Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Help me

Diskuze o všem možném i nemožném.

Lukas33 píše:No, keby som mal platný pas, tak by nebol problém.
ani ja ho uz platny nemam a hned sa ma vypytovali, ci s tym nebudem mat problem v ramci Srbska a Ciernej Hory....vravim, ale ved uz aj tam to funguje na klasicky obcanak...kazdopadne nasadili my chrobaka do hlavy :hmm: tak som to ihned za horuca riesil, nerad by som cvakal za urgentne vybavenie pasu 132€ :hroza: (t.j.do 2 dni - inak 33) lol dovolal som sa na svk velvyslanectvo v Srbsku :D to som zvedavy kolko pride ucet za telefon :panika: :D tak tam ma typek ubezpecil, ze no problem, ak som slovak cesta do Bosny na obcanak, to iste sa tyka aj Montenegra, ale to som si este pre istotu overil cez Ministerstvo zahr.veci svk

Okrem krajín Európskej únie možno na občiansky preukaz cestovať aj do Chorvátska, na Island, do Lichtenštajnska, Nórska, Švajčiarska, Čiernej Hory, Bosny a Hercegoviny, Macedónska a do Srbska. Ak sa však niekto vyberie na dovolenku do Turecka či Egypta, s občianskym preukazom nevystačí. Občania SR môžu cestovať na územie Čiernej Hory na dobu do 30 dní pobytu aj na občiansky preukaz.

takze :ciga: ale ten pas si vybavim tak ci tak, clovek nikdy nevie kedy ho zaveje na Ukrajinu :D
cepi píše:
takze :ciga: ale ten pas si vybavim tak ci tak, clovek nikdy nevie kedy ho zaveje na Ukrajinu :D

na finlandiu a cigarety? :-D
Kterej :D ?

http://mobilni-telefony.heureka.cz/noki ... pecifikace" onclick="window.open(this.href);return false;

http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... pecifikace" onclick="window.open(this.href);return false;

http://mobilni-telefony.heureka.cz/htc- ... pecifikace" onclick="window.open(this.href);return false;
Já bych nebral ani jeden. Nedávno jsou kupoval nový telefon a už jsem měl málem v kapse Wave, ale jsem moc rád, že jsem do něj nešel. Hardwarově je na tom opravdu dobře, ale Bada tento jinak skoro dokonalý fon naprosto degraduje. Být tebou, tak se zaměřím na mobily s androidem, ten mi přijde naprosto bezkonkurenční. Jo a taky bych si rozmyslel nákup šedivek, raději připlatit, než potom nedávat, že reklamace neprošla, nebo trvá nadměrně dlouho.
nic urgentne, ale ceski kluci :D otazka zrejme na vas, ma niekto z vas osobnu skusenost s Cervenou vodou? nejedna sa o ziaden zensky nick rekreacna? oblast v Ústí nad Orlicí....vyzera to tak, ze sa tam v juni kotulame na jeden futbalovy turnaj :yahoo: tak ma zaujima co a ako v tejto oblasti
Před pár dny mi po dlouhých pěti letech odešel do věčných lovišť můj oblíbený Sony Ericsson w200i. V dnešní době sice cihla, svojí službu si ale plnil na výbornou :) Každopádně teď je na řadě výběr nového telefonu a předem píšu, že nechci žádný dotykový, nýbrž klasický. Dotykáče mi prostě nevyhovují (věčně zadělanej display), takže nemá cenu mi ho vnucovat nebo mě jakkoliv přesvědčovat :D Nicméně, já už sem si vlastně vybral. Respektive mám tři kandidáty, mezi kterými se rozhoduju.
Na telefon nejsem náročný a to se taky odráží na ceně. Nechci dávat za telefon tisíce, bohatě mi stačí telefon do 2k, který má základní funkce + aby neměl nějaké chyby firmwaru atp. a hlavně mi jde o hudbu. Hodně času trávim v autobuse, takže poslouchám cca 2-3 hodiny denně a na kvalitní poslech hudby si celkem zakládám. Tedy aby měl kvalitní zvuk a vysokou hlasitost :jn:

Co bych ale od vás všech chtěl a potřeboval, je poradit, který z těchto tří telefonů je nejméně problémový, je nejkvalitnější atp.

1. Nokia Asha 201
2. Nokia X2-02
3. Samsung S5610
Já osobně už jen kvůli kvalitě foťáku a konektoru USB 2.0 volil Samsung, nehledě na to že ta první Nokia je už od pohledu odporná, obě dvě mají horší display než Samsung, a především Nokie nemám rád :-D
Ak máš so Samsungom skúsenosti, asi by som si ho tiež vybral, pôsobí na mňa najlepšie.

Ale tak ja som známy Nokiák, je to vec zvyku. Jediný iný mobil, ktorý som mal, bol SE aj ten skončil utopený v :v_hajzli: :lol2: takže tak.

Odvtedy som poverčivý. :oops:
Asi to nebude náhodou, že mi většina lidí nedoporučuje Nokie :hmm: Tenhle Samsung má dobrý hodnocení, takže do něj na 90% jdu. Dík všem za rady :thumbsup:
Nokie sa za posledne dovolim si tvrdit dva roky velmi zhorsili. Odkedy nastal boom dotykacov tak to snimi ide dolu vodou, nemaju ani jeden poriadny fon, co by stal za rec. Za to naopak Samsung vyletel hore neuveritelne. Preto na tvojom mieste by som sa skor este popozerala po ponuke, ktora je v dispozicii.
Je fakt skoda, ze buttonky idu uz do zahuby :(
Cathy píše:Nokie sa za posledne dovolim si tvrdit dva roky velmi zhorsili. Odkedy nastal boom dotykacov tak to snimi ide dolu vodou, nemaju ani jeden poriadny fon, co by stal za rec. Za to naopak Samsung vyletel hore neuveritelne. Preto na tvojom mieste by som sa skor este popozerala po ponuke, ktora je v dispozicii.
Je fakt skoda, ze buttonky idu uz do zahuby :(
Nie boom dotykacov, ale smartphonov...Nokia je uz uplne v srac*ach, tam uz nepomoze nic. Skoda, bola to dobra znacka, ale neskutocne zaspali dobu (narozdiel od Samsungu, Sony, HTC, Motoroly ci koniec koncov aj Apple).

Ale myslim, ze pri tychto lacnejsich modeloch (low end) je jedno, aku znacku si vyberies. Ja by som vyberal podla designu :neviem:
otazka za 1000 bodov,vie mi niekto poradit,aby som prepojil podzigany samsung s notebookom tak,ze by mi na notase siel net prostrednictvom o2 netu v mobile. lebo bez netu sa neda fungovat vobec
Joe S. píše:otazka za 1000 bodov,vie mi niekto poradit,aby som prepojil podzigany samsung s notebookom tak,ze by mi na notase siel net prostrednictvom o2 netu v mobile. lebo bez netu sa neda fungovat vobec
Dole vpravo ako je cas, tak mam sipku - moznosti, ktore rozkliknem. Je tam modra ikona, ktora symbolizuje Zariadenia blueetooth. Da sa k nim dostat aj cez Ovladaci panel.

Tam treba sparovat obidve zariadenia. V PC sa objavi pocas toho procesu kod a ten treba dat do mobilu. Potom sa mobil ulozi ako riadne zariadenie bluetooth.

Vzdy musis mat samozrejme zapnuty bluetooth na mobile.

Potom uz len opat kliknes na modru ikonku, vyberies si tam svoj mobil, das pripojit, potvrdis v mobile a je to.
no nechápem, prečo, ale stále to tomu drbe.

píše, že časový limit vypršal :nervy:


a cez kábel to bude asi väčší problém, lebo ten samsungový program je :bee:
Potreboval by som poradiť nejaký web kam uploadovať fotky. Niečo čo nebude fotky zmenšovať, má slušnú kapacitu, dá sa pomocou toho ľahko zdielať a je to free. Dosť pozitívne hodnotenia som videl na flickr, ale tam by mi free verzia kapacitne nestačila. Nie že by za pro pýtali nejak veľa peňazí, ale ak by as našlo niečo zadarmo. :hop:
Odišiel HD, našťastie sa to dalo zachrániť, ale už nechcem zažiť ten stres že je to všetko v :censored: Nejako som to zálohovanie podceňoval. Na zálohovanie dokumentov už som si vybral dropbox, tam mi tie 2 GB stačia, zatiaľ.
U mňa imageshack.us, iný v podstate ani nepoužívam (iba imgur na drobnosti). :wink2: Ale ako je to s kapacitou, to neviem. Kto chce lepšie, musí platiť. :nono:
kajo píše: Nie boom dotykacov, ale smartphonov...Nokia je uz uplne v srac*ach, tam uz nepomoze nic. Skoda, bola to dobra znacka, ale neskutocne zaspali dobu (narozdiel od Samsungu, Sony, HTC, Motoroly ci koniec koncov aj Apple).

Ale myslim, ze pri tychto lacnejsich modeloch (low end) je jedno, aku znacku si vyberies. Ja by som vyberal podla designu :neviem:
mala som moznost tyzden pracovat s Nokiou N8 a poviem Ti ze otrasna opacha, ktora naozaj nema to co by clovek cakal vraj od najlepsej nokie aka je. Samozrejme ma par plusov ale velmi vela minusov, mne skor tento mobil prisiel ako mobiln mp3 s malym mobilnym fotakom, kedze kapacita vnutornej pamate mobilu je 16gb a vyborny fotak 12mpx-naozaj kvalitne zaostrene fotky. Ovela viac ma sokovalo, ze widgety na plochu si nemozes dat ake chces ale len nejaku prednastavenu nainstalovanu ponuku, ktora je chudobna a ponuka len klasicke aplikacie typu - kalkulacka, obrazky, dake videa cnn atd. Plusom este hodnotim moznost rychlej volby kontaktov na prednej obrazovke -tych najpouzivanejsich. Posledny plus priradujem k obrazovke - vidno velmi dobre aj na slnku. A mozme zacat s minuskami. V prvom rade ten telefon ma zvlastnu konstrukciu, ok nech je kovovy zo zadnej strany, ale ten kov je klzky, mobil je po bocnych hranach zaobleny cize do ruky nesadne ale smyka sa jak namocene mydlo. Cize ovladatelnost jednou rukou sa rovna bud obojrucne alebo najdenie si systemu ovladania jednou rukou, co riskujes ze sa ti zdrbe na zem. Na zadnej strane fotak nie je zarovno s puzdrom mobilu ale jemne vycnieva, nema ziadnu krytku co predpokaldam casom sa to znici. Hardverove tlacidlo dole je tak nestastne umiestnne ze stisnut ho jednou rukou v mobile je nemozne a podari sa to len obcas. Reakcny cas mobilu je taky ako sa mu zachce. Niekedy prekvapi prehnanou precitlivelostou a niekedy mozte tukat kolko chcete, nepohnete nim. Napr pri ukonceni hovoru - niekedy hned reaguje, niekedy takych dobrych 20 sekund mozem do toho klikat kolko chcem nechce reagovat. Vadil mi aj zvlastny pristup do menu, zvlastne rozmiestnenie tych aplikacii. Napr kym som nasla kde je radio, mi to kus trvalo, navyse dat ho napevno ako widget na jednu z troch hlavnych obrazoviek je jednoducho nemozne, lebo ono vam to tam zostane iba vtedy ked ste to predtym pocuvali, ako nhle prepnete na hudbu tak sa vam tam zobrazi rychly pristup k prehravacu, cize cele naprt. Co sa tyka internetu - som zabudla na plusko a to je vyborna vysoka citlivost na wifi aj troska vzdialenejsej polohe, ale zas pripajanie a nasledne otvaranie webu, zerie drahocenny cas, s operou nespolupracuje, s viacerymi oknami ani nahodou. Cize len predvoleny vyhladavac v mobile, ktory je totalne nelogicky, kym som prisla na princip ovladania tak mam z toho sive vlasy. A vadilo mi, ze texty sa neprisposobia obrazovke ked napriklad kliknem na konkretny clanok, co naopal v mojej SE x perii mini 10 nerobi najmensi problem. Ak si ulozite prednastavenu siet na automaticke napajanie verte mi, ze toto sa vypnut neda, iba refreshovanim mobilu tak, ze najprv nastavite manualne prihlasovanie a vypnete - zapnete mobil. Takze neodporucam nastavovat automaticke rozpozunanie siete, lebo to tak zerie baterku ze po dni mozte nabijat. INac pri beznom pouzivani 5 dni vydrzala, to znamena par sms a dva tri kratke rozhvory.

Tolko asi staci k tolko avizovanej nokii. Jenoducho je to symbian ktory nema podla mna ziadnu ale ziadnu buducnost. Moj malicky android je oproti tomu velky hrac - ma jednie minus a to, ze citlivost na wifi by mohla byt vyssia, ianc mi ponuka ovela viac moznosti a radosti ako tento velky avizovany gigant od nokie.

Tjot vsjo, pekny den :)
nevedel by niekto pozhanat film

"Čištiliše" - Očistec

http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/30021" onclick="window.open(this.href);return false;

na rôznych "waroch", kde by to dostupne aj mohlo byt, regnuty nie som, tak kto by mal k nim, no najmä k tomu filmu mal nejaky free pristup, potesil by ma, ak by to bolo dost zlozite, no priechodne, uslo by sa trebars aj na kavu:)
http://www.ulozto.cz/xbdRQ52/cisciliste ... -cecna-avi" onclick="window.open(this.href);return false;

Dik Cepi,uz to stahujem :good:
dik za info arek + popo, ale je to bez tituliek :verysad:
Ahoj, neviete náhodou niekto, kde by som našla pesničku, resp. hokejovú hymnu, či čo to je s približným textom -
"Hokejka naša už sme tu zasa tak ...., pohárik vínka či ..... nás hrej, rozhodca píska tak pozrime z blízka ten ...., všetkých nás spája nádherná hra hokej. ..... červené svetlo svieti, puk je v sieti zas. ... Chlapci do toho, nebojte sa ničoho, veď sú to len družstevníci trénovaní v kukurici, tak je tak to je, ideme chlapci, ideme...."
Ďakujem!
Chlapci kdo je schopný sehnat tuto kšiltovku? :please: (velikost S/M, vyšívané loga)

Obrázek

U nás je na eshopech vyprodaná a údajně se nedá objednat ani z USA, ale vím, že tady jsou zruční lidé a někteří dokonce bydlí na druhém kontinentu tak vás prosím :pray:

Kdyžtak se ozvěte PMkou byla by i odměna.
Inštaloval niekto NHL 04 na Windows 7?
Cez víkend som to odinštaloval, aby som nahodil aktuálne súpisky a módy a teraz to neviem nainštalovať. Keď to spustím, nabehne biela obrazovka a vyhodí chybu, že program nhl2004.exe prestal pracovať. Na nete je kopa ľudí, čo mali tento problém, ale mne žiadne z riešení nezaberá. Hlavne, že som to už predtým viackrát inštaloval bez problémov. :popi:
Lukas33 píše:Inštaloval niekto NHL 04 na Windows 7?
Cez víkend som to odinštaloval, aby som nahodil aktuálne súpisky a módy a teraz to neviem nainštalovať. Keď to spustím, nabehne biela obrazovka a vyhodí chybu, že program nhl2004.exe prestal pracovať. Na nete je kopa ľudí, čo mali tento problém, ale mne žiadne z riešení nezaberá. Hlavne, že som to už predtým viackrát inštaloval bez problémov. :popi:
Zkousel jsi to treba pustit v kompatibilite pro XP?
Áno.
Našiel som, že problém väčšinou spôsobuje Internet explorer novší ako 8 (fakt, internet explorer :-D ) ale ja mám práve tú IE8. Nikdy som to neaktualizoval, keďže to nepoužívam.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES