Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Slovenska reprezentacia

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

z Čechov by som chcel možno ešte radšej Frantu Komňackého double na storočnicu sa nezabúda :jn: :fan:


prípadne Víťa Lávička, kde ten vlastne je?
Tak pani,
1, Som rad ze Vlado skoncil u repre aj ked ako trener nam vratil radost z futbalu a dosiahol co iny nie tak je na case skoncit a mozno o par rokov sa vratit
2, Novy trener by mal byt podla mna z Ciech lebo kvalitnych trenerov tu nemame a nechcem sa opat pozerat na Jurkemika ci Kociana a podobneho exota
3, 1.volba Pavel Vrba....vsetko zalezi na dohode myslim ze ak by bol hlavne zaujem z jeho strany tak urcite by sa dohodli
2.volba Jozef Chovanec......momentalne bez angazma takze ak bude mat zaujem moze to zobrat
Belgičana nebrať, ten je ideálny ako GSM Sparty :nono:

a navyše ani nie je čech, pokiaľ ma pamäť neklame, pochádza z Dolných Kočkoviec, čo je dedina medzi Púchovom a Belušou
ja neviem chalani.. podla mna nam s weissom skoncili aj dobre repre casy.. ale bodaj by som sa mylil
švolco píše:ja neviem chalani.. podla mna nam s weissom skoncili aj dobre repre casy.. ale bodaj by som sa mylil
ja som naopak nadseny a poteseny zaroven....ja som uz Weisssa proste nemohol....ano, dosiahol co dosiahol, respekt ..nik mu uz nevezme status najuspesnejsieho trenera v ere samostatnosti Slovenska, ale z minulosti clovek nevyzije a treba sa pozerat smerom dopredu....dohoda o ukonceni spoluprace bola momentalne tou najidealnejsou volbou, tak pre samotneho Weissa, ako aj pre futbalovu verejnost, ktora mu iste preslapy, proste neodpustila a v pripade pokracovania toho nepozeratelneho futbalu, ktory sme produkovali prakticky po cely cas trapnej kvaldy, by sa tlak na jeho osobu len a len stupnoval....verim tomu, ze ak by sa tesne po uspescnych MS dostala na verejnost ta jeho nekrestanka vyska platu, skôr by to ludia prekusli, ako v priebehu strasnej kvaldy....ta jeho nasledna komunikacia s novinarmi len potvrdila, taku tu jeho aroganciu, povyseneckost..?...najviac ma vsak vytacal spôsob odohratia celej kvalifikacie (s vynimkou suboja v Rusku + Irsku) kde sa na to proste nedalo pozerat, vysledky boli ake boli, aj tie by som mal svojim spôsobom na haciku, ak by si clovek po zapase povedal tak fajne od srdca "skoda ku*va! prehrali sme, ale po ppc zapas z nasej strany to bol"....zapas, ktory som odsledoval live v Ziline proti matrioskam, mi dal jasnu odpoved na to, aby si Weiss dal od repre na isty cas pauzu a slovensky futbal by mohol byt pod novym trenerom daleko viac pozeratelnejsi....mame dost sikovnych a schopnych hracov nato, aby tomu tak bolo a som presvedceny o tom, ze pod novym trenerom, pride aj pre samotnych hracov taky novy, futbalovejsi impulz....Weiss so stedrym odstupnym 105 000€, nariekat nemusi, jeho srdcovkou je Slovan, takze sa môze sustredit len a len na tento klub, sediet na 2 stolickach, to by mu na pohode urcite nepridalo, takto je to OK
Azizek píše:
OndroNR píše:Môj tajný tip : PAVEL VRBA :yes:
Tak o tom silně pochybuju :-)
môj taktiez a nielen môj :) TT o Vrbovi nemusis vôbec silne pochybovat, nakolko Vrba je jeden z najhorucejsich kandidatov a Kovacikov tajny tip, ci tromf....to, ze je zmluvne viazany s Plznou, to by som za neprekonatelnu prekazku nepovazoval, predsa len, repre je o niecom uplne inom ako klubizmus a Vrba by vôbec nesiel do nezmaneho prostredia, kedze 13 mesiacov bol asistentom niekdajsieho trenera repre Kociana..

ja to ale vidim na Stana Grigu :thumbsup: nielen ja som presvedceny o tom, ze z tycho 2 kandidatov (Griga-Vrba) bude 1 coskoro novym slovenskym lodivodom - podla bookmakerov Tipsportu post reprezentacneho trenera získa Griga, ktoreho kurz je 1,5:1....az za ním su jeho 2 najväcsi superi Vrba (2,5:1) a Chovanec (6:1)

Repre ´2012:

29.02. Turecko - Slovensko (Bursa, priatesky)
26.05. Polsko - Slovensko (Klagenfurt, priatelsky)
30.05. Holandsko - Slovensko (priatelsky)
15.08. Dansko - Slovensko (Odense, priatelsky)
07.09. Litva - Slovensko (kvalifikacia MS 2014)
11.09. Slovensko - Lichtenstajnsko (kvalifikacia MS 2014)
12.10. Slovensko - Lotyssko (kvalifikacia MS 2014)
16.10. Slovensko - Grecko (kvalifikacia MS 2014)
14.11. Cesko - Slovensko (priatelsky)


(mimochodom RIP http://futbal.pravda.sk/zomrel-ladislav ... futbal_p28" onclick="window.open(this.href);return false; :(
griga nie je dobry trener. intelektual co chodi meditovat do indie nie je ten koho budu zrat nasi futbalisti a kto ich dokaze namotivovat. a ani vysledky ziadne nema. Tam musi ist clovek co ma vysledky a musi vediet ako jednat a motivovat futbalistov ktori nie su zrovna intelektuali.
mitch píše:griga nie je dobry trener. intelektual co chodi meditovat do indie nie je ten koho budu zrat nasi futbalisti a kto ich dokaze namotivovat. a ani vysledky ziadne nema. Tam musi ist clovek co ma vysledky a musi vediet ako jednat a motivovat futbalistov ktori nie su zrovna intelektuali.
ak tak okrem uz mnou spomenutych dvoch panov ma napadlo este jedno slovenske meno a trener ktoreho odbornost a kvalitu uznavam a to je Ivan Galad aktualny trener 21.
Azizek píše:
OndroNR píše:Môj tajný tip : PAVEL VRBA :yes:
Tak o tom silně pochybuju :-)
:-P "Budem sa snažiť, aby rokovania prebehli čo najskôr. Musíme zistiť, či má pán Vrba záujem o túto pozíciu. Bol by som rád, ak by súhlasil a ujal sa reprezentácie čo najskôr. Samozrejme, že budú nasledovať aj rokovania s Plzňou, pretože pán Vrba má s ňou platnú zmluvu do roku 2013. Mali sme ambíciu osloviť úspešného trénera a pán Vrba je v Československu za ostatných päť rokov najúspešnejší". prezident SFZ Ján Kováčik

este pred tymto rozhodnutim, o ktorom Vrba nevedel, vyhlasil

"Asi žiaden tréner neodmietne zaujímavú ponuku, ktorá sa týka národného tímu"

:serus:
To že se bude jednat se dalo čekat, to pořád neznamená že to přijme, v Plzni má smlouvu, a já pevně doufám že tam zůstane.
Azizek píše:v Plzni má smlouvu
pro forma :)

"Až po dohode s vedením Viktorie Plzne by nasledovali prípadné rokovania s prezidentom Slovenského futbalového zväzu pánom Kováčikom," Pavel Vrba

a kedze Kovacik ma s prezidentom Plzne nadštandardny vztah, som si 101% isty, ze coskoro bude ruka v rukave :yes: parada
Pokud to udělá, tak je mi upřímně líto Plzně.
vcerajsi najmä 1.polcas :thumbsup: turecky tim je sice v riadnej prestavbe, ale to neznizuje nas vykon a konecne sme zahrali na oko pohladnejsie, ako tomu bolo v nechutnej kvalde (cest zapasovym vynimkam)
v tom 2.polcase to uz bolo po prestriedani take kostrbate, v podstate sme branili vysledok a nevyhli sa dost castym hluchym pasazam, ale z celkoveho pohladu :good:

u mna :thumbsdown: Pekarik, ten stracal lopty ci vpredu, ci vzadu, rozhodne nepresvedcil a hladal by som na jeho miesto inu alternativu, Hubocan mal tiez slusne obranne vypadky, Kucka prilsi casto fauloval, caka sa od neho viac, Marek Bakos bol vpredu dost osamoteny, ak si zvykne na novu repre poziciu, bude repre viditelny urcite viac

:thumbsup: postava zapasu Weiss, toto bol jeden z jeho naj vykonov v repre, hral ako staray mazak, s maximalnym prehladom, rozdaval presne, nacasovane prihravky, predviedol aradne individualne kusky, ktore vysperkoval lahôdkovym golom ala Messi :giggle:




mlade pusky Weiss - Stoch su nasim tromfom :yes:



Dusan Pernis s istotou, Jano Mucha môze kludne zohrievat uz aj repre flek

ak sa k nam dokotula ten najpovolanejsi, môze rozhodne svitat na lepsie repre casy :thumbsup:

Prezident SFZ Ján Kováčik už má za sebou rokovania s trénerom Pavlom Vrbom priamo v Bratislave. "Stretli sme sa viackrát, naposledy v utorok ráno. Vyjasnili sme si pozície z oboch strán, dnes už presne vieme, čo ponúkame a čo požadujeme, aké sú podmienky a okolonosti, tak z jeho ako aj z našej strany," povedal prvý muž slovenského futbalu pre denník Šport. Podľa jeho slov má Vrba stále záujem. "Áno, Pavel Vrba má záujem o funkciu reprezentačného trénera Slovenska."

Obrázek :ahoj:
Vrba prijal podla sme. Tento postup zvezu kvitujem, solidna akvizicia. hipp je tiez dobry ako asistent. asi pomohla aj aktualna vyhra v turecku. myslim ze kovacikovi to vyslo, a zasluhuje pochvalu. samozrejme necakam teraz hned super vysledky, mozno budeme neuspesny ale aspon v tomto spravil kovacik co mohol.
Ať ho Plzeň nepustí :modlenie:
mitch píše:Vrba prijal podla sme.
"S pánom Vrbom sme dohodnutí na podmienkach i na pravidlách. Obe strany to akceptujú. Teraz už záleží iba na Plzni, či ho uvoľní. Dohodli sme sa veľmi rýchlo, prijal i našu finančnú ponuku,. Cez víkend hrajú so Spartou. Možno počkáme dve či tri ligové kolá. Nemyslím si, že rokovania budú jednoduché a skončia sa za týždeň. Urobím všetko, aby som Vrbu získal."

:jupi: Vrbovi môze managment Plzne navrhnut neviem ake financne Modre z neba, ale trenovat repre, ku ktorej ma urcite blizko je uplne o niecom inom a ponuka reprezentovat repre vyber, sa malokedy odmieta....to je v podstate raz za zivot, pricom ako klubovy trener bude mat flek isty na x,y rokov a do Plzne sa môze vratit kedykolvke v buducnosti :frajer2:

necudujem sa ceskym fanusikom (tym nemam na mysli konkretne TTho), ze su z toho poniektori pekne vytoceni, ked ich naj trener bude podla vsetkeho viest "cudziu" krajinu a ich domacu, vedie Bilek, na ktoreho hlavu sa to sype a sype....co sa da robit, my si odbornikov z Ciech dokazeme vazit :) Vujtek - Vrba :serus:
cepi píše:necudujem sa ceskym fanusikom (tym nemam na mysli konkretne TTho), ze su z toho poniektori pekne vytoceni, ked ich naj trener bude podla vsetkeho viest "cudziu" krajinu a ich domacu, vedie Bilek, na ktoreho hlavu sa to sype a sype....co sa da robit, my si odbornikov z Ciech dokazeme vazit :) Vujtek - Vrba :serus:
"Pěkně vytočení" je hodně slabé. Co my máme za vy*ebaný čůráky na svazu to není možný :slap:
OndroNR píše:Môj tajný tip : PAVEL VRBA :yes:
:jn: Zdá sa, že môj tajný tip bude správny. :frajer2: Vrba by mohol podľa mňa priniesť atraktívny útočný futbal, no zároveň nie bezhlavé hrnutie sa do útoku.
mladý Weiss :slap: vidno, že je synom svojho otca :roll:
Pasha píše:
OndroNR píše:Môj tajný tip : PAVEL VRBA :yes:
:jn: Zdá sa, že môj tajný tip bude správny. :frajer2: Vrba by mohol podľa mňa priniesť atraktívny útočný futbal, no zároveň nie bezhlavé hrnutie sa do útoku.
Plzen ho nepustila :eek2:
http://futbal.sme.sk/c/6286990/vrba-neb ... repre.html" onclick="window.open(this.href);return false;
parchanti :bitka:
:unsure:
akurat som dopozeral sport na TA3, kde bol Galis hostom v studiu, on je presvedceny o tom, ze vedenie Plzne Kovacik predsa len zlomi a Vrba bude koucom repre
Kovacik sa este pokusi zabojovat, ale ak to nepôjde, co asi tak aj vyzera, inak by vedenie Plzne nepustilo do eteru oficialne odmietave stanovisko, treba to zobrat ako fakt a kto nam zostava - Griga - Hipp?
capello je volny :waa:
petrik píše:capello je volny :waa:
ale aj Boaš-Voaš :lol2: ja z toho oblekoveho trenera nemôzem :D
Plznička :poklona: Teď už jen uvědomit si co je Bílek za deBílka a nabídnout Vrbovi místo :modlenie:
Azizek píše:Plznička :poklona: Teď už jen uvědomit si co je Bílek za deBílka a nabídnout Vrbovi místo :modlenie:
Naznačuješ tým, že "Plznička" povedala nie len preto, že sa jedná o stoličku slovenskej repre? :eek2: O tom silne pochybujem. Jednoducho má platný kontrakt a nemienia súčasný stav nijak meniť. Ani sa im nečudujem.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS