Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Demitra, Vasicek, Rachunek, Marek R.I.P

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Letecka nehoda v rusku.Jsem z toho tak nasranej ze nemam moc co rict.

Co k tomu rict.Snad jen dekuji ruskym aeroliniim za skvely servis letadel a caste nahrazovany starych typu (tento byl rok 1980 - 31 let)


E: Samozrejme je mi lito a dalsich (Skrastins,Salei-ktere zname z nhl) velke nestesti.
Fakt nevím, co říct. Snad jen, že letos toho bylo už dost. :verysad: R.I.P.
:cry:

tu su kazde slova zbytocne...
:shock:

Šok! Nič viac sa k tomu dodať nedá. :-(
Nejhorší off-season ever... :cry:


Nezomreli len títo štyria. Úprimnú sústrasť pozostalým, rodinám a priateľom, exspoluhráčom i fanúšikom klubu. Hrozná tragédia.
zasiahlo ma to neskutočným spôsobom, ani nemám slov... :bye2:
Walt píše:zasiahlo ma to neskutočným spôsobom, ani nemám slov... :bye2:
andystrickland Andy Strickland
Pavol Demitra and Keith Tkachuk became very close during their time together in St. Louis. They remained close after Demitra left the Blues
1 hour ago

andystrickland Andy Strickland
The cycling Slovaks led by Demitra, Handzus, and Bartecko captured the attention of STL hockey fans. Ladislav Nagy would later join the trio
19 minutes ago

andystrickland Andy Strickland
Demitra was the leader of the modern Slovak hockey federation.. guys like Handzus, Hossa, Chara, Gaborik, and Peter Statsny loved this guy
16 minutes ago

Nielen oni, aj my. Špeciálne my dvaja. Taktiež môj najobľúbenejší hráč. Nemám slov. Tak by ma zasiahol snáď len podobne tragický odchod Višňu. Som hotový. :verysad:
na krásne časy, keď hrával v drese Blues nikdy nezabudnem a jeho repre dres čo mám v skrini budem nosiť vždy pri zápasoch našich... pre mňa osobne si to nik nezaslúži viac.
Všechno se to stalo zrovna, když jsem přijel ze školy domu a zapnul twitter. Nejdřív sem četl spoustu tweetů o bývalých hráčích NHL - Rachůnek, Demitra, Vašíček, Skrastins, Salei, Vasyunov... ale pořád nevěděl, o co se jedná. Až když sem sjel o pár stránek níž, zjistil sem, co se stalo a zprvu sem tomu vážně nemolh uvěřit. Naprosto nejvíc mě zarazily ty jména a prostě sem si nemohl připustit, že tak skvělí a známí hráči už nejsou mezi námi :cry: Tragické léto začalo úmrtím Boogieho, následoval Rypien a pak Belak. Všechno vygradovalo dnešní obrovskou tragédií nejenom pro český a slovenský hokej, ale pro hokej celkově. Většina z nás si to nechce připustit, ale v tuhle chvíli se nedají najít žádná slova :-( RIP

Obrázek

:plus: Reakce hráčů NHL
myslim si ze pomerne nizky pocet prispevkov v tejto teme hovori za vsetko...slova su zbytocne. :-(
arek píše:myslim si ze pomerne nizky pocet prispevkov v tejto teme hovori za vsetko...slova su zbytocne. :-(
presne tak, akekolvek slova su absolutne zbytocne.... :bye2:

Obrázek
Tragická událost která postihla hokejový svět.Upřimnou vzpomínku všem zemřelým hokejistům a soustrast jejich rodinám.


Obrázek

Obrázek

:plac:
tragicke predcasne umrtia mladych ludi su sucastou kazdodenneho zivota, neprejde den aby v spravach nehovorili o nejakej nehode s tragickymi nasledkami. napriek tomu sa na nieco taketo pripravit neda... clovek niekde v podvedomi vie ze nieco take sa stat prakticky kedykolvek moze, ze ked si vecer liha spat nevie ci sa rano zobudi, ked rano vyjde z domu nevie ci sa donho este vrati, ked sa s niekym stretne ci sa s nim nestretol naposledy... ale dalo by sa normalne zit ak by si to aj seriozne pripustal? asi nie... a preto ani nikto na takuto spravu nedokaze byt pripraveny.
recnicke otazky typu "preco to postihlo prave tychto ludi" su uplne zbytocne, jedinou moznou odpovedou je okridlene "shit happens" aj ked v tomto pripade az v privelmi doslovnom vyzname.
najhorsie (aspon pre mna) na takychto umtiach je prave ta necakanost - v podvedomi mame zafixovane ze ludia by mali zit aspon 70-80 rokov, neprekvapi smrt po 50-ke, ale ked bez varovania zomrie niekto mlady, zdravy, plny zivota co mal mat obrazne povedane este vsetko pred sebou, zanecha po sebe rodinu, male deti... to je vzdy sok.
hokej prisiel o mnohe zname mena, osobnosti az legendy, ale stale mu ich zostalo viac ako dost a novi pravidelne pribudaju. ovela vacsou tragediou je ze manzelky prisli o manzelov, deti o otcov, rodicia o synov - ktorych im uz len tazko nieco nahradi.
R.I.P.

PS: zaujimave ako s nami zamava takato sprava o smrti cca 40 ludi, ale fakt ze napr. v afrike denne zomiera X-krat viac malych deti (ktore si to tiez nicim nezasluzili, tiez mali mat cely zivot pred sebou atd) od hladu nas nechava chladnymi, na to sme si uz zvykli, nestoji to uz ani za zamyslenie ani za prispevok do sprav (ved by musel byt kazdy den rovnaky) akoby sa to tym ze sa na to vsetci (vyspely svet) len necinne prizeraju stalo "normalnym"... a pritom toto na rozdiel od tragickych nehod, je v ludskych silach pomerne jednoducho zastavit - ale naco, ved to je uz nieco normalne, nie je potrebne vyvijat usilie na zmenu :thumbsdown:
ale to uz je silno off topic
Hrůza a děs, je to 11.září pro hokej. I když ten je v tomhle příPAdě až na posledním místě.....
Obrázek

Podpis, kto má záujem.
petrik: Ano máš pravdu, na světě probíhaly různé genocidy, války a lidi (včetně mě) si řeknou při sledování zpráv "to je hrůza" a dál dojí svojí večeři. Člověk je silně sobecká bytost a co se ho přímo nedotýká ani neřeší, protože by ho to zabilo, ale tahle tragedie se nás dotýká přímo a vybavujeme si jejich činy, jejich tváře. Mě je z toho třeba hodně špatně a dokonce se mi o tom i zdálo a zamýšlím se nad křehkosti života, ještě když jsem fanoušek hokeje.
Nemam slov... R.I.P. a uprimnu sustrast rodinam :cry:
:cry2: Obrovská tragedie.Upřímnou soustrast všem pozůstalým.
Dmitry Chesnokov

#KHL Pres Medvedev said KHL clubs told him they want to send their best players to play for Lokomotiv this season.

Stratené duše to už nikomu nevráti, ale bolo by to skvelé. :good: Doteraz sa kopalo do Ruska, teraz si ja kopnem do štátov - už len samotná myšlienka predstaviteľov klubov čosi podobné zrealizovať - neviem si to v NHL predstaviť. Toto je výsostne slovanská spolupatričnosť pre ktorú by sme na naše národy mali byť hrdí.
petrik: souhlasím, tohle však byli lidé kteří českému národu dodali tolik radosti jako málo kdo :-( stále to mám v hlavě a těžko se tomu dá uvěřit
Stále verím tomu,že je to len zlý sen a že nikto z nich nezomrel :verysad:
Neviem prestať plakať :cry: :cry: :cry: Nikdy na nášho Paľka neuabudnem!
Pokud někdo neviděl Hyde Park s Robertem Zárubou, tady odkaz na archiv ČT... :-(

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... hyde-park/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES