Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Oznamy

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.

cepi píše:v najblizsich dnoch sa nahodime do noveho hostingu (chvalabohu), od ktoreho si slubujeme, ze v poslednej dobe caste a neprijemne vypadky fora, posle definitivne do zabudnutia :kop:
viaceri z vas su uz urcite netrpezlivi. Stale vsak cakame na preregistrovanie domeny (vraj otazka par dni). Potom uz budeme moct forum presunut, zrejme sa to vsak nezaobide bez odstavenia fora na urcitu dobu.
O par minut odstavime forum, aj KTL web a presunieme ho na novy hosting. Snad to bude trvat co najkratsie.
Dakujeme za pochopenie. :)
od dnesneho dna sme tu oficialne uz len 2 admini. To znamena, ze eman ako administrator skoncil a poputoval do vazenej skupiny VIP :yes: Eman, vdaka za dobre odvedenu pracu na HF :good:
zmena v ramci "lajkoviaciek" :arrow: z profilu uzivatela, sme viditelnost lajkovaciek odstranili, resp. nahradili ho pôvodnym oznacenim - Bydlisko (kto ho ma zaskrtnute v profile, je viditelne, kto nie, nie je / v blizkej dobe dôjde aj k odstraneniu Podakovania z hlavnej listy) dosli sme k nazoru, ze oblubene lajkovanie, sa pomaly stavalo nejakou sutazou, pretekanim, popripade mohlo dopomahat k zvysovaniu samotneho ega :giggle: :arrow: na moznosti lajkovat pod jednotlivymi prispevkami, sa nemeni nic

za pochopenie dakujeme :)
novym kolegom mod_a kaja, sa k 2.2.2012, stava cesky uzivatel PainKiller, cim rozsirujeme a de facto aj uzatvarame pocty ludi vo "vedeni" Hokejfora na 2+2

dôvod, preco bol osloveny prave PainKiller - patri medzi uzivatelov, ktory sa o hokej, resp. hokejove temy, diskusie, zaujima nielen v ramci Hokejfora, mal osobne skusenosti s vedenim ineho hokejoveho fora, kde pôsobil ako admin, na fore sa pohybuje uz nejaky ten rok, pôsobi nekonfliktnym dojmom a slubujeme si od neho akusi podporu v ramci "hokejovych operacii" :giggle: na fore, ake mal moznost prezentovat napr. v teme Prestupy - Kontrakty....navyse, chceli sme dat moznost, prilezistost pôsobit vo vedeni Hokejfora aj ceskemu uzivatelovi, kedze Hokejforum je cesko-slovenske forum :yes: a prave "painki", sa nam zdal byt takou tou idealnou ceskou volbou (cim si samozrejme vazime aj ostatnych, tu pritomnych ceskych uzivatelov :)

pevne verime, ze nam to v momentalnej admin´s + mod´s zostave, bude fungovat "hokejforumacke" roky rokuce :hfman:
Úvodem bych chtěl především hodně poděkovat celému vedení hokejfora.com, za důvěru, kterou do mně vložili a šanci, kterou mi poskytli. Budu se snažit tak, abych nezklamal, byl užitečný a v neposlední řadě byl přínosem pro forum :)

Za pár měsíců už to budou čtyři dlouhé roky, co jsem se na tohle skvělé forum registroval. Poznal sem za tu dobu hodně lidí, resp. uživatelů, se kterými sem si utvořil různorodé vztahy, s jinými přátelství. Poznám už hodně z Vás a bohužel sem tak jako většina dlouhodobě registrovaných zažil odchod jiných. Snad se tedy naše komunita hokejových fandů bude stále rozrůstat, nebudem si líst navzájem na nervy, vyjdem si vstříc, budem krotit emoce (které během Play-Pff pracují na všech obrátkách) a budem se tady snažit udělat takovou "rodinnou" atmosféru, ve které se bude každý cítit co nejlépe a bude to tady pro nás spíše odpočinkem.

Mám se představit? Většina z Vás mě tu už dobře zná, tak snad to nebude potřeba. Tím i doufám, že veškeré vztahy co mám se touto hodností nijak nenaruší a budete mě brát tak, jako do teď.
Poprosíme užívateľov, aby do chatu "nehádzali" celé videá, obrázky, gifká, ale ich zobrazenie riešili formou odklikov, linkov daných videí, obrázkov, ktoré chcú zverejniť. Predídeme tým "rozťahovaniu" chatu, resp. zaťažovaniu fóra. Vďaka.
Chat je docasne vypnuty, kedze isti useri tam opat riesili svoje osobne rozbroje. Rieste si to inde, nie verejne na fore, nas ostatnych to nezaujima :nechutne:
O pripadnych velkonocnych BANoch sa este rozhodne.
tak chat spustime cochvila, ale beda tomu, kto tam bude opat riesit nejake osobne konflikty alebo inak porusovat pravidla. V tom pripade budeme hned bez pardonu BANovat (a to nie len na 1-2 dni) a chat vypneme az do stredy. Nezabudajte, ze chat sluzi na hokejovu diskusiu.
S blížiacim sa hokejovým vyvrcholením v rámci PO NHL (platí aj májové MS), vás chceme v dostatočnom časovom predstihu upozorniť na to, aby ste sa v priebehu ich trvania, vyhýbali, vyvarovali akýmkoľvek vzájomným osočovaniam, útokov, či atakov, ktoré s hokejovou tematikou nebudú mať nič spoločného. Sme si vedomí toho, že nám aj na HF začína fáza, kde pôjde do tuhého, kde sa to bude v rámci jednotlivých topicov hrotiť na maximum tak, ako to u nás býva každým rokom zvykom, samozrejme, do istej miery budeme vzájomné fanúšikovské podpichovačky, hecovačky, provákacie tolerovať, ale len do istej miery. Akonáhle by to smerovalo do nejakých osobných invektív, sporov, hokejová debata by sa dostávala do úplne inej roviny, budeme v tomto smere nekompromisní a bez nejakého osobitného upozornenia, budeme BANovať (týka sa aj chatu, na ktorý môžeme uplatniť uplatniť samostatný BAN)

Toto oznámenie má slúžiť k tomu, aby sa užívazelia nemohli sťažovať, vyhovárať na to, že neboli v tomto smere oboznámení, upozornení, no pevne veríme v to, že prípadne BANy zostanú v prevažnej miere uložené v HF šuflíku :)


:bavme:
kedze tento apel nepadol u kazdeho na urodnu pôdu, poprosime uzivatelov
HokejFórum píše:aby do chatu "nehádzali" celé videá, obrázky, gifká, ale ich zobrazenie riešili formou odklikov, linkov daných videí, obrázkov, ktoré chcú zverejniť. Predídeme tým "rozťahovaniu" chatu, resp. zaťažovaniu fóra. Vďaka.
planujeme to zakomponovat aj do pravidiel fora, aby ste to mali aj oficialne na papieri :P
HokejFórum píše:planujeme to zakomponovat aj do pravidiel fora, aby ste to mali aj oficialne na papieri :P
prebehol edit v ramci pravidiel fora
Obrázek

kompletne znenie pravidiel fora :arrow: http://hokejforum.com/rules.php" onclick="window.open(this.href);return false;

takze neznalost zakona neospravdlnuje :)
a sme tam :) sknazivo velmi pekne dakujeme :klobuk:

:arrow: http://www.facebook.com/pages/Sknazivo% ... 1026789120" onclick="window.open(this.href);return false;
takto verejne chcem za vsetkych podakovat PainKillerovi za TDL prenos :klobuk: Good job :good:
Aj ked to na prvy pohlad nevyzera, nie je to lahka praca. Ja som mal dost, ked som robil polhodinovy prenos zrebovania konferencii KTL :oops:
prinieslo to svoju odmenu :)

Obrázek :thumbsup:
predpokladame, ze cast userov, mozno väcsina, "ozmamovaci vykricnik" (nachadzajuci sa v pravej dolnej casti prispevku) neriesi, resp. netusi k comu sluzi
je to pre nas adminov + modov, celkom vitana pomoc, nakolko tu netravime 24h v kuse a tym padom nestihame sledovat jednotlive topicy, prispevky
ak sa ktoremukolvek userovi, nejaky konkretny prispevok nepozdava, ma pocit, ze prekrocil iste medze, spada pod porusenie pravidiel fora, postaci, ak klikne na vykricnik

Obrázek

zada dôvod hlasenia

Obrázek

vybavene

Obrázek

my nasledne usudime, rozhodneme, ci dane hlasenie malo svoje opodstatnenie
samozrejme, neprehanat to s hlaseniami - nahlasovat jedine prispevky, ktore su porusovanim pravidiel fora (tu coca-colu netreba brat vazne, i ked :sarcasm:
PO topicy budu vytvorene v priebehu dna
Dnesnym dnom stahujeme chat z hlavnej stranky a bude dostupny iba cez link v hlavnom menu hore.
viac :arrow: http://www.hokejforum.com/post347986.html#p347986" onclick="window.open(this.href);return false;
POKEC je nas5. Ak nahodou objavite nejaku chybu suvisiacu s nim, dajte vediet.
Dnes, zajtra, i v pondelok bude vecer spusteny chat, kedze sa hraju skorsie zapasy.
tuto sobotu chat spusteny od 19.00.
dnes chat od 21.00, zajtra od 22.00
Mili uzivatelia, nezabudnite si v nastaveniach vypnut letny cas.
dnes chat od 20:00, zajtra od 18:00
HFko spropagované na fanpage stránke https://www.facebook.com/NHLSKCZ" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek

Andymu dakujeme za lajk :moj:
179 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS