihol, nuda jak hovado, samozrejme naši svojou hrou výrazne prispeli, ale to by až tak nevadilo, ľudia boli tak nažhavení na Švédov, že by to podľa mňa šlo, len tomu chýbalo viac gradácie, tie bubny, niečo čo by rozprúdilo atmosféru. Tá vlna bola fajn, ale to bolo tak všetko.
Nakoniec zabrdnem do cien. To by nebili Slováci, aby na niečom ako MS nezarobili. Tri párky za 2 Eurá, no nech sa páči, hnusné pivo za 1.5 Eura, tiež pekné a ostatné veci taktiež všetko drahšie. Bol som rozladený do nepríčetna. Toto je jednoducho MS na spôsob Slovenska..? Môžme sa tak akurát hanbiť a hromžiť.
Ja osobne už teraz viem, že týchto darmožráčov podporovať teda nebudem. Čo mám kúpené lístky, to si pôjdem pozrieť a zvyšok pôjdem radšej do pubu. Tento prípravák mi otvoril oči a už to nemienim znova absolvovať. :thumbsdown:
No tak to si ma moc nepotešil. Máme lístky na CAN-SUI a predtým o 4tej hrajú Slováci s Rusmi. To sme s kamošom chceli pozerať a potom ísť do KE, ale byť to za 15 zmákneme po dialnici :giggle: tak pri takom prístupe to nemáme šancu stihnúť. Asi pôjdeme pozerať Slovákov už rovno do Košíc ako to vidím. :? (čo nie je zas tak hrozné, aspoň nebude problém s parkovaním a môžme ísť niekde sadnúť prípadne)

Čo všetko zakázali? Dáždniky, fľaše, tomfy, baseballky, boxery, revolvery, pištole, AK47, nožíky, 2-týždňové bagety schopné zabiť a pre istotu aj mince na vrhanie? :hroza: No...a foťáky? Ozval si sa ohľadom toho včerajšieho bordelu Ivanovi? Zlepší sa to aspoň? Lebo ak nie...preboha.

A ceny...poviem to takto: kto z nás to nečakal? :ja_neviem: Ale zas na druhú stranu...omg. Ja som inak v Steelke keď som chodil na extraligu nekupoval nič okrem kofoly. Sa neoplatí. Najesť sa dá predtým. Ale toto je hnus. Nehovoriac o tom, že aj na tie najvychytenejšie zápasy je tu stále viac Slovákov ako turistov s priemerným zárobkom 2000 eur mesačne. :grc: (keby aspoň kvalita zodpovedala cene, pravda...)
určite neriskuj s príchodom tesne pred zápasom, to horko zaplačeš... :hroza:

no a prešacujú ťa komplet, aj batožinu samozrejme, foťáky jedine ak dobre ukryté, dáždnik a pod. veci, ako pri vstupe do lietadla, len s tým rozdielom, že ťa pošlú k tej búde pred steelkou, kde si to môžeš uložiť.
Ako nechcem nikoho odrádzať, či znechucovať, ja som veľký lokalpatriot, ale toto ma rozladilo do nepríčetna a hanbím sa za organizáciu v Košiciach. Ak to nezlepšia bude to jedna veľká blamáž. :?
Čiže foťák do gatí a riskovať že ho v hale zhabú? :? Čo to je za choroba toto do p*če! Tak s ním pohovor kus, minimálne nech sa to zlepší, veď takto to zostať nemôže.

Ako hovorím, riskovať ani nebudem. Ale štve to aj mňa a to som tam nebol. Podobnú buzeráciu ale poznám, takže si to viem živo predstaviť :nervy2:
Ono o tom foťáku je už dlho známe, že je zakázaný, pretože IIHF. :hroza: Lenže keď som čítal zahraničné fóra, kde to riešili, tak všade bolo napísané asi toľko, že ak si nemal nejakú profi zrkadlovku tak ťa pustili na každom šampionáte. Myslím, že iba o Prahe tam bolo niečo, že tam to tiež brali vážne. Šéf ochrankár na SVK sa pri každej príležitosti vyjadroval, že s foťákom ťa nepustia, ale stále som si myslel že to tak nebude. Nechápem ten zákaz, nemám predsa v pláne využiť tie fotky na nejaké komerčné účely alebo čo. :scare: Je to veľký zážitok a každí si chce urobiť iba pár fotiek na pamiatku...
Lukas33 píše:Ono o tom foťáku je už dlho známe, že je zakázaný, pretože IIHF. :hroza: Lenže keď som čítal zahraničné fóra, kde to riešili, tak všade bolo napísané asi toľko, že ak si nemal nejakú profi zrkadlovku tak ťa pustili na každom šampionáte. Myslím, že iba o Prahe tam bolo niečo, že tam to tiež brali vážne. Šéf ochrankár na SVK sa pri každej príležitosti vyjadroval, že s foťákom ťa nepustia, ale stále som si myslel že to tak nebude. Nechápem ten zákaz, nemám predsa v pláne využiť tie fotky na nejaké komerčné účely alebo čo. :scare: Je to veľký zážitok a každí si chce urobiť iba pár fotiek na pamiatku...
presne tak... ale žiaľ tu na Slovensku je to inak. Ak si pozrieš zápasy z iných MS, všade kopec ľudí s foťákmi s pivom v ruke, či fľašami pre deti, tu nie, však treba kúpiť tie v hale a podobné drobnosti, ktoré potom znechutia celý dojem. Má tom byť kultúrno-spoločenská a hlavne športová udalosť, na ktorú máme mať len tie naj spomienky a zážitky. Takýmito opatreniami sa zdvihne veľká vlna kritiky, ale dopad nebude žiaden. Ľudia pofrflú a to bude tak všetko. Neviem ja z toho zatiaľ nemám dobrý pocit. V tomto štáte málo čo funguje na úrovni a tak to aj celé dopadne...
Lukas33 píše:Ono o tom foťáku je už dlho známe, že je zakázaný, pretože IIHF. :hroza: Lenže keď som čítal zahraničné fóra, kde to riešili, tak všade bolo napísané asi toľko, že ak si nemal nejakú profi zrkadlovku tak ťa pustili na každom šampionáte. Myslím, že iba o Prahe tam bolo niečo, že tam to tiež brali vážne. Šéf ochrankár na SVK sa pri každej príležitosti vyjadroval, že s foťákom ťa nepustia, ale stále som si myslel že to tak nebude. Nechápem ten zákaz, nemám predsa v pláne využiť tie fotky na nejaké komerčné účely alebo čo. :scare: Je to veľký zážitok a každí si chce urobiť iba pár fotiek na pamiatku...
Vďakabohu mobil ti nezoberú :)
Nech idú do riti aj s mobilom, ja chcem svoj foťák v hale :nervy2: Kto to kedy videl! Zrkadlovky? Ok, ale kompakty zakázať? To nestačí nepovoliť fotenie s bleskom? Alebo max zákaz fotenia počas hry/zákaz fotenia okrem spoločenských priestorov haly? Proste CHORÉ! Toto treba ale riešiť nejak. Má mi tu prísť aj fanklub Francúzov, jedného poznám z Devils fóra. Čo mu mám povedať? ""Foťák nechaj doma"? :grc:
co sa tyka fotakov.....pan predo mnou ho mal pri sebe, v uloznej kapse.....sbskar mu vysvetlil, ze si ho bude musiet uschovat v uschovnej miestnosti.....cize zabudnut na fotak, resp. si ho strcit niekam a prepasovat....podari sa?, clovek si zasadne na svoje miesto, skusi co to pocvakat, no cihajuci usporiadatelia sleduju ako supy a reaguju ....kto ma mobil s kvalitnym fotakom paci sa, inak narocny to oriesok...

dlhocizna sora pred vstupom....v tomto pripade som sa ponaucil.....v Amsterdame sme sa isty cas zdrzali, pred arenu sme dorazili 20 minut pred zacatim stretnutia a mali sme co robit, aby sme stihali uvodne buly....opozdilci nemali sancu zaregistrovat 2 goly do nasej branky....v piatok okolo 16:15?

atmosfera...tak toto bola pre mna najväcsia facka a sklamanie :thumbsdown:

jäzva to vsetko trefne zaklincoval :arrow: Zaslúžilí umelci došli, veľké divadlo sa nekonalo
cepi, ked to porovnas s Prahou (Bruins/Yotes), bolo to este prisnajsie ako tam? Jedine MS som zazil v Ostrave a ani tam sa nesmeli nosit fotaky, ale dalo sa ;) Tiez tam boli zakazane flase a pod...
Skorpion píše:cepi, ked to porovnas s Prahou (Bruins/Yotes), bolo to este prisnajsie ako tam? Jedine MS som zazil v Ostrave a ani tam sa nesmeli nosit fotaky, ale dalo sa ;) Tiez tam boli zakazane flase a pod...
v Ostrave na MS + v Prahe na BOS-PHX sa fotilo vo velkom, ja som nebol vynimkou :) co sa tyka kontroly, si tak matne spominam :D kontroly boli, aj masa ludi bola, ale slo to dost plynule a bez akychkolvek problemov....v Ke bolo nasou chybou, ze sme sa pred arenu dokotulali 20 minut pred zapasom, co sme ale este ako tak stihali.....vedeli sme dobre, co nas tam caka, co si vziat so sebou nemôzeme, no nasi s prepacenim vidiecania o tom nemali ani len sajnu..... s nakupom z potravin, ziarovkami do auta, dazdnikmi sa na hokej veruze nechodi......aj to bolo pricinou spomalovacieho procesu, ale ten ma vonkoncom netrapil.....skôr mi slo o tu "atmosferu", o to, ze ke fanklubu nebolo umoznene zakupit jednotne listky za brankou hosti a vytvorit tak domace prostredie.....takto sme si zapas odsledovali ako to byva zvykom za velkou mlakou.....aspon ze v BA tam bude cca 220clenny fanklubacky kotlik...co sa tyka zakzu bubnov a pod. "podpornych" prostriedkov, toto nariadenie vyslo z IIHF, nie SZLH, takze v tomto pripade nema zmysel obvinova SZLH
Ke
Obrázek
slovaci su jednak hlupi, ked nevedia pochopit, ze pri sprisnenych kontrolach a na taketo podujatia treba prist skor a hlavne si nenosit barsjake blbosti, s ktorymi ich dnu urcite nepustia. Na druhej strane ale tym nasim slovenskym vymletym securitakom chyba aspon kusok empatie, pochopenia a ohladuplnosti voci ludom a spravaju sa k nim jak k opicam. V otazkach fotakov ci flias caju pre chorych by jednoznacne mali byt trochu povolnejsi. :) Dufajme, ze na MS taki prisni nebudu a ludia si budu moct namiesto sikanovania uzit skutocny hokejovy zazitok.
ono ti securitaci za to nemozu (ten caj samozrejme je nieco ine), ale ked im zakazu pustat ludi s fotakmi, oni pustia, v arene bude plno fotakov, tak zdrbu len ich.. a to nevravim o tom ze by napadlo nejakemu mudrlantovi stary fotak alebo iny predmet hodit na plochu.. tam ide hlavne o to nariadenie "zhora".. a k tomu ich spravaniu.. ked musia robit prehliadky stovkam ludom, tak oni ich uz moc neberu ako ludi ale ako svoj pracovny nastroj, ako by boli niekde za pasom.. sam to robim na futbale, navyse v sektore hosti, aj ked ja tam mam vacsinou tych ozranov a "chuliganov". Mozno pri normalnych ludoch je to ine, ja moc nevnimam ako niekoho prehladavam, ci sa k nemu slusne spravam, to co je zakazane, vyhodim a hotovo.. zial inak to nejde.. aj ked MS su MS .. ale ked im tam pride niekto s nakupom alebo ziarovkami ako cepi vravis tak sa im ani necudujem ze su nervozni z toho
Vieš Dado, ale tu na Slovensku existuje reálna hrozba teroristického útoku, to predsa nemôžme riskovať. :giggle:
ja len k tej kontrole este, bol som s otcom v stredu, dobre viem ako chodi kontrola tak som si zobral len mobil a fotak (bezne nosim sebou aj svajciarsky noz), otec mal mobil, penazenku, kluce od auta a tasticku kde nosi lieky

prisli sme ozaj vcas, snad okolo 16.05 takze sme sa dostali dnu pohodlne, ale ti co prisli neskor nie, ale preco? ved to musi byt kazdemu jasne, ja som mal sebou ho*no a otec ho*no + kluce a kazdeho nas sacoval typek no tresnem 45 az 60 sekund?

ved uz len ta priepustnost matematicky nepusti, je ich tam asi 20 (?) sbs, kazdemu trva prebrat bezproblemoveho cloveka 1 minutu, to je 20 ludi za minutu, za 90 minut to je len 1800 ludi ! a sacovali nas pomaly ako na letisku

Walt pisal vyssie o rodinke z MI, kvoli tomu caju mohli kludne zabrat aj 2-3-4 minuty, nonsens kua, a este tam na mna saha dajaka vyholena guma co nizsie IQ ako je dlzka jeho pelendreku ci jak su vyzbrojeni

proste organizacia o hovne, a predrazene obcerstvenie skoda spominat samozrejme

:hroza: :hroza: :hroza:

PS. a seru mam s tymi fotakmi kua, nejdem do muzea, ale na hokej kriste pane, co ked sa chcem odfotit s vlastnymi otcom, nebodaj s Goolym (co sa aj poradilo hehe) ?
Ak by som zohnala lístky na kanadu, prípdne Rusko v Blave, foťák by som prepašovala jedna báseň, dítko ma invalidný vozík, ten by neprešacovali :D
Tak...a už máme aj oficiálny klip k hymne MS od Kristíny. :roll:



Poviem to jednoducho -

:minus: zdrbal by som choreografa
:plus: pochválil kostymérku a maskérku. :cool: :D

Ten hokejbal či na čo sa to chalani v chate sťažovali je úplne ok :ja_neviem:
ja by som pochvalil kristininych rodicov :angel:
bez kristiny by bola kvalita klipu 20 %. takto je to 80 % :cool: :wub:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES