Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Newcastle United

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

dnes víťazstvo nad Evertonom 2:1 a 3. miesto v tabuľke..! NEVÍDANÉ..! :shock:
Nj je to neskutočná séria a zatial im všetko vychádza, pod Pardewom hrá tá obrana super a aj vdaka nej dostáva mladík Krul minimum golov, v útoku začal šúpať Ba jeden gol za druhým a to sa ešte další nádejný forvard Ben Arfa naplno nevrátil do zostavy po zranení. Záloha sa mi pozdáva menej strední Cabaye a Tiote sú dobrí ale v poslednej dobe ich často trápi zdravie a nikdy som nebol ani fanúšik Jonasa :? .
S Europou to už vyzerá nádejne, ale myslím že kvalitatívne je v lige viacero lepších tímov, Newcastle má len super formu a Pardewa. Škoda že v PL je ten systém taký blbý, do LM idú 4 tímy podla umiestnenia v tabulke a do Europskej ligy ide z tabulky len 1 WTF a další 2 cez poháre a preto je asi jasné že ani z europy nič nakoniec nebude... A navyše teraz čaká Newcastle ozajstná skúška, najbližšie 3 zápasy hrajú so City, United a Chelsea :scare: .

Parádička od R.Taylora :thumbsup:
Tak s City by mohli prohrát, United porazit, a remíza s Chelsea :frajer2:
tak toto je úplná nádhera... :good: :)

Manchester United - Newcastle United 1:1 (0:0)
Góly: 49. Hernandez - 64. Ba (z 11 m)
Walt píše:tak toto je úplná nádhera... :good: :)

Manchester United - Newcastle United 1:1 (0:0)
Góly: 49. Hernandez - 64. Ba (z 11 m)
Pre fanúšika Red Devils ten pohľad pekný nie je :? Taký tlak a nič z toho...Inak klobúk dole pred Newcastle, hrali neskutočne obetavo :klobuk_dole: To postavenie v tabuľke nie je náhodné
Inak, tá penalta nemala byť, ale to je už jedno... :-(
Penalta byla hodne prisna, navic na Old Trafford :roll: Ale na to se ManU vymlouvat nemuze, kolik penalt jim bylo darovano jeste za dob Kristianka to bylo do nebe volajici. Navic tak zkuseny hrac jako Rio preci nemuze jit skluzem do hrace v pozici kdyz uz by z toho tezko ten utocici hrac neco vymyslel. Cim dal vic se mi zacina libit Krul, vypada to konecne na poradnou nahradu za Givena :good: Nebyt toho haluzackeho golu Chicharita tak udrzi nulu, samozrejme i s pomoci spoluhracu, ten save na lajne 5 minut pred koncem :-O
Jeden z pilierov zostavy Newcastlu na rozhraní tisícročí, ktorá bojovala o špičku v Premier League a v Lige majstrov, Gary Speed je mŕtvy :?

Kód: Vybrat vše

Trenér fotbalové reprezentace Walesu Gary Speed byl nalezen mrtev ve svém domě. Podle vyjádření policie se dvaačtyřicetiletý kouč oběsil. 
Včera to bol super zápas proti ManUTD, straky využili ich slabšiu formu a konečne po vyše 10 rokoch ich porazili. Pridám aj parádičku od Yohana. :klobuk_dole:
Newcastle včera získalo skvelú posilu do útoku, z Freiburgu prišiel Papiss Demba Cissé. V Nemecku dokázal dať v 65 zápasoch 37 golov. Je to krajan a kamarát s Dembom Ba tak verím že by mohli vytvoriť jednu z najnebezpečnejších útočných dvojíc v lige. Ale na druhej strane mám trochu obavy že prišiel len ako náhrada za Ba, ktorého bude asi velmi ťažké udržať s tou klauzulou čo má v zmluve...

Parada mame dalsiu posilu do utoku k BA-ovi tak snad dokazeme este zabojovat o EL
Ohlund píše:Newcastle včera získalo skvelú posilu do útoku, z Freiburgu prišiel Papiss Demba Cissé. V Nemecku dokázal dať v 65 zápasoch 37 golov.
Tak Newcastle momentálne ťahá skvelú sériu, vyhrali 5 zápasov v rade a všetky tieto výhry majú rovnaký "podpis" - Papiss Cissé, ten chytil hned od príchodu skvelú formu a v jeho 9 zápasoch za Newcastle strelil už neuveritelných 10 golov :klobuk_dole: , len tak dalej straky, europa by mala byť už hádam istá.
Papiss Cissé = Newcastle.. ano, i tak by se dal nazvat newcastle v posledních 5 zápasech .. 2 jejich zápasy jsem viděl a dávám 2 palce hore. :)
Reeper.89 píše:Papiss Cissé = Newcastle.. ano, i tak by se dal nazvat newcastle v posledních 5 zápasech .. 2 jejich zápasy jsem viděl a dávám 2 palce hore. :)
Ten chlapík je blázon, ja sa bojím že ho v lete niekto kúpi...

Ty voe, to je nějakej cheatař. To přece není normální, aby ten druhej gól takhle padnul. :D
nádhera, tá strela sadla, ale bol v tom poriadny kus šťastia, no aj tak... :klobuk:
Ale čo ste to robili vo Wigane? :slap:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS