Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Spoločná česko-slovenská repre

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Toto je športová stránka tak sa tu bavme výlučne o ňom. Čo si myslíte aký máte názor kebyže sme zasa mali bojovať spoločne bok po boku za jednu republiku, či už je to hokej alebo aj futbal? Aký je váš názor? Rád si tu podiskutujem o všetkých plusoch, ale aj mínusoch, ale hlavne v priateľskej a normálnej atmosfére na úrovni nie ako primitívy na pokeci :)
Takže za mňa jednoznačne :yes: lebo na na SVK ide snáď všetko nie len čo sa športu týka od A po Z dolu vodou. Naša repre by mala neskutočnú silu aj keď ano viem isto by tam bolo viacej českých hráčov, ale čo veď ste od nas lepší ja si to priznám v pohode nie som nejaký zakomplexovaný blbeček tak napr. repre U20 tam by sme neboli už len za otlukánkov ako teraz sme aspoň my isto :D a určite by sa dvihla celková úroveň a opäť by sa naši hráči oveľa oveľa viac predávali a zviditelnili a v pohode konkurovali krajinám ako SWE, FIN, RUS či USA alebo aj CAN kurňa šak my by sme boli silný jak hovado :clap: tak čo vy nato? :pivo2:
Rozdělili jsme se, chtěli jste to hlavně vy a teď chcete společný ligy a reprezentace :D
Ale určitě by to bylo zajímavý, to by byl kur*a silnej mančaft! :cool:
MIRA#97 píše:Rozdělili jsme se, chtěli jste to hlavně vy
no s týmto by som bol trošku opatrnejší povedal by som a dosť ľudí najmä starších mi dalo za pravdu, že rozdelilo nás pár "vyvolených" borcov, štatistiky uvádzajú, že proti rozdeleniu federácie bolo okolo 90% ľudí u celej ČSR :wink: dobre nerozoberajme to teraz a ja tu pričlením aj futbal do tejto témy......si vezmite, že futbal je ešte určite o čosi väčší fenomén ako hokej a naše krajiny by boli keď nie úplne najlepšie tak by rozhodne patrili medzi najužšiu špičku na celom svete a to už je čo povedať!! verím tomu v hokeji absolútne a vo futbale by to trošku trvalo, ale aj tam jak by sme sa dali dohromady tak by to bol kapánek iný futbal ako ten čo teraz (ne)hrajeme :hop: ja len pripomeniem možno keby to niekto nevedel tak futbalisti ČSR sú samozrejme majstri Európy, vicemajstri sveta (finále sme hrali proti bájnej Brazílii ano dnes už to vyznieva ako scifi) a ešte sme aj zlatý z olympijských hier, kur*a to je vizitka ty vole :klobuk: a dnes, čo dnes? dnes nemame ani ho*no a to len pre par *******
Dnes je pro nás obrovský úspěch postup na závěrečný turnaj :D

Ale jak by asi vypadala sestava? Čech - Gebre, Sivok, Škrtěl, Hubočan - Hübschmann - Rosický, Kucka (Plašil), Krejčí - Vydra, Lafata :D
MIRA#97 píše:Dnes je pro nás obrovský úspěch postup na závěrečný turnaj :D
no a z toho mi je do plaču :slap: v našich dvoch krajinách podľa mňa drieme strašne veľký potenciál a silná perspektivita :good:

Dobre poďme na tú zostavu strašne rád sa zaoberám takýmito špekulaciámi, že ako by to vyzeralo tak samozrejme vašich hráčov nemám až tak podrobne preskúmaných, ale tak celkom slušnú si napísal ja si to všetko musim poriadne naštudovať a potom namiešam tú správný chémiu :D nie tak teraz by som to dal takto: čech - na ľavo dakto od vás - škrteľ- hubočan/sivok alebo neviem akého ešte máte stopéra - gebre - stoch/weiss - rosický - kucka - nejaký krídelník od vás pekhart? alebo neviem - pred nimi hamšík a na hrote sám vydra to je perfektný zakončovatel :frajer2: sakra a to by potom na letnej padli aj nizozemci kur*fix :lol:
Sakra! Já zapomněl na Hamšíka! Ten tam samozřejmě patří na 100%!
A Pekhart fakt není křídelník :lol2: On je hroťák, na křídlo máme Rajtorala, Pilaře, Krejčího, Rezka...
Pilař presne presne toho som mal na mysli on aj hraje tuším niekde v Nemecku, že? A ktorý je váš najlepší ľavý obranca........a vy ešte máte aj Kozáka v Laziu tuším útočníka, kurňa to by bolo z čoho vyberať už by sme sa netrapili s krajinami jak litva, grecko, dansko či arménsko sakra to by si tu každy chodil po naklep a verím tomu, že zrazu by ľudia mali radi repre pauzy keď by sa na ten futbal dalo pozerať a chodilo by tam verím tomu že vypredané.............ešte jak kouča by som dal P. Vrbu on je dobrý :box:
Jojo, Pilař hraje ve Wolfsburgu, ale v listopadu se zranil a od té doby nehrál :-(
Náš nejlepší levý obránce je David Limberský z Plzně.
A Kozák je nejlepší střelec letošního ročníku Evropské Ligy :)

A co nějaký váš útočník? Hološko, Vittek, Šesták, Guedé, Depetris...
MIRA#97 píše:A co nějaký váš útočník? Hološko, Vittek, Šesták, Guedé, Depetris...
čosi nato rovno zabudni to su sami zmetkari, hološko to je drevo, vittek je zranený, ale podľa mňa už je pomaly, ale isto za zenitom, šesták odmieta reprezentovať pod tými dvoma debilami čo tam akože trénujú a ani sa mu nečudujem, guede ten utečenec už ani nereprezentuje a ani nie je útočník a depetris za nas ešte nehrať tak uvidíme...takže útok je na vás :D ale pár mladých máme v zahraničí čo o nich "nikto" nevie takže niečo by sa isto našlo napr. J. Sylvester :)

teraz trochu odbočím no, ale nech mi dakto dačo sa pokúsi vyhovoriť o nás, šak kurňa dneska váš kreuzi vyhral šak tam by sme už jaký silný tím mali to neni možne čo to nikto nevidí šak keby aspoň federácia bola nech si každy je na svojim ale repre by boli spoločné také cyklo: p.sagan, p. velits, r. kreuzi, štybar, m. velits, j. sagan :wave:
Já cyklistiku vůbec nesleduju :D

Ale co teprve hokejovej nároďák, to by byla paráda :cool:
MIRA#97 píše:Ale co teprve hokejovej nároďák, to by byla paráda :cool:
o tom žádna, to by išli šetci do prdele bez výnimky či kanada, či rusaci :yes:
Tak jak to složíme?
Začneme gólmanama, navrhuju Vokoun+Pavelec+Halák :D
MIRA#97 píše:Tak jak to složíme?
Začneme gólmanama, navrhuju Vokoun+Pavelec+Halák :D
Teoreticky môže byť ondrej a jaro sú jasný ale voky čo ja viem? :D to najlepšie má za sebou by som povedal ale v pohode no alebo možno ešte nech chlapci nasajú atmosféru veľkého turnaja tak čo tak mrázek/janus :D okay tu je to v pohode ideme ďalej nominuj obrancov :clap:
Voky chytá letos u Pens skvěle..

Obránce?
Michálek, Chára, Čáslava, Višňovský, Rozsíval, Klesla, Gudas....možná tak nějak :D
to už nemá zmysel ďalej rozoberať lebo tam je strašne veľa parádnych hráčov a o útoku nehovoriac......poďme hovoriť radšej o vychádzajúcej generácií...........mrázek, janus, hertl, pánik, tatar, faksa, jurčo, jaškin, kundrátek, palat, jordán, šustr, gudas, viedenský, tvrdoň, cehlárik frk to by sme sa o budúcnosť nemuseli báť práve naopak
To doufám, protože ve výchově sportovců všeobecně zaostáváme...Ale zatím máme zajímavý hráče :frajer2:
Prečo ľudia pália mosty?! Prečo len sú taký sprostý? :neviem: :plac:
Cože? :D
Zajímavé :D

Ale je jasné, že už se to nikdy nestane :wink:
Nikdy nehovor nikdy :)
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES