Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Demitra, Vasicek, Rachunek, Marek R.I.P

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

R.I.P. Saša :cry:
Ono je to tak i preň i pre blízkych lepšie, verte mi.

RIP
R.I.P. Saša :-(
nhl_canes Carolina Hurricanes by wyshynski Canes to honor the memory of Josef Vasicek with a patch on their sleeves this season: carhur.com/cjk 18 minutes ago
:good: Dúfam, že čosi podobné budeme mať aj my.

andystrickland Andy Strickland
Peter Stastny is representing the #Blues today at Pavol Demira's funeral, Demitra's former agent and Mike Gillis is there for #Canucks
3 minutes ago :-O
Marian Gaborik: V prvom rade by som za nás všetkých čo sme tu, a boli sme hokejovo Paľovi najbližšie, chceli vyjadriť našu najúprimnejšiu sústrasť manželke Majke, deťom Lukasovi a Zarke, rodičom, sestrám a celej rodine. Takisto rodinám Karla Rachůnka, Jana Marka, Josefa Vašíčka ako aj všetkým pozostalým tejto tragédie.

Paľko, Pole, Demo, Hlavička, Tuleň. To boli prezývky, ktoré od nás najčastejšie počul. Nám všetkým ihneď prirástol k srdcu, rodina, to bol jeho zmysel života. Bol spoľahlivý, obetavý, nesebecký, priamy a vždy ako líder vedel potiahnuť celý tím. Vždy sa radoval z gólu, ale oveľa viac sa tešil, keď naň prihral. Mal zdravé sebavedomie na ľade, ale aj mimo neho. On ho rozdával a my sme z neho čerpali.

Budeme naňho spomínať ako na muža s typickou Demitrovskou chôdzou, ktorý stále na hlave nosil svoju obľúbenú ošúchanú šiltovku. Mal svoj charakteristický zmysel pre humor, ktorým nás neustále podpichoval. Hlavne mňa, pretože ma dokonale poznal a vedel, ako na mňa. Na druhej strane vedel prijať vtipkovanie na svoju adresu a úplne v pohode si vedel spraviť srandu aj sám zo seba. Všetci s ním máme veľa úsmevných zážitkov, či už z reprezentácie alebo z klubov.

Spomínam si, ako sme boli na spoločnom sústredení s Duklou Trenčín počas výluky v NHL vo Vyšnej Boci. Vtedy som ho prvýkrát videl stáť na lyžiach. Vždy mám úsmev na tvári pri spomienke, ako naša Hlavička štýlovým pluhom zdoláva somársku lúku. Na druhej strane vynikal v letných športoch, vo futbale a v tenise bol najlepší z nás všetkých.

Paľo bol technický antitalent, a keď potreboval spojazdniť mobilný telefón, nainštalovať Skype, či kúpiť počítať, vždy mu jeden z nás pomohol. Paľko sa snažil pomáhať tým, čo to najviac potrebovali. Zúčastňoval sa na rôznych charitatívnych akciách a vedel sa hlavne rozdať pre svojich blízkych. Mal to jednoducho v sebe.

Budeš nám veľmi chýbať Pole.

Vždy budeme na teba spomínať s úsmevom, pretože tak si žil. Nikdy nezabudneme, čo si pre nás urobil a čo si pre každého z nás znamenal. Sľubujeme ti, že tak, ako ty si tu bol pre nás, budeme tu aj my, vo dne v noci pre tvoju rodinu pripravení pomôcť, keď to budú potrebovať. Môžeš sa na nás spoľahnúť, ako sme sa mohli my vždy na teba.

Bol si hokejový boh na ľade, a do hokejového neba si aj odišiel. Dozeraj tam na nás z hora a odpočívaj v pokoji.

Tvoji chlapci.
Pavla Demitru som nazivo videl pocas lockout sezony kedy ma este velmi bavilo chodit na nasu extraligu. Pamätam si ako cast fanusikov dobrosrdecne skandovali Demitra je cigan ked prechadzal popod tribunu. Demitra zdvihol hlavu a danemu sektoru zakyval s usmevom na tvari.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
PRi dnešnej rozlúčke v telke sa nedalo rozrevať, celé to je také, stále dúfam, že to je len zlý sen :?
Canes to honor Vasicek

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=588529" onclick="window.open(this.href);return false;
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS