Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

UEFA Champions League and Europa League

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Tak los LM:

Skupina A - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Za favorita první skupiny považuji tým z Manchesteru. Druhý postupový post by si měl pohlídat Bayern, i když se může stát že Villareal překvapí. Mimo hru je podle mě Neapol, kterou tipuji na poslední místo.


Skupina B - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Druhá skupina má favorita o mnoho jednoznačnějšího. Inter by měl bez větších obtíží postoupit z prvního místa. O druhé se pak poperou CSKA s Lille, přičemž osobně bych mírně favorizoval francouzský celek.


Skupina C - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Skupina C je asi nejjednodušší skupinou pro vylosovaného z prvního koše. Manchester by mohl postoupit s trochou štěstí i s plným počtem bodů neboť mu los tentokrát velice přál. To samé ovšem platí i o ostatních účastnících, neboť zbylé tři týmy mají šance relativně vyrovnané a tak se o druhé postupové místo strhne boj na nože. Podle mého názoru z něj vyjde vítězně Švýcarský klub, a Benfica si možná trochu překrapivě v další fázi zahraje jen Evropskou ligu.


Skupina D - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Real už měl při losování podstatně méně štěstí, a z druhého a třetího koše k němu přibyly celky Lyonu a Ajaxu. To by mu ovšem nemělo zabránit v postupu z prvního místa. Druhé místo by si měli pohlídat francouzi, a třetí místo připadne holandskému klubu.


Skupina E - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Tohle je jedna z vyrovnanějších skupin, kde se může stát prakticky cokoli. Osobně si zkusím tipnout překvapení. Do další fáze postoupí Chelsea a Genk, až třetí místo zůstane na Valencii, a černého petra si vytáhne Leverkusen.


Skupina F - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Arsenal není v záviděníhodné situaci, a se současným kádrem bude mít boj o postup velice těžký. Z prvního místa by mohl postoupit Olympique, ale druhé by s trochou štěstí mohli uhrát Londýňané. Třetí místo pak připadne Dortmundu.


Skupina G - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Další velice vyrovnaná skupina, ve které mají šanci postoupit v podstatě všechny 4 celky. Bude zajímavé sledovat ukrajinský celek který by mohl mít problémy. Na vítězství ve skupině tipuji Zenit, druhé místo vybojuje Porto, a o třetí se popere Shakhtar s Apoelem, a úspěšnější nakonec přeci jen bude ukrajinský tým.


Skupina H - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
V poslední skupině máme dva výrazně silnější, a dva slabší celky. O postupujících do další fáze se zdá být prakticky rozhodnuto, záleží jen na aktuální formě, která rozhodne o pořadí. První místo by si ale měla pohlídat Barcelona. Na Borisov a Plzeň nejspíš zbyde jen boj o 3. místo, které získá český celek.


Tak, a teď se mi smějte, a přidávejte vaše prognózy :giggle:
Skupina A - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Za favorita tejto skupiny považujem Mníchovský Bayern, som si viac-menej istý, že si s Citizens poradí ako doma tak aj vonku. City obsadí posledné miesto, pričom Vilareal zvedie tuhý súboj o postup s Neapolom


Skupina B - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Tak tu bez výhrad súhlasím s TT, akurát to druhé miesto prajem Moskve.


Skupina C - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Ak si Benfica nenechá ujsť body s Bazilejom a Galati, tak skončí prvá, oba zápasy s ManUtd budú samozrejme ako vždy remízové. Bazileju prajem postup, ale na tých dvoch to zrejme stačiť nebude.


Skupina D - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Verím že Lyon Real zasa vypráši 3:0 ako nedávno a odsunie baleťákov na druhú priečku, majú na to, Ajax bude určite zakopávať aj doma a budú radi ak ich Dinamo nepredbehne.


Skupina E - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Som rád že sme nespadli do skupiny H, tu máme nejakú šancu, proti anglánom sa nám dlhodobo darí, naopak, Valencia to je pre mňa nočná mora, z druhej priečky by to kľudne šlo + Genk nezíska ani bod a dajú max dva góly.


Skupina F - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Toto je skupina kde som si takmer istý dominantnosťou Dortmundu, ten kto ich hru sleduje by mohol súhlasiť, je to niečo neuveriteľné, ak sa vyrovnajú s nudným nakopávaným a zdržiavajúcim futbalom ostatných celkov v tejto skupine a budú hrať to svoje, tak by nemali mať problém. Arsenalu aj napriek všetkému postup neunikne.


Skupina G - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Tu úplne súhlasím s TT, presne tak to vyzerá.


Skupina H - Obrázek, Obrázek, Obrázek, Obrázek
Táto skupina sa ani nemusí odohrať ... ale ... kiežby sa to zamotalo!
Na to E-čko sa teším najviac, postup velmi prajem farmaceutom, tie nemecké top tímy hrajú velmi pekný futbal a verím že ich uvidím v LM aj na jar.

Real bude hrať znovu proti Lyonu :hroza: , za tým už niečo asi bude :hmm:
Arsenal teraz čaká asi horšia sezona a neprekvapí ma ani ked nepostúpia.
ja hlavne dufam ze stv nebude davat stale iba neapol :hroza: aj ked ta skupina vyzera asi najatraktivnejsie... :hmm: anglicky, spanielsky, nemecky aj taliansky team :thumbsup:
A: Bayern a o druhým se rozhodne mezi City a Villarealem. City bych tolik nefavorizoval, protože zatím hrálo proti slabým soupeřům a Mancini s tím kádrem ještě nic kloudnýho nedokázal.
B: Inter je jasný a taky bych tipoval Moskvu před Lille.
C: United a Benfica, není co řešit.
D: Real a Lyon. Nejlepší byl záběr na vedení Lyonu, když je vylosovali k Realu. Všichni koukali do stropu a kroutili hlavou. :D
E: Chelsea a Bayer naváže na loňské Schalke.
F: Arsenal, Marseille a Dortmund. Arsenál řádně oslabil, ale podle mě to dá. Dortmund hrál minulý rok v lize skvěle a v poháru UEFA doplatil na neproměňování šancí. Pokud to nebyl jednosezónní zázrak, tak postoupí.
G: Nevím co čekat od Porta s novým trenérem. Doněck postoupí a tipnu to Porto.
H: Nejjasnější skupina co se týká postupujících. Snad Plzeň dá ten Borisov, který je ale rozhodně silnější než letošní Kodaň.
A: Tak dle mého Bayern bude stát na prvním místě a o druhým postupujícím bude Villareal. City i přes velké ambice skončí jen třetí.

B: Jasná záležitost v tipování - Inter a CSKA, ale po velkém boji s Lille.

C: United a Benfica to je jasné.

D: Real to je jisté první místo, ale o to druhé se porvou zbylé tři týmy. Lyonu nějak extra nevěřím a Ajax na tom není vůbec zle. Dinamo by válku o druhé místo mohlo pěkně zamotat a také zasáhnout do boje o druhé místo. Očekávám zde hodně remízových utkání.

E: Velice zajímavá a vyrovnaná skupina kde se může stát cokoliv. Tři týmy mají na postup. Chelsea půjde z prvního místa a Valencia nakonec půjde dále. Leverkusen totiž ztratí v zápase s Genkem (jediný bod ve skupině vybojují) kdy si od nich odveze bod za remízu, který jim v konečným sčítání zlomí vaz.

F: Dortmund vyhraje skupinu s naprostým přehledem a Arsenal sice s problémy a s nervy nakonec také půjde dál.

G: Druhá skupina, která by měla být zamotaná jak to jen jde. Očekávám, že Porto půjde z prvního místa a tipnu si tady překvapí v podobě Apoelu, který přeběhne Zenit a bude slavit fantastický úspěch.

H: Jsem Plzeňák takže to možná nebude úplně objektivní, ale ať si říká kdo chce co chce Viktorka by mohla zkusit postoupit do jarní části. Na Barcelonu nemáme...ostatně jako každý soupeř, ale AC Milán bych se vůbec nebál a mohli bychom jim slušně zatopit. Takže tedy Barcelona vítěz skupiny a Milán postoupí o jediný bodík před Plzeňskou Viktorou. Borisov je bez šance a uhraje maximálně tak jednu, dvě remízy.
K tomuhle zapasu se nevyjadrim, nevidel jsem, ale co muzou rikat takovi fanousci Ajaxu Amsterdam... Ja jim fandit tak me nacisto drbne :bitka3: V zapase s Realem je sudi obere o 2 regulerni goly a misto skore 2-1 je to stale 0-1 a pak je navic Real dorazi jeste dvema goly. Bohuzel, nejen v anglickem, ale i v evropskem fotbale jdou rozhodci v 90ti procentech na ruku velkoklubum a pak to tak dopada. Ted nevinim Real, tem to mohlo byt jedno, postup z 1.mista jasny a tech par milionu pro ne nic neni. A pak ta taskarice v Zagrebu :haha: :pravidla: :doh: Ja pak muzu nadavat na laicke pomezni pomezni jak chci, ale kdyz vidim tyhle draze placene kaspary tak uz se temhle typkum, kteri to mavaji jen proto ze to jiny nechce delat musim omluvit. Je to hnus :sok:
keď som videl highlighty, tak môžem povedať jedine :grc:

v záhrebe uznajú minimálne 2 ofsajdové góly Lyonu, domáci hrajú ako poctivé kužele, aby dostali čo najviac, v amsterdame minimálne 1 regulérny domácim neuznajú :grc:

Ale Platini v tom nič nevidí, teda jasné je, že to nepovie nahlas, ale všetci vedia, kto ťahal za nitky, hlavne že LE ŽABOŽRÚTS postúpili :thumbsdown:
Prvy neuznany gol Ajaxu som nevidel, ale komentatori vraveli, ze to bol regulerny gol. Druhy som uz videl a ten mal jednoznacne platit. A komentator: "Nevim, jestli to ma Real za potrebi" :eek2: jasne, im by tie tri body neskutocne chybali, ved aj na zakladnej zostave sa dalo vidiet, ze ich chcu stoj co stoj :sarcasm:

Kazdopadne je to nechutne, otras, hanba futbalu. Ostava len dufat, ze to boli len ludske chyby, bez ohladu na to komu sa uskodilo (Ajax) a komu prilepsilo (Lyon...Platini :serus: ). Aj ked verit tomu moze snad len zasneny idealisticky romantik...
ten prvý sa dal pri milimetrovej presnosti posúdi ako ofsajd, ale na druhej strane prvý gól realu vyzeral ofsajdovejšie :jj:
Olympique Lyon - Apoel Nikózia

Neapol - Chelsea

AC Miláno - Arsenal

FC Bazilej - Bayern Mníchov

Bayer Leverkusen - FC Barcelona

CSKA Moskva - Real Madrid

Zenit Petrohrad - Benfica Lisabon

Olympique Marseille - Inter Miláno


mna osobne mrzi zapas neapol, chelsea, lebo po chelsea mam najradsej prave neapol... no nevadi..
Postupujúci : Lyon, Neapol, AC Miláno, Bayern, FC Barcelona, Real Madrid, Benfica, Inter :)
Lyon měl kromě silně kontrovezního postupu i "nacvičený los"? :roll:
Vypadá to tak... Každopádně jsem s losem víceméně spokojen. Doufám že Chelsea vyřadí ty ..... z Neapole, AC by mohlo vyřadit Arsenal, a byl bych spokojen. O postupu Barcy vůbec nepochybuju 8-)
S Chelsea súhlasím, tento rok im verím že budú čierny kôň LM ked už ich každý odpisuje a všetko sa točí len okolo RM a FCB... :roll: . V prípade AC ale verím viac Arsenalu, a proti Barce jednoznačne fandím Leverkusenu, síce proti FCB nič také nemám, ale naopak mám velmi rád farmaceutov a veril som im aj v skupinách a aj teraz :wave: .
Ako fanúšik Realu som s losom spokojný :) Okrem tohto duelu ma najviac bude zaujímať duel Neapola s Chelsea.Hamšikovci to budú mať ťažké,ale verím,že ked zabojujú,vyhnú sa velkým chybám v obrane a podarí sa im streliť nejaký ten golik,postup si vybojujú. :cinka: :box: :wave:
Leverkusen :modlenie: kiežby chceli prekonať svoje maximu z roku 2002 ale napriek nepriazni osudu pri žrebe múžu tomu komikovi vladesovi zo 5 gólov dať :sarcasm:
vcerajsi zapas Chelsea - Neapol maximalne naplnil pred zapasove ocakavania :thumbsup: teda az na to podstatne, ze postupuje Chelsea :thumbsdown:

fantasticky zapas, ani nie tak kvalitou, ako priebehom, emociami....rozhodca to rozkuskoval, piskal uplne vsetko, ale malo to grady, napinave do konca, rozhodli malickosti....hostia mohli, resp. mali o svojom postupe rozhodnut uz v uvodnej polhodine, nepremenis, pykas.....este aj za stavu 2:1, tam bola golova tutovka....Neapol bol futbalovejsi, no Chelsea si to vybojovala...doslova...mali smrtiace centre, na ktore hostia nedokazali reagovat, fyzicky supera "znicili"...skoda, Neapolu som fandil nielen v tomto zapase a urcite to nebolo len kvôli Hamsovi :)

aby som nezabudol, Drogbovi by som strasne rad jednu tresol do nosa, aby mal konecne dovod si ho drzat a padnut na zem a valat sa tam.....pan hrac, ktory po tomto zapase u mna pekne klesol...sasek
Mě postup Chelsea udělal obrovskou radost, a to z jednoho prostého důvodu. Ač Chelsea nemusím, stále je to menší zlo než nagelovaná namyšlená bárbínka, a co se chování týče druhý Cr. Retardo, v dresu Neapole, tedy Hamšík :grc:
cepi píše:aby som nezabudol, Drogbovi by som strasne rad jednu tresol do nosa, aby mal konecne dovod si ho drzat a padnut na zem a valat sa tam.....pan hrac, ktory po tomto zapase u mna pekne klesol...sasek
:hahano:
Blue is the colour, football is the game. We're all together and winning is our aim. :fan:

konecne po tych vsetkych debilnych zapasoch.. tak snad este nieco v LM zahraju, ked uz v PL nic.. :pray:
Azizek píše:Mě postup Chelsea udělal obrovskou radost, a to z jednoho prostého důvodu. Ač Chelsea nemusím, stále je to menší zlo než nagelovaná namyšlená bárbínka, a co se chování týče druhý Cr. Retardo, v dresu Neapole, tedy Hamšík :grc:
Tragikomicke, ze to pise prave fanusik Balotelliho :hahano: :lol2:
A este k tomu "Retardovi": pamatam si velmi dobre, ked martin83 pisal namiesto Vokoun "Okoun" a kto bol ten komu sa tato zmena mena nepacila? Zeby Azizek? Vraj "on sa vola Vokoun, tak to tak pis, debile". Takze tento koho asi spominas sa vola Cristiano Ronaldo :wink2:
kajo píše:Tragikomicke, ze to pise prave fanusik Balotelliho :hahano: :lol2:
A este k tomu "Retardovi": pamatam si velmi dobre, ked martin83 pisal namiesto Vokoun "Okoun" a kto bol ten komu sa tato zmena mena nepacila? Zeby Azizek? Vraj "on sa vola Vokoun, tak to tak pis, debile". Takze tento koho asi spominas sa vola Cristiano Ronaldo :wink2:
To co si myslíš o Balotellim je tvůj názor, já ti ho neberu. Víš o něm pravděpodobně jen to co si přečteš v novinách, stejně jako já o Hamšíkovi. Já Balotelliho sleduju víc, takže na něj mám jiný názor :ja_neviem:
Co se Vokouna týče, ano, pokud sis toho nestačil všimnout, člověk je tvor od přírody sobecký, myslící na to co je pro něj podstatné, tudíž je logické, že mi jedna věc vadí, a jinou používám. Všeho všudy používám pravidelně 4 podobné výrazy, a to Cr. Retardo, Bitchnited, Loserpool a Pissburgh, občas nějaký nový, který použiju jednou když je to aktuální. Pokud se chceš zaměřit na tohle, měl by sis vybrat spíš Joe-a, který má svoje označení skoro pro každý tým který nemá v lásce. :ja_neviem:
Málokdy píšu nějakej příspěvek... když jsou komentáře a odpovědi směřovaný na někoho jinýho a nemají s tématem tolik společnýho, kolik by mít měli, ale ohledně Hamšika.. musim naprosto souhlasit s Azizkem :cool:

celkově sry. Kajo, ale tohle je fakt odpověd na úrovni :? :sok: :ja_neviem:
Aha, takze Azizkov prispevok, s ktorym sa stotoznujes je cool a moja odpoved nanho je na "urovni" :sok: Pricom som len upozornil na fakt, ze mi pride cudne, ze ten kto fandi Balotellimu (a teda mongolovi, co si nevie ani sam obliect rozlisovak...a co budem este pisat, vsak si sam precitaj trebars tie fakty o nom, co su pisane vyssie) tu bude :grc: na hraca len preto, ze si na kazdy zapas vytiahne dokonale upraveneho kohutika (a nehovorte mi, ze to nie je preto :? )

A pre mna je vzdy IQ > zovnajsok...cize tak.

A ak si reagoval na toho Ronalda, ano mal som potrebu to Azizkovi napisat, pretoze viem ako sa spraval k martinovi na chate koli Vokounovi a prislo mi to velmi pokrytecke. :ja_neviem:

Azizek: viem, ze to robi aj Joe, ale jemu nikdy nevadilo, ze nieco podobne robia aj ostatni useri. Ani take Lolorado Tralalanche me nevadi...

No a uz :backtotopic:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO