Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HC Slovan Bratislava

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.

cepi píše:tisko zavidime :) akurat som na Sport2 (kuva, skoda, ze na Sport1 dostava prednost lev) omrkol zapas proti Petrohradu a :klobuk: neskutocny zapas, v neskutocnej atmosfere (a to som sedel len za TV)....presne v tom je ten rozdiel medzi KHL a nasou sranda ligou.....NHL tu miesta nebudem, to je liga lig, ale clovek, ktory sleduje zapasy KHL a ma chut sledovat aj nasu sranda ligu, by si to mal 2x rozmysliet :giggle: to je uplne iny level a prichodom Malkina, Ovechkina, Datsuyka, Kovalchuka atd.,to bude opät o niecom inom
v Slovane je uz isty Visna, ktory si svoju premieru odbije v sobotu, vyzera to aj na prichod Andreja Sekeru, spominal sa Chara, ale ten riesi NHLPA veci, takze ten je pase + nejaki zahranicni hraci, ale pokial nie je dohoda na svete, Krajci mlci :psst:

btw, nerad by som predbiehal a odpisoval Stanu, Laca, ci Hudacka, no vyzera to tak, ze sa môzeme tesit na nasu buducu repre 1tku - Jaro Janus :cinka: chyta absolutne paradne a uz sa neviem dockat jeho seniorskej repre premiery
Petrohrad riesil pocas zapasu 84! striel, na Janusa slo 44, (heh Stepanek podostaval ine vystavne vinkle) prva hviezda zapasu bola jasna
Obrázek
Na to ze Lev vznikl ze dne na den se drzi dobre. A porovnavat divacke navstevy se Slovanem...Are U kidding me :D ? Slovan zabehnuty tradicni klub proti novorozeni... ale bodove zatim kraluje Lev... Az budu v Praglu asi zajdu.. a kez by na Slovan, to by byla paradicka :good:
Práve som prišiel zo zápasu a nemám slov, neuveriteľné, neskutočné, famózne ..... hokej hore-dole od samého začiatku až do úplného konca (no až na poľavenie Slovana v prvej časti druhej tretiny, kde mali za 11 minút jednu strelu na bránu)

Ale zápas mal všetko, až na bitku, gól v presilovke, gól v oslabení, videorozhodcu, neuznaný gól, trestné strieľanie, perfektné zákroky Janusa. A tá gradácia v posledných 6 minútach, najprv neuznaný gól Petrohradu v presilovke, potom Šatanovi ušiel puk v útoku ale dočiahol ho a šup nad lapačku Štepánkovi :lol2: a následne gól Bartoviča, ktorý musel potvrdiť až videorozhodca, ale to bolo jasné, že bude platiť, celá hala vo vytŕžení. Škoda Bližňíkových dvoch šancí, ktoré smolne nepremenil, mohol byť výsledok ešte krajší, no takto to bolo napäté až do konca

A cepi, na Janusa šlo 52 striel, z toho 50 úspešných zákrokov mal, ten chalan je Boh :poklona: :poklona2:

Tá atmosféra, niečo takéto som nezažil, aj 6. finálový v košiciach v 2008om bol oproti tomuto ho*no, hovorím, kto má možnosť, nech ide na nejaký zápas, za tých 10 eur na lístok to určite stojí :super: (+ 2 za pivo :lol2: )
tak priamo na stadione to musel byt iny zazitok :good: ta tradicna zaverecna dakovacka - hokejisti "na kolene" - divaci posediacky a potom vsetci naraz hore a potlesk :) dnes padali do Stepankovej brany pomaly goly sezony :D aj ked Stepanek asi nemal svoj den :paperbag: to sa o Jarovi povedat neda :)
ale za tymi 44 si stojim :) na Sport2 to po skonceni zapasu ukazovali graficky, hned som zaostril na strely + pocet zakrokov - 84! striel celkovo, z toho 44 na Jara, ale podsuvam iny dôkazovy material - http://img222.imageshack.us/img222/7379/25537231.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (vpravo dole) :rtfm: :D ale na tom nesejde, mame sa v jeho pripade na co tesit :jj:
keby len tá ďakovačka, ale aj po 4. góle tie mexické vlny a potom keď v poslednú minútu a pol celá hala standing ovation, to bolo waau, riadne zimomriavky z toho :nervozny:

Štepánek je cedník :jn: (dnes bolo vidno, že nebol vo forme)

Ale čo je super, tak proti takým hráčom, ako sú v Petrohrade sa dokázali prezentovať aj naše mladé nádeje Tomáš Mikuš a Štastný (akurát ten jeho faul v tretej tretine :nervy: ). A okrem Janusa by som vyzdvihol Štajnocha, ten nespravil v defenzíve snáď žiadnu chybu a dokázal ustrážiť hviezdy ako Afinogenov, Thoresen, Prucha, budúci rok bude určite na MS :good:
Klobuk dole,ta atmosfera je tam fantasticka co som mal moznost vidiet na youtube :poklona: + dnesna vyhra nad SKA :good:

Joe S. píše:keby len tá ďakovačka, ale aj po 4. góle tie mexické vlny a potom keď v poslednú minútu a pol celá hala standing ovation, to bolo waau, riadne zimomriavky z toho :nervozny:


Ale čo je super, tak proti takým hráčom, ako sú v Petrohrade sa dokázali prezentovať aj naše mladé nádeje Tomáš Mikuš a Štastný (akurát ten jeho faul v tretej tretine :nervy: ). A okrem Janusa by som vyzdvihol Štajnocha, ten nespravil v defenzíve snáď žiadnu chybu a dokázal ustrážiť hviezdy ako Afinogenov, Thoresen, Prucha, budúci rok bude určite na MS :good:
Ja samozrejme som na každom zápase Slovanu,je to niečo parádne,tu atmosféru zaživať,až na 1 zápas má zatial Slovan vždy vypredané a pred plným štadionom chalani bojujú ako draci,mexické vlny,dakovačka,no proste :jupi: :wave: a čo ma najviac teší,že káder Slovana tvoria prevažne mladý hráči SR a nepozliepali to legionármi z CR,Ruska ....čo je velmi dobrá správa aj pre trénera Vújtka,lebo chalani sa zohrávajú a získavajú kopec skúseností v KHL. :thumbsup:

k tým mladým nádejám ,čo si tu Joe menoval,by som ešte pripomenul,že momentálne je zranený veľmi šikovný hráčik Marko Dano,trojka,Sťastný,Daňo,Ölvecký,lietali celú prípravu po lade ako diabli a videli sa aj naslepo,patrili k najlepším v príprave a už sa velmi teším,až to znovu roztočia. :clap: No škoda Joe,že si nedal vedieť,že tam budeš,vybavil by som ti lepšie miesto na A a po 1 tretine sa mohol každý kto chcel osobne vyfotiť s Markom Danom a trochu s nim pokecať,čím by si mal aj takú malú spomienku na ten parádny zápas. :wink2: Je to pohodový chalan ktorý má velkú budúcnosť pred sebou. :thumbsup:

Ja som si pre istotu obnovil pernamentku, urobil som dobre,lebo nemusím zhánat horko ťažko lístok a tie zápasy sú parádne a teším sa dopredu na každý 1 zápas,čo oproti Extralige je :hehe: nič proti nej,ale to sa nedá porovnávať,ako nebe a dudy. :wave:

V sobotu Slovan čaká zápas proti tímu Avangard Omsk kde hrá šikovný náš hráčik Záborský a ako inak už teraz sa nedajú zohnať lístky cez ticketportal,lebo už je drvivá väčšina vypredaných. :)

http://www.dailymotion.com/video/xto885 ... mbediframe" onclick="window.open(this.href);return false;
ja som mal parádne miesto v B5, som mal jednu bránu priamo pod sebou a samozrejme výhľad zo všadiaľ parádny.

A tie lístky, ešte sa uvoľnia, ja som kupoval s kamarátom v sobotu o štvrť na 12 v noci
kto sa chysta na jaroslavl? :hmm:
Sunbeam píše:kto sa chysta na jaroslavl? :hmm:
som na každom zápase Slovana takže ja, :yes:hmm ešte niekto?

Budu to parádne duely,zvlášť teraz,ked není NHL a hráči prichádzaju do KHL ,dnes máme Omsk v zostave so šikovným Záborským,Omsk 3 x za sebou prehral,tak pôjdu naplno,4 prehru už nebudú chcieť dopustiť,dres Slovanu ale už oblečie Višňa,čo chalanom pomôže hlavne pri presilovkách a tak spolu s skvele chytajúcim Janusom,Sarkym,Hudym a spol v útoku verím,že ich chalani dajú dole ako nedávno Lev. :)
Tak chalani zápas zvládli a pred opäť fantastickou kulisou porazili Omsk 4:2. :clap: Gol strelil i Lubo Višnovský,ešte to nebol úplne 100% výkon,preto ho ani neposielal tréner na presilovky so Sarkym,ale to chce len prax,zohraju sa a bude to paráda i pri nich. :yes:
:sok: neskutočná eufória a výborné výsledky a výkony Slovana sa postarali, že v priebehu chvíľky bol vypredaný zápas proti Dynamu Moskva s Ovečkinom v zostave a na CSKA s Datsyukom a spol. ostalo pár voľných miest :sok: a to napriek zdraženiu lístkov o 2 eurá
Zatim parada :good: , akorat kdyz na ne vsadim tak mi doserou tiket :D Jak to ma vlastne Slovan v extralize, stejne jako loni Poprad anebo na ni hodili bobek?

Slovan riesi uz len KHL; c.
Selly8 píše:Zatim parada :good: , akorat kdyz na ne vsadim tak mi doserou tiket :D Jak to ma vlastne Slovan v extralize, stejne jako loni Poprad anebo na ni hodili bobek?

Slovan riesi uz len KHL; c.
Ako hovorí cepi,extraligu priamo Slovan už nehrá,ale majú takzvaný farmársky tím ktorým je Skalica,v nom hrajú aj mladý chalani zo Slovana ktorý sa nezmestili na súpisku A,ale klub si ich necháva v zálohe,v prípade zranení,chorôb,poklesu formy :)
kedze Slovan zhana este borca na post 1 centra, vyzera to na Misa Handzusa; uz prebehli nejake otukavacky, Zeus sa najskôr rozohra v Banskej a potom si to namieri do Slovana ;)
cepi píše:kedze Slovan zhana este borca na post 1 centra, vyzera to na Misa Handzusa; uz prebehli nejake otukavacky, Zeus sa najskôr rozohra v Banskej a potom si to namieri do Slovana ;)
Mišo Handzuš to zrejme nebude,i ked je pravda,že Miro Satan ho kontaktoval telefonicky v tejto veci..Ale Mišo chce najskôr odohrať ako slúbil pár zápasov za Bansku Bystricu,potom eventuálne na konci decembra-januári by to do Slovanu podpísal,ale to už môže byť neskoro.Slovan potrebuje centra teraz,čakať tak dlho sa mu ani neoplatí,v tom čase už môže byť dávno po stávke a tú potrebu centra by mali nadalej.Takže sa poohliadnu aj inde.
cepi píše:kedze Slovan zhana este borca na post 1 centra, vyzera to na Misa Handzusa; uz prebehli nejake otukavacky, Zeus sa najskôr rozohra v Banskej a potom si to namieri do Slovana ;)
Teraz už je na beton isté,že Miško Handzuš to nebude,potrebuje ešte tak 1 mesiac na uzdravenie.Udajne je v hre Sobotka zo Slávie,ale oťukávajú aj iných borcov,čo sú ešte v USA tak uvidíme,kto to nakoniec bude. :frajer2:


Konečne sa mi podarilo čosi podobné nájsť, tak to hádam autor nevymaže. Aj napriek prehre bol toto nádherný okamih v podaní Višňu a reakcia/zvuková kulisa je autentická. Takto to vyzerá na všetkých zápasoch Slovana a tá atmosféra neutícha počas celého zápasu, ba čo viac, v momentoch ako tento sa stupňuje a je tomu tak i v zápasoch proti papierovým favoritom. Jednoducho krása. Kto nezažil, neuverí. :poklona:
Tak dnes nám začala aukcia na lístky zápasu proti Levu Praha cez ticketportal ktorá potrvá do nedele.Je to taký test vedenia,kam až ludia sú ochotný s kúpou vstupeniek zájsť a zamedziť ich predaju na čiernom trhu priekupníkmi.Nech peniaze idú do klubovej pokladničky ako im to nazval pán Krajči. :sarcasm: Podla toho ako to dopadne sa bude vyvíjať potom ich predaj na dalšie zápasy. :neviem:

Momentálne je najvyššia hodnota ponuky za lístok 283 Eur. :-O Teda ak to je niekto ochotný dať,skôr mi to príde ako umelo zdvihnutie ceny bojkot fanúšikmi ktorý potom odkážu nech si ich kúpia Dlhý,Siroký,Bystrozraký a Krajči sami za tie sumy. :wink:
http://sport.sme.sk/c/6593317/slovan-ch ... atana.html

Obcas sranda citat tie diskusie :D

BTW. cisty zakrok, niet o com.
"Ako budú reagovať fanúšikovia Slovana, nemôžem kontrolovať. Samozrejme, že budem trochu sklamaný, ak budú pískať. Vždy som bol veľmi súťaživý a s rovnakým odovzdaním i nasadením hrám vždy, keď si oblečiem dres Slovenska. Keby som narazil iného hráča z iného klubu, nikto by si ten hit už nepamätal. Ako som už povedal, v tej rýchlosti, v akej sa to odohralo, som do poslednej chvíle nevidel, že to bol Miro. Keď nastúpim za Slovensko, všetci budú zasa vyžadovať, aby som hral tvrdo. Taký je hokej," povedal pre denník Plus jeden deň Chára a pokračoval: "Je mi to veľmi ľúto, že Miro je zranený a nemôže hrať. Hokej je tvrdá hra a som si vedomý, že to bol silný náraz, ale nikdy som úmyselne nechcel nikoho zraniť."

"S Mirom sme dobrí kamaráti, takisto aj naše rodiny. Veľmi si ho vážim ako človeka a hráča. Je to inteligentný a múdry človek a my si túto situáciu budeme vedieť vyriešiť sami dvaja. Nemusia to za nás dvoch riešiť iní. Mirovi a jeho rodine som sa snažil viackrát dovolať a kontaktovať sa s nimi, pretože mi to nie je ľahostajné, že je zranený, žiaľ, bez ohlasu," doplnil Zdeno Chára.

placko Satan u mna pekne klesol :thumbsdown:

btw, Hokejový špeciál Slovan v KHL v sobotňajšej Pravde

V 56-stranovej prílohe si okrem iného môžete prečítať:

Kabrňáci vyšli za titulmi z dvora
príbeh bratov Čadovcov, úspešných trénerov

Nemám ani televízor
Jonathan Sigalet tvrdí, že atmosféra na Slovane sa vyrovná súbojom o Stanleyho pohár

Lintnera zbalila polícia, Kapuša vystrašil šváb
dobrodružstvá slovenských hokejistov v ruskej lige

Zdeno Cíger: Hokej som vždy riešil srdcom
legenda Slovana odovzdáva skúsenosti deťom v hokejovej akadémii

Najradšej spomínam na Kazaň
Roman Kukumberg si obliekal dresy piatich ruských klubov

Mama vždy vedela, kto vyhral
Hudáčkovci sú úspešná hokejová rodina

+ Mapa KHL
Ale Šatan bol dlhé roky normálny. Minulý rok mal v lige 2 incidenty s Martinom Bačom z Nitry, tvrdil, že Martin ho napadol, pritom Mirko ho provokoval počas celého zápasu, potom dostal na pi** od Baču a myslím, že každý zachytil, čo sa vtedy v Bratislave dialo :grc:

Odkedy sa vrátil do tipsport extraligy tak sa z neho stal plačko. Ale na jeho výrok nezabudnem :D "Keď to bol čistý zákrok, prečo mám na tvári stehy ?" :hop:
Včera som bol na zápase KHL HC Slovan -HC Lev 2:1 goly Višňa,Kukumberg-Chára..Atmosféra bola parádna,vypredaný štadion hnal našich chalanov do útoku,dodával im psychických síl, golov moc nepadlo,ale hralo sa naplno až do konca,paradny duel.Zdena Cháru fanúšikovia vypískali,len sa dotkol puku,počas celého zápasu a halou znelo Miro Sataaan je náš kapitán a vzápäti piskot na Cháru.http://www.sport.cz/hokej/kontinentalni ... tml#hp-sez" onclick="window.open(this.href);return false;

cepi, Pasha Satan a plačko? mimo fanúšikov Slovanu nadávajú ludia na rôznych weboch na Mira vraj je plačko.Hmmm zaujímalo by ma,ak on je plačko,čo je potom Zdeno?Miro od toho zápasu nevydal jediné prehlásenie,nič nekomentoval a stráni sa rozhovorov z mediami.Naproti tomu Zdeno urobil rozhovor,ako mu Mirko ani jeho rodina nezdvíha telefon,ako by ho mrzelo keby na neho pískali fanúšikovia Slovanu pri zápase atd.Takže kto vyplakáva do médii Miro,či Zdeno a jeho fanúšikovia?Ja myslím,že sa to moc nafukuje zbytočne.Miro sa uzdraví,Zdenovi fanúšikovia dali najavo,že za Mirom stoja a bránia si svojich hráčov ,trochu ho vypískali,časom to všetko utíchne,Miro zo Zdenom si to vysvetlia a pôjde sa dalej,mediálna bublina splasne a sústredí sa zase na nejaké dalšie kauzičky,čo sa vynoria v budúcnosti.
Ludia co piskali na Charu su u mna primitivi.Su niektore veci co sa nerobia. KOnkretne sa nepiska na mozno najlepsieho slovenskeho hraca v historii a uspesneho kapitana repre za jeden absolutne cisty zakrok na hraca slovana. Tito ludia si asi z toho co vidia v europskom hokeji myslia ze toto bol nejaky likvidacny zakrok pritom to bolo tak ciste ze ani cistejsie uz nemoze byt. Svojho casu schytal Jagr od Oveckina daleko spinavejsi zakrok na hrane a nevyplakaval ako Satan a hlavne fans slovana. Inak ocakavam ze tito fans budu prvui vyblakovat slovenskooo ked chara zas odkapitanuje tim k nejakemu uspechu. Aby som bol objektivny nieco podobne ale v daleko daleko mensej miera se odohralo pocas posledneho lockoutu v nitre kde cast hladiska nadavala demitrovi a handzusovi. Proste primitiv sa prejavi.
mitch píše:Ludia co piskali na Charu su u mna primitivi.Su niektore veci co sa nerobia. KOnkretne sa nepiska na mozno najlepsieho slovenskeho hraca v historii a uspesneho kapitana repre za jeden absolutne cisty zakrok na hraca slovana. Tito ludia si asi z toho co vidia v europskom hokeji myslia ze toto bol nejaky likvidacny zakrok pritom to bolo tak ciste ze ani cistejsie uz nemoze byt. Svojho casu schytal Jagr od Oveckina daleko spinavejsi zakrok na hrane a nevyplakaval ako Satan a hlavne fans slovana. Inak ocakavam ze tito fans budu prvui vyblakovat slovenskooo ked chara zas odkapitanuje tim k nejakemu uspechu. Aby som bol objektivny nieco podobne ale v daleko daleko mensej miera se odohralo pocas posledneho lockoutu v nitre kde cast hladiska nadavala demitrovi a handzusovi. Proste primitiv sa prejavi.
Ten hráč Slovana nebol náhodou dlhoročný kapitán našej reprezentácie a držitel takmer kompletnej zbierky medaili ktoré SR vo svojej historii získalo?Nejako rýchlo sa zabúda :-( Zaujímavé ako moralisti(neber to osobne,myslím to všeobecne,na rôznych weboch) vykladajú nám fanúšikom Slovana čo sa nerobí ale úplne v klude sa prizerali ked na Mira Satana na našich štadionoch pískali,vulgárne mu nadávali,hádzali po nom odpadky a skúšali ho poliať pivom.Ale k veci.Včera nebol Zdeno u nás ako kapitán našej reprezentácie,ale hráč súpera (nechápem,prečo stále sa omiela to,že je kapitán reprezentácie,ked to bol v podstate ligový zápas,ale ok,)ktorý aj ked čisto vyradil nášho kapitána a oporu Slovana Mira Satana z hry,kde mu dokonca hrozí aj ukončenie kariéry,dali sme Zdenovi pocítiť,že Miro je náš hráč,stojíme za ním a odsudzujeme to,čo urobil,čisté to zrejme bolo,ale aj tak ho zranil a možno mu ukončil kariéru,to sme mali mu tlIeskať a skandovať bravo Zdenko,nevadí,že Miro už nenastúpi možno na zápas,si borec a tlieskať aj ked nám dal gol? Kto z vás bol v Prahe na tom zápase?Viete vôbec ako to prebiehalo,že to nebol v ten den 1 takýto zákrok Zdena na Mira,že to bolo opakované a že po tom ako sa toto stalo,prišli k nemu obaja treneri Leva a uznanlivo ho za to poklepávali po pleci,že vyradil najnebezpečnejšieho hráča súpera?Dokonca aj inak mlčiaci fanúšikovia súpera,zrazu vyskočili a mali orgazmus z toho,ako jeden Slovák vyradil druhého takýmto zákrokom na lade CR?Vtedy mali nepriaznivú sériu prehier,po väčšinu času mlčali,neboli to ani fanúšikovia Leva,lebo ten ich vela nemá,boli sa kuknúť na Slovan,ako nám hovorili,tak len sedeli na sedačkách ticho a ani nefandili,do momentu,než sa stalo toto.Museli by ste tam byť,zažit a vidieť to na vlastné oči a potom by ste pochopili,prečo sa stalo to,čo bolo včera.Ako som už písal,bolo to vyjadrenie podpory Mirovi Satanovi,oni si raz sadnú,všetko vysvetlia a pôjde sa dalej,tak tu nemoralizujte a zbytočne to nenafukujte,čo bolo bolo,všetko sa časom utrasie a pôjde sa dalej. :)
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES