Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Co hravate na PC, ci PS?

Diskuze o všem možném i nemožném.

NHL 2k8, že by moje nová konzolová závislost :hmm:
NHL 09 na PC :)
:good:
Selly8 píše:No nevim jak to demo zhodnotit... Napriklad jsem zmateny z tolika moznosti v tom stromu dovednosti, na druhou stranu je aspon z ceho vybirat :) Mesto se mi vubec nelibi, vyskoci jen takove okno a ani jsem si napr. nevsiml kolik potvor se vlasne tydne rodi. Logicky se to sice da zjistit, ale neni to tak pekne prehledne jako driv. Co me vadi asi nejvic jsou jednotky. Holt jsem si za ty serie na vetsinu zvykl a ted tam naperou snad ze 3/4 uplne nove :hroza: Uvidim jak to nakonec dopadne, ale asi tomu dam sanci.
Trojky byly asi nejlepsi, hlavne single mise, v petkach me zase bavila kampan...
S tým úplne súhlasím, na trojke ma najviac bavili tie single mapky, hlavne XL s množstvom hradov/hráčov. 5ka mala kampaň a dej slušný ale toto mi tam chýbalo. Za 1. tam bolo tých máp 5 a pol a žiadna velká a za 2. Ked som už na nete stiahol neaké mapy tak to bolo proste nehratelné a to mi na tej hre vadilo asi najviac, čakať kým spraví ťah tých 5-6 kompov to mu trvalo aj 10-15 minút... Neviem či to bolo zle optimalizované ale aj na slušnom PC mi to pripadalo dosť pomalé a ťažkopádne, možno bolo zle nastavené AI kompa že mu to tolko trvalo ale u mňa to bolo velké :minus: .

Kvôli technickým problemom s PC som si vyskúšal to demo až včera ale prvé čo som si všimol že to už ide ovela svižnejšie a ťahy kompa trvajú 5-10 sek. S mestom ja problem nemám nato sa dá rychlo zvyknúť, tiež som nenašiel kolko potvor dostávam týždenne :? ... Ten strom schopností u hrdinu je podla mna :plus: , v 3ke si po leveli dostal na výber z troch schopností a niekedy si musel vybrať aj odpad, tu je za level ability point a daj si ho kde chceš a ozaj je z čoho vyberať. A ešte k tomu podla toho ako sa správaš na mapke môžeš ísť dobrou a zlou cestou a každá má špecialne vecičky, to že sa vela unitov zmenilo sklamalo aj mňa, hlavne môj oblúbenec ArchDevil je z hry preč :thumbsdown: ale nemôže to byť stále dookola len to isté, navyše pribudli aj healerské a supportové jednotky a to tiež pridá niekolko nových strategických prvkov.
Kamera je už naštastie statická , v 5ke som si to kúsok natočil a bol som stratený :D ... Zatial som spokojný ale skôr mi to pripadá ako doladená 5ka s kopou nových taktických prvkov ako slubovaná 3ka v 3D.
Pokud by někdo chtěl pozvánku do SteamGifts, tak napište :)
Azizek píše:Pokud by někdo chtěl pozvánku do SteamGifts, tak napište :)
Nikdo? :)
F1 2011, konečne tam pridali split screen a len kvôli tomu som tomu dal šancu a celkom ma to chytilo závodiť proti bráchovi. Už tu dlho neboli poriadne ss závody :thumbsup: .
hrávam na PC, NHL, FIFU, Virtua Tennis, či NHL Eastside Hockey Manager 2007 s aktualizovanými súpiskami alebo Czech Soccer Manager 2002 FE, taktiež s aktuálnymi súpiskami. Občas si zahrám aj formulu
The Elder Scrolls V: Skyrim

Obrázek

...aneb onanie začíná :D Po jedný z nejlepších her Oblivionu přichází další díl Elder Scrolls - Skyrim. Vizuální stránka naprosto úchvatná, hratelnost jakbysmet. Po pár minutách vtažen do hry a minimálně ty tři týdny, co budu doma léčit koleno, se mám jak zabavit. Good job Bethesda :thumbsup:
Nikdy som nebol fanúšik Oblivion série, radšej som mal hry od Piraňí, ale ked vidím ako si z toho hotový a nie si sám tak tomu dám šancu aj ja, len či to rozbehám na mojej grafe :hmm: .
Hra vypadá hodně dobře, ale sys. nároky tak vysoký nejsou. Minimum je 512 MB doporučený 1 GB, ale 512 bohatě stačí :) Co se týče her "na hrdiny", příběhu, atmosféry atd., Oblivion už nasadil vysokou laťku, ale Skyrim jí IMO hladce překoná :thumbsup:
Toto obdobie, je hotová pohroma pre moje oči :D
Obrázek

Skyrim je úplne geniálny, tá grafika sa mi veľmi páči, aj príbeh vyzerá dobre, chvíľu som mal problém sa rozhodnúť či budem hrať za človeka, alebo temného elfa, povolanie bolo jasné, žiadne sekačky, ale mágia :D Sekať ako re*ard, toho som si užil v zaklínačovi 2. Som veľkým fanúšikom TES oblivion bola lahodka a toto si tiež užijem.

Ak porovnám Battlefield 3 a COD MW 3 tak by som sa vyjadril takto: battlefield sucks, MW 3 rulez!!! Celé EA može ísť do prdele, nechajú človeka zaplatiť 1200 KČ za hru ktorá nefunguje poriadne, problémy s inštaláciou, pravidelne crashuje, pričom GeForce nie sú schopný vydať poriadný ovládač na 560tky a 79 beta je na prd, tie svetlá sú hrozné, má to kopec bugov v modeloch, navyše textúry vojakov a zbraní miznú, alebo sa prelínajú so stenami ... je to SHIT!!!
Na druhej strane MW 3, má svoju skvelú históriu, páči sa mi, že príbehovo "navazuje" na dvojku, so žiadnými chybami ani lagmi, ani bugmi som sa nestretol, navyše vidieť starého dobrého Pricea a samého seba (Soupa) je pekné :D MW je pre mňa vo všetkých ohľadoch od hratelnosti, grafiky, plynulosti až po príbeh oveľa lepšia. Asi jediné čo by som na B3 vyzdvihol je rozmanitosť misií, najma tá v stíhačke na začiatku sa mi páčila a mám tiež pocit, že AI sa správa trocha realistickejšie, inak je to crap.

teším sa na nového Batmana, ten už je predplatený a čakám na 25.11.11 :D

Ako Vy?
Ten Skyrim ma brutal hodnotenia. Ze by som po dlhsej dobe do niecoho investoval? Je to fakt tak dobre? Teraz som dokoncil Bioshock, trochu starsia hra ale skvela.
Zainvestival som a mam tu dnes cerstvy novy Skyrim na xbox. Idem nato.
Viete, ci existuje nejaky program na aktualizovanie zostav a skills do NHL Eastside Hockey Manager 2005 CZ ?? A inak poslednu dobu drtim rFactor F1 online ligu, volant, pedale, parada.. :cool:
Podla mňa hej, nie som si istý ale na EHM 07 sú určite zostavy aj fotky... Ale že by ti do manažera 05 dali zostavy 11/12 to asi nepôjde, skôr sú len také čo upravia mená a štatistiky hráčov ktorý ich tam mali falošné, mne to náhodou pomohlo lebo v EHM 07 som mohol v pohode vyskladať komplet tím Canucks boli tam všetky prospekty, ešte aj Niklas Jensen...
v ehm2007 mam aktualizovane zostavy. ale radsej hram s originalnymi, nakolko v tychto aktualizovanych som vytiahol palffyho do nhl a hral jak dabel. :lol: moja oblubena hra inak
este hram nhl2004 aktualizovane...najlepsi hokej na pc a nikto mi to nevyvrati.
dalej take ako PES12, Cities XL 12, Floorball League, Angry birds :D:D:D a Worms Reloaded
NHL2004 je super, a souhlasím že je to nejlepší díl série, ale PES12 je slabota, poslední dva roky je FIFA zase o dost lepší než PES...
mirak2 píše:v ehm2007 mam aktualizovane zostavy. ale radsej hram s originalnymi, nakolko v tychto aktualizovanych som vytiahol palffyho do nhl a hral jak dabel. :lol: moja oblubena hra inak
este hram nhl2004 aktualizovane...najlepsi hokej na pc a nikto mi to nevyvrati.
EHM 2007 hrám aj ja, súpisky máš z jari 2010 ? :wink2:
Aj ja bych chcel tú flyermaniu, no ten človek tú stránku zrušil a inde som to nenašiel...nemáte to dakto ako poslať ? :)
Já hraju hlavně hru Counter Strike Source, občas Call of Duty a samozdřejmě NHL :)
bexiczek píše:Já hraju hlavně hru Counter Strike Source, občas Call of Duty a samozdřejmě NHL :)
Obrázek
OndroNR píše:
mirak2 píše:v ehm2007 mam aktualizovane zostavy. ale radsej hram s originalnymi, nakolko v tychto aktualizovanych som vytiahol palffyho do nhl a hral jak dabel. :lol: moja oblubena hra inak
este hram nhl2004 aktualizovane...najlepsi hokej na pc a nikto mi to nevyvrati.
EHM 2007 hrám aj ja, súpisky máš z jari 2010 ? :wink2:
Aj ja bych chcel tú flyermaniu, no ten človek tú stránku zrušil a inde som to nenašiel...nemáte to dakto ako poslať ? :)
supisky do ehm si nepamatam z akeho datumu mam supisky...ale mozno, ze aj 2011 uz, neviem, nechcem klamat
ja som videl to forum niekde premiestnene, skusim pohladat
//edit: no to bolo rychle :lol: vdaka ti google - http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuil ... howforum=1" onclick="window.open(this.href);return false;
O necelý týždeň vychádza Crusader Kings 2. :jupi: Snáď to na mojom starom PC pobeží. Tieto "tabuľkové" stratégie od Paradoxu môžem. Jednotka aj s datadiskom Deus Vult bola super. Nie sú to hry pre každého, grafika nie je dôležitá, ide o čo naj komplexnejšie zobrazenie správy kráľovstva (vojvodstva, grófstva, kniežatstva) a života šľachtického rodu. Staráte sa o všetko, od armády cez hospodárstvo, náboženstvo, diplomaciu, sobášnu politiku... A to všetko prepojené s históriou, fungujúci vazalský systém, reálne historické postavy, teda iba na začiatku samozrejme, potom už tvoríte históriu vy. Alebo ako trenčiansky gróf po expanzii proti pohanom na východe, odmietol zložiť vazalský sľub novému kráľovi uhorskému a sám sa za litovského kráľa nechal korunovať. :slintac:
:lol2:
Modern Warfare 2 (xbox)- zatial najlepsia vojnova strielacka aku som kedy hral, prvykrat mam pri hrani pocit ze som fakt vo vojne.

Skyrim je takisto skutocne spicka a nie nadarmo je oznacena ako najlepsia hra minuleho roku.
Medieval 2 - Total War :)
Nechce si niekto vymenit hry na xbox? Mohol by som vymenit nasledujuce za nejake podobne kvaitne hry:

Gears of war 2
Modern warfare 2
Bioshock
NHL 11
Fifa 10
Fallout 3
Assasins Creed

Dalej ak dohram Skyrim rad by som ho vymenil tiez najlepsie za noveho Batmana.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES