Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 2011 - Organizacia

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Já vím moc dobře že to je normální, ale je to přehnané. Jaký smysl mají limity na dělku tyče od vlajek proboha? Nevím jak to chodí tady, beru to dle zkušenosti ze Sazky v Praze. Co jsem viděl u lidí před a po mě, zabavují se tam dalekohledy, zabavují se parfémy, mistr pořadatel zkoumal u jedné paní jestli je pudr vážně pudr a ne nějaký smrtící prášek, a nakonec ho zabavil taky... Prostě ty předpisy na sportovních stadionech jsou absolutně přehnané.

A hochu já nejsem debil, je mi jasný proč ti zabaví vlastní občerstvení, o tom ani nemluvím. Snad nikdo není tak blbej aby šel na stadion s vlastním jídlem a pitím a doufal že mu to projde. To naprosto chápu, každý chce vydělat... A laskavě si odpusť ty narážky na mě, možná občas napíšu nějakou provokaci, ale na lidi jako je Joe nebo Getzo ani zdaleka nemám, takže zkus pro jednou rýpat třeba do nich, ano? :)
Azizek píše:Já vím moc dobře že to je normální, ale je to přehnané. Jaký smysl mají limity na dělku tyče od vlajek proboha? Nevím jak to chodí tady, beru to dle zkušenosti ze Sazky v Praze. Co jsem viděl u lidí před a po mě, zabavují se tam dalekohledy, zabavují se parfémy, mistr pořadatel zkoumal u jedné paní jestli je pudr vážně pudr a ne nějaký smrtící prášek, a nakonec ho zabavil taky... Prostě ty předpisy na sportovních stadionech jsou absolutně přehnané.

A hochu já nejsem debil, je mi jasný proč ti zabaví vlastní občerstvení, o tom ani nemluvím. Snad nikdo není tak blbej aby šel na stadion s vlastním jídlem a pitím a doufal že mu to projde. To naprosto chápu, každý chce vydělat... A laskavě si odpusť ty narážky na mě, možná občas napíšu nějakou provokaci, ale na lidi jako je Joe nebo Getzo ani zdaleka nemám, takže zkus pro jednou rýpat třeba do nich, ano? :)
Aký je rozdiel keď máš 10 000 fans na hokeji a keď ich máš na koncerte??? Źiadny, šport je na tom horšie lebo tam vznikajú presne opačné emócie. No ale tebe je asi jedno, že dostaneš od niekoho metrovou tyčkou, že?
tak tak,to ze su niektore pravidla nezmyselne, neznamena ze ich mozme porusovat.. opiciaci boli su aj budu, ked clovek na takeho natrafi tak mu moze pokazit zazitok, to uznavam.. ja sa este len chystam na hokej, takze neviem zhodnotit.. v hale som bol zatial len na pripravnom zapase svk-rak( za 17e, 2 tyzdne predtym v trencine na rovnakeho supera za 6e) kontrola bola uplne v pohode a za par seund vybavena,nechat sa osacovat a vybrat vacky nemoze nikomu robit problem. slecnu co to organizovala pri sedadlach som mal velmi milu a asi 2x sa priatelky spytala ci jej moze pomoct ked vyzerala zmätene uz len pri sadani si.. jedine co mi vadilo bolo ze to co som si uz kupil vnutri -pivo,klobasa, som si nemohol zobrat k sedadlu.. ono tam boli stoliky a miesto na ulozenie pohara ale ked si clovek pocka 10 min v rade, potom zisti ze to musi rychlo skonzumovat kym nezacne dalsia tretina tak su tie 3-4 minutky na pivo a klobasu fakt malo :thumbsdown: takze som pouceny si tam nic nekupovat:D
begbeee píše:Aký je rozdiel keď máš 10 000 fans na hokeji a keď ich máš na koncerte??? Źiadny, šport je na tom horšie lebo tam vznikajú presne opačné emócie. No ale tebe je asi jedno, že dostaneš od niekoho metrovou tyčkou, že?
Spíš je mi jedno jestli dostanu metrovou, nebo 60ticentimetrovou :giggle:
Tak ja som bol na 6-tich zápasoch a najprísnejšia kontrola, ktorá u mňa prebehla bola taká, že ma poprehľadal, spýtal sa ma, čo to mám vo vrecku, odpovedal som, že mobil a on, že nech ho vytiahnem a ukážem. A išiel som ďalej. Ale inak som nič horšie nezažil a už tobôž nie pri vstupe do arény, resp. pri tej tretej kontrole. To si len odomňa pýtali vstupenky, že či idem správnym vchodom. Bolo to absolútne super a keď sa to nehýbalo (rad pri čakaní), tak väčšinou z toho dôvodu, že človek bol pod vplyvom istých nápojov a bol drzejší, než by sa patrilo. Ja som bol veľmi spokojný a lístky som mal za 45 eur (cena za kus) kúpené cez ticketportal..
Krásna hala, super atmosféra, všetko! Tí dobrovoľníci boli aj ochotní pomôcť, čo som si všímal.
A goooly, môžem povedať, že tí kanadskí animátori sú bomboví a určite stoja za to. Myslel som, že nebudú mať čo vymýšľať, no zápas, čo zápas, stále mali niečo nové. Včera dával ten animátor v kostýme gooolyho aj nejaké tančeky z breakdancu.. :good:
http://hokej.sport.cz/clanek/186054-tre ... czika.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:grc: :grc: :grc: :grc:
Nehoráznosť !!! V hoteli im varia čo im nechutí, som presvedčený o tom že naschval, šatňa je až druhá najlepšia po tej Slovenskej a je dokonca tak malá že Jardo má len 2.miesta, a nakoniec TOTO nechajú ich čakať 15.minút :shock:

Nechcem takto reagovať na čechov ale to sú take kktinky v ktorých mi Česi často vadia ale v hokeji som pravý čechoSLOVÁK
Obrázek

:lol: To snáď ani nie je možné myslieť vážne.
Tady jde o princip. Kdyby si to dovolil kdokoli jinej, bude se to řešit. A nejde o to jestli to bylo 15 minut nebo 3 hodiny.
Azizek píše:Tady jde o princip. Kdyby si to dovolil kdokoli jinej, bude se to řešit. A nejde o to jestli to bylo 15 minut nebo 3 hodiny.
No veď samozrejme, maly by ic za to potrestať ... aby to nebol ešte dôvod ak v piatok prehráte :hmm: ..
Neboj, my nemáme potřebu se vymlouvat když prohrajeme :-) Pokud prohrajeme, bude to proto že odehrajeme špatnej zápas.
http://hokej.idnes.cz/rolinek-slovaci-d ... j-2011_cig" onclick="window.open(this.href);return false;
ono to bude skor tym, ze ceski hokejisti dostavali doteraz tolko listkov akoby boli domaci(tak ako aj šatne, jedlo, atď .. a to je aj dobre), ale na zapas proti slovensku nemozu oba timy dostat tolko listkov, kedze pochybujem ze ich tolko vobec ostalo no a je logicke ze slovensku pojde vacsi balik, kedze my sme tu doma :)
Včera Fíni predávali lístky na SVK-CZE za 200e kus. :D A húfy Slovákov zase predávali (ale nepredali) lístky na RUS-DEN za 80e. Veľa z tých čo ich nepredali ani nešli na zápas, lebo keď nehrá SVK tak sa tam neoplatí ísť... :roll: Pred začiatkom zápasu sa dali zohnať aj za 20e, rozmýšľam či nepôjdem pozrieť pred halu, keď bude ďalší 2A zápas. :D

Inak tie kontroly fakt úplne bez problémov. Batoh som šupol do úschovne a nebol problém.
Ján Taraba ohladom nekvalitneho ladu v BA: „Neriešime to. Priznám, že je to posledná vec, ktorou by sme sa mali zvlášť zaoberať.“

Je to fakt, ved o hokej tu vobec nejde. :hroza:
http://hokej.cas.sk/clanok/197503/uplak ... setko.html" onclick="window.open(this.href);return false; :lol2:
čo k tomu dodat..
Demence iba ak :hroza:
MS v Bratislave: V hoteli okradli aj hokejistov Dánska

Slovenskooooo, Slovenskoooooo, heja, heja, heja, Slovensko!
Skorpion píše:MS v Bratislave: V hoteli okradli aj hokejistov Dánska

Slovenskooooo, Slovenskoooooo, heja, heja, heja, Slovensko!
nemam slov :grc: cim skôr tento sampionat skonci tym lepsie............
trochu off-topic otazka (nechce sa mi googlit) - vie niekto ako sa zmeni format MS od buduceho roka?
Neviem určite (a tiež sa mi nechce googlit teraz :D ) ale niekde som čítal, že budú 2 skupiny po 8 tímov a prvý štyria z každej idú do štvrťfinále. Ale neručím za to.
mal by sa ako pise Lukas
Skorpion píše:MS v Bratislave: V hoteli okradli aj hokejistov Dánska

Slovenskooooo, Slovenskoooooo, heja, heja, heja, Slovensko!
asi sa uz ubytoval aj Klaus :ja_neviem:
tak ako pise lukas s tym ze stvrtfinale sa este hra akoby vramci skupiny 1-4 2-3 a az semifinale ide krizovym systemom.. co sa zachrany tyka tak posledni zo skupin tusim idu baraz s postupujucimi z prvej divizie.. ale to som si neni isty
švolco píše:ono to bude skor tym, ze ceski hokejisti dostavali doteraz tolko listkov akoby boli domaci(tak ako aj šatne, jedlo, atď .. a to je aj dobre), ale na zapas proti slovensku nemozu oba timy dostat tolko listkov, kedze pochybujem ze ich tolko vobec ostalo no a je logicke ze slovensku pojde vacsi balik, kedze my sme tu doma :)
Tak určitě to není příjemné, když máš pozvanou rodinu popř. kamarády a oni řeknou lístky nebudou, rozhodně to nasere. Nevím proč by v tom měli mít hostující hokejisté výhody (předpokládám, že ti o lístky nepřišli). Jsou to sice maličkosti, ale všechny tyhle blbinky ještě více rozdmýchavají už tak velkou rivalitu mezi oběma týmy.... což se na ledě nakonec vůbec neprojevilo...
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG