Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPORTovi komentatori (a ich perly)

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Galaxie, Eurosport, STV2, CT2, (CT4), Sport1, SRo, atd.

na sportovom komentatorskom poli, ci uz televiznom, al.rozhlasovom najdeme vela znamych, ci menej znamych komentatorov, redaktorov
zaujimal by ma Vas nazor, co si o nich myslite, ktori su Vasou TOPkou a pri ktorych radsej riesite "mute"; u mna osobne je to tak, ze aj na pohlad pre mna nic neriesiaci prenos ma dokaze pri stavnatom komentovani zaujat (tak napr. TNA na Eurosporte); tak skusim trochen detailnejsie

Eurosport :arrow: tak v tomto pripade sa mi cesky komentar neskutocne pocita a hodnotim ho medzi moju TOPku; spomeniem len komentar K1 (Novotny), TNA (Jererabek?) komentar biatlonu atd., atd., proste maximalna spokojnost

Galaxie :arrow: taky tak bez najmensich vyhrad, ci uz je to sledovanie futbalovych, ci hokejovych prenosov; Viktor Blazek, klobuk dolu, Slavo Jurko ma nielen ze prehlad, ale ten jeho humor je fakt jedinecny, komentar NHL prenosov, hlavne z ceskej strany :thumbsup: naposledy som zachytil nejakeho sk novica (Gaborik), ale hned mi bolo jasne, ze snaha v tomto pripade nestaci..

CT2 :arrow: Zaruba :poklona: MS v ladovom hokeji si nenecham vychutnat na CT2 s tymto panom komentatorom + jeho kolegami (akurat Vichnara moc nemusim); prenosy, kvalita, komentar su v porovnani s STV2 neporovnatelne
rad si na tomto programe vychutnavam aj komenatare futbalovej LM; je super rozumiet cesky

STV2 :arrow: pan bozko zaplat za Mateja Hajka zo SRo a pan bozko zaplat za hokejovy odchod "ocno derikovskeho" Stefanika, ja som mal pri jeho komentovani pocit absolutnej bezmocnsoti a radsej som stisil zvuk, nez pocuvat ten jeho lubozvucny hlas; detto exMichalic :doh:
ech no a kto sa hrabe na energicky hlas exMareka Mryglota, ci futbaloveho basnika a poeta v jednej osobe exM.Tomasika :lol:

SRo :arrow: ak by sa tito rozhlasovi pani s mikrofonom za hokejom Matus Cunderlik, Vojtech Jarkovsky (ci futbalovy Rene Stern) presunuli do STVcky nemal by som najmensi dĂ´vod riesit CT2, ale zas na strane druhej by tymto ubytkom stratil SRo sympaticku pocuvanost pri spominanych prenosoch

(aktualita :!: dopocul som sa vsak, ze nove vedenie v SRo chysta nepochopitelne zmeny v tejto oblasti a osud tychto panov bude potom velmi otazny..uz teraz maju z tych nezmyselnych a nepochopitelnych navrhv dost..coskoro upresnim)

a nejaka ta perlicka na zaver: nie je to nic extra, ale pre mna nezabudnutelna poznamka Mareka Mryglota pred jednym dĂ´lezitym hokejovym zapasom nascih z MS "bol som za chlapcami v kabine, citia sa v pohode, na obed mali lahku stravu, kuriatko s hranolkami a s oblohou"...

na tohto pana padali znacne kriticke poznamky (aspon co som si mal moznost precitat na nejakych tych disk. forach) ale ja som na jeho komentar nedal dopustit; tak zivo, energicky, vasnivo, to dokazal podat jedine M.M. :cool:

ak vie komentátor čo komentuje tak je to v pohode nemám rád keď komentuje jak v rozhlase šak vidim obraz nepotrebujem až tak dopodrobna komentár a na STV to je sranda neviem ako sa vola ale on vždy tak komentuje napr.lopta ide tri metre od bráni a on povie že tesne vedla a podobne aj hokej

Co sa tyka slovenskych komentatorov,tak som velmi kriticky!!!!Velmi ma potesil odchod Slava Jurka z radia a prechod na sportove komentovanie.Suhlasim cepi,jeho humor,znalost sport. tematiky a aj improvizacia je skvele sklbenie komentovania.Ostatni na Galaxii su v pohode.Samozrejme az na toho debilka Miklanka :?

Na Sport1 su tiez v celku ok,az na toho starca Slepicku(ak sa nemylim)To je hroza.

Eurosport moc nepozeram,tak neviem posudit....

CT2-hokejovi komentatori su uplne super,len nie ked hrame mi s cechmi-to je potom hroza!!!Moj oblubenec je Michal Dusik.

STV2-hroza,hroza,hroza!!!!!!!Debilkovia trapni,neda sa to pocuvat!!!!!a ani pozerat :(

A rozhlas nepocuvam.....

A este na zaver.Najlepsi zazitok mam,ked NHL komentuju zamorski komentatori.To je skvele sklbenie samotnej hry a komentovania.Vedia kedy maju byt ticho,kedy je vhodna humorna vlozka,kedy maju vrieskat a ooookat...proste profici.... :cool: :)

ten Slepicka na Sport1 je traged, skoro mi pokazil sportovy zazitok zapasu Feyenoord-PSV na druhy sviatok vianocny, zo slovenskych komentatorov v telke znesiem len Jurka, najlepsie je na tom CT a Míra Bosák, to je king :cool:

Jasne Bosak.Na toho som zabudol :oops: Ten nema chybu!!! :cool: :cool: To vzdy ked troch stichne uz cakam,aku perlicku supne!!!!!

Kazdy ma radsej cesky komentar ako slovensky ale ja proste nie. Kebyze STV nevysiela nase zapasy a slo by to len na CT tak by to bol pre mna o polovicu mensi zazitok.

Velmi mena komentatorov nepoznam a ani sa ich nesnazim zapamatat ale poviem Vam ze ked si pustim DVD z MS 2002 tak nikdy nezabudnem na tie originalne hlasky...

Zapas s Kanadou " Strela!!! A Giguere chyta... skvele chlapci nech nevychladne chlapec z Kanady"

Zapas so Svedskom " Zigmund Palffy doteraz gol na sampionate nedal... aaa dal ho teraz gol gol gol ! Zigo si najlepsi "

Posledny najazd zo SWE " Tak Risko nech ti to vyjde, gooooool sme vo finaaaaaale.... Priatelia kupujte televizory objednavajte miesta v podnikoch, slovensko je vo finale slovensko je najlepsie"

a dalsie a dalsie, proste ja ked si pustimto DVD s tym komentarom a este vidim tie nadherne chvile tak mi stale prebehnu zimomriavky po tele.

btw. Minule som si pozrel zapas Ml. Boleslava - Panathinaikos a najviac sa mi pacilo ako tusim to bol Zdenek Stastny ci ako sa ten byvaly trener Pan. vola ze: Boleslava by nemala mat s Pan. problem pretoze tam doslo k obmene kadra a uz nepredstavuje taku silu ako volakedy.... ach jaj ako som sa zabaval potom cely zapas ked Panat. nadelil Boleslavy 0:2 alebo 0:3

Takze pre toto ak to situacia nevyzaduje tak ich vobec nepozeram.

myslis 0-1 z jednej nahodnej strely? :wink:

Joe S. píše:myslis 0-1 z jednej nahodnej strely? :wink:
NEviem nehadam sa lebo nepamatam, ale potom Pan chytil vynikajucu snuru aj v lige. Proste cesi co k tomu dodat.

najlepsi komentatori su na Eurosporte podla mna, hlavne pri biatlone...
potom viacerí Českí komentátori majú jednu chybu... že nedokážu priznať zlyhanie ich hráča, resp.mužstva a všetko hádžu na rozhodcov, protihráčov a podobne :P
K slovenským sa vyjadrovať nebudem :D normálny je akurát ten Matej Hajko

fajn nazory :thumbsup:
no ved coskoro sa nam rozbehne zaujimava plejada (pane jo to co za slovo :D sport. zapoleni tak som zvedavy, co nam pani za mikrofonom naserviruju :)

alex -) Michal Dusik. toho som mal taky tak na mysli, ale nevedel som si spomenut na meno, tak to je typek :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Schwolco -) tak, tak, komentar biatlonu na eu stoji fakt za to (u mna vsak na 1 fleku komentar K1 + TNA)

Vo veku 36 rokov v pondelok po dlhej a ťažkej chorobe skonal športový komentátor a bývalý redaktor banskobystrického štúdia Slovenskej televízie Miloš Kováč. Fanúšikovia športu si ho môžu pamätať ako jedného z komentátorov "zlatého finále" hokejových majstrovstiev sveta v Göteborgu v roku 2002, ale aj z ďalších šampionátov a olympijských hier.

Majstrovstvá sveta v roku 2005 vo Viedni boli jeho poslednými v pozícii redaktora STV. Jeho hlas sprevádzal aj pôsobenie ružomberských basketbalistiek v Európskej lige na obrazovkách STV.

Redakcia hokej.sk praje rodine a pozostalým úprimnú sústrasť. Česť jeho pamiatke!

Obrázek

Matej Hajko a MILOĹ  KOVĂ

tak to je naozaj smutna sprava, skoda ze si nepamatam ktory to bol jeho hlas :(

OpenFire -) neexistuje, aby si si ho nepamätal; finale MS Slovensko - Rusko 4:3..hm?

cepi píše:OpenFire -) neexistuje, aby si si ho nepamätal; finale MS Slovensko - Rusko 4:3..hm?
aha tak teraz uz viem diky... tak toho je fakt skoda :(

to je ten co po semifinale so svedskom ked sme vyhrali krical ze "kupujte si televizory sme vo finale!" ??? :(

mne sa najviac pacili nasi komentatory na olympiade na stv2 :::"ano bol to krasny vysoky skok pekny dopad" prepnem na cesky kanal ::" vidime dvojity backflip nasleduje 180 v slusnom prevedeni atd " noo aspon bola sranda

takto si predstavujem idealny (futbalovy) komentar - Jakub Otava +Viktor Blazek = Galaxie sport :thumbsup:

minule som skoro šťa, ked som pozeral snooker, ten Šíma, co aj biatlon vacsinou komentuje, po jednom strku povedal:"No vida, Neill Richarson ma viac stastia ako rozumu" :hufi: :hufi: :hufi: :hufi: :hufi:

"biatlonovy" Sima je fakt :cool:

Tommy-KK píše:mne sa najviac pacili nasi komentatory na olympiade na stv2 :::"ano bol to krasny vysoky skok pekny dopad" prepnem na cesky kanal ::" vidime dvojity backflip nasleduje 180 v slusnom prevedeni atd " noo aspon bola sranda
kto dnes videl rozbory playoff v prvych prestavkach, myslim elektronicke pero resp. elektronickou tuzku :D , vytvori si obraz sam

komentatorska 2jka SRo Jarkovsky - Cunderlik je pre mna tou NAJhokejovo_komentatorskou, ktora pĂ´sobi na slov. koment. vlnach, spolocne s Hajkom, ktory sa do STVcky dokotulal prave z SRo.. SRo produkuje skvelych komentatorov :thumbsup:

zatial naj ... v zapase s nemeckom

1 komentator : neviem uz kto :D po tomto zakroku sa nanho velmi skaredo pozrel
2 komentator : no ale aj chara sa na nemeckeho hraca skaredo pozrel tak nemci odkorculovali radsej prestriedat

:clap:
545 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS