Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Co hravate na PC, ci PS?

Diskuze o všem možném i nemožném.

Lukas33 píše:Po 100 rokoch som nainštaloval NHL09 na PC a hneď ma to prestalo baviť po chvíli. Od veci vyhrávať 9:3 a podobne. Stiahol som Captain Mazda gemeplay, ale po 3-4 zápasoch aj tam v pohode vyhrávam, aj keď musím povedať, že je to o niečo zaujímavejšie.

Takže, používa niekto ešte nejaký iný gameplay mod? Alebo máte nejaké vlastné gameplay settings? Ak áno tak budem priam nadšený ak dáte link/svoje nastavenia.
a co tak si to zahrat s niekym online? :-P
To je tiež možnosť. Ale mám tam veľa modov + som si upravoval súpisky cez NHL view a keď som hral zo Stevenom mal som neskutočne podivnú zostavu z toho.
A okrem toho, treba Kings doviesť k SC v dynasty. :D
Mafia 2 so všetkými rozšíreniami za 23 eur :hmm: Oplatí sa? Ja už hry ani nehrám skoro vôbec, ale tak z nostalgie... Rozchodím to na 2.1 dvojjadrovom noťasi s 3GB DDRAM a 512MB ATi pri 64bitovom W7? Mal by som, ale chcem počuť osobnú skúsenosť.

Díky :smile03:
osobna skusenost s mafia 2 ? do pc som nulovy ale myslim ze by ti to malo ist ale rada znie neskusaj to :D
uz roky nic nehravam (okrem kazdorocneho fm, sem tam nhl 09 online,sem tam logicka hra a uz 3 roky rozohraty homam 5, pri ktorom vydrzim vzdy max level a mesiac pauza-pomaly ale isto sa blizim ku kampani za orkov :D )
takze ak si podobny hrac, ze uz nic moc nezahras a pacila sa ti mafia 1 tak ruky prec od mafie 2..
ja som to v 9 levele zabalil a bratranec dostal darcek.. totizto som pri nej vobec nemal pocit ze sa hram, ziadna zabava,ziadny zaujem o tom ako sa vyvinie pribeh, nic..total nuda..k rozsireniam som sa nedostal.. asi to bude sposobene vekom,tym ze uz nehravam a zrejme aj kvalitou hry :-(
Za tu cenu to určitě stojí, a rozjet bys to měl. Každopádně Mafie 2 není tak dobrá jako byla jednička, ale ani náhodou není tak špatná jak ji popisuje tady kolega. Kdyby to byla hra vydaná pod jiným názvem, tak všichni slintají blahem, bohužel od jména Mafia má každej přehnaná očekávání. Já rozhodně doporučuju.
TT1905 píše:Za tu cenu to určitě stojí, a rozjet bys to měl. Každopádně Mafie 2 není tak dobrá jako byla jednička, ale ani náhodou není tak špatná jak ji popisuje tady kolega. Kdyby to byla hra vydaná pod jiným názvem, tak všichni slintají blahem, bohužel od jména Mafia má každej přehnaná očekávání. Já rozhodně doporučuju.
:thumbsup:

Ďakujem aj dunimovi ale taktiež si myslím toto. Demo som hral a bolo to ok. Legenda je jedna, keby to nechali dorobiť IS, asi by to bolo iné, ale aj tak, za tie prachy...asi to vezmem, predsalen, toto je môj šálok kávy. (Nové GTA s jeho prostredím a HW nárokmi môžem :ho*no: )
ved 23 eur je paradna cena a nostalgia je nostalgia..pokym by si ju nevyskusal asi by si nemal pokoja :D
je to vec vkusu co je kazdeho osobna vec :) mna to nudilo bohuzial..(tak isto aj gta4 co som tiez nedohral).. no radsej doodhalim tajomstvo gordonu v posel smrti cez tyzden, nech mozem ist na dvojku..
Nehrajete někdo League of Legends? :) Parádní předělávka legendárního módu DotA pro Warcraft 3 :-)

Kdyby chtěl někdo zkusit, tak se prosím zaregistrujte přes tenhle odkaz -> http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3593728595

Pokud si chcete zahrát a je vám proti srsti abych z toho měl nějaký bonus, tak klasicky -> http://eu.leagueoflegends.com/

Jinak ve hře jsem jako Azizek, takže kdyby někdo chtěl, můžete mi napsat :)
Azizek píše:Nehrajete někdo League of Legends? :) Parádní předělávka legendárního módu DotA pro Warcraft 3 :-)

Kdyby chtěl někdo zkusit, tak se prosím zaregistrujte přes tenhle odkaz -> http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3593728595

Pokud si chcete zahrát a je vám proti srsti abych z toho měl nějaký bonus, tak klasicky -> http://eu.leagueoflegends.com/

Jinak ve hře jsem jako Azizek, takže kdyby někdo chtěl, můžete mi napsat :)
LoL jsem taky začal nedávno hrát, příjde mi to mnohem lepší než DotA, nebo aspoň pro nooba jako jsem já :D

Imho to má prostě lepší ovládání, hra se dá i po pár chybách otočit (což v Dotě moc neni).
Mě to taky baví víc než DotA :)
PES 6 na PS2 :wave: Jsem si jen tak za Čechy vyhrál MS, ještě jsem nevyšel ze cviku :ciga:
Tiez si niekedy zahram LoL som tam 27lvl vzdy ma to ale po tyzdni prestane bavit kazdy tam hra s 3 herami Master Yi Katarine Trynamare...
Já nejradši Vlada a Nidalee, občas střídám Veigara, Rumbla, Morganu a Teema...
Ja tiez Nidale strasne ma bavi hadzat ten ostep :lol2:
Jj, ale aj pasti a číča jsou super :-D
Už je vonku demo Heroes 6, na tú hru sa celkom teším ale bojím sa že to bude sklamanie ako 5.
Jediny problem s tým demom je velkosť 4,3 GB :shock: .
http://www.fileplanet.com/221898/220000 ... es-VI-Demo" onclick="window.open(this.href);return false;
5 byla náhodou dost dobrá, taková old school, takže asi záleží na vkusu..

Jinak někdo tady psal, že hrává NHLko na xboxu v okurkové sezoně je to ideální zábava. Ozvěte se prubnem multak ;)
Kašľať na grafiku. Čo nie je spravené na báze HoMaM III je šmejd. Nemám žiadne očakávania, ale pozriem sa na to. Len zriedka súčasné hry prekonávajú minulosť, bohužiaľ. Ako v hudbe, originalita sa vytráca a recyklácia je nepodarená.
Jestli to není spíše nostalgii ;) Ale na druhou stranu je pravda, že už se skoro nedělají hry pro hardcore hráče..
Ne není. Ja na nostalgiu fakt moc nie som. :wink: Ale taký komentár počujem pravidelne hehe.
Ono je to dost i tím, že jako děti jsme to vnímali podstatně jinak. Vše bylo takové kouzelné, sehnat hru nebyla otázka 30 minut jako teďka, ale stálo to kopec námahy a dlouhé čekání, kdy to borec s vypalovačkou donese, protože na originálky za 2k nikdo neměl... jo hold byla to jiná doba a proto i ty hry asi více "chutnaly"...
Znova opakujem, toto počúvam často. Avšak nikto ma nedokáźe presvedčiť, že dejové línie či inovatívnosť boli na vtedajšiu dobu na omnoho vyššom leveli než sú dnes. Ja nie som nejaký hardcore hráč, ale čo to si pamätám a ako do značnej miery nezaujatý človek je toto môj názor. Kto súhlasí, kto nie, to už nie je v mojich silách zmeniť. A načo aj? Každý máme vlastný vkus. Toť vsjo. :)
Tiež si myslím že 3 bola super, asi naj hra akú som kedy hral, a nemyslím že je to časom alebo nostalgiou že sa mi H5 tolko nepáčilo, pretože taký Kings Bounty vyšiel ešte o cca 2 roky neskôr a podla mna je to ovela lepšia hra ako H5. Ubisoft to nedokáže spraviť tak dobre ako NWC a 3DO, už pri 5ke slubovali že sa pokúsia spraviť z toho 3ku s lepšou grafikou ale skoro všetky zmeny sa mi nepáčili a ani to 3d. Dúfam že sa im tá 6 podarí, nič iné mi nezostáva, aj ked videa ma moc nepresvedčili.
Tak jak vypadá ta 6 ??
No nevim jak to demo zhodnotit... Napriklad jsem zmateny z tolika moznosti v tom stromu dovednosti, na druhou stranu je aspon z ceho vybirat :) Mesto se mi vubec nelibi, vyskoci jen takove okno a ani jsem si napr. nevsiml kolik potvor se vlasne tydne rodi. Logicky se to sice da zjistit, ale neni to tak pekne prehledne jako driv. Co me vadi asi nejvic jsou jednotky. Holt jsem si za ty serie na vetsinu zvykl a ted tam naperou snad ze 3/4 uplne nove :hroza: Uvidim jak to nakonec dopadne, ale asi tomu dam sanci.
Trojky byly asi nejlepsi, hlavne single mise, v petkach me zase bavila kampan...
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS