Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Baseball

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

zaujima sa tu niekto o baseball? myslim, ze je to velmi zaujimavy sport a cez leto, ked neni hokej, sa rada pozriem na baseball a clovek sa ani nenazda a nova sezona je tu cobydup, takze vsetci ktory mate radi baseball, piste!
zajtra idem na orioles - pirates :good:
švolco píše:zajtra idem na orioles - pirates :good:
to ako myslis ze "idem"? :D
no ze som vcera bol na MLB, ja som momentalne v Baltimore :D mozem sem hodit nejake fotky
ty zijes v Baltimore? ci len pracovne ci ako? tak jasne hod nejake fotky, nevahaj :D
P6130405.JPG
P6130403.JPG
do konca septembra som tu, potom zas na slovensko a o rok v maji znova, potom sa uvidi..
fotil som len obycajnym fotakom, tak ono vsetky su zdialky rovnake :D tak aby som sem nespamoval.. pre nejake viac foto, info, alebo ak by si chcela alebo niekto iny orioles suveniry, napiste mi do spravy :)

Přílohy

no ja ked som bol v USA (kua ked to tak pocitam tak je to uz 8 rokov ?!? - starnem :D ) tak ma baseball v telke celkom bavil... clovek sa na to nemusel az tak silno sustredit a o nic podstatne aj tak neprisiel :D
tak som sa teda na zaver pobytu rozhodol ze na jeden zapas pojdem aj na zivo - chybaaaa. slovami klasika: good feeling was gone. bol som v seattli na zapae mariners tusim s anaheimom, ale teda dojem z toho bol dost rozpacity... na rovinu poviem ze som sa nudil. nadhod, svih, strike a 2-3 minuty nic, potom zase stale dookola, 2 sekundova akcia a nasledne 2-3 minutova "prestavka". tych par odpalov za takmer 3 hodiny to tiez moc nezachranilo, vtedy ta akcia trvala o 5-10 sekund dlhsie... :P
v telke tie prenosy zachranuju spomalene opakovacky, minianalyzy jednotlivych situacii atd, takze to tam ma lepsi spad, resp. menej hluchych miest, ale nazivo ma to teda nijak extra nepresvedcilo :neviem:
petrik ty si bola na Mariners v Seattli? wau, to by som brala vsetkymi desiatimi teda, som si ista, ze baseball by ma bavil aj nazivo, je to super lebo v hre si vlastne az dokonca odpalis homerun ci nebodaj grandslam :v: a je to, to su len emocie vtedy :D a inak svolco, tie fotky su super za nejake info by som bola vdacna tak ti napisem, :D
baseballova sezona sa blizi :yahoo:

tak co, nenajde sa tu nejaky baseball fan? :serus:
:klobuk:
AndyF píše::klobuk:
ty si fan?
hockeygirl píše:
AndyF píše: :klobuk:
ty si fan?
Vidis ne? Mam baseballovou cepicku.. :jn:
a komu?
Obrázek
som si mohla mysliet :giggle:
Mne sa páčia Brewers :wink:

Přílohy

Baseballová história na Slovensku sa prepisuje! Postaral sa o to 19-ročný nadhadzovač Jakub Ižold, ktorý ako prvý Slovák podpísal profesionálnu zmluvu s tímom MLB (Major League Baseball) Cincinnati Reds. Jakub momentálne žije v Brne, kde hrá za miestnych Drakov, no potom, čo si jeho nadhadzovačské schopnosti všimli skauti z najprestížnejšej baseballovej ligy sveta, sa bude sťahovať do Ameriky.

http://irfast.blogspot.sk/2013/01/jakub ... eport.html" onclick="window.open(this.href);return false;



vyborna sprava, gratulujem :good:
ja som fanda Xankees uz par rokov odkedy som zacal vnimat MLB
Obrázek
Ja som veľký fanúšik baseballu. Vždy pozerám prenos na nete keď ide v rozumnom čase. Normálne rozmýšľam nad tým, že si predplatím MLB.tv na celý rok, aby som sa nemusel spoliehať na nekvalitné streamy. Nemám špeciálne obľúbený tím, rád si pozriem akýkoľvek zápas, ale ak sa dá tak sledujem Mets, Dodgers, Brewers, Cubs, Red Sox ...
Chcel by som zohnať partiu ľudí, aby sme mohli v lete hrávať viac či menej pravidelne baseball, ale zatiaľ sa mi to tu pod Tatrami nedarí :(
S hranim baseballu je jeden podstatnej problem:
treba hokej, fotbal, volejbal, staci i kdyz hrajes 3 na 3. Ale na baseball potrebujes fakt skoro plnej pocet, jinak to nema cenu. Kdyz jsem byl mladej, hrozne me to bavilo hrat (softball) ale prave ani na ruznejch akcich sme nebyli schopny dat dokupy dostatecnej pocet lidi.
A MLB.tv si klidne predplat, ja to mel kdysi na PO a moc se mi to libilo.
na slovensku funguje normal liga, tak ak mas chut, skus sa prihlasit do timu, kt. ti je najblizsie http://www.baseballslovakia.com/aktuality?from=121" onclick="window.open(this.href);return false;
švolco píše:na slovensku funguje normal liga, tak ak mas chut, skus sa prihlasit do timu, kt. ti je najblizsie http://www.baseballslovakia.com/aktuality?from=121" onclick="window.open(this.href);return false;
No keby to bolo také jednoduché, na SK hrajú ligu (Interligu alebo 1. Ligu) iba Trnava, Bratislava a Topoľčany. Ja som z Popradu, navyše mám malé deti, takže je to pre mňa úplne nereálne. Ja som myslel zahrať si len tak rekreačne s partiou. Dá sa hrať aj keď nie je plný počet hráčov, jasné, že už to potom nie je ono, ale keď sa chce všetko sa dá :)
Jakub Ižold, prvý Slovák, ktorý podpísal profesionálnu zmluvu s tímom MLB, nastúpil vo svojom prvom zápase v nižšej baseballovej lige.
Jakub nastupuje za mužstvo AZL Reds v súťaži, ktorá sa volá Arizona League.
Slovenský nadhadzovač nastúpil 21. júna 2013 v zápase proti tímu AZL Indians, v ktorom Reds prehrali 0:5.
Jakub sa na kopec dostal v 6. inningu. Čelil postupne siedmym pálkarom, umožnil 4 odpaly, z ktorých skórovali traja bežci, všetky tri dobehy idú na jeho vrub (earned runs). Pripísal si jeden strikeout. V siedmom inningu Jakuba vystriedal iný nadhadzovač.
Jakubove štatistiky po jeho prvom zápase sú nasledovné:
Počet odohraných inningov: 1
Počet umožnených odpalov: 4
Počet dobehov: 3
Earned runs: 3
Strikeouts: 1
ERA: 27,00

Arizona League je nižšia súťaž, v ktorej hrajú hráči, ktorí sú zväčša vo svojom prvom roku profesionálnej zmluvy. V tejto lige nejde ani tak o víťazstvá alebo štatistiky, ale ide hlavne o to, aby hráči nabrali skúsenosti a zistili o čom je baseball v USA.
Jakubovi prvý zápas veľmi nevyšiel. Dúfam, že v ďalších sa mu bude dariť oveľa lepšie. Budem ho sledovať aj naďalej a držať mu palce. A hádam o nejakých 5 rokov si v MLB pozriem zápas mužstva Cincinnati Reds práve preto, aby som naživo videl na kopci nadhadzovača s menom Izold na drese :)
Jakub Ižold nastúpil 27. júna na svoj druhý zápas v nižšej baseballovej súťaži Arizona League.
V tomto druhom zápase sa mu darilo o poznanie lepšie ako v tom prvom. Jakub sa na kopec dostal už v druhom inningu pri dvoch autoch, ktoré zariadil nadhadzovač pred ním. Jakub pri príchode na kopec zdedil aj jedného bežca. Náš nadhadzovač však vyautoval pálkara a tým pádom nedovolil bežcovi skórovať. Jakub potom ostal na kopci ešte tri celé inningy, počas ktorých umožnil tri odpaly, avšak nedovolil ani jeden dobeh na domácu métu. Postupne čelil 12 pálkarom, pripísal si 3 strikeouty, v spolupráci s prvométarom vyautoval bežca prihodom na prvú métu, na ktorú sa bežec nestihol vrátiť (tzv. pickoff).
Po ukončenom piatom inningu Jakuba vystriedal iný nadhadzovač.
Jakubove štatistiky po jeho druhom zápase:
Počet odohraných inningov: 4,1
Počet umožnených odpalov: 7
Počet dobehov: 3
Earned runs: 3
Strikeouts: 4
ERA: 6,23
Štadión na ktorom hrá domáce zápasy Jakub Ižold a jeho tím AZL Reds - Goodyear Stadium.

Přílohy

Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS