Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HC Lev Poprad

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.

arek píše:funkcionari SZLH nam opat raz ukazali, aki su neschopni amateri. :doh: Mohli sme tu mat KHL a mame kulove :hroza:
Nebo OSTUDU :D
Neviem ake ciele viedli SZLH k neschvaleniu tohoto klubu. Ale ja keby som v SZLH tak by som to takisto neschvalil. Slovenska extraliga je nasa hlavna sutaz. A je to hlavne biznis, produkt ktory sa snazim predat divakom. Ak si tu necham nasackovat KHL, tak to bude negativny dopad na nase extraligu, jej kvalitu, jej rozpocty, prijmy zo sponzoringu a tak podobne. Jedine ze by KHL zaplatila riadnu palku za to ze mozu hrat v Poprade, vtedy by bolo mozne nad tym uvazovat.
To, ze sem nepustili KHL, ma neprinuti sledovat extraligu.
:hroza:

Na Slovensko príde cudzí kapitál, cudzie peniaze, vyberú si na Slovensku miesto, kde chcú hrať druhú najlepšiu hokejovú súťaž na svete, mesto súhlasí, miestny klub súhlasí, v hlasovaní slovenských klubov príde prvý zádrhel, 4 kluby (nemusím menovať) sú proti ... a sme doma.
Začne sa opäť na plno prejavovať slovák, ako druh človeka, ak sa to tak dá nazvať, na ktorého ani nemám slov ... Hokejový fanúšik sa teší, samozrejme že KHL sa ani nechytá na NHL, sú tam starí preplatení hráči, "odpad" z NHL a rusi. Tiež by som to moc nesledoval, NHL je hokej, NHL je a bude prioritou, ale ide o princíp.
Hokej je to ale dobrý a čo je najhlavnejšie, ide o reklamu. Tri krát týždenne Poprad, Slovensko v ruských médiách, obchod, zviditeľnenie, všetko s tým spojené.
Ale začne to výsmechmi fanúšikov typu "KHL je cirkus", "To už ani nieje liga ak sa to môže hrať v Poprade", "Košičania ešte pred skokom kričia, že majú hokejovejšie prostredie väčší štadión a zápasy sa odohrajú v Košiciach (min. tie najzaujímavejšie samozrejme)", nadľudia z hlavného mesta sú proti, lebo nechápu, prečo by sa mala KHL hrať v Tatrách a nie v Bratislave a zaklincuje to zväz na čele s človekom, ktorému by som prial nejeden osud ľudí zo slávneho Puzovho románu ... "Nemajú na to ... šité horúcou ihlou ... nevystačia financie ... KHL nikomu nepomôže ..." Kto neseje ...
A Rusom dôjde trpezlivosť. Nečudo. Opäť raz sa na Slovensku stalo to, čo je inde nemysliteľné. Česi sa aspoň rovno vyjadrili že nechcú v ČR inú ligu. My sme si prepásli šancu na zviditeľnenie za cudzie peniaze závisťou, nerozhodnosťou a tým, že by v Bratislave z toho nič nemali.

Gratulujem Slovensku, gratulujem vedeniu klubov, ktoré boli proti KHL a v hlavne gratulujem výkonnému výboru SZĽH. :wawe:
Môžeme byť hrdí Slováci a v triedach spievať hymnu a mávať vlajkami.
veľmi výstižné, nepotrebuje komentár, ja súhlasím... :taptap:

až na jeden moment, ktorý podľa mňa treba dovysvetliť : Košice nechceli, aby sa zápasy hrali tu, ale urobiť dohodu, či by niektoré nemohli byť odohrané aj u nás a to akékoľvek a samozrejme po dohode. Záujem by bol totiž veľký.
blamaz :hroza: po cechoch to posrali aj slovaci
Nemyslím si, že to posrali Slováci.
Proste Juro by z toho asi moc neprofitoval a tak sa na to vysral. Načo by on vrážal peniaze do hokeja..
yzy19 píše:Nemyslím si, že to posrali Slováci.
Proste Juro by z toho asi moc neprofitoval a tak sa na to vysral. Načo by on vrážal peniaze do hokeja..
myslel som konkretne toho ko*ota v čele aj so svojimi kumpanmi
:?: S akým rozpočtom bude pracovať Lev Poprad? Kto bude obliekať jeho dres?
:arrow: Rozpočet bude dvanásť až pätnásť miliónov eur. K hráčom sa zatiaľ vyjadrovať nemôžem. Do dvoch týždňov sa o nich dozviete na tlačovej konferencii v Poprade.

:?: Kto sú najväčší sponzori?
:arrow: Tatravagónka Poprad, ČKD Praha plus niektorí ďalší. Ruský kapitál nemáme.

:?: Bude v tíme väčšina slovenských hokejistov?
:arrow: Osemdesiat percent budú tvoriť slovenskí a českí hráči, určite angažujeme aj hokejistov z iných krajín: Rusov, Švédov. Najmä pre slovenských hráčov to bude lákavé.

:?: Bude trénerom Slovák?
:arrow: Usilujeme sa o to. Máme vytipovaných záujemcov, rokujem s nimi. Napríklad aj s Radimom Rulíkom.

:?: Koľko z rozpočtu pôjde na platy hráčov?
:arrow: Určite sedemdesiat percent.

:?: Vyžaduje si úpravy aj zimný štadión v Poprade?
:arrow: Niekoľko zmien musíme vykonať, ale nie sú nejako náročné. Do polovice augusta chceme všetko pripraviť podľa reglementu Kontinentálnej hokejovej ligy. Ďakujeme aj slovenskému zväzu, že nám umožnil pôsobiť v Poprade.

:?: Čo očakávate od tohto projektu?
:arrow: Posilnenie a pozdvihnutie úrovne slovenského i českého hokeja. To je jednoznačné. Sme presvedčení o tom, že KHL je jedna z dvoch najlepších súťaží na svete. Aj v súvislosti s mládežníckym tímom je to krok správnym smerom.

:?: Ste prichystaní aj na to, že klub môže byť finančne stratový?
:arrow: My nejdeme do projektu s tým, že by bol stratový.

:?: Vyhovuje kapacita popradského štadióna reglementu KHL? Koľko bude stáť vstupenka?
:arrow: Od vedenia KHL sme dostali výnimku. V novom reglemente KHL je stanovené, že mestá pod 500 tisíc obyvateľov musia mať arénu pre deväťtisíc divákov. Nie sme však jediný klub, ktorý to nespĺňa a v krátkej budúcnosti to musí doriešiť. Vstupenka bude stáť desať-dvanásť eur.

:?: Proti komu by ste chceli odohrať prvý zápas?
:arrow: To necháme na žreb Kontinentálnej hokejovej ligy. Vieme, že budeme v divízii s Petrohradom, Rigou a moskovskými klubmi Dynamom, CSKA a Spartakom. (pravdask)
Roman Slavčev,GM Lev Poprad
Obrázek
Vie niekto aké cudzinecké obmedzenia sa vzťahujú na Lev?
Ruské KHL mužstvá môžu mať len niekoľko cudzincov. V prípade Levu je to ako? Za domácich hráčov budú braní slovenskí či českí či ruskí?
Má už Lev nejakých oficiálne podpísaných hráčov? Dnes som zachytil, že tam majú ísť Olvecký a Klouček, ale neviem nájsť nejakú ich súpisku. Či ešte nič nemajú oficiálne?
Golmani: Tomáš Duba (Třinec, ČR), Martin Falter (Kladno, ČR), Ján Laco (Nitra)

Obrana: Tomáš Klouček (Astana, KHL), Bohumil Jank (České Budějovice, ČR), Ján Tabaček (Košice), Martin Štrbák (Dinamo Moskva, KHL), Jiří Hunkes (Liberec, ČR), Vladimír Mihálik (Norfolk, AHL), Doug O'Brien (Sparta, ČR)

Utok: Jaroslav Kristek (Košice), Stanislav Balán (Zlín, ČR), Rastislav Špirko (Pardubice, ČR), Vojtěch Polák (Třinec, ČR), Rudolf Huna (Vítkovice, ČR), Ladislav Nagy, Ľuboš Bartečko (Modo, Švédsko), Róbert Petrovický (Dinamo Riga, KHL), Václav Nedorost (Novokuzneck, KHL), Peter Ölvecký (KalPa, Fínsko), Marek Melenovský (Karlovy Vary, ČR), Tomáš Netík (CSKA Moskva, KHL), Martin Chabada (Södertälje, Švédsko), Roman Tománek (Banská Bystrica)

Alespon takhle to uvadi Sovietskij Sport... Neni to zas uplne spatne, na to ze se to organizovalo tak na rychlovku.
Chcelo by to na oživenie nejaké zaujímavé zahranične meno.
Prvé dve várky potvrdených hráčov:

HC LEV začína plniť vyhlásenia o tom, že do júla chce mať zazmluvnenú väčšinu kádra. Po dlhom čakaní sa fanúšikovia dočkali mien prvých piatich hokejistov. Prvým stavebným kameňom defenzívy sa stal Čech Jiří Hunkes, v útoku Leva sa predstaví Stanislav Balán, Rudolf Huna, Peter Ölvecký a Rastislava Špirko.
Prvú potvrdenú päticu hráčov nasleduje ďalšia. HC LEV získal do svojich radov ďalších piatich hokejistov. Útočníci Tomáš Netík, Václav Nedorost a obranca Tomáš Klouček už majú skúsenosti z KHL, po prvý raz si v nej zahrajú útočníci Jaroslav Kristek a Martin Chabada.
Ďalším hráčom HC Lev je Emil Lundberg.
Tománek ? :hroza: WTF...Toho tam prizabijú :lol2:
Ťahanovce píše:Ďalším hráčom HC Lev
do obrany vecny farmarik Bolts - Vladimir Mihalik
cepi píše:
Ťahanovce píše:Ďalším hráčom HC Lev
do obrany vecny farmarik Bolts - Vladimir Mihalik
wtf :-O po bliznakovi dalsi hrac, ktory robi krok spat
arek píše:
cepi píše:
Ťahanovce píše:Ďalším hráčom HC Lev
do obrany vecny farmarik Bolts - Vladimir Mihalik
wtf :-O po bliznakovi dalsi hrac, ktory robi krok spat
Myslím, že urobil dobre. Nech sa usadí v Európe, v NHL by nenašiel uplatnenie. Má výšku, je fyzicky výborne pripravený, nech sa zlepší v hokejovej činnosti tu v Európe a nech je aspoň voľný pre repre :thumbsup:
arek píše:
cepi píše:
Ťahanovce píše:Ďalším hráčom HC Lev
do obrany vecny farmarik Bolts - Vladimir Mihalik
wtf :-O po bliznakovi dalsi hrac, ktory robi krok spat
Krok zpět? Mihalík od nás neobdržel kvalifikační nabídku.
Brankár Ján Laco sa opäť vracia pod Tatry. Minulý rok absolvoval s tímom prípravný kemp, tento rok už definitívne posilní káder levov. Rodák z Liptovského Mikuláša, ktorý v decembri oslávi 30 rokov, odohral vo svojom rodnom meste takmer šesť sezón. Okrem toho pôsobil aj v Košiciach, vo Zvolene a naposledy v Nitre. Osem zápasov odohral aj za prvoligovú Detvu.

Obranné rady posilní mladý, nádejný český obranca Bohumil Jank. Len 19-ročný urastený hokejista odohral v najvyššej českej súťaži 20 zápasov za HC České Budějovice. Väčšie skúsenosti má z mládežníckych kategórií. Dres rovnakého tímu si v nich obliekol viac než 160-krát. V roku 2010 ho draftoval zámorský tím Victoriaville Tigres (QMJHL), za ktorý odohral 29 zápasov. Reprezentant Českej republiky vo všetkých mládežníckych tímoch spĺňa vekový limit aj pre MHL. V prípade potreby tak bude môcť nastupovať aj za Tatranských vlkov.
minimalne 15 domacich zapasov HC Lev odvysiela Sport1 :thumbsup: (o vystupenie levov prejavila zaujem STV+Nova Sport, no naj ponuku zriesila tv Sport1 a je predpoklad, ze odvysiela vsetky domace zapasy levov)
:arrow: Lev platí v KHL daň. U rozhodcov

pravda pravduca...v niektorych momentoch sa na to neda pozerat....kazdopadne, Lev do tejto chvile prijemne prekvapil a osobne si ho omrknem pocas Vianocnych sviatkov :fan:
Taktiež :)
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS