Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Nove HF - spätna vazba

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.

Páči sa Vám nový dizajn?

Áno
60%
18
Nie
40%
12

Aby som len nekritizoval. Interaktivitu prostredia chválim, i keď úprimne, pokojne by som sa zaobišiel aj bez nej a ak by som bol nový užívateľ, asi by ma hodnú chvíľu spočiatku miatla.
Getzo5 píše: :arrow: pridať späť chýbajúci favicon pre Firefox/Chrome/Operu
done.
Su veci, ktore este nie su dorobene. Co sa tyka tych podpisoch, to vzniklo az vcera, pritom resizer ma jasne urcene podpisy ignorovat :hroza: Na to sa este pozriem neskor.
Inak nechapem presne co je pre vas ostra farba, ci by ste teda chceli bledsiu alebo tmavsiu. Ja na tejto nic zle nevidim, pride mi priatelska.
Co sa tyka odlisenia prispevkov, myslim si ze je to skor otazka zvyknutia si. Ikonky k prispevku boli vtedy dole, teraz su hore, tak to moze cloveka zmiast. Tie prispevky su odlisene aj farebne, je medzi nimi aj medzera, podla mna viac netreba. Ale ak bude vacsina zdielat tvoj nazor, nebudeme sa branit upravam.
Nelíbí se mi, že je to zcvrklé. Ty modré kraje mi přijdou zbytečné. Barva.. není úplně ideální ale že by mi vadila, to ne. Desing je pěkný. Něco mi na něm vadí ale, to asi každému, nikdy se neudělá jednotný pro všechny. Ale to, že tu nejsou týmové topiky, to je blbost. Jednak je to nepřehledné a to z důvodu složitého vyhledávání informací o konkrétním týmu a jednak je to zbytečně zcvrklé. Vždyť na každém zahraničním fóru i na blbém NHLpro mají každé týmy svůj topick. Tohle je obrovský krok zpět. Jinak, souhlasím s příspěvky Wanica, Dawea a Getza..
posielam za vlecku pukov, moze byt, ja som spokojny :good:

mozno tie timove topicy, ale ako pise arek, treba dat tomu sancu, mna napriklad nebavilo sa preklikavat cez xy topicov...
Mne zas bez chatu pride, ze mi tu stale nieco chyba :jn: viem, zvykol som si nan, ale teraz mi to tu pride take nekompletne...
Netvrdím, že treba prejsť na červenú a fialovú, ale... tú svetlú modrú by som s radosťou vymenil za parížsku modrú/niečo v tom smere. Určite by to dizajnu pomohlo. Á zmeniť by sa tým pádom mohli aj tie gombíky. Každý by potom síce obviňoval cepiho, že HC Košice ťahá aj do dizajnu (s tou oranžovou) :lol2: ale ja by som bol za. A keď som už u tých gombíkov, zvyk je železná košeľa - nebolo by odveci vrátiť ich naspäť na spodnú hranu príspevku.

Takisto by som to "online" pod menom užívateľa prefarbil na kajovu zelenú, nech to viac vyčnieva. Zároveň som si všimol, že už textový editor nemá jazykový korektor. Špeciálne mne to nechýba :jn: ale...

Plus by som si naše nick-y prial v bolde. :neviem:

K tomu "scvrknutiu" - to súhlasím s kolegami. Šírka príspevku nemusí byť na šírku stránky, nech je vidno aj pozadie (ktoré by som vrátane odtieňa farby - k čomu som sa vyjadril hore - zmenil aby bolo niečo na bokoch, nie v strede :slap:), ale predsalen... toto je priúzke. Trochu by som to na tvojom mieste roztiahol do strán, arek.
No a ešte k tomu označeniu neprečítaných/aktívnych topicov. Sprav farebnú inverziu. Nech je vnútro oranžové a tá "šípka" modrá. Proste aby to bolo dostatočne výrazné. Každopádne na zmene modrej trvám. To, že by potom nebola rovnaká ako logo HF a smajl :?: je bezpredmetné. ;)
Problém s tou barvou je hlavně v ostrosti... je moc svítivá, dominantní... to je jako když býkovi máváš před hlavou červenou... jestli tmavší nebo světlejší je v podstatě jedno... hlavně ať neni tak svítivá
No team topic ? :cry: :oops: :thumbsdown: :x To už pro mne nebude zajímavé :bee:
:neviem: možno ma len štve, že HF teraz vyzerá ako moje záložné pyžamo. :lol2:

Obrázek

:dudo:
Tak mne sa na prvy pohlad nepaci, sila zvyku ale tazko sa orientuje.....najhorsie su 4 divizne topicy!!! To mam citat marove onanie nad Habs v topicu kde sa bude rozoberat Boston??? :cry: moja predstava o fore bola uplne ina.....
mali ste nechat aspon topicy najsledovanejsich timov na fore...boston, phila, montreal, detroit, atd....

tych 30 topicov, kazdy si nasiel to svoje, nikto nestiha sledovat vsetky zapasy a nikto nema rad vsetky teamy tak pochopitelne nikto nebude sledovat vsetky temy, ale iab svoje kluby...ale mat vsetko mis mas....pana beka, to sa stratime ......sice, aj tak nebude nikto diskutovat lebo to nebude mat atmosferu.

bodka....

palec dolu.. :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
A viem, že toto sa s podporou nestretne, ale topic haxball ma už dlhšie štve. Hrajte to spokojne, len prečo by to malo byť (špeciálne teraz po zrušení multi-diskusného chatu) v multi-diskusnej sekcii Pokec? Človek si príde pozrieť vtip, spam, video, zaujímavosť, lebo vidí znamenie novej správy a... fucking haxball. :x

Už je to tak integrálna časť tohto fóra ako KTL, ju by som tiež niekam šupol nech to neotravuje ne-hráčov. :angel:

EDIT: rôzne fantasy ligy či NHL po konzolách detto. :?

Takže čo takto "hráčska" podsekcia? To by šiklo.
proč někoho štve něco co vůbec nemusí čítat :?: nechápu.. předem dík za vysvětlení
To vysvetlenie tam predsa je. :roll: Prečítaj si to znova.
Getzo nie je chyba na tvojej strane? :jn: Neviditelnost temy sa neda nastavit a vytvarat subforum kvoli 5-6 topicom sa nechystame.

btw nicky v topicoch som dal do hruba, fakt to vyzera lepsie.
arek píše:Getzo nie je chyba na tvojej strane? :jn: Neviditelnost temy sa neda nastavit a vytvarat subforum kvoli 5-6 topicom sa nechystame.

btw nicky v topicoch som dal do hruba, fakt to vyzera lepsie.
Of course. :ciga:
arek píše:Getzo nie je chyba na tvojej strane? :jn: Neviditelnost temy sa neda nastavit.
Táto časť príspevku si vnútorne odporuje. :dudo: :hfman:

Teda, ak chápeš čo tým naznačujem... presne táto fíčurka tu chýba. :wink2:
Čo tie predtým navrhované zmeny (okrem nickov)?

Ešte jedna naviac k nim. Hore je tam poćítadlo "lajkov". Nebolo by odveci zvýšenie ich počtu nejak zvýrazniť. To s tým sidebarom čo vyskočí hneď keď niekto príspevok olajkuje je pekná vec, ten však po pár sekundách zmizne a človek si poriadne ani nestihne pozrieť za čo to bolo. Keby to počítadlo hore pri novom upozornení zoranžovelo do doby kliku naň...
Tak jsem tu..je me jedno jestli je to pekne nebo ne to by me bylo jedno, ale jak není chat, forum podle me ztraci hodne, tu live akci a rychle reakce lidí v chatu...timto toto vse ztraci atraktivitu....cepi, arek to zabili..stydtte se admini....pohrbili jste HF... grcám
pozerám, že viacerí (podobne ako ja) kritizujú absolútnu absenciu tímových topicoch a najpresnejšie to vystihla cathy, podobné niečo som písal aj ja ešte do chatu dnes, keď tam boli obaja admini a jeden mod a ani jeden na to nezareagoval, tak to napíšem ešte raz sem.

Prečo nemôžu byť aj tímové topicy ale len divízne? napr. zoberme si atlantickú divíziu, tá je najlepšia na praktickú ukážku. Preč musia fans všetkých tímov z Metropolitnej divízie čítať napr. Crosby onaniu (tá bola prednostne určená fans pens a z iných si to pozrel len ten, kto to chcel = do topicu pens zavítal a rátal s tým, že na Crosby onaniu tam narazí). Alebo opačný prípad Ronove onanie na cestárov / cestárske prospekty (flyers). Tie boli určené výlučne pre komunitu Flyers, teraz to budú musieť čítať všetci (devils fans, pens fans, columbus fans)

Normálne mám chuť sa spýtať, koľko nespokojných userov treba na prebitie spokojnosti jedného admina? Lebo čo tu čítam, tak veľa ľudí tieto "zmeny" vníma veľmi negatívne :roll:
tak kde a ako zacat :D

martin aj to je nazor, poviem ti len tolko, ze HF by bolo vonalo fialky, ak by zostalo v predoslom "chat" stave t.j. mrtve topicy lebo mrtve boli (a je jedno ci slo o hokejove, alebo pokec subforum) a zivy chat, kde sa riesilo vsetko mozne, nemozne, miesalo ovocie so zeleninou a najmä ten hokej, tak dik, o take hokejoveforum nestojim......byt spokojny so stavom fora, aky bol rieseny doteraz, nie dakujem, to by som za sebou rovno zabuchol dvere.....k chat teme by som sa uz ale vyjadrovat prilis nechcel, vsetko podstatne bolo popisane v topicu chat na ukor topicov.

poniektori odpisujete nove HFko skôr, ako by ste mu dali co i len sancu nadychnut sa....ved mu doprajte trochu casu :) ja osobne by som to nevidel tak dramaticky, ako zrusenim chatu, timovych topicov môzeme rovno zrusit celu domenu, ci riesit nejake R.I.P. podpisy.....takto foru asi sotva pomôzeme

vravi sa 100 ludi, 100 nazorov, tak je tomu urcite aj v tomto pripade, chapem to, mne tiez isty cas trvalo, kym som sa v tej novote zorientoval, ale ako tu bolo spomenute, vsetko chce svoj cas a clovek sa do toho dostane

prejdem k podstate, ten dizajn, pozadie, majak, to je to najmenej, takze Divizie

nechali sme sa inspirovat navrhom jedneho z userov, ktory nam svoj navrh preposlal v case, ked sme o tejto zmene zacali uvazovat, t..j par mesiacov spät
Vytvorenim diviznych tem, ktore nie su zaskatulkovane tak ako tomu bolo v pripade timovych topicov, budeme tolerantnejsi aj voci spamom.
Ak sa vytvorili divizne temy, nema vyznam drzat v obehu aj timove topicy.
Otvorim si topic a budeme tam cela divizia pokope a aj tam si napr ako Flyers budeme pisat veci o Flyers a Devils o Devils a zaroven budeme spolu a môzeme reagovat aj na informacie co prinesu kolegovia z inych muzstiev.
Na jednu stranu budu asi ludia nadavat hlavne na zaciatku, ze uz nemaju take to sukromie v tímovo topicu. Lenze tento system sa da ako tak zivit ked ma kazdy tím aspon 3 aktivnych uzivatelov.
Ale ked je napr tím, ktory ma len jedneho uzivatela, tak toho jedneho nebavi bavit sa sam sebou, ale ked bude v spolocnom, tak to tam môze hodit a uvidime to vsetci a mozno nas nieco zaujme.
Mozno to bude neprehladne ale pokial na tomto foru nie je 100 userov online v priemere a nema kazde muzstvo aspon 4 uzivatelov, tak proste musime byt zgrupovani.
that´s all

timove topicy vymazane neboli, ak by sa divizny stav neujal, je najmensi problem vratit veci do pôvodneho stavu

arek to vo svojom poste tiez nacrtol, skusim zo svojho pohladu, z pohladu BOS
v nasej severovychodnej divizii boli okrem BOS timy MTL, TOR, OTT a revovblog BUF.....posledne 3 menovane timy sme si mohli rovno odskrtnut, boli "nadbytocne" a takto to fungovalo aj v pripade ostatnych divizii; take vlastne blogy, s tym, ze pocas PO a PO-topicov to ozilo tak, ako by sme si zelali

sam za seba poviem, ze o niektore timy najmä na tom zapade som sa nijako extra nezaujimal a tym padom ani jednotilve posty necital, pretoze som vedel, ze sa budu tykat daneho timu.....tieto divzie prinasaju moznost, aby sa do pripadnej debaty zapojili aj useri inych timov, tu sa jednotlivi useri poznaju natolko, ze v podstate kazdy vie, kto ktoremu timu fandi, ak nie, pripadny podpis, ci avatar to prezradi

mne osobne vadilo napr to, ze ak sme riesili derby zapas BOS-MTL a prihodila sa situacia, ktora hned vyvolala emocie, tak na dalsi den po zapase sa o tejto udalosti pisalo v topicu BOS, MTL, NHL-Ostatne, NHL-hraci a aj tak to vsetko skoncilo v chate.....tieto divizie davaju moznost aby sa o tejto udalosti len v tom jednom topicu, reakcia by nadväzovala na reakciu a do nejakej vymeny nazorov by sa mohli zapojit aj "nestranni" useri

chce to samozrejme doladit to, aby jednotlive divizie, ked uz su tam ich nazvy, zahrnali aj menoslov timov, ktore figuruju v tej ktorej divizii; ide o nove NHL prerozdelenie, ktore este viaceri nemaju zafixovane, kde ktory ktory tim figuruje

tieto divizie maju sancu, aby pripomenuli PO-topicy, vznikla v danych topicoch rivalita medzi fanusikmi, pricom by samozrejme nebranilo publikovat o svojom time zaujimave informacie, zapasove, po_zapasove, vseobecne....zo zaciatku by to mozno vyznievalo chaoticky, ano nieco v tom style spomenula Cathy, uvidime, casu na doladenie, vyladenie je dostatok, ak by to neklaplo, ok, berieme spät a je predpoklad, ze sa vratime k pôvodnemu timovemu stavu, vsetko je vec diskusie :)

vsetko to bolo ale spomenute v tom prvotnom navrhu nemenovaneho usera (ved on sa tam najde alebo sa môze kludne ozvat osobne:) prezradim len to, ze je od Flyers:D nic zle za tym nehladajte
budeme radi za akekolvek nazory, ak s tymto diviznym stavom nebude väcsina userov spokojna, stotoznena, nebudeme samozrejme tlacit na pilu, je to na vas, ci tomu date vôbec sancu, alebo to pochovame skôr, ako to zacne

a JoeS. - admini su dvaja a k diviznym veciam sa vyjadril aj mod, na tejto veci sme sa zhodli vsetci do jedneho, tak nebud demagog prosim ta, vdaka
cepi píše:
prejdem k podstate, ten dizajn, pozadie, majak, to je to najmenej, takze Divizie

nechali sme sa inspirovat navrhom jedneho z userov, ktory nam svoj navrh preposlal v case, ked sme o tejto zmene zacali uvazovat, t..j par mesiacov spät

Vytvorenim diviznych tem, ktore nie su zaskatulkovane tak ako tomu bolo v pripade timovych topicov, budeme tolerantnejsi aj voci spamom.
Ak sa vytvorili divizne temy, nema vyznam drzat v obehu aj timove topicy.
Otvorim si topic a budeme tam cela divizia pokope a aj tam si napr ako Flyers budeme pisat veci o Flyers a Devils o Devils a zaroven budeme spolu a môzeme reagovat aj na informacie co prinesu kolegovia z inych muzstiev.
Na jednu stranu budu asi ludia nadavat hlavne na zaciatku, ze uz nemaju take to sukromie v tímovo topicu. Lenze tento system sa da ako tak zivit ked ma kazdy tím aspon 3 aktivnych uzivatelov.
Ale ked je napr tím, ktory ma len jedneho uzivatela, tak toho jedneho nebavi bavit sa sam sebou, ale ked bude v spolocnom, tak to tam môze hodit a uvidime to vsetci a mozno nas nieco zaujme.
Mozno to bude neprehladne ale pokial na tomto foru nie je 100 userov online v priemere a nema kazde muzstvo aspon 4 uzivatelov, tak proste musime byt zgrupovani.
AD 1. Budeme tolerantnejší voči spamom? To znamená kvantita na úkor kvality?

AD. 2 práveže ja si myslím, že by mali byť aj tímové topicy (tie aktívne, viď PENS, FLYERS, HABS, RUINS, DEAD WIGS, BLUES a pod.). Keď ide o zápasy a riešenie vecí ohľadom toho, čo sa v zápasoch stalo, na to by boli divízne. Ale tímové by tu boli na správy typu:
- Crosby bol u babičky na pečené buchty
- Giroux si golfovou palicou urval prsty
- Kane zbil pre 20 centov taxikára , a pod.

AD 3. sú ďalšie technického charakteru, ktoré mne osobne vadia a to, že autor príspevku a tie veci ohľadom toho splývajú v jedno s príspevkom (na starom fóre to bolo predsalen prirodzene odčlenené). A tiež mi vadí že citácie a editácie príspevkov sú hore a nie na konci príspevku (to posledné je možno vecou zvyku)

AD. 4 Najviac mi ale prekáža to, že ako dlho vopred sa ohlasovala zmena fóra a kopu vecí ste nemali poriešených resp. je nedotiahnutých. Keď ste chceli na to nabehnúť na ostro, tak ste mali mať všetko pripravené a dotiahnuté do konca.

Čiže cepi, moje a aj ostatné príspevky vyvracajú tvoje dnešné tvrdenie, že mi padne sánka dole od zmeny (zmien) k lepšiemu má tak blízko ku pravde ako čabajka k zdravej výžive ;) Z tohto hľadiska to hodnotím ako prepadák a zmenu k horšiemu (aby ti bolo jasné, chat je mimo, to je o čomsi inom)
Tak je jasné, že je to buď Finch alebo dunim... :giggle: Už vieme odkiaľ fúka. :buchac:
Ešte jedna faktická, keď ide o nové HF (= má sa začínať od znova, t. j. od nuly), mi v profile svieti že varovania 2, okamžite to napraviť :dup:
Nedostal si Mečiarovu amnestiu? :hmm:
Getzo5 píše:Nedostal si Mečiarovu amnestiu? :hmm:
Ani Mečiarovu, ani Seatovičovu, ide o riadne zavádzanie userov :bee:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS