Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Hadzana

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

skupina je veru zabijak. Ale okrem nas trapia zranenia aj Poliakov, ktorym bude chybat v brane Szmal :!: u Srbov sa tiez niekto zranil.
Zaciname s danskom, o dva dni polsko a o dalsie dva srbsko. Bolo by fajn, ak budeme moct o co hrat este aj v zapase s domacimi, ktore urcite pripravia podobnu atmosferu, aka bola v chorvatsku na MS. :yes:
srbi: Spojky Nikolu Manojloviča, Petara Nenadiča a Žarka Šešuma čaká boj s časom, aby boli fit na šampionát. Kým v prípade Manojloviča a Nenadiča je reálny predpoklad, aby sa dali zdravotne do poriadku ešte pred úvodným duelom Srbov proti Poliakom v belehradskej Pionir Arene (15. 1.), nad spojkovým univerzálom Šešumom visí otáznik pre bolestivé zranenie lakťa z bundesligového zápasu v drese tímu Rhein-Neckar Löwen. "Urobím všetko, aby som bol fit. Našťastie, zranenie sa netýka mojej hodovej ruky. Keď si lakeť zabandážujem, mohlo by to byť OK," citovala stránka ehf-euro.com Šešuma.

poliakom sa mimo ich brankarskej 1tky, zranil este jeden dost klucovy hrac do pola, ale nespomeniem si na meno....prave tento zapas bude pre nas, aj pre poliakov klucovy a rozhodne o nasom (ne)postupe.....v ostatnych môzeme len :sok: ale verim v to, tak maximalne 1.polcas :)
takze dnes o 20:15 startujeme :clap: Slovensko - Dansko, aj na STV2

vcera, ked som uvidel titulok, ze napokon ide aj fero sulc, tak som kukal ako puk :sok: napokon pride len ako moralna podpora :nono:
:wave:

A-skupina (Belehrad): Polsko, Dansko, Srbsko, Slovensko
B-skupina: Nemecko, Svedsko, Cesko, Macedonsko
C-skupina: Francuzsko, Madarsko, Spanielsko, Rusko
D-skupina: Chorvatsko, Norsko, Island, Slovinsko

dnes na nas caka aspirant na jednu z medaily, Dansko, potesila by prijatelna prehra, t.j. do tych 10 golov :)
tie najdôlezistejsie zapasy, z hladiska mozneho postupu, na nas cakaju az po danoch, dnes si treba schuti zahrat, jasnemu favoritovi ako tak zneprijemnit priebeh zapasu a pokusit sa golovo odstavit bombardera v danskom drese Hansena, cervena celenka bude urcite naplno svietit, aj co sa poctu golov tyka

Obrázek

na sampionate hrame vôbec o premierove body, co sa ME tyka (nas 3 pokus), tak ak sa v tomto smere zadari, budem spokojny :yes:
arek píše:vcera, ked som uvidel titulok, ze napokon ide aj fero sulc, tak som kukal ako puk :sok: napokon pride len ako moralna podpora :nono:
:?: Musíte v týchto dňoch často odpovedať na otázku, prečo v tíme nie je aj momentálne najlepší strelec v Ligy majstrov František Šulc, hráč Picku Szeged?
:arrow: „Áno, párkrát som na ňu už odpovedal. Chcete to počuť ešte raz...?“

:?: Áno, buďte taký dobrý...
:arrow: „V prvom rade chcem povedať, že medzi nami nič nie je a že náš vzťah je korektný. Veď som mu pomáhal aj so zmluvou v Szegede. Keď sme po minuloročných majstrovstvách sveta spolu sedeli, Fero ma požiadal, aby som ho na najbližšie akcie nepozýval. Zdôvodnil to tým, že momentálne má toho dosť a že sa chce preto sústrediť na povinnosti v klube. Rešpektoval som to. Navyše som mysliac aj na budúcnosť pristúpil k postupnému omladzovaniu mužstva a medzi tými, ktorí dostali šancu a ktorí sa jej chopili bol Oliver Rábek hrajúci na Šulcovom poste ľavej spojky. Neviem si dobre predstaviť, že by v jednom tíme boli obaja. Rábek totiž podáva stabilne dobré výkony, je jedným z mála našich hráčov, ktorí dokážu dať gól z desiatich-jedenástich metrov, nuž bol by luxus, ak by nehral. A ťahať zo Szegedu Šulca, ktorý je stade zvyknutý byť takmer stále na ihrisku a nerád vysedáva na striedačke, pre päť-desať minút, by nemalo význam. Nuž a je tu aj Laco Tarhai, ktorý je taktiež mladý, taktiež dozrieva v dobrú spojku a taktiež sa tlačí do mužstva. Jedného dňa generácia, ktorá nám roky robila radosť, odíde, a my musíme myslieť na to, čo bude potom.“

tak tymto ma Heister presvedcil o spravnom postupe v pripade Sulca, je tam Rabek, ktory ma pred sebou paradnu buducnost a verim, ze sa strelecky presadi aj na sampionate :yes: no a po sampionate sa s repre luci Dano Valo :-(
v prvom rade som bol :sok: z pocetnej :slovakia2: fanusikovskej podpory :groupwave:
1.polcas ako to u nas byva zvykom, na vybornu, Riso Stochol famozny, skoda toho zaveru, ked nam dani najmä z protiutokov usli o 2-3 goly....nase technicke chyby nekompromisne trestaju zo smrtelnych kontier, v tomto ukazovateli je to 0:7 :slap:
aj napriek tomu, sympaticky vykon nasich :thumbsup: len bacha na ten 2.polcas, kde nam to castokrat hapruje a v konecnom uctovani znehodnocuje celkovy vykon

edit: 25:30 :thumbsup: este 3 minuty pred koncom to bolo len o 2, skoda toho odbabraneho zaveru, mohla to byt zaujimava drama, aj napriek tomu :good: Valo, Stochl :poklona: po nasom uvodnom vystupeni, je na com stavat :yes:
Najlepsi hrac uz tradicne Riso Stochl.......inak bol to dobry vykon skoda chyb ktore sme spravili lebo Danii boli zdolatelny ale aj tak priatelna prehra a ak tak budeme hrat a vyvarovat sa chyb ktore sme dnes spravili mame sancu na postup :thumbsup:
fanusikovska podpora veru prijemne prekvapila aj mna :good:
zapas potesil, pobavil, skoda, ze ked sme sa uz na danov dotiahli na rozdiel 2 golov, tak sme to nedotiahli aspon do napinaveho konca, ale vlastnymi hlupymi chybami sme sa pripravili o sancu na bodik. Ako keby nam uz tie hlupe chyby boli sudene a typicke pre nas tim :slap: a zas raz sme zlyhavali pri rychlom vracani sa do obrany (kua heister uz ich to nauc :slap: ) a nasich slabych presilovkach (ci oslabeniach? :D )
Kazdopadne tlieskam za vykon, ktory sme neocakavali :cinka: a radost mi urobilo aspon to nervacenie danskeho trenera :rofl:
Zoltán Heister (tréner SR): "Ťažko sa mi teraz hodnotí zápas, lebo si myslím, že sme boli Dánom viac ako vyrovnaným súperom. Škoda, že sme urobili v určitých fázach zopár chýb, ktoré nás stáli lepší výsledok. Hráči súpera boli v zlomových fázach istejší."

Ulrik Wilbek (tréner Dánska): "Bol to typický úvodný duel na významnom podujatí. Spočiatku boli moji hráči nervózni, striedali sme lepšie a horšie fázy. V druhom polčase sme dovolili Slovákom vrátiť sa do zápasu, čo považujem za chybu. Na takýchto turnajoch však ide o postup, my sme získali dva body, takže z tohto pohľadu som spokojný."

Oliver Rábek (spojka SR): "K lepšiemu výsledku nám chýbala lepšia streľba. Defenzívu sme mali dobrú. Myslím si, že na postavenú obranu sa oni trápili. Škoda tých pár chýb, lebo sme hrali dobre a prekvapili sme. Nikto zrejme nečakal, že prehráme len o päť gólov. Podľa mňa sme podali celkom dobrý výkon."

Daniel Valo (spojka SR): "Na konci sme otvorili hru a riskovali sme, ale myslím si, že sa nemáme za čo hanbiť. Prehra mrzí, je to ešte čerstvé, ale hrali sme proti svetovému tímu, ktorý má obrovskú silu. Je jedno, kto dáva naše góly. Po problémoch so zranením som však rád, že sa mi darilo a padalo mi to."

Richard Štochl (brankár SR): "Dnes sme spravili v útoku veľa chýb, za čo nás trestali gólmi z rýchlych protiútokov. To bola voda na ich mlyn. Diváci boli výborní, chcel by som im poďakovať. Ich povzbudzovanie nám pomohlo, vytvorili vynikajúcu atmosféru."
nejako je tu ticho :giggle: no, o minulom zapase radsej pomlcime :jn: zajtra mame sancu si aspon trochu napravit reputaciu s domacim srbskom, urcite by sa nam s turnajom lucilo lahsie po dobrom a kvalitnom zapase pred vypredanym domacim hladiskom. Uz nam o nic nejde, tak snad nam chalani predvedu peknu hadzanu.
ani nahodou arek :nono: toto im len tak neprejde :noway:

treba prijat aj facku, preto sa este vratim, k nasmu vcerajsiemu totalmega nepodarku....na zapas som sa tesil, som si nahral prenos s tym, ze si ho vychutnam zo zaznamu...zapas som mal prejdeny cca za 30 minut, kedze 1.polcas vyzeral este nadejne, aj v nom sme vsak supera len dotahovali a uz ten nemastny neslany uvod nieco naznacoval....strnuly, tazkopadny prechod do utoku, viazla kombinacia, poliaci nemali najmensi problem s branenim, totalne vygumovane kridla (Stranovsky, Urban), ak by nebolo Vala, uz po 1.polcase mohlo byt vymalovane.....

2.polcas som pretocil maximalnou moznou rychlostou....nerozumiem, nechapem....prehrat sa da, ved za prehru proti danom sme nasim zatlieskali, pretoze to bol vykon hodny reprezentanta, bolo tam to povästne srdiecko, bojovnost, chcenie, ale toto co predviedli nasi vcera....bez komentara, nema zmysel sa v tom sprtat...zo vsetkeho mi najviac bolo luto nasich paradnych fanusikov, ktori boli vcera, aj dnes nasim 12 hracom, klobuk dolu pred nimi, kolko sa ich nazbieralo, ako ich bolo pocut...panovi brankarovi Risovi Stochlovi sa tesne po zapase, pocas interview, tazko hladali slova, zmohol sa akurat tak na slzy a nasledny odchod.....

Brankár Richard Štochl dvakrát prešiel popred novinárov, kým sa – aspoň čiastočne „vychladnutý - pri nich pristavil. „Prečo som nechytal v druhom polčase? Pýtajte sa trénera, on je šéf lavičky. Ja vám na to neviem odpovedať.“ K hre mužstva poznamenal. „Urobili sme veľmi veľa chýb, množstvo gólov sme dostali z protiútokov. Treba sa ale spýtať, či je to chyba len nás hráčov...“ A keď sme mu reprodukovali slová Martina Straňovského o zlej príprave i taktickej pripravenosti, zareagoval. „Má pravdu, raz to už niekto musel povedať...“

heh, inak po nasom zapase s Danskom, som sa dost ostro ohradil proti jednemu z nazorov, ktory znizoval aj nas vykon proti danom a ktory nakoniec ukazal, ze trafil do cierneho :oops:
Neriesim veci ako rozostupovanie v obrane a nechavanie kridel uplne bez obrany(vtipny bol najma moment ked prave danske kridlo bolo asi 10 sekund uplne bez kontroly a sami dani boli z toho tak rozhodeni, ze sa po sebe prekvapenie pozerali) lebo proti Danom je samozrejme tazke tieto veci robit 100% cely zapas. Celkovo to bola ale obrovska bieda, Danov som uz roky nevidel urobit tolko chyb v jednom zapase. A to sme uz pri dalsom probleme.
Co robi Heister na lavicke? Ved kazdy dedinsky trener pri akomkolvek kolektivnom sporte prizvukuje hracom zakladnu vec: VRACAT SA DO OBRANY!! A ked to nevie trener, to hracom hviedznych lig nedoslo pocas celeho zapasu, ze treba robit aj tuto cinnost? Ved takmer po kazdom nasom gole isiel okamzite rychly brejk(najma v 1. polcase) a gol, pricom nasi hraci zostali stat na superovej polovici a oddychovali! Zrejme tieto situacie hrame vyslovene na Stochla:) Dani hrali dnes totalnu nulu, nasi si uz vo zvysnych zapasoch pojdu len po poriadne nakladacky a hajde domov. Velmi slaby vykon.
k trenerovi....po tomto sampionate, na ktorom opät neziskame ani bodik, nejaka zmena asi bude musiet prist...urcite tam nie je vsetko v poriadku, pohoda jahoda nehrozi.....staci si spomenut na paradny sampionat v Chorvatsku, po ktorom chcel Heister sokujucu abdikovat....kvôli vysledkom to asi nebolo...."starsina" v nasom time - Stochl, Kukucka, Stranovsky, Valo (luciaci sa s repre :-( ma asi ine predstavy ako trener a suhra trener - hraci, ma zrejme daleko od idealu ....

"Vládol tam strašný chaos, my jednoducho nemáme niektoré veci natrénované. Takto sa nehrá hádzaná na tejto úrovni. Všetko spolu súvisí, mali by sa zamyslieť všetci od hráčov až po neviem koho. Ja si myslím, že tí, ktorí rozumejú hádzanej na Slovensku, vedia, o čom hovorím," nedával si servítku pred ústa Peter Kukučka.

Frantisek Sulc na otazku, ohladom svojej repre buducnosti, "Uvidime.Trener mi môze hocikedy zavolat" pod Zoltanom to bude asi tazko....Heister uspechy dosiahol, o tom niet pochyb, pocnuc juniorskym, konciac seniorskym vyberom, ale pride mi, ze je tam ako taka nastrcena figurka, ako uspesny podnikatel, ci manager, nech sa paci, ako ale hlavny kouc, nepresvedcil....ked som sledoval oba nase zapasy, tak dansky, ci polsky trener cely cas na nohach, burcovali, hecovali, nadavali, on tam tak na tej stolicke posedava a skrabka sa zamyslene po brade :hmm: beriem spät, raz vstal, ked zaprotestoval proti vyrokom sudich a vyfasoval zltu kartu.... :giggle:
aj tie time, pri ktorych je pocut "odposluch", ma presvedcili o tom, ze na nejaku vyspelu zmenu taktiky v jeho podani zabudnime, jediny takticky pokyn, ktory som z ust nasho trenera pocul, bol: „vystriedali brankara, tak na neho strielajte“...

slovensky trener Liptak v ceskom time...tam je to o niecom uplne inom a trufam si povedat, ze co do kvality kadra, sa ceskemu vyberu vyrovname, no zatial, co oni sa vedu na vybornej ME vlne, my sme si tymto zapasom spravili akurat tak blamaz a proti nabudenym domacimm srbom, to vidim podobne....nelamem palicu nad nasimi reprezentantami, ta perspektiva v kadri je, ale hazardovat s priaznou fanusika sa nevyplaca.... :nono:

ale tak nejake to pozitivum, si zo sampionatu z pohladu svk divaka, predsa len odnasam (teda ak neriesim nasich fanusikov + samotne zapasy ME) - jedna z NAJ komentatorskych 2jic spoza mikrofonu :yes: nespomeniem si teraz na meno komentatora, no spolu s Janom Hianikom :good: pani vdaka, chybalo tomu len jedno, jedine, ich radost po nasich vykonoch, ci vysledkoch, tak snad nabuduce :ahoj:
Veľká kritika sa spustila na trénera, ale ja si dovolím mať opačný názor. Možno nie je na tom tak dobre, ako by mal byť, ale stačil jeden time out, kedy ho kamery brali a videl som, ako hráči nejavia záujem o jeho rady proti Poliakom. Bavili sa o svojom, trénerovi takmer chrbtom.
Kebyže sa mi chce, tak niečo k tomu napíšem, ale určite by si aj hráči mal vstúpiť do svedomia. Spomalení Poliaci sa pri tých ich protiútokoch dali bez problémov zastaviť, ale naši hráči srali na to, ani nebežali do zadu, kde by mohli určite niečo zachrániť, tú akciu zastaviť a pod. Ani jeden vážnejší návrat som nevidel.

A ku zápasu s Dánmi. Bol som celý nadšený, ale spolužiačka hráva hádzanú a s ňou som to riešil a ona vravela, že ich trénerka kritizovala našu hru, že sme hrali strašne. A mala asi aj pravdu, viď. nakoniec ako dopadol ten zápas s Poliakmi. A Dáni určite nehrali super, lenže my sme to aj tak nedokázali plnohodnotne využiť. Krídla sme absolútne nevyužívali, ani v jednom zápase.
:arrow: http://sport.sme.sk/c/6222638/hadzanari ... ystem.html" onclick="window.open(this.href);return false;

z diskusie
dnes navečer som sa vrátil zo Srbska.

1/ FANS: Prvý zápas bol výborný po fanúškovskej stránke, druhý podľa situácie na ihrisku. Čím väčší rozdiel v skóre, tým mŕtvolnejšie v našom tábore. Vďaka patrí našej ekipe, ktorá to nevzdávala do poslednej chvíle a tak isto výprave ze Senice :) (pozdravujem kočky, bolo vskutku milé s vami komunikovať)

2/ ORGANIZÁCIA:
Kto dal Srbom organizovať tento turnaj, asi nikdy nenavštívil túto krajinu. 1000 a viac tlačiacich sa ľudí pri 1 vchode, policajti vynucujúci si poriadok štítmi, hlava nehlava, či na ženy, či na deti. Humus prvej triedy. Vyhadzovanie kovových mincí, zapaľovačov, cigariet, jedla bez upozornenia v inštrukciách alebo na lístku považujem za sprostú krádež. O kultúre haly sa rozpisovať nebudem, kto vie používať google, tak si dohľadá.

3/ HRA
Odkedy zakapala hádzaná v našom meste, tak som žiadny zápas nenavštívil. Nie som ani expert na hru, ale to čo predvádzali hráči najmä v druhom zápase hraničilo až so sabotážou. Na jednej strane chvália hráči Heistera za otvorenosť pri tréningu, na druhej kritizujú za slabú prípravu a otvorene priznávajú, že pokyny rozdáva Kukučka a spol. Odporúčam v tom prípade prečo položiť si otázku, prečo čakali 4 roky. Osobne by som minimálne polku mužstva za predvedený výkon vyhodil, aneb ...

GDO NESCE HRAT, DOLE Z HRIŠČA !

Výjazd ako taký hodnotím na 4 z 5. (5 je naj)
Zoltán Heister vedie slovenských hádzanárov šesť rokov. Kým prvú polovicu z tohto obdobia tím stúpal, druhú padá. Už tri roky ide dolu z kopca.

Vrchol zažil na svetovom šampionáte 2009 v Chorvátsku, kde hrali Slováci rovnocennú partiu s viacerými poprednými súpermi. Aj toto sympatické vystúpenie nakoniec čiastočne prekryl incident, ktorý ovplyvnil výkony v závere turnaja. Heister sa pred finišom podujatia vzdal funkcie (reagoval na porušenie disciplíny niektorých hráčov), ale potom si to rozmyslel...

Na nasledujúci kontinentálny šampionát sa Slováci neprebojovali, vlani na majstrovstvách sveta zhoreli a majstrovstvá Európy v Srbsku sa skončia fiaskom bez ohľadu na výsledok posledného zápasu s domácim výberom.

V existenčnom belehradskom zápase s Poľskom podľahlo družstvo o sedemnásť gólov. Stalo sa to v súboji, na ktorý sa slovenský tím sústreďoval a veril si v ňom. Je to jeho najhoršia, hoci nie najvyššia prehra v histórii šampionátov. Totálne zlyhal nielen herne, ale aj morálne, v druhom polčase sa hráči na stratený zápas vykašlali podobne ako lavička a výrazne oslabení Poliaci ich sfúkli z ihriska. Oba posledné veľké turnaje charakterizuje smutná pointa: veľa rečí a málo skutkov.

Nedávno síce slovenský výber vyhral vo Francúzsku nad obhajcom všetkých prestížnych hádzanárskych titulov, ale išlo len o prípravu. V odvete už Francúzi slovenských hádzanárov rozprášili. Pred necelým rokom Slovensko zdolalo doma Švédsko aj v kvalifikácii ME, no už bolo prakticky o postupujúcich rozhodnuté. Keď ide do tuhého, v kľúčových stretnutiach s poprednými súpermi družstvo už dlhší čas zlyháva.

Po dlhom čase mali v slovenskom výbere na významnom podujatí prevahu hráči z domácej súťaže. Ukazuje sa, že tí dieru do Európy neurobia. Hoci sa nevyznamenali ani niektorí legionári. Vybrať si hráčov do tímu je právo každého trénera. A aj jeho zodpovednosť. Za všetko hovorí fakt, že jedno z najlepších krídiel na svete Martin Straňovský, po ktorom siahla Barcelona, nedostáva v reprezentácii dostatočný priestor a aktuálne najlepší európsky strelec František Šulc (vedie tabuľku strelcov v Lige majstrov) v nej vôbec nie je.

Viesť odbornú debatu na tému, či sa hodí alebo nehodí do koncepcie, keď Slovensku chýbajú úderné spojky, hra nemá hlavu ani pätu a rodia sa výsledky ako naposledy proti Poľsku, je smiešne.

Umením i povinnosťou trénera je nájsť so špičkovým strelcom s takou formou, akú má Šulc, spoločnú reč a dať mu miesto v zostave a v hernom systéme, aby bol platným hráčom vo svojej reprezentácii podobne ako v maďarskom klube. V opačnom prípade zachráni kouča len jedna možnosť: že bude víťaziť aj bez neho... Od toho bol tím v Srbsku ďaleko. (sme.sk)
K Heisterovi asi tolko, ze je na tom podobne ako Vlado Veiss, zaciatok dobry a prisli uspechy ale po case to chce zmenu mali by to pochopit ze je na case odist.

Dnes sice krasna remiza :clap: , ale po akom pribehu hrali sme proti lavicke srbov a az na vysledok nas tesit nemoze nic. Aj to mam obavi ze srbi boli najpr v stavkovych a potom isli na zapas.
Deco2508 píše:K Heisterovi asi tolko, ze je na tom podobne ako Vlado Veiss, zaciatok dobry a prisli uspechy ale po case to chce zmenu mali by to pochopit ze je na case odist.

Dnes sice krasna remiza :clap: , ale po akom pribehu hrali sme proti lavicke srbov a az na vysledok nas tesit nemoze nic. Aj to mam obavi ze srbi boli najpr v stavkovych a potom isli na zapas.
Tak máš vo všetkom pravdu, ale zas v iných zápasoch sme sa nepokúsili o takýto obrat a dá sa povedať, že čo si najviac cením bola ochota sa vracať do zadu. Určite to mohlo byť lepšie, ale taký Ďuriš ukážkovo ukázal, ako to treba robiť.
Klobúk dolu pred ním a aj pred Urbanom, ktorý vypapal prešpekulovaného srbského brankára. A Kukučka poklona. Ten to celé riadil dneska. :klobuk_dole:
:arrow: http://sport.sme.sk/c/6225404/odbornici ... enera.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:thumbsup: Heistera vyuzit ako managera, resp. zaclenit ho do struktury, v ramci financnej podpory hadzanej ako takej, na to paky ma a angazovat trenera, ktory ako kouc nebude len do poctu a nebude mat najmensi problem s povolanim Sulca.....osobne si myslim, ze aj luciaci sa Dano Valo, repre este pomôze ;)

v pondelok budeme mudrejsi :)
Nie je chyba len v trénerovi. Aj v hráčoch. Je to môj osobný názor. Kukučka je super hráč, ale napr. aj včera, keď mu niečo kouč išiel povedať, tak on, že to tak nebude fungovať. Ale aj tak by ho mal poslúchať. No aj tak by to Zolo mal lepšie odkoučovať, ale je to hlavne v tých hráčoch, či sa budú vracať, alebo nie. Taký Ďuriš ukázal bojovného ducha a urobil to. Ten chýbal veľa hráčom.
Inak sklamaný som z Hruščáka. Keď som pozeral zápasy s ním, dosť sa mi pozdával, ale teraz sa ako keby chcel zbaviť čo najrýchlejšie lopty za ten okamih čo hral.
Inak súhlasím s jednou pani a jej názorom:

to nie je iba o trénerovi to by museli najskôr chcieť hráči....a ja čo som pozerala tie zápasy najskôr by si museli vedieť prihrať a brániť, a strielať aj z deväť metrov nie sa len tlačiť do nútra na šestku a to ich tréner môže učiť koľko chce keď hráči nemali snahu.....a prečo by nemohol zobrať hráčov z Hc a Pb....a v Prešove tiež nie sú nejaké hviezdy (v každom tíme sú hráči ktorí vynikajú len to by ich museli vyberať naozaj podľa talentu a nie podľa niečoho iného.....)....keď nie je zostava zohratá môžeme mať aké chceme hviezdy v tíme a aj tak sa nikam nepohneme.....a aj tak je celá repre úplne nanič ako každá.....polka hráčov tam nemá čo robiť....a to už je vidieť od kadetiek a pokračuje to až po repre žien a aj mužov :)
Celý záznam aspoň pekného zážitku z týchto ME.

http://www.youtube.com/watch?v=hTNC3YE3Jp4" onclick="window.open(this.href);return false;

Najviac chcem vyzdvihnúť akcie v čase 1:01:20 (vtedy sa to začína). Pekná spolupráca.
Heister odstupil. :good:
arek píše:Heister odstupil. :good:
a vyzera to na jedneho z 2jice - Peter David (terajsi trener juniorky) / Martin Liptak (slovensky trener ceskej repre na ME v Srbsku)

Liptaka by som bral :jj:
Lipták? Hmm, spýtajte sa Čechov, čo si o ňom myslia. Veď ho z Česka vypoklonkovali presne pre to isté kao u nás Heistera.

Dávid alebo Hatalčík? :jj:
:slap: a cesi ako co chceli v tej skupine :roll: hadam postup? :hehe: podla mna uspech uz len to, ze zdolali Nemecko....proti Svedsku tiez nezahrali najhorsie a predsa len, Svedsko je Svedsko, aj ked tento sampionat, ich nezastihol v bohvieakej forme, no a Macedonsko je ciernym konom turnaja....skoncilo to v podstate podla predpokladov len s tym, ze cesi trhli to jedno vitazstvo, aj to bolo aspon podla mna dost neocakavane :) Liptak je rozhodne daleko kompetentnejsi trener, ako Heister, tak nerozumiem ich porovnavaniu....

mudrejsi budeme o 2 tyzdne, ale je mi to v podstate jedno, kto bude zvoleny, podstatne je to, ze novy trener bude daleko respektovanejsi a on bude mat to hlavne = trenerske slovo, nie Kukucka ;)
Zas teraz neviem čo chcete odtrhnúť Kukučku od slova. Stredná spojka si všade určuje spôsob hry a má významné slovo do taktiky tímu. Ide ale o to, aby zas tréner nebol len nastrčeným panákom, ako to bolo v našom prípade.

S tými Čechmi - na Macedóncov jednoznačne mali. Jícha zahral na šampionáte zle, takisto od Horáka či Filipa sa čakalo viac. Cez Macedóncov určite mohli postúpi´t. Obzvlášť ak dali dole Nemcov. Navyše Liptákova kritika v Česku je už dlhodobo, presne na to, na čo u Heistera.

Dávida by som ale strašne chcel pri tíme.
zajtrajsi semi suboj Srbko - Chorvatsko :scare: v akcii 5000 policajtov.....po zapase Chorvatko-Francuzsko si par ***** srbov, pockalo na fanusikov Chorvatska, ktori sa v hojnom pocte dostavili na zapas a po skonceni zapasu, zaostrili srbi bejzbalkami, ci sekerou, na ich auta.....

inak ohladom nasadenia zrebu pre MS, dôlezita zmena, ktora nam pri troche stastia, môze zahrat do karat :arrow: http://sport.sme.sk/c/6233170/hadzanari ... enymi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
cepi píše:inak ohladom nasadenia zrebu pre MS, dôlezita zmena, ktora nam pri troche stastia, môze zahrat do karat :arrow: http://sport.sme.sk/c/6233170/hadzanari ... enymi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sance su teda 50:50 - zo 4 timov - Cesko, Slovensko, Norsko, Rusko idu do prveho kosa 2 timy, zvysna 2jica do kosa druheho, tak snad stesticko sadne na svk stranu :please:

zrebovanie sa uskutocni v nedelu 13:00
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO