Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Navrhy

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.

Marťas a budeš robiť zapisovateľa? Či každý si bude značiť svoje nadávky sám?
budú aj tento rok klasické PO topicy v sekcii NHL? ;)
ako som sa uz vyjadril a dokazuje sa to opakovanymi problemami chat by som zrusil, sme FORUM a kto si chce potliachat ma na to ine moznosti skuste azet.sk alebo skype, icq, a ine formy a neotravujte s tym inych - zbytocne to tu je :x
Joe S. píše:budú aj tento rok klasické PO topicy v sekcii NHL? ;)
ano, samozrejme budu, zajtra :yes:
Já bych klidně toho zapisovače robil...
janik píše:ako som sa uz vyjadril a dokazuje sa to opakovanymi problemami chat by som zrusil, sme FORUM a kto si chce potliachat ma na to ine moznosti skuste azet.sk alebo skype, icq, a ine formy a neotravujte s tym inych - zbytocne to tu je :x
janči zasa stymto by som steobu nesuhlasil, ked nechceš čitat chat nečitaj ho, ja sa tam nepozeram nikdy, prečitam si nove veci na fore a eto vsjo na chat sa pozriem maximalne ked mi treba s cepim o niečom ...
nech tu ostane.. moj nazor mne nevadi
Oznameni v chatu o tom, ze: Tato zpráva je od uživatele guillaume, který je na vašem seznamu nepřátel. je snad jeste vic rusici, nez puvodni text.
Nebylo by mozne toto sdeleni nahradit jen nejakym znakem? nebo smajlem?
Treba ''
Nebo Obrázek
AndyF píše:Oznameni v chatu o tom, ze: Tato zpráva je od uživatele guillaume, který je na vašem seznamu nepřátel. je snad jeste vic rusici, nez puvodni text.
Nebylo by mozne toto sdeleni nahradit jen nejakym znakem? nebo smajlem?
Treba ''
Nebo Obrázek
samozrejme to mozeme nahradit, ak sa vacsina uzivatelov spolocne dohodne na niecom inom, mozno aj tom, co si ty navrhol. :yes:
súhlasím :jj:
Souhlas :jj:
Nedalo by sa aby tam nebolo NIČ? Ja ignore nevyužívam, ale toto nemá logiku. Pravda, je to vec programátora, to už viete vy.
Kdyby bylo po mém, uplně bych to ignore zrušil
Getzo5 píše:Nedalo by sa aby tam nebolo NIČ? Ja ignore nevyužívam, ale toto nemá logiku. Pravda, je to vec programátora, to už viete vy.
skumal som aj tuto moznost, ale zatial som neprisiel na riesenie :hmm:
Tak bude se s tim neco delat? Uz je mi z toho na bliti..
Navrhuji aby byla vytvořena skupina pěti pokud možno nezávislých volitelů, která by vždy rána po odehraných zápasech zvolila hráče noci. Připadá mě totiž, že většinou se někod podívá na kanadské body a tím určí hráče noci. A taky by se tim aspon vytvořila aktuálnost, vždyt mě tam Ray Whitney svítil ještě dnes ráno.
martin83 píše:Navrhuji aby byla vytvořena skupina pěti pokud možno nezávislých volitelů, která by vždy rána po odehraných zápasech zvolila hráče noci. Připadá mě totiž, že většinou se někod podívá na kanadské body a tím určí hráče noci. A taky by se tim aspon vytvořila aktuálnost, vždyt mě tam Ray Whitney svítil ještě dnes ráno.
Jistě, čím víc komisí, tím víc HF.
:idea:
Obrázek
:?: :sarcasm:
švolco píše::idea:
:?: :sarcasm:
dostal chat BAN este pred tymto navrhom. :yes:
arek píše:
švolco píše::idea:
:?: :sarcasm:
dostal chat BAN este pred tymto navrhom. :yes:
:hroza: xcem vidiet aspon jednu vetu za co jsem dostl ban
Pravidlá píše:Je prísne zakázané odosielať príspevky, ktorých cieľom je spropagovať svoje webstránky, ktoré admin nepovolil. Takéto príspevky budú zmazané a užívateľ, ktorý ich odoslal, bude potrestaný.
To isté platí aj pre reklamy v podpisoch/avataroch a v súkromných správach.
Vie mi niekto povedať čo to znamená? Ktoré sú stránky, ktoré admin (ne)povolil? Totižto sa mi zdá, že toto pravidlo, obzvlášť v chate, vyžaduje ďaleko väčšiu kontrolu zo strany administrátorov.
bavime sa o chate, kde je predsa len volnejsia debata (niekedy tazko kontrolovatena) a a kde sa objavuju kadejake odkliky, ak by sa stranky s podobnym charakterom objavovali, resp. prezentovali v jednotl.topicoch, v tom pripade by sme zakrocili; podla vsetkeho mas na mysli tie s koncovkami mzfcz, ktore spravuju useri HF o svojom oblubenom time; nepovazujeme ich za nijako konkurencne (nachadzaju sa aj medzi nasimi partnermi) a pokial sa to ich propagaciou neprehana, neprehaname to ani my:) to iste plati aj pre tvoju stranku:)
Yzy si koledoval uz dlouho a pokud tohle neni hrube poruseni pravidel, tak nevim co to je. Ten kluk predstavuje nulovou pridanou hodnotu a jen provokuje. koledoval si uz dlouho a ted prekrocil meze. Delku BAN-u pak seriozne zvazte.
Co takhle moznost userů zvolit si zda si mohou zvoolit ci vymenit chat ban za topicový ban?
martin83 píše:Co takhle moznost userů zvolit si zda si mohou zvoolit ci vymenit chat ban za topicový ban?
:stop: vybral si si cestu, tak si po nej choď :ciga:
jj moje cesta a moje jevistě je chat...klidne vymenim i za delsi topic ban...prosim
371 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS