Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Slovenska reprezentacia

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Getzo5 píše:
Azizek píše:Plznička :poklona: Teď už jen uvědomit si co je Bílek za deBílka a nabídnout Vrbovi místo :modlenie:
Naznačuješ tým, že "Plznička" povedala nie len preto, že sa jedná o stoličku slovenskej repre? :eek2: O tom silne pochybujem. Jednoducho má platný kontrakt a nemienia súčasný stav nijak meniť. Ani sa im nečudujem.
Zajímavé, že člověk co prská že si každý domýšlí něco co v jeho příspěvcích není ze sebe vyplodí něco takového :ja_neviem:
Nechápu jak tě z mého příspěvku napadlo to co jsi napsal. Chtěl jsem tím jen říct, že jsem rád že ho Plzeň neuvolnila, a že doufám, že než Vrbovi vyprší smlouva, Bílek poletí a nabídku dostane právě on, to je vše. :roll:

A ano, jsem rád že nejde k vám, samozřejmě že bych měl vztek, kdyby nejlepší český trenér pomáhal soupeři...to je snad přirozené :ja_neviem:
Čo som "vyplodil"? Prečo ten podráždený tón? :shock: Normálne som sa opýtal otázku, lebo tak to vyznelo. Nie, neznelo to tak ako si to práve opísal. Znelo to akoby veríš, že po (eventuélnom) odvolaní Bíleka by Vrba ponuku dostal a pravdepodobne by aj bol uvoľnený. Inak ten komentár zmysel predsa nedáva. Jedna vec je tešiť sa, že neodíde trénovať Slovensko, druhá dúfať, že sa usadí na stoličku repre u vás aj napriek tomu, čo sa práve stalo. Pokiaľ je postoj klubu zásadový, je ťažké predpokladať, že by ho v dohľadnej dobe chceli zmeniť. To predsa nie je žiaden môj výplod, len legitímna otázka. Neviem prečo z toho robíš kovbojku.

Btw. a vyčítam ti snáď niečo? Sa tváriš akoby áno. To fakt neviem odkiaľ berieš. Nič také som ani len nenaznačil.
Stejně jako ty v mém příspěvku vidíš něco co tam není, tak mě tvůj příspěvek připadal tak jak jsem napsal :ja_neviem:
Já tam nikde nenapsal, že mu to místo má svaz nabídnout hned, samozřejmě že by ho Plzeň nepustila. Jen jsem napsal, že je potřeba si uvědomit na jaké úrovni jsou kvality Bílka a na jaké Vrby, a ve správnou chvíli po něm sáhnout.
A podrážděný tón? Wtf? :eek2: :giggle:
Azizek píše:Plznička :poklona: Teď už jen uvědomit si co je Bílek za deBílka a nabídnout Vrbovi místo :modlenie:
NOT BE SURE :hehe: nakoniec bude Plznička :petrik: a Vrba koučom SVK repre :jupi: :fan:

:skodoradostny: a Čechom ostane len tvarohový Míša deBílek :fucker2:
ja neviem ani kde to mam dat :D
ale nasmu reprezentantovi KORNELOVI SALATOVI (ano jemu), sa podaril takyto gol :-O
Joe S. píše:
Azizek píše:Plznička :poklona: Teď už jen uvědomit si co je Bílek za deBílka a nabídnout Vrbovi místo :modlenie:
NOT BE SURE :hehe: nakoniec bude Plznička :petrik: a Vrba koučom SVK repre :jupi: :fan:

:skodoradostny: a Čechom ostane len tvarohový Míša deBílek :fucker2:
no neviem Joe :ja_neviem:

Plzeň: Vrba na Slovensko? Takmer nulová šanca :arrow: http://futbal.sme.sk/c/6318367/plzen-vr ... sanca.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ale ako pise jeden z diskutujucich: "ja stale este sancu na Vrbu vidim...hlavne musi skoncit ceska liga, resp. boj Plzne o titul...potom sa ukaze, ci pride..."
cepi píše: no neviem Joe :ja_neviem:
moje zdroje hovorili, že je to viac než pravdepodobné napriek správam v médiách ;)
Griga + Hipp = :serus:

:arrow: http://futbal.pravda.sk/potvrdene-futba ... frepre_p50" onclick="window.open(this.href);return false;
spolocne foto (resp.pokus o seriozne foto) v novych dresoch...to skôr zaujali poniektore ksichty :D taky Weiss :tired: :lol2:

Obrázek
Konecne futbal na ktory sa dalo pozerat, vyborne tajticky zvladnuty zapas, vyborna defenzivna hra. skrtel a durica snad neprehrali hlavickovy zapas. Opet ma od cias juznej afriky repre futbal bavil. sme este touto vyhrou v hre o ms.
Skrtel byl vyborny i s derby s United, ale i tak to vypada ze to byla jen zaplata. Ja osobne ho rad nemam, ale nechapu Rodgerse proc kupuje dalsi stopery kdyz se Skrtel zaskvel i proti sampionovi PL :neviem:
mitch píše:Konecne futbal na ktory sa dalo pozerat, vyborne tajticky zvladnuty zapas, vyborna defenzivna hra. skrtel a durica snad neprehrali hlavickovy zapas. Opet ma od cias juznej afriky repre futbal bavil. sme este touto vyhrou v hre o ms.
Presne! V nieco bodobne som dufal ked repre prevzal Kozak lebo on vie ako na hracov a vyzaduje od kazdeho maximum a nema ziadne primitívne vyjadrenia ako niektory jeho predchodcovia pred a po zapase. Hraci ukazali naco skutocne maju a ze kombinacny futbal nie je pre nich neznamy pojem a ze vedia hrat pekny futbal nech uz by bol vysledok akykolvek tak s takouto to hrou by ma vzdy potesili. :good:
mate niekto link na zapas?
Petrik:

tu mi to ide velmi dobre, klop klop

http://atdee.net/65643/watch-slovakia-vs-bosnia" onclick="window.open(this.href);return false;


a inac goooooooooooooooool :)
Hamsik sa pomylil :nervozny:

Ale inac, takto som nevidel hrat nasu reprezentaciu dlho (zapas v Bosne som nevidel) :good:
normalne ma ten futbal bavi, prvykrat od afriky.
Ešte je možno priskoro hovoriť, ale mám pocit, že Janko Kozák je pre repre to správne orechové. Hráči majú zrazu sebavedomia kopu a veria si. Snáď to vydrží čo najdlhšie : :good:
ale Jano mal pravdu v priebehu štyroch dňoch sme videli dva vynikajúce zápasy
A teraz otazka – boli griga s hippom neschopni alebo preco tie vykony pod ich vedenim vyzerali diametralne odlisne ako v tychto 3 zapasoch pod kozakom?

Tato skupina bola extremne hratelna a radsej nebudem ani rozmyslat ako by sme na tom boli mohli byt keby sa vykony v prvej casti kvalifikacie aspon priblizovali k tymto poslednym… zial z prvych 6 zapasov sme solidny vykon podali iba proti grecku a aj to sme prehrali. Zvysok boli utrpene vyhry s lotysmi a lichtenstajnskom a biedne remizy s litvou a v lichtenstajnsku po vykonoch za ktore by sme si vyhrat ani nezasluzili.

Griga s hippom mne osobne prisli strasne malo flexibilni… v jednom kuse, proti akemukolvek superovi a za akehokolvek stavu sme hrali v rovnakom rozostaveni. 6 defenzivnych hracov a jediny utocnik sa samozrejme da pochopit proti supermom ako grecko alebo bosna, ale proti lichtenstajnsku? litve? A ani 20 minut pred koncom ked proti takymto superom nevyhravame neposlat na ihrisko viac ofenzivnych hracov ale stiedat tvrdohlavo post za post? Nad tym som urcite nielen ja nechapavo krutil hlavou… ale aj tak hlavna chyba bola asi niekde inde. Z nejakych neznamych dovodov boli aj individualne vykony hracov niekde uplne inde… hraci hravali akoby za trest, z donutenia, bez zaujmu, bez nasadenia, bez zivota, bez srdiecka… to su naozaj griga s hippom taki slabi motivatori alebo co si ma clovek o tom mysliet?


Škrteľ a Mucha :cool: :cool:
Ceska specialita




Slovenska specialita

teraz si predstavujem, ze Kozak by bol trener od zaciatku kvalifikacie, podla mna by sme este vcera hrali o postup..tato odsrata skupina ma bude este dlho s*at, to bolo brutalne hratelne...ale posledne zapasy ukazali urcity potencial a mame na com stavat, ja som celkom optimista, co sa tyka nasej repre, ak muzstvo bude dlhsie spolu, budeme hrat dalej svoj system a vylepsia ho, tak mozu hrat aj proti top reprezentaciam, jedine co nam citelnejsie chyba fakt je golovy utocnik, lebo aj Nemec hral sice zatial stale dobre, maka a bojuje, ale potrebujeme goly hlavne no, na druhej strane treba povedat, ze hrame dost dobre len po sestnastku, ale finalka zatial celkom hrozna z nasej strany, pritom Weiss ci Stoch by sa mali vediet presadit...uvidime co dalej, ja som pred dalsou kvalifikaciou optimista
AndyF » Sob Okt 12, 2013 9:22 am píše:Ceska specialita
dedek, miešať jablká s hruškami dokáže každý, keď hokej, tak aj toto je Slovenská špecialita



a keď chceš futbal, tak aj toto je česká špecialita:
Nihatov gól na 2:2 ;)

oba prípady, keď je ťažké chytiť lightku loptu :giggle:

Upozornenie: necitujeme videa

:slovakia2: podmeee
Ty vole to bol zapas :poklona:

:slovakia2:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES