Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Bany a upozornenia

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.

ChaetaĹ™ - Vela spamov Offtopic, citacii. Upozornovany asi 4krat pri najblizsej prilezitosti a poruseni pravidiel 24hod BAN

Joe.S - Upozornovany na OffTopic asi raz alebo dva, zlepsujuca sa tendencia

BigPete - Dost Spam, OffTopic ale uci sa a zlepsuje sa

Senátor Palpatine: upozornujem ta ak budes nadavat tak dam adminom navrh na BAN tu sa diskutuje k veci a neurazaju sa ostatni uzivatelia. kazdi ma svoj nazor. :!: :!:

cheataĹ™ dostavas ban za neuposluchnutie, spam off topic na 24 hod. Preco musis odpovedat na kazdu temu nejakou aj ked obcas k veci pripomienkou? Uvedom si ze toto nie je chat a radsej mat menej prispevkov, ale k veci, ktore nieco hovoria a rozvinu diskusiu okolo problemu, ako odpovedat blbostou na kazdu sprostost

Jeho koniec je 23.6 22:00
Dufam ze si das povedat a polepsis sa lebo dalsi ban bude na 48hodin

Cheatař je odomknuty. Sorry ze az tak neskoro chcel som ho odblokovat vcera vecer, ale zaspal som. Tak to je za toho vytvoreneho druheho Cheatařa. :D

Cheataři prosim trosku sa ukludni a skus dodrziavat pravidla fora. Ked budem vidiet ze sa to zlepsuje, obcas ti prejde aj nejaky preslap, ale len obcas!. Tak prosim nerob y fora chat a prispievaj alebo sa snay prispievat prispevkami k veci, ktore volaco povedia aj ostatnym a rozvinu diskusiu.

Dakujem

Vsetky prispevky ktore su zalozene na faktoch beriem, ale nie take ktore su zalozene na osocovani a posmechu. Senator, Joe, Ery upozornujem Vas ukludnite hormon lebo bez milosti dam BAN vsetkym trom. Ziadne osocovanie ani CZ ani SK hracov tu nechcem vydiet!!! Od nikoho!!! Prispevky v style "on je ublatene decko" alebo ", "sme najlepsi kto je viac" budem tvrdo trestat!!!

Joe. S. Dostal BAN na 24 hodin za sustavne porusovanie pravidiel fora a neuposluchnutie viacerych vyziev Admina a modov.
koniec BANU 29.8 cca 15 00hod

Ery91 dostava 24hod BAN za urazky, nedodrzavanie pravidiel fora ani napriek vyzvam Admina a MODOV!
Koniec BANU 29.8 cca 15:25

Bany Joe.S a Ery91 zrusene. Spravajte sa prosim slusne aby som nemusel znova robit tieto nepopularne opatrenia.
Eman22

Palpatine ma po Bane, dostal dlhsieho lebo kratky mu nepomohol. Dufam ze sa polepsi lebo ak nie tak dostane exemplarny. Senatore davame ti este sancu nepremarni ju

Ery a BigPete
dostali opat Bany za nedodrziavanie pravidiel Fora!!!

Z niektorimi sa fakt neda. Neviek ktory je You Know ale ked to zistim dostane BAN nafurt You Know BAN za vulgarizmy minimalne na tyzden!!!

doplnenie
You Know = Big Pete Ban cca 2,3 tyzdne You know usera mazem

Doplnenie 2

BigPete Vulgarne osocoval nasho Spoluzakladatela a verneho fans fora Areka a neviem ci mu volakedy odpustim BAN. Ten prispevok som zmazal

Ma uz toho na rovasi strasne vela a uz to tu nechcem znova zazit

Ery dostava dalsiu sancu, ale poslednu!. Tak si ju nepremarni a skus sa na fore spravat normalne.

Senator Palpatine a Cheatar. Mate posledne upozornenie. Prispevky tipu OH alebo supisky a podobne su nepripustne!!! Naco to kopirovat od niekadial kde to je uz raz napisane!!! Proste staci URL a hotovo!!! A este jedna vec Obrazkove temy kde sa davaju iba same obrazky su od dnes zakazane!!!. Obrazky sa budu davat iba vo velmi malej miere a fakt musia stat za to!!!

A este jedna vec hlavne pre Vas dvoch. Naco odpoved na prispevok, v ktorom je uz vsetko povedane hlavne nejakou pitomostou tipu neznasam Spartu alebo Suhlasim, proste prispevkom, ktory sluzi iba na to aby bol moderatorom alebo adminom zmazany a iba nastve kopec ludi na fore.

Takze este raz a bude BAN!!! Ele bude velmi dlhy!!!

Androj uz by si sa mohol krotit zo spamami. Naco odpovedas do kazdej temy Stupidnymi odpovedami. Upozornujem Ta naposledy prestan s tym a snaz sa aspon trochu k veci!!!. AK si nedas povedat pristupim k BANU!!!


Hlavne tato veta je uplne od veci fakt sa uz kludni: http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?p=29406#29406 Open

SATAN BAN za urazku clena fora a propagaciu satanizmu a prilis velky podpis!!! 48h

fanhcr upozornenie za sustavny SPAM!!!

Senator Palpatine BAN 24h. Dnes mam banovaciu naladu chce este dakto?

eman22 píše:Senator Palpatine BAN 24h. Dnes mam banovaciu naladu chce este dakto?
pocuj a nenapadlo ti takto nahodou ze ten prispevok vobec nemusel pisat on a niekto sa za neho prihlasil? A teraz sa v podstate nemoze ani branit, ja by som mu este Ban nedal az potom :D

OpenFire píše:
eman22 píše:Senator Palpatine BAN 24h. Dnes mam banovaciu naladu chce este dakto?
pocuj a nenapadlo ti takto nahodou ze ten prispevok vobec nemusel pisat on a niekto sa za neho prihlasil? A teraz sa v podstate nemoze ani branit, ja by som mu este Ban nedal az potom :D
ok rusim mu ban napadlo ma to. Ale ay teraz. Zablokoval som IP z ktorej to bolo pisane, bola uplne ina ako povodne senatorove IP z ktorych sa hlasil, takze Senatore Sorry ale milky sa stavaju.

Matejko píše:
OpenFire píše:ANDROJ BAN na 48 hodin, za Spam-ing ale hlavne za neustale posmesne vyjadrovanie na stranu Slovenskej reprezentacie na ktoru je jeden z adminov hrdy a nedovoli aby nejaky puberták co mu este mlieko tecie po brade dával takĂ˝to verejnĂ˝ vĂ˝smech nasim futbalistom.
Nezda sa mi tento BAN. Presiel som si jeho vsetky prispevky od 6.12., nakolko 5.12. dostal upozornenie a musim povedat, ze som vyrazne spamy nenasiel. Ked niekto dostane upozornenie to znamena, ze dostava sancu a fakt podla tych prispevkov sa zlepsil. Teba asi nahnevalo toto: "POZOR,POZOR NOVĂ

JOWE123 upozornenie za sustavny spaming. Zacinas mat nabeh na BAN. Tak sa krot :twisted:

Chcem upozornit niektorych uzivatelov aby trochu ukludnili hormon lebo sa mi zda ze pisu dost primitivne prispevky ktore maju hodnoty spamu s nulovym informatívnym charakterom. Tu nejde o to aby sa odpovedalo na vsetko tu ide o to aby kazdy zaujal nejake zaujimave stanovisko, ktore nas zaujme a nie to ze sa tu pisu jednoslovne alebo trojslovne prispevky ako pise medik a BigPete a dalsi. Ja si myslim ze týmto sa len znizuje kvalita diskutovania a je lepsie napisat dva poriadne prispevke k tej dannej téme ako 12 jednoslovnych ktore nam nic nedaju akurat vacsiu pracu s mysou. Nevravim ze nemate pisat prispevky ale treba si zvazit co napisat, samozrejme kazdy raz za cas napise nejaky taky prispevok a nevyhnem sa mu ani ja alebo dalsi modovia ci admini ale co je vela to je vela. 8)
165 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO