Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NHL - PC hra/EA Sports Games

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

neis píše: Tak jednou si to zahrej a už nevydržíš ani 5 minut u PC verze.
Ved ja už PC verziu skoro 2 roky nehrávam, len som sa jej tu trochu zastal, že ked sa ti nechce kupovať konzola kvôli jednej hre tak nemusela byť zlá ani tá 09, ja som tam mal tiež strašne vela addonov, takže už sa dalo nato pozerať a hrával som to len online s inými hráčmi alebo proti bratovi, proti ludskému hráčovi je to vždy väčšia zábava, proti pc som tie posledné NHL absolútne nehrával, ešte zo začiatku ked prišla tá lepšia grafika a velké zmeny v NHL 05 tak som hrával aj celú sezonu proti pc ale ked boli všetky dalšie NHL rovnaké tak som sa na hru proti pc vy.... .
Reeper.89 píše:Mám Win 7 (64) .. na tom NHL 04 nerozjedu jinak mi věř, že bych to NHL 04 hrál také.
Ani mne to najskôr nešlo na Win7, ale na nete je naozaj kopa spôsobov a riešení ako to spraviť, ja som to vdaka tomu rozbehol :yes: .
tak ja nhl 04 s tou flyermania patchom mam na w7 64 a bez problemov. Reaper a skusal si na to nhl04 dat tu flyermaniu? Je mozne ze samotna 04 blbne, to som neskusal ale flyermania ma poslednu aktualizaciu tusim 3 mesiace dozadu, musia mat aj nejaku optimalizaciu na novsie windowsy
jeden z hlavnych dovodov, preco flyermania blbne na win7 je ten, ze treba starsie IE (nespomeniem si teraz, ktoru verziu, ale urcite nie tu najnovsiu)
IE ? internet explorer? :D
Finch182 píše:tak ja nhl 04 s tou flyermania patchom mam na w7 64 a bez problemov. Reaper a skusal si na to nhl04 dat tu flyermaniu? Je mozne ze samotna 04 blbne, to som neskusal ale flyermania ma poslednu aktualizaciu tusim 3 mesiace dozadu, musia mat aj nejaku optimalizaciu na novsie windowsy
nn, měl jsem základní verzi. Říkal jsem si, že to nemá cenu stahovat, když mi to nejede ani v základu.
Finch182 píše:IE ? internet explorer? :D
Přesně tak, pokud jsme se dobře dočetl, tak je tam problém internetem exploerem, že ti hra spadne, když máš novější (letmo jsem si něco našel). Ale to je jedno, já mám stejně naaddonovanou 09ku a vyhovuje mi to. Není to reálný hokej ale to není ani NHL 12 na PS/Xbox :)
to s IE je vylozene blud, jak moze mat nejaka hra problem s internetovym prehliadacom ktory ani nemas spusteny. Navyse mam najnovsiu verziu. samostatna 04 trochu blbne ale flyermania ide bez problemov
Nwm, jak blbo tvoje NHL, ale já když sem jej tenrkát nainstaloval a chtěl spustit hru, opravdu se mi zapl internetový prohlížeč a cosi se skriptem a hra spadla..
mne blbi scripty tak ze som v sezone, dynasti atd nemal ikonky takze som si nemohol nastavit line, strategiu a vlastne ani sa dostat do zapasu :D

tak som si dal prvy zapas a v dynastii a po prestupe z nhl 07 sa musim zase ucit 04 ....ale ja som 04 hraval na ps 2 a ked som potom presiel na 07 tak som v gameplay moc nepocitil rozdiel tak teraz neviem co je to prave tou upravou od flyermanie.....ale.....no brankari chytaju fakt skvelo a basketbalovy vylsedok zapasu je nemozny, vyhral som 1:0 po najazdoch. Neskutocne mi ale vadia priposrane prihravky, zrychlit sa da iba soucer pass a ten je strasne krivy.....ale to este ok.... ale super.... ai pc je sice velmi dobra a hraju agresivne (co mi na inych nhl chyba) ale toto je az prehnane moc a co ma najviac sere tak inak ako faulom ma ten pc neobere. To je nonstop hakovanie, sekanie a hokejka v ksichte, popripade este crosscheck, jakmile mam puk tak sa na mna vrhnu aj traja jak supy a nemam sancu ani len odhrat nejak kup, jak americky futbal mi to pripada. Bodychecky alebo vypichnutie puku jak ja to pc nepozna a neskutocne ma to vytaca. No uvidim, budem hrat chvilu toto a potom uvidim ci sa vratim k 07 alebo zostanem na tomto....ach idealneho hokeja sa asi nedozijem
Zahlédl jsem tu pár postů o 2k hokeji, dej mu pánbůh věčnou slávu :) Nedá mi to nezavzpomínat.

Nejdřív musím předeslat, jsem výhradně offline hráč, vše, co napíšu, se bude týkaj pouze offline hraní.

Xko jsem si v roce 2007 koupil kvůli NHL 07, PC hokej šel nezvratně do hajzlu a hypu okolo next gen hokeje jsem vydržel vzdorovat všeho všudy půl roku. Počáteční nadšení ovšem docela rychle uvadalo, kromě lepší grafiky a nového ovládání ten hokej neměl příliš co nabídnout (a nemá v podstatě ani dnes, za tím si stojím). Jelikož člověk jménem Joker (kdo zná, ten ví) před next gen hokejem stále básnil o 2k hokeji ještě na PS2, a 2k se v roce 2007 vrhli i na next gen konzole, rozhodl jsem se vyzkoušet i jejich produkt, když už jsem si tu konzoli pořídil. Videa na youtube sice příliš lákavě nevypadala, ale co už.

Když jsem si dal v 2K7 první trénink, byl jsem totálně odrovnaný. Grafika byla sice na první pohled podobná tomu, co se dosud vydávalo na PC, ale ta hra! Špatně se pro to hledá český termín, angličtináři používají flow, tedy tok hry. Perfektně vypadající pohyb na bruslích, přihrávky, práce s hokejkou, fauly, rozdíl oproti EA byl velký, byl to prostě organický hokej. A celkově především v managerském módu toho ta hra nabízela mnohem mnohem víc, včetně spousty historických týmů (bohužel kromě aktivních hráčů bezejmených). Vše, co je v EA nyní, snad kromě té pravé páčky, je z velké části jen kopie toho, co bylo u 2K od začátku.

2K8 byla potom naprostá bomba. Spousta vylepšení včetně grafiky, totálně a perfektně předělaní brankáři, nový systém vhazování, vymakané ovládání, kdy se sice stále střílelo tlačítky, ale jinak se pravou páčku plně ovládala hokejka jak při vedení puku, tak při defenzivní práci. Spousta maličkostí, která z toho dělala neskutečně návykový a reálně vypadající hokej. Slabinou byla AI CPU, kdy byl stále přítomný velký stupeň agresivity, který musel vynahrazovat slabší defenzivu. Ale AI systém útočení byla prostě báseň, a to na obou stranách.

Nicméně tento ročník byl jak vrcholem, tak i příčinou pádu 2K. Z nějakého neznámého a divného důvodu schytal většinou strašlivá hodnocení v recenzích. Jak recenzeti hypují každičkou blbost, kterou EA prezentují jako převratnou novinku (a s odstupem času se zjistí, že to nic nového není a přijde vystřízlivění), tak na 2K prostě nenechali ani nitku suchou. Především vadila složitost ovládání a to, že nelze stále střílet páčkou. Také jsem si na herních forech užil, bylo nás jen pár, co jsme 2K bránili, bral jsem to tehdy docela dost vážně a nepřecházel jsem tu nespravedlivou kritiku zrovna s lehkým srdcem. Pravda se ovšem později ukázala, Joker, největší odpůrce 2K8 na jaře už otrávený stále stejným NHL 08 přešel k 2K a strhnul sebou celé stádo svých oveček. Najednou to byl zase skvělý hokej.

Bohužel, 2K byli nuceni reagovat na špatná hodnocení a následné nízké prodeje. Jako prioritu si určili hokej na Wii a pro xko a PS se rozhodli udělat nový hokej. Devítka byla špatná a nedodělaná, uspěchaná beta verze. Hlavně že přinesla střelbu na pravou páčku. Desítka byla lepší, ale už neměla ani žádnou další podporu a byl to definitivně poslední hokej od 2K na konzole. Spousta neopravených chyb srážela jinak velmi dobrou hratelnost, kolizní model byl vynikající a EA si o něčem takovém mohou nechat jen zdát. Nicméně v 2K10 jsem zatím odehrál to nejlepší a nejpamětihodnější playoff jaké jsem kdy hrál. Nepatřím zrovna k těm, kteří by si ukládali do paměti herní zážitky, ale tohle je opravdu výjimka.

Nyní jsem tedy odkázán znovu na EA, ještě štěstí, že 12 je přeci jen o dost lepší než předchozí tituly, alespoň nemám většinou problém se střílením gólů, takže se k ní po delších přestávkách tu a tam vracím a občas se i pobavím. Ale kdyby zas někdy chtěli 2K přijít s hokejem, budu ho brát všema deseti.

Já si tě pamatuju z cznhl.com, tam jsi byl velký obhájce. 2K mělo vždy smůlu v tom, že nebylo tak intuitivní jako NHL od EA a některé nevyváženosti, jako proporce hráčů odrazovaly neznalé lidi. Mě osobně 2k NHL taky moc nenadchly, protože jsem hlavně online hráč, ale 2k bylo prostě něco jiného;) Jinak když se dívám jak 2k umí udělat basket, tak se modlím, ať se k hokeji vráti...
Reeper.89 píše:
Finch182 píše:IE ? internet explorer? :D
Přesně tak, pokud jsme se dobře dočetl, tak je tam problém internetem exploerem, že ti hra spadne, když máš novější (letmo jsem si něco našel). Ale to je jedno, já mám stejně naaddonovanou 09ku a vyhovuje mi to. Není to reálný hokej ale to není ani NHL 12 na PS/Xbox :)
Mozem porovnavat. Hral som na PC09 a takisto na XBOXe NHL 11 a NHL 12. NHL 11 sa neda porovnat z PC hrou. Je to realnejsie. Po vypusteni 12-ky som ani nechcel prejst. Synator dostal 12-ku na vianoce a tak suom ju samozrejme skusil. NHL 12 aj ked na to osatenim nevyzera je kvalitativne na vyssej urovni ako 11. Samozrejme aj ona ma detske chyby (hokejka prechadza cez mantinel a pod), ale u mna zo vsetkych hier jednoznacne vitazi hratelnostou NHL 12.

O cene je to diskutovatelne. Pre niekoho cca 350 EUR za konzolu + 50 za hru nepredstavuju vaznejsi zasah do penazenky. Pre druheho je to zasa prilis vela.
jak je to s tymi adonami na 09? co konkretne mi mozu vylepsit? napr ma mrda dynastia v 07 .....hram siedmu sezonu a tusim mi dosla iba jedna ponuka na vymenu....a pocas sezony ani nejde menit jak je to debilne bugle.....90% mojho manazovania spociva na trhu s volnymi hracmi....totizto....jak sa tam pridavaju tie body ktore zvysuju platovy strop, tak je to tak nehorazne debilne bugle ze skonci sezona pozeram napr ze platovy strop 55mega, ok idem podpisovat zmluvy, podpisem napr do sumy 54mega. pretocim kalendar na novu sezonu, dam zapas a ejha! ono nejde vraj nesplnam platovy strop! kuknem do kontraktov a platovy strop mam vyresetovany na defaultnu sumu 45mega..... ostatne muzstva maju normalne od 50 do 55, tam je to ok ale menit s nimi nemozem, pri vymene to stale bere ze obe muzstva musia mat do 45 mega......nakopal by som EA do prdele
Finch182 píše:napr ma mrda dynastia v 07 .....hram siedmu sezonu a tusim mi dosla iba jedna ponuka na vymenu....a pocas sezony ani nejde menit jak je to debilne bugle.....90% mojho manazovania spociva na trhu s volnymi hracmi....totizto....jak sa tam pridavaju tie body ktore zvysuju platovy strop, tak je to tak nehorazne debilne bugle ze skonci sezona pozeram napr ze platovy strop 55mega, ok idem podpisovat zmluvy, podpisem napr do sumy 54mega. pretocim kalendar na novu sezonu, dam zapas a ejha! ono nejde vraj nesplnam platovy strop! kuknem do kontraktov a platovy strop mam vyresetovany na defaultnu sumu 45mega..... ostatne muzstva maju normalne od 50 do 55, tam je to ok ale menit s nimi nemozem, pri vymene to stale bere ze obe muzstva musia mat do 45 mega......nakopal by som EA do prdele
Jj, na tom niečo môže byť. Mne sa niečo podobné stalo v NHL 09...asi 7.sezóna, pomaly som nemal hráčov v tíme, tak som šiel v lete na trh. Tam hráči ako Sedinovci, Getzlaf, Perry, Franzen a ďalší...Vravím, výborne. V strope voľné niečo cez 10 milionov...A na 1 sezónu pýtali 16 miliónov... :bitka3: Tak som sa nas*al a dynastiu pekne krásne vymazal a teraz hrávam NHL 04 s Flyermaniou
Tak tak, v NHL 09 pýtajú hráči nehorázne sumy. A končilo to tak, že ako FA zostali celú sezónu hráči ako Ovečkin, Dacjuk, Stamkos ale co by som to vypisoval, proste dobrá polovica lepších hráčov bola FA, pretože si ich nikto nemohol dovoliť. :slap: Riešil som to tak, že som pred spustením novej sezóny podpísal všetkým klubom aspoň 2-3 hráčov cez NHLview a celkovo znižoval platy, aby sa dalo trejdovať/podpisovať.
Inak NHLview je celkovo šikovná vecička, keď sa mi ešte chcelo, upravoval som si súpisky všetkých tímov NHL + reprezentácii. By ste neverili, koľko hráčov DEN, AUS, SUI a podobne je v hre vytvorených, len borci z EA sú leniví zaradiť ich do zostavy a radšej si vymýšľajú vlastných. :slap:
Mňa kvôli tomuto prestala NHL-ka baviť :D Stále som bol nad platovým stropom. Hráč, ktorý má overal 80 pýtal 7 miliónov plat :shock: Nasralo ma to lebo najväčšie hviezdy boli ako voľný hráči. Ale tak je to riadna drina upraviť tie zostavy tak aby to bolo OK :D
Lukas33 píše:Riešil som to tak, že som pred spustením novej sezóny podpísal všetkým klubom aspoň 2-3 hráčov cez NHLview a celkovo znižoval platy, aby sa dalo trejdovať/podpisovať.
Inak NHLview je celkovo šikovná vecička, keď sa mi ešte chcelo, upravoval som si súpisky všetkých tímov NHL + reprezentácii. By ste neverili, koľko hráčov DEN, AUS, SUI a podobne je v hre vytvorených, len borci z EA sú leniví zaradiť ich do zostavy a radšej si vymýšľajú vlastných. :slap:
Pravda, keď som ešte NHL 09 hrával tak som mal súpisky v menu upravené podľa toho, ako v skutočnosti vyzerali, mal som pravidelne upravené overally hráčov a robil som si každú jednu výmenu, ktorá sa udiala v skutočnosti. Teraz robím tie výmeny na NHL 04, hodil by sa mi nejaký program, cez ktorý sa dajú upravovať overally v NHL 04, neviete o nejakom ? Lebo v tom patchi od flyermanie sa nedajú ani upravovať hráči a ani vytvárať. :-(
NHL view 2004-09 :arrow: http://www.nhldepot.net/ndforums/add-on ... 008-a.html" onclick="window.open(this.href);return false;

NHL 04 addons :arrow: http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuil ... 8999def1af&" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja som si stiahol nové zostavy zo všetkými nováčikmi a všetkými trejdami čo sa túto sezónu udiali. Ale ani jeden tím nezodpovedá platovému stropu... Je to na ho*no :cry:
Tak on je problém, že to NHL má platový strop nějakých 57 mega kdežto teď je platový strop vyšší. A ani v NHL view nejde platový strop zvýšit.. ale dá se s tím žít :) . Ja platy hráčům snížil a hned to jde. Jen to zabere hodinku práce.
Počuj a tam musím aj ich overal zmenšiť??? Aby som mal menšie platy?
nemusíš, stačí jen upravit smlouvu (dá se upravit délka smlouvy a plat) .. snížíš mu plat a je to, s Overallem to nemá nic společné :)
Ahojte, hrávam nhl 09, dynasty mode, druhá polovica druhej sezóny a mám jeden problém. Potom ako som si mierne upravil nastavenia o rýchlosti hry a zrýchlení hráča (znížil som ich o dva stupne) sú niektorí hráči pomalší ako ostatný, pričom zasa niektorí hráči v mojej zostave sú rýchlejší aj keď majú o dosť nižšie vlastnosti. Pripadá mi to ako keby tí najlepší (v kanadskom bodovaní) boli najviac spomalený. Aj som tie nastavenia vrátil späť a nič. Viete mi niekto pomôcť? :)
Skús ísť do nastavení a tam kde sa nastavuje rýchlosť, streľba atď...myslím, nastavenie hry. A tam klikni na výchozí/default/pôvodné nastavenie. Potom by to malo sedieť.
No veľmi to nepomohlo...mám pocit ,že je to stále také isté :?. Nemôže to byť aj akousi únavou počas sezóny? či to je blbosť?
650 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES