Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KHL

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.



Tak o toto sa nedá nepodeliť. :lol2:
:arrow: KHL plánuje mohutnou expanzi

Tak na tomhle se mi líbí absolutně vše! :yes: A myslím, že každý fanoušek hokeje musí souhlasit, že velká Evropská soutěž chybí. Já jsem pro. :yes: Ale jedna z mnoha věcí, která tu představu bortí je to jestli se najde tolik silných finančních týmů, ale jsem zvědavý jak se tenhle projekt bude posouvat dál.

"Vytvoření velké a silné evropské hokejové soutěže je nutností," tvrdí Alexander Medveděv. "Potřebujeme vytvořit panevropský systém pro talenty z kontinentu. Vrcholem by měl být souboj vítězů KHL a Stanley Cupu, který by určil nejlepší tým světa," sní ruský vizionář.
To je velmi kvalitní názor pod který se podepisuji. :good:
Velka evropska liga by byla super, ale az obrovska expanze je podle me neudrzitelna (na 64 tymu proste nejsou a nebudou dostatecne kvalitni hraci)


Jednoducho Pasha. :lol2:
Several reports that #Flyers F Ruslan Fedotenko signed 3-year contract with #Donbass of #KHL

Fedotenko, (v posledni sezone za Flyers) zrejme podepsal trojletou smlouvu s tymem KHL Donbass Doneck (kde hraje dalsi byvaly letec Bartulis).

EDIT: ********* DEMENTOVANO AGENTEM **************
Súpiska Medveščaku Záhreb pôsobí, akoby sa chystali hrať AHL. Dekanich, Brust, Cheechoo, Willsie, Jessiman... Plus Kane, Carle, Letang a Ryan.
Lukas33 píše:Súpiska Medveščaku Záhreb pôsobí, akoby sa chystali hrať AHL. Dekanich, Brust, Cheechoo, Willsie, Jessiman... Plus Kane, Carle, Letang a Ryan.
Toto je riadny podraz maju tam hrat domaci hraci z krajny z ktorej dane mesto je a nie Kanadsko-americky vyber!
Dnes tento vyber bez problemov vyhrava nad CSKA.
Za Slovan dal prvy gol v tejto sezone Dano :D
Lukas33 píše:Súpiska Medveščaku Záhreb pôsobí, akoby sa chystali hrať AHL. Dekanich, Brust, Cheechoo, Willsie, Jessiman... Plus Kane, Carle, Letang a Ryan.
Medvedščak - CSKA 7:1 !!!!!!!

Ono jim to celou sezónu takhle nepůjde, oni už je taky takhle ti další rusáci nepodcení, ale bylo fajn sledovat ,hodně kyselé (mírně řečeno) obličeje pro mě neoblíbeného a namyšleného Radulova. :clap:


:slintac:
http://hokej.idnes.cz/lukas-kaspar-vrze ... evropa_ten" onclick="window.open(this.href);return false;

Vas nazor?

Moj je taky, ze ano viem ake su pravidla, ale n druhej strane kde su njeake morlane vlastnosti toho rozhodcu- ved ivdim ze sa hrac tam zvija ze nevie vstat... proste prehnal reakciou ale ja sa mu ani necudujem.
CSKa dnes vyhrála vysoko 8:2 nad Čerepovcem. A Radulov trošku bodově zazářil.. 1+5 .. Grigorenko 4+0..
boze ta Kremelska Hokejova Liga to je riadny ulet :lol2:
muzstva sa prihlasuju, odhlasuju alebo ich odhlasia :-D rubel skace hore dole vyplaty (ne)meskaju, ale je to najkvalitnejsia liga v Europe :good: :butt:
z Ruska okrem vodky nikdy nic dobreho neprislo
Spartak sa vracia do KHL. Budu ho financovat akcionari Lev-a. Uz maju za sebou "uspesne" projekty v Poprade a Prahe. Evidentne sa chlapci nevzdavaju :-D
cepi píše:boze ta Kremelska Hokejova Liga to je riadny ulet :lol2:
muzstva sa prihlasuju, odhlasuju alebo ich odhlasia :-D rubel skace hore dole vyplaty (ne)meskaju, ale je to najkvalitnejsia liga v Europe :good: :butt:
z Ruska okrem vodky nikdy nic dobreho neprislo
Nic strasneho sa nedeje, spomen si na NHL v zaciatkoch, naopak, ja si myslim, ze je to spravne. V KHL je mnoho timov, ktore urovnou na KHL proste nemaju a su tam len preto, lebo KHL je aj socialny projekt a existuje nieco take ako FHR, ktora sa rada montuje do KHL, ale nerada si plni svoje priame povinnosti ako pracu s mladezou. Teraz sa ale moze mnohe zmenit, prezidentom KHL bude Cernysenko, co je inak clovek Timcenka, ktory ma pod palcom dva, co sa tyka organizacie a marketingu, najuspesnejsie timy v KHL, SKA a Jokerit. Mimochodom, Cernysenko bol predsedom organizacneho vyboru OH v Soci, ktore dopadli, po organizacnej stranke, perfektne. A po stretnuti s manazermi klubov, ti boli nim nadseni. len sa KHL musi zbavit senilnych starcov ako Majorov a zlodejov ako Tretjak v FHR.
Podla mna treba
1. nie priamo zmensit, ale dat tvrde podmienky pre timy v KHL, to sa netyka len rozpoctu a garancii, ale aj marketingovych a organizacnych otazok, kvality translacii. Pretoze translacie z Jekaterinburgu, Cerepovca a najma Niznekamska, to je proste sila. Su aj ine timy ale tieto tri su proste sila. :lol2:
2. vycistit financovanie

tym sa timy, ktore do KHL nepatria, proste automaticky odstrania a kvalita ligy zlepsi. Ja osobne by som hned niekolko timov preradila do VHL.

Inak, KHL je co sa tyka kvality timov, najvkalitnejsia v Europe, druha vec je kvalita GM a vedenia timov, tam ... myslim si, ze chapete. :-D

Pre rubel, kedze mne manzel posiela peniaze v rubloch /hoci a si vytahujem v Evro/ mam o tom pomenrne dobry prehlad, uz vo vlastnom zaujme. Nic strasneho sa nedeje, verzii je viac komu to vyhovuje, ale jedno je iste, vsetko je to umela hra s kurzom rubla, ktora nie je zalozena na ekonomike Ruska a jeho zlatych rezervach /na rozdiel od cias Jelcina a Gorbacova jedny z najvyssich na svete/. :wink:
Problem KHL je, ze okrem penazi nema hracom co ponuknut. Ak sa ekonomicka situacia v Rusku rychlo nezlepsi, tak to moze byt pre KHL smrtelne. 1 - Ak su zahranicni hraci plateni v rubloch, tak jednoznacne uz pocitili jeho pad. 2 - sponzory asi budu riesit ine priority, ako tlacit peniaze do hokeja. KHL je trochu ako stavanie domu od strechy. Namiesto toho, aby sa postupne a systemovo z nej stala najlepsia liga v Europe, tak proste chceli byt najlepsi okamzite, len akosi zabudli postavit zaklady. Sam som zvedavy, ako KHL dopadne. Tato sezona este financnu krizu nepociti, ale ta dalsia asi ano (ak sa Rusko nejak nevzchopi).
Sral pes KHL, nech aj premňa zamňa zanikne, chýbať mi nebude. Liga ruských zbohatlíkov snažiaca sa silou-mocou vyrovnať sa NHL, čo sa jej, pochopiteľne, nikdy nemôže podariť. A kto ide do KHL, je pre mňa blázon. Pokiaľ sa teda nejedná o niekoho z absolútnej špičky z hľadiska platových možností a finančného zabezpečenia klubu, kde má takmer 100%-nú istotu platu načas.
ja vidim buducnost KHL v najblizsom obdobi dost cierne ..vsetci vieme ako je teraz na tom Rusko a neverim ze tak skoro to pojde k lepsiemu naopak bude este horsie (ten geopoliticky konflikt a taka mala studena vojna ktora nam zacala sa len tak smahnutim ruky isto neskonci a kludne sa moze stat ze aj 5-10 potrva... snad sa stane zazrak ale v tomto som skepticky)

a ako uz niekto pisal vyssie KHL nema postavene dobre zaklady a neverim ze toto ustoji ak nespravi razantne zmeny..tretina timov nema v KHL co robit (ani Slovan)
Skorpion píše:Problem KHL je, ze okrem penazi nema hracom co ponuknut. Ak sa ekonomicka situacia v Rusku rychlo nezlepsi, tak to moze byt pre KHL smrtelne. 1 - Ak su zahranicni hraci plateni v rubloch, tak jednoznacne uz pocitili jeho pad. 2 - sponzory asi budu riesit ine priority, ako tlacit peniaze do hokeja. KHL je trochu ako stavanie domu od strechy. Namiesto toho, aby sa postupne a systemovo z nej stala najlepsia liga v Europe, tak proste chceli byt najlepsi okamzite, len akosi zabudli postavit zaklady. Sam som zvedavy, ako KHL dopadne. Tato sezona este financnu krizu nepociti, ale ta dalsia asi ano (ak sa Rusko nejak nevzchopi).
No aj tak dostavaju viacej ako v Europe, alebo v AHL. A kurz rubla postupne rastie.
KHL ma hracom co ponuknut. Bohuzial, je tam niekolko timov, ktore tam nemaju co robit. Jedine plus je v tom, ze hraju mladi hraci, ako v Novokuznecku, tam je aj vyborny trener, Titov. Samozrejme KHL musi vela veci zlepsit, preto verim v Cernysenka, to je tvrdy biznizman, ktory nestrpi neprofesionalizmus.
O rubel sa zatial netreba bat. Vsetko sa uvidi 15. januara.
mt-svk píše: A kurz rubla postupne rastie. O rubel sa zatial netreba bat.
Nesmíš věřit všemu, co ti ten fašista v Kremlu povídá ze státem řízených médií.
http://www.kurzy.cz/kurzy-men/historie/RUB-rusky-rubl/" onclick="window.open(this.href);return false;
mt-svk píše:KHL ma hracom co ponuknut
Napriklad?
Tak Kovalčuk práve so svojim SKA PETROHRAD oslavuje Gagarinov pohár po výhre nad Kazanou 4:1 na zápasy . :clap: :clap:

http://sport.sme.sk/c/7760312/kovalcuk- ... ml?ref=trz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hokej.idnes.cz/fetisov-chce-zako ... 06_nhl_par

Sam to zazil a asi se mu to hodne libilo, zeby navrat CCCP...
209 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS