Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Simulování ve fotbale

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

:lol: ta to :censored: bezpochyby aspirant na simulant sezony 2011/12 :vitaz:

0:25..
Tak dnes uvidime futbal, alebo hollywooding? :hmm: (El Clasico)
kajo píše:Tak dnes uvidime futbal, alebo hollywooding? :hmm: (El Clasico)
Můžem udělat tipování.
Já říkám, že bude 13 žlutých, 2 červené (Pepe a nějaký náhradník z lavičky, který se na hřiště ani nedostane). A Valdes bude mít naběháno cca 16 km od brány k rozhodčímu a zpět.
:lol: solidna predpoved

Ale ja im davam este jednu sancu, ak uz aj teraz to bude hnusne, odporne a nechutne teatro, tak uz koncim a na futbal sa radsej vybodnem :bee:
:lol: dejf
ja čakám 4 červené, pepe, ronaldo, mascherano a ešte nejaký dobytok :jj:
11 žltých, 2 červené, minimálne 40 nasimulovaných pádov a ešte jeden zaujímavý tip :D Mourinho bude vykázaný z lavičky...v stávkových kancloch bol kurz 16 :D
na toho mourinha by som si aj podal :D
švolco píše:na toho mourinha by som si aj podal :D
Ak máš založené i-konto na Fortune, tak stíhaš :D za 1e :D
:respekt: Pepe :nechutne: k Barbienaldu ale zapadol viac ako idealne :jn:

:hahano:

a aby toho nebolo malo, prihodil este jedno uletene cislo

:sisi:

Wayne Rooney na Twitteri napisal: "Pepe. Aky idiot."

"Pepe ty si zasluzis zhoriet v pekle. Nie si ziaden futbalista!", odkazala Portugalcanovi dlhorocna opora Deportiva La Coruna a dnes uz hrac Levante Sergio Gonzalez.
Pepe je ma*or, to už víme všichni. Ale co včera předváděl, to bylo na disciplinárku.
Ale jako od správného antibarcelonisty ode mě nemůžete čekat, že si tohle video nechám pro sebe. :ciga:
Messi nikdy, ale nikdy nesimuluje. A kdo to říká, tak závidí jemu i celé Barceloně. Nebo tak nějak to říkáte, ne. :rofl:
chudáčik Messi bože môj skoro mu hlavu odtrhol...........celkovo zápasy Realu a Barcelony sú oničom je to jedna veľmi zlá reklama pre futbal,hanba hanba hanba
cepi cepi :hroza: :slap:

Naco si to tu vobec daval? Je to strasna hanba, nechutne, antireklama pre futbal. Pozri na video dejfa, tiez tam je nechutinka od Messiho, o tom radsej pomlcis. Ja ako dlhorocny fanusik Realu sa ale hanbim za to, co sa deje v poslednych zapasoch tychto timov. Na OBOCH stranach su nechutne simulacie, provokacie a podobne :censored: Preto nechapem, ako tu niekto nemoze byt nestranny :ja_neviem: Opakujem, som dlhorocny fanusik Realu, ale hanbim sa za to, ze fandim muzstvu, ktore posobi v kraji, kde sa praktikuje, to co vidavame v poslednych zapasoch "el Clasico" stale... :grc: (ale takisto by sa mali hanbit ti z barcelonskej zakladne :yes: )
Ano, taky jsem fandil Realu, ale to co předvedl Pepe (jak tu simulaci, tak to šlápnutí na ruku), to jsem taky odsuzoval.
To co udělal Coentrao (jak přejel rukou Messimu po hlavě), to je ok, to prostě k derby patří, není to nic hrozného - když teďka pominu tu hereckou etudu od Messiho. Stejně tak Busquets tam měl slušné herecké vystoupení, takže jak říkal kajo, v tomhle zápase to bylo na obou stranách.
mountain píše:v tomhle zápase to bylo na obou stranách.
V tomhle zápase... :hroza: Na obou stranách je to v každém zápase ve Španělsku, a ve velkém procentu všech zápasů na světě. :hroza:
suhlasim kajo :yes: toho Messiho som mal v plane tiez prihodit, ale bol som si isty, ze dejf to len tak nenecha :D
z oboch stran sa z toho stava nechutna simulant komedia, na ktoru sa uz neda ani pozerat....ako clovek si ElClassico stale pozrie, ved preco nie, tie emocie a veci s tym spojene, no ak ide o futbal ako taky, davam jednozacne prednost Premier League :ciga:
Azizek píše:
mountain píše:v tomhle zápase to bylo na obou stranách.
V tomhle zápase... :hroza: Na obou stranách je to v každém zápase ve Španělsku, a ve velkém procentu všech zápasů na světě. :hroza:
Teď jsme se bavili o tomhle zápase....
Ve většině zápasů je to proto, že se to netrestá. Kdyby podle záběrů dali Pepemu za tu simulaci 3 zápasy stopku a další 3 za to šlápnutí na ruku, tak si to příště rozmyslí. To samé Busquetsovi a Messimu a vůbec všem dalším.
Jenomže než aby někdo dal dodatečný trest třeba Messimu za simulování, tak to se bude dřív ten fotbal hrát s hranatým balónem....
Proč tu má Barca dva topicy? :pravidla: :protest: :jn:
Suhlasim mountain. Ako som uz aj davnejsie pisal v chate, Spanieli, Portugalci, Argentincania, Mexicania...skratka juzanske typy, hlavne teda Hispanci to maju bohuzial v krvi. Zle ale je, ze sa to vo futbale prenasa uz aj do inych lig a podobne zalezitosti sa stavaju skor standardom, ako vynimkou. Bohuzial. Treba uz proti tomu nejako zakrocit, pretoze si myslim, ze ak by podobny trend mal pokracovat, tato oblubena hra zacne pomaly stracat svojich fanusikov. Aspon u mna sa to uz deje...
Španielske národné divadlo. :wink2:
kajo píše:Suhlasim mountain. Ako som uz aj davnejsie pisal v chate, Spanieli, Portugalci, Argentincania, Mexicania...skratka juzanske typy, hlavne teda Hispanci to maju bohuzial v krvi. Zle ale je, ze sa to vo futbale prenasa uz aj do inych lig a podobne zalezitosti sa stavaju skor standardom, ako vynimkou. Bohuzial. Treba uz proti tomu nejako zakrocit, pretoze si myslim, ze ak by podobny trend mal pokracovat, tato oblubena hra zacne pomaly stracat svojich fanusikov. Aspon u mna sa to uz deje...
je to tak :good: , rok jsem chodil se Španěly/Katalánci do školy a ty fotbaly, co jsme hráli o PE, to bylo pořád to samé. Ono jim to ani nejde vyčítat, už odmala jsou na to prostě tak fotbalově vychováváni. To ale neznamená, že si nerýpnu.
El trapico = komedie ve ktere vyhrava Barca ( vysledkove )

Ja to ani nesleduju, nenarazit na tenhle topic tak ani nevim ze se vcera hralo :giggle:

Pepe :spank: :v_hajzli:
Obrázek

Tihle šašci už mě taky lezou krkem :ho*no: , to se pak ten titul vyhrává dobře, když každý druhý zápas (kdybych vzal jenom domácí zápasy, tak je to dokonce víc než každý druhý, to je fakt) kopou takovouto "penaltu" nebo dávají góly z ofsajdů. City tlačí k titulu šejci s prachama, United rozhodčí....
Video, potom dodatečně stop na 5 zápasů za tohle - prostě dokud se nezavede něco takového, tak to bude furt stejné.
mountain píše:Obrázek

Tihle šašci už mě taky lezou krkem :ho*no: , to se pak ten titul vyhrává dobře, když každý druhý zápas (kdybych vzal jenom domácí zápasy, tak je to dokonce víc než každý druhý, to je fakt) kopou takovouto "penaltu" nebo dávají góly z ofsajdů. City tlačí k titulu šejci s prachama, United rozhodčí....
Video, potom dodatečně stop na 5 zápasů za tohle - prostě dokud se nezavede něco takového, tak to bude furt stejné.
skoro jak kesler
jeste ze jsem se nedival, to by litaly peprne slova. A zrovna Ashley :dole: Je pravdou ze i ve Ville sel leckrat celkem ochotne k zemi, ale bylo to pri kontaktu s protihracem a piskalo se jen nekdy. Zato v Manchesteru 2 domaci zapasy po sebe a takove nafilmovane penalty, je to hnus :popi: A k tomu uznaji Chelsea vcera takovy radoby gol :roll:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS